Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
Az Utorrent oldaláról letöltöttem a legújabb verziót,de az Eset kéretlen alkalmazást jelzett telepítés közben.
Lehet,hogy marad a Qbittorrent. -
Szajo
őstag
válasz enginev3.0 #19494 üzenetére
Nem tudtam mi az a DDNS de rákerestem találtam egy oldalt regisztráltam meg leírások alapján engedélyzetem a routeren a portot és így már jó! Köszi!
-
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Utorrent WebUI-t hogy tudom úgy beállítani, hogy változó az IP címem? Az androidos Remote azért nem jó, mert azzal egyszerűen sehogy nem tudok hozzáadni torrentet, hisz be kell jelentkezni az oldalra? -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Egy picit furi kérdéssel jöttem.
Vannak szolgáltatók, akik szépen lassan elkezdik elvenni a publikus ip címeket (NATolnak).
Ez ugye probléma lehet, mert ha nem tudunk portot nyitni, akkor passzívak leszünk, nem pedig aktívak, ami ugye jobb. Legalábbis én eddig így csináltam:
publikus ip, tűzfalon enged, portnyitás routerben/progiban=aktívEgyelőre nekem ilyen gondom nincs, én aktív vagyok (még), de kíváncsivá tett, hogy szimuláljam azt, mintha NAToltak volna.
Elég ha simán a portot nem nyitom meg? Vagy rossz portot adok meg a progiban?
Vagy a tűzfalat is csukjam be?
Vagy ne kínlódjak, mert nem tudom szimulálni?A portot amúgy rosszul adtam meg progiban, mutatta is, hogy nem vagyok aktív (nincs zöld pipa), de jött az anyag, mint a szélvész, mint eddig.
exDigi
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
qBittorrent 3.3.10-et használok, és beállítottam a a sütikezelésben 2 értéket, ami néha eltűnik.
Hogy tudom ezt a hibát kiküszöbölni?Sajnos nálam is gyatrán tölt vissza a fent említett kliens..
Net: Telekom. Port nyitva, UPnP bepipálva.. Remélem megjavul... :/
Üdv, Csaba
-
iguana
őstag
válasz GEPESZ66 #19487 üzenetére
1. én nem használok upnp beállítást, egy dedikált, fix porton használom. (beállítások->kapcsolat->port a bejövő kapcsolatokhoz.)
2. beállítások->speciális szakaszban én mindent alaphelyzetben hagytam, kivéve az OS cache engedélyezése: én kivettem a pipát. bekapcsolva nálam megeszi a memóriát. I7, 8 GB van nálam, általában 20-22 órát megy nálam naponta ez a gép. 100/100 Mbps a netem, amit megfelelő torrentek esetén hoz is. sokat kísérleteztem vele, de nem vettem észre változást a bekapcsolásával. (a nagy memória fogyasztáson kívül). próbáltam csak néhány torrent és 500+ torrent esetén is. lehet, hogy csak az ennél nagyobb sávszél és a tempót is bíró hdd/ssd esetén van különbség. ezt nem tudom megerősíteni, nincs tapasztalatom.
3. beállítások->bittorrent->magánszféra. összes pipa ki, általában a privát tracker-ek ezt megkövetelik. a titkosítást én nem követelem meg, előnyben részesítem.
4. ütemezés, címke, letöltési könyvtár, alapértelmezett kategóriák...ez mindenkinek ahogy tetszik.
oszt megy
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
GEPESZ66
veterán
A Qbittorrent alapbeállításában kell-e valamit módosítani a telepítés után?
A letöltés helye egyértelmű, a többire gondoltam. -
Cs1csó
félisten
Igen, ebbe én is futottam már bele, pedig felajánlja az útvonalmódosítást, de nem figyeltem eléggé. Szeretem a rendet és újratelepítettem de a feladatkezelőben látszik hogy 64-bitest telepítette ez legalább rendben van.
De mi a fene ütött belé?
Ki tudja, ez kb. olyan mint amikor se kép se hang a gépen - teljes áramtalanítás - kábel visszdug indít és minden okés.
A CCleanert csak úgy általánosságban mondtam a lényeg hogy a hibás le lett takarítva és volt egy reinstall is TALÁN az is elég lehetett volna ha rátelepíted az új verzió és felülírja a hibás részt de ez biztosabb amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz Cs1csó #19484 üzenetére
Köszi! Ez segített. De mi a fene ütött belé? Szoktam amúgy ccleanerrel rendszeres időközönként pucolni. Érdekes amúgy a 64bites telepítő is, korábban is azt használtam, és simán az x86 -os programfiles -ba telepít
Na mindegy, a lényeg, hogy most megy szépen. Köszi a helpet!Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Üdv!
Legfrissebb qBit és win10 -em van. Egy-két napja csinálja azt, hogy ha elindítok egy letöltést a kliensben akkor egy idő után villan egyet az egész tálca, és leállnak a letöltések. Nem is indulnak újra. A trackerrel a kapcsolat megvan, a peer -ekhez viszont nem akar kapcsolódni... próbálkozik, de utána azonnal el is dobja őket. Elég fura, nem tudom mi köze egymáshoz a kettőnek, de ez történik. Nekem ötletem sincs mi lehet... Help?!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Met
nagyúr
válasz bryant56 #19477 üzenetére
Az a vicces hogy ma nem írta ki pedig nem állítottam semmit, megnéztem a win tűzfalát azt írja hogy ezeket a beállításokat a KIS kezeli, a KIS-ben azért hozzá adtam a megbízható alkalmazásokhoz a qbit.
Aszi10 Nekem is olyan érzésem van mintha nem nagyon töltene fel, mondjuk most régebbi filmek vannak seedben de már régebben is próbáltam a qbit és azért váltottam vissza u-ra mert gyanús volt hogy nem tölt vissza.
Várok hátha lesz valami friss tölteni való hogy ott mennyivel tölt vissza.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Aszi10
tag
válasz sfdrakex #19479 üzenetére
Persze...Torrentenként többszáz peer... de csak pár darabra kapcsolódok nagyon ritkán és akkor is a feltöltési sebességem 5%-val megy felfelé...
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Üdv. srácok!
Segítségét szeretném kérni valakinek aki jártas a témában, hogy qbitorrentem miért nem tölt fel?...Lefelé már ugy jön az adat ahogy kell, de felfelé egyszerűen siralmasan megy...a program szerint nyitva van a port is amit beállitottam neki...nemértem .
Előre is köszönöm a segítséget!"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
2 napja a gép indításkor a win tűzfal egy ablakkal fogad hogy letiltja qbitorrent hálózati hozzáférését mert valamit megkerülve akar kommunikálni. Vagy valami ilyesmi.
43 torrent van seed-ben, elképzelhető hogy ez a baja?
Amúgy sem értem mert KIS-t használok.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Bacusuz
addikt
azért tettem fel a régebbit, mert a 4790k+ 8gb kombó ,idlében futott a proci, ramok meg 99,5%-on .
"Ja,eszi a qbi is,azt nem tudom,hogy a vuze mennyire eszi.
Azért eszik mert 200Megával tölt az ember,régen meg 10-el töltött."Ha letöltődött a film akkor is ette, sőt visszatöltésnél is.
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
2.2.1.et régebben felraktam.
a letöltés elindult majd szépen visszalassult 0 sebességre.
találkozott ilyennel már vki?
van eŕre vmiféle beállítás?a 3.1.3. nem ment fel mintha a windows 10 nem engedte volna, a 3.4.4. meg nem ag igazi.mev mindig van hogy 70-80%-on porog a ram.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Exodius
őstag
Amúgy azok, akik mondták, hogy az uTorrent 2.2.1 régi és vannak benne támadható hibák, azok mit értettek ezalatt? Volt arra precedens, hogy valakinek a gépét így törték fel vagy így könnyebben került be vírus? Mert ha semmi ilyesmi nem volt, akkor gondolom nincs okunk a félelemre....gondolom.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Mi a műszaki torrent tanya címe? -
Exodius
őstag
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #19450 üzenetére
Nem tudom hogy csinálod. Amikor én ugyan azt a kliens használtam ugyanazzal a build-el, mint te akkor a kliens olyan 600-700 torrent mellet, kb. 110-130 MB Ram-ot használt. 1,4K+ torrent-nél a qBit olyan 180-200 MB Ram-ot használ ~1 MB/s up speed mellett.
Amit írtam 600 MB Ram az a max volt, amit eddig tapasztaltam ezzel a klienssel és ez az érték 40 MB Down és 10 MB Up mellett volt ugyanarról a HDD-ről. Az uT 1800-1900 MB-jához képes eléggé jó főleg, hogy amikor az uT elérte ezeket a számokat, akkor össze is omlott.
Szerintem a kliens Ram használatát nem csak az befolyásolja, hogy hány torrent fut, hanem az is, hogy hány szeletből épülnek fel az egyes torrent-ek és azoknak mekkora méretük. 4-5K szeletet könnyebb kezelni, mint 100K szelet ugyanannál a torrent-nél.
(#19448) Bacusuz
Ahogy már mások írták neked, valószínűleg valami share ratio limit-et kapcsoltál be.
-
woodworm
veterán
Félreértitek, bryant56 hozzászólására válaszolt, az övével hasonlította a saját kliensét. Ő viszont egy korábbi megjegyzése alapján ennyit futtat.
Nálam nincs csak 5-600 linux iso seedben. Mondjuk ez nem is eszik csak 80 Mbyte-nyi ramot. -
-
Cs1csó
félisten
(#19451) woodworm
Huh nem xarral gurigázol!(#19453) Bacusuz
Először is simán felfrissíthetnéd a legeslegfrissebre - ha nem a progarmon belül akkor a hivatalaos oldaláról letöltöd és rátelepíted.Sajnos a pontos beállításait és hogy mit hol lehet elérni nem tudom. De olyan beállítás van a qbitben is hogy pl. 1-es arányig töltse én ezzel sose szoktam foglalkozni tehát nálam itt nincs korlátozva. (megosztási arány korlátozása néven fut és inaktív nálam de hogy az utorrentben hol van nem tudom, simán kezdj végigmenni az összes beállítások és olvasd végig MINDET és meg kell találnod lehet be van kapcsolva.
-
Exodius
őstag
válasz bryant56 #19447 üzenetére
"600 MB Ram-nál nem használ többet." Nah itt a poén.
Nálam az uTorrent 2.2.1 eszik 40 megát még azután is, hogy 10 megával szedek le meg ugyanennyivel töltök föl. Akár fél napig is mehetne ez ,akkor se zabálná be a memóriámat szemben a qBit-tel, ami ha meglódul akkor csak úgy öröm nézni, mikor kikapcsolod és visszakapsz 4 GB RAM-ot.
-
Formaster
addikt
Van valakinek ötlete h miért viccel meg a microtorrent? Elindítok egy letöltést, majd egyszer csak kilép, persze mindig akkor amikor nem figyelek. Majd újra elindítom, ekkor feltérképezi a fájlt ami vagy 5 perc és ezután gond nélkül letölti azthiszem 3.3-as verzió, egy ideje sír h frissítsem, de eddig nem akartam. Viszont ezt csak pár napja kezdte el
-
Bacusuz
addikt
Végre sikerált torrent fájlt csinálni és feltölteni, de 1:0 aránynál megállta feltöltés és annyi.
mennyire érdemes és mit állítani ha nem akarom hogy bármikor is megálljon a feltöltésem?
utorrent 3.4.4 (40911)[ Szerkesztve ]
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #19446 üzenetére
Nem néztem a sebességeket, így sajna nem tudom. De így 40-45 MB/s-el tudok leszedni, jönne többel de a HDD ennyit bír. Ekkora sebesség mellett 600 MB Ram-nál nem használ többet.
A feltöltési sebességre meg van egy tippem. Azt nem tudom, hogy magában a kliensben van-e valami bug vagy limit, ami miatt nem tölt fel annyira jól, mint az uT. De azt tudom, hogy a kliensek a saját fajtájukra szeretnek kapcsolódni. Ez főleg az uT-re igaz. Tehát, ha uT-vel töltesz le, akkor a kliensed elsősorban uT-re csatlakozik és utána más kliensere. uT-nél ezért lehet jobb az up speed szerintem. De ebben nem vagyok teljesen biztos.
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #19426 üzenetére
A memóriára van egy nagyon jó megoldás. A "Disk cache expiry interval"-t minimum időre kell állítani, ami 15sec és így nincs nagy memória használat.
Egyébkén én, ha akarnék se nagyon tudnék átállni másik kliensere. Jelenleg 1400+ torrent-et futtatok, ami 14 kategóriára van szét osztva. Ezt átpakolni egy másik kliensebe nagyon sok idő lenne.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A műszaki torrenttanyára van meghívózás?
Régen volt accom csak net hiány miatt anó meg szűnt -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni, hogy tomato firmware-es routeren a torrent forgalmat miként lehet letiltani? A cégnél a kollégák előszeretettel torrenteznek, amit nem kéne...
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #19437 üzenetére
Ahogy a fórumtársak ajánlják: zárt oldalról - pl. csak nCore (ott úgyis megvan minden) kikacsolt DHT, titkosítás bekapcsolva - titkosítatlan tiltása, és ezt az egészet megfejelni egy (német jövedelmekhez képest nem túl borosos árú) VPN-el + nCore-on prémium tagság azaz folyton Hit and run - letöltöd de nem seedeled. Persze az sem rossz ha egy hazai szerverre letöltöd és onnan húzod át, ebben az esetben kb. ugyanúgy van egy havi díja a szervernek DE ekkor nem kell prémium tagság sem hiszen a szerver 0-24-ben megy és legalább neked sem kell erre egy külön gépet üzemeltetned - spórolsz ezzel is.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Laraxior #19437 üzenetére
Figyu, ExpressVPN, nordicVPN. Mindkettő teljes és tökéletes biztonságot nyújt. Ezekkel az USA netflixet lehet nézni, pedig azt hidd el, hogy jobban védik mint a magyar koronát. A két említett cég is erre gyúr. Az expressnek több a szervere de 8$/hó a nordic nekem személy szerint jobban megfelel az 5$/hó, nem fontos a sok szerver. Van 3 napos free trial a nordnal.
Ha nem hiszed akkor a reddit/google a haver, mindenhol benne lesznek a top3ba.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Borisz76
veterán
válasz Laraxior #19427 üzenetére
4 éve élek kint és szó szerint non-stop megy a le / fel töltés nálam.
Kizárólag az nCore-ról töltök !
VPN-t sosem használtam.Eleinte PC-ről , ma már NAS-ról töltögetek.
Írogatok egy összefoglalót a DSM bemutatásáról, alkalmazásokról.
A Download Stationban kitérek a beállításokra és a miértekre is.
Lényeg a kliensprogram megfelelő beállítása :
- Titkosítás : Bekapcsolva vagy ha lehet Erőltetve.
- DHT : KikapcsolvaÉs talán a LEGFONTOSABB :
Csak is zárt, regisztrációhoz kötött oldalt érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #19434 üzenetére
Ez így jól hangzik, az nCore zárt oldal + vpn védett adatfolyam ez már korrekten hangzik. + nem terheled le a normál használatú géped torrentezéssel szerintem ez sem utolsó, egy HTPC vagy notebook tényleg nem sokat fogyaszt, a prémium account mellett túl sokat mennie sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #19431 üzenetére
Igen a VPN-t én is tudom, de ha az egész neted azon keresztül megy akkor az megnövekedett ping idővel stb. járhat és az nem jó az lenne a jó ha a torrent menne csak vpn-en egyéb - guglizás játék az direktben. ebben az esetben még premium sem feltétlen kellen hiszen a torrentes gép pl. nas folyamatosan is mehetne.
-
sutykuru
aktív tag
Nem tudnak olyanról aki konkrétan az ncore miatt kapott büntit/levelet.
Pár usernek Ágotát kellett volna lepókhálózni, de aztán a Kúrián megoldották a problémát. -
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #19429 üzenetére
Természetes, ezért is írtam, hogy remélhetőleg tudnak tanácsot adni, de ha itt nem akkor az nCore-on is érdemes feltenni, csak van erre is valami szekció.
Ha esetleg nem itt kapsz megbízható választ megosztanád velünk is, erre én is kiváncsi vagyok, mint írtam sok helyen olvastam már erről de a tuti én sem tudom.
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #19427 üzenetére
Németeknél erről a szigorról én is hallottam, de ez inkább a nyílvános trackereknél probléma tehát ha a piratebay-ről töltögetsz seedben tartassz stb. akkor jönnek és elvisznek, de egy zárt trackeren - pl. nCore amin még a kapcsolatokat is titkosítottra állítod nemigen lesz belőle lebukás. nCore-on az is ajánlható, főleg akinek nehéz vagy veszélyes a seddben tartás hogy előfizetsz prémium tagásra és akkor nincs büntetés a hit and run miatt - letöltöd amit szeretnél és nem tartod seedben.
Seedszerverrel úgy tudom nincs gond, de remélem lesznek okosabbak akik tudnak érdemi tanácsot adni. (serverre töltenéd le a torrentet -ami fizikailag itt van nálunk - és arról töltenéd le németországban?)
-
Laraxior
titán
Hello!
Nem tudja valaki, hogy hogyan működnek a seed szerverek? nCore.on engedélyezett?
3-4 hónapja nem nagyon léptem be, mert itt Németországban nagyon figyelik a szolgáltatók ezt a dolgot.
De valahogy szeretném megoldani, mert vannak fontos dolgok amire szükségem lenne
Vagy hogyan lehet kijátszani ezt a dolgot?*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Exodius
őstag
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #19412 üzenetére
Én sokáig használtam uT 2.2.1.-et W7-en, aztán 8, 8.1-en is. Amikor váltottam 10-re, akkor jöttek a gondok a klienssel.
Bármit töltöttem le megzabálta az összes összes Ram-ot, ami be volt állítva neki a kliensben. Miután elérte az 1.8 gigát utána nem reagált semmire, csak feladatkezelőből lehetett kilőni. Többször próbáltam teljesen újra rakott klienssel, de nem segített. Aztán próbálkoztam az újabb verziókkal, amikkel szintén problémák voltak. Egyrészt jó pár privát tracker-en tiltva vannak. Másrészről nem hozta azt a teljesítményt, amit a régebbi verziója.
Ekkor lett elegem az uT-ből és váltottam qBit-re. Óriási a különbség a kettő között a qBit javára számomra. Látom qBit-ben a potenciált, amit uT-ben sosem láttam, hogy minden egyes update-el egy jobb programot, akarnak létrehozni a fejlesztők. Ne érts félre, a qBit közel sem tökéletes program, de a hibái ellenére szerintem még mindig sokkal jobb, mint bármelyik uT.(Mellesleg tökéletes software nem létezik.)
Remélem kielégítő választ adtam számodra.
-
Robokutya
senior tag
Srácok ha egy torrentet töltök le esetenként le szokott tölteni egy ???.dat filet aminek általában ~uTorrentPartFile_579B923E ilyen nevei szoktak lenni.
Kérdés le tudom én tölteni úgy a torrent tartalmát hogy ez a file ne jöjjön le?
Vagy egyáltalán mi ez a file mért van benne majdnem minden torrentben??
ha jól emlékszem ez a file nem látható a torrent tartalom listájában ahol megmondod mit szeretnél letölteni a torrentből. -
Sharkweb
aktív tag
válasz dokee78 #19408 üzenetére
nCore ide vonatkozó része:
A staffnak nem áll módjában kikapcsolni a már beállított kétlépcsős azonosítást biztonsági okok miatt. Sem a meghívó kérésére, sem a felhasználó kérésre nem fogjuk kikapcsolni ezt a funkciót. A kulcsot a staff sem látja, így ha valamiért elveszne a telefonból, azért saját magad felelsz.
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
Évek óta utorrentet használtam, a windows 10-re áttérés után jelentkezett a filmek alatti akadás. Itt ott felmerült ugyan, hogy az uTorrent okozhatja, de nem igazán hittem el, mert ha el sem indítottam a klienst, akkor is bejött az akadás. 2 napja az utorrentem megadta magát, 300+ torrent helyett 0-át látott csak és semmilyen mókolással nem tudtam visszahozni resume. dat, settings.dat és az oldok is elszúródtak, csak egy része látszik a torrenteknek. Na mondom itt az idő szakítani az uTorrentel, sok jót hallottam a qbittorrentről, ezért felraktam a legújabb verziót, de nem vagyok teljesen elégedett. Óriási pozitívum, hogy valóban megszűnt a filmek alatti akadás, de a torrentezés viszont nagyon nehézkes. A mások által említett probléma nálam is gyakran előfordul, hogy az éppen elindított letöltés rögtön "elakadt" állapotba kerül és csak az "erőltetett folytatás hatására, de akkor is csak nehézkesen indul be. A másik gond, hogy alig megy feltöltés ~280 címet seedelek, de csak nagy ritkán van érdemi feltöltésem. Statisztikát nem tudok, mert a régi torrentek egy részét sikerült átmigrálnom és azok a statisztikát is magukkal hozták, de a legtöbbször amikor ránézek a seed-re azt látom, hogy csak csordogál. Van valami megoldás ezekre a gondokra vagy "ez ilyen" , esetleg van valahol részletesebb leírás a javasolt beállításokról esetleg rossz ez a verziójú kliens 3.3.10 ?
-
woodworm
veterán
válasz Glaz-dozfhut #19404 üzenetére
@Riegerr
@Glaz-dozfhutAzért nem gondol elsőre erre az ember, mert ebben az esetben el sem szabadna indulnia a seednek később sem, hacsak nincs a kényszerítés bekapcsolva. De akkor sem szabadna sorban állnia.
-
dokee78
félisten
Valaki tud valami Ncore helpet?
Nem tudok belépni.
2 lépcsős azonosítás van rajta,de a telót újtra raktam.
Viszont a tartalékkódok nem működnek. -
Riegerr
tag
És ez vajon miért lehet, hogy hullámzik, ingadozik a net?
-
Riegerr
tag
válasz Glaz-dozfhut #19404 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Működik! Hurrá!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Riegerr #19397 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy viselkedett a program jó sokáig. Addig bosszantott, hogy utánajártam. Egy régi backupból voltak beállításaim és azzal összevetettem. Nálam amiatt volt, hogy az aktív torrentek maximális száma túl alacsony értékre volt állítva. De ezt most említették is. Beállítások > Sorbaállítás > (legfelül) Aktív torrentek maximális száma (le- és feltöltés együtt) számérték legyen magasabb mint a torrentjeid száma. Esetleg a "Sávszélesség" fül alatt a kapcsolatok maximális számát növeld, ha nem segít, de nálam az előző beállítás okozta. Rosszul voltam emiatt, ha leállt a gép. 1 óra volt mire az összes újra elindult.
Ezt megelőző kutakodásaim alkalmával még találtam olyan infót, hogy a régebbi halott vagy hátramaradt torrent fájlokat az ideiglenes és a végleges mappáiból érdemes törölni, mert keresi a program a hozzátartozó fájlokat; állítólag.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
bryant56
aktív tag
válasz Riegerr #19397 üzenetére
Nincs korlátozva az egyszerre futtatható torrent-ek száma? Mert, ha kevesebb az a szám, mint amennyi torrent-et szeretnél futtatni, akkor szokta ezt kiírni.
Esetleg beállítottál véletlenül valami olyan opciót, ami mindig újra ellenőriz, amikor elindulna a kliens.
(#19395) Exodius
Nem tudom mire megy ki ez az egész, de nekem nem célom meggyőzni téged, én csak a véleményemet osztottam meg. Nekem semmi hasznom nem származik abból, ha meggyőzlek, hogy használd ezt vagy azt a klienst. Vagy magadat próbálod meggyőzni mások által?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest