Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wans

aktív tag

válasz AAntii #6947 üzenetére

Ember! Ezt te írtad:

"Ha emlékeim nem csalnak, az mp44 erősebb volt és mindenki mindig német akart lenni, vagy pedig orosz a ppsh miatt (ez a fegyver már lehet a kettőben kapott helyett)."

Ebből az következik, hogy nem igazán tudod, volt-e a cod1-ben ppsh vagy nem. Ha erre nem emlékszel biztosan, akkor valóban nem játszhattál vele sokat.Vagy az említett fegyvert elkerülted, mert égette a kezed.
    Igen volt az 1-ben dm és tdm is. De magyar szervereken dm nem, tdm pedig elvétve akadt Azokon viszont senki sem játszott..(később vot pár, csak puskás magyar tdm szerver, amin játszottak is pl. f2k only rifle server) A külföldi szervereken az akkori internet sebességek miatt nem sok esély volt eredményesen hentelni. Persze neked már akkor is biztosan hiperneted volt.
    TDM -et ritkán nyomtam. Egyáltalán pub-on ritkán játszottam, mert ha időm engedte csak waroztunk élesben vagy gyakwarokat nyomtunk órákon át. (SD) Úgyhogy arcátlan hangnemben hozzám írt kommentedet visszautasítom, annál is inkább mert cod 1-el mindezidáig többet játszottam mint a azt követő összes testvérével.

Új hozzászólás Aktív témák