Új hozzászólás Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18899 üzenetére
Igen még annyi híja van, hogy a legújabb volt fent. Azt leszedtem és 2.2.1 megy most. De ahogy írtad 3.1.3-ast akarom még feltenni. Ezt úgy kell érteni, hogy kettő legyen egyszerre vagy előbb a 3-as aztán uninstall és vissza a régit?
-
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18896 üzenetére
Köszönöm szépen a többiek nevében is. Az a helyzet, hogy beállítottam mindent. Adtam neki 1024 cache-t.
Gyönyörűen tölt le maxon míg meg nem telik a tároló és onnan leesik a sebesség 0 közelébe és Disk overload.TIT sajnos hiába vártam nem akar megmozdulni a sebesség.
-
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18893 üzenetére
Igen az néha bevillan és változik a százalék 1 és 100 között. Disk overloaded.
-
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy szenvedek a letöltéssel. Utorrentet használok. Elindul a letöltés fel is ugrik a sebesség aztán szép lassan leesik és vagy nem mozdul vagy később ugrik fel. Seeder van dögivel helyem is van a töredezettségmentesített winyón. Ezt csinálja az új és a 2-2-es utorrenttel is. Ha tesztelem a kapcsolatot mindent jónak talál. Valami jótanács?
-
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18889 üzenetére
Unregistered torrent.
-
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18887 üzenetére
Egy óra alatt kb. megoldottam.
Kérdés ,hogyan állítsam be az utorrentet jelenleg egy kettőt pirosan mutat. 5 oldalt vissza olvastam amikor beállításokról beszéltetek, de úgy se jó.
-
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18885 üzenetére
Oké, leszedtem egy rosszat , de nem tudom letörölni a régi utorrentet
Letöröltem a windows 10-el , de amikor rámegyek a 2.2.1 telepítésre csak elindul az utorrent nincs mappája se az appdate-ban, se a program files-ba.WTF -
-
Nova96
őstag
Sziasztok olvastam az ajánlott clienseket, de azért hátha tudtok ajánlani valamit.
Utorrent használtam ezt cseréltem delugera, de néha lassú alig seeedel pl. egy ismertebb oldalról.
Melyik az a torrent cliens ami jó nagyon? -
kevinium
aktív tag
válasz DrojDtroll #18880 üzenetére
Igen, miért?
-
okay
aktív tag
Hello!
Remélem tud nekem valaki segíteni mert már elég rég szenvedek vezzel a problémával.
Van egy állandó letöltésem kb 256KB/s sebességgel, az egyik svchost folyamat csinálja. Vírust vagy egyebet nem találok. Viszont most vettem észre hogy ha feltelepítek egy torrent klienst akkor egyböl beindul ez a letöltés, viszont ha letörlöm, ujraindítom akkor megszűnik. Mégis mi lehet ez?
Köszi!Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
DrojDtroll
veterán
Tixati klienst használ valaki?
-
Titanone
tag
Valaki tapasztalt ilyet , hogy ncore és bithumen nem elérhető. (ezt dobja ERR_CONNECTION_TIMED_OUT)
Telefonról elérem és proxyval ,de böngészőkből simán nem megy. Digi-m van, ma kezdte ezt. -
-
Exodius
őstag
Ahhoz képest, hogy a qBittorrent 10 éves kliens, még mindig elég nagy fogyatékosságai vannak. Le akarok tölteni James Bond-zenék kollekciójából 4 albumot, azt belekezd még másik 20-ba is..azért ezt ennyi idő után már igazán kiküszöbölhették volna.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz enginev3.0 #18863 üzenetére
-
kevinium
aktív tag
válasz Cs1csó #18865 üzenetére
- ami tiltott pl. az nCore-on - ami nem támogatott az értelemszerűen tiltott akár a tixati, bittornado
neked... Azért a 3T-nek elég nagy múltja van az országban, nem tudom, hogy te még hogy nem hallottál róla... Mindegyik T egy külön csoport:
- Támogatott
- Tűrt
- TiltottAzért remélem, hogy segítettem...
-
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #18864 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy nincs üdvözítő megoldás. Amennyiben a fő forrásod az nCore akkor vagy a 2.2.1-es utorrent vagy a legfrissebb verziót használd - persze reklámmentesítve, haladó beállítások. Vagy a qbittorrent amire sokan panaszkodnak - ahogy te is - hogy nem tölt úgy vissza ahogy szeretnéd de az nCore-on is ajánlott - legfrissebb verziója - magyar nyelvű egyéb anomáliákat nem produkál, pontosoan számolja a seed időt amennyire tud tölt is vissza - bár ezt nem nagyon tudom tesztelni mivel gyenge a netem + engem nem zavar ha nem terheli halálra a gépet és a sávszélt elég ha csordogál vissza sokat van bekapcsolva a gép tehát visszatöltött adatmennyiségtől függetlenül is telik a kötelező seed idő.
Ezt az nCore-ról másoltam ki:
Operációs rendszer szerint:
(Kiteszteltségi sorrendben.)
Windows: uTorrent, BitTorrent, qBittorrent, Vuze, Halite
Linux: rTorrent, Deluge, qBittorrent, Vuze
MAC: Transmission, Vuze
Telefonok/tabletek: Jelenleg nincs ajánlott kliens.Lényeg, hogy nincs üdvözítő megoldás, saját szubjektív preferenciám, hogy nem használok olyat:
- amit nem fejlesztenek - utorrent 2.2.1-es 5éves
- ami tiltott pl. az nCore-on - ami nem támogatott az értelemszerűen tiltott akár a tixati, bittornado -
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Utorrent 3.4.8-at használok (htpc-adatlap-win7 x64)és a problémám az,hogy minden egyes gép bekapcsolásnál újra ellenőrzi a előző nap letöltött torrenteket (függetlenül attól,hogy befejeződött e letöltés),ami azért kínos,mert van hogy 40gb-t ellenőriz újra és 15 percig a kerepelést hallgatom a belassult gépen.
Ötlet? -
Vigilante
őstag
First world problems.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
válasz kevinium #18857 üzenetére
A kliens az tény, hogy csak 200 MB, de miután bezárom máris 10 GB-al több lesz a szabad memóriám. Érdekes eddig 5/0,5-ös nettel nem voltak ilyen anomáliák. 1000/200 óta már igen.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
kevinium
aktív tag
Persze, mert a cache méretét a fizikai ram határozza meg. De virtuális memóriába biztos, hogy nem fog írni, mert az a merevlemezen van. És akkor ennyi erővel beolvashatná a tényleges fájlt a merevlemezről... Ugyanolyan gyors lenne. A programok memóriahasználatához ne keverjük hozzá a gyorsítótár-használatot. Ha meg nektek a kliensetek tényleg megeszik 2,5-3GB ramot gyorsítótár nélkül ott már régen bajok vannak. De nem kicsik.
Amúgy az internet-sebességnek és egy program RAM-használatának nem sok köze van egymáshoz... De komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
kevinium
aktív tag
válasz Vigilante #18853 üzenetére
Csak, hogy tisztázzuk. Feltöltésnél persze, hogy több adat van a memóriában, mert amit beolvasott a merevlemezről, azt (ha van szabad memória) akkor az operációs rendszer gyorsító-tárazza. Tehát a gyorsító-tár mérete elméletileg végtelen csak a fizikai memória mérete szab neki határt. Ha megtelik a memória (a gyorsítótárral), és elindítok egy programot, akkor az op-rendszernek kutya kötelessége felszabadítani annyi memóriát, hogy a program elférjen a memóriába. (Gyakorlatilag elkezd kitörölni mindent amit a legrégebben olvastak be a memória-gyorsítótárból...)
De a kliens memóriahasználata akkor is 200MB... És nem kell virtuális-memória...
-
Vigilante
őstag
válasz kevinium #18852 üzenetére
Nekem SEED-eléskor, van, hogy egymaga fölfal 10 GB-ot!
-
kevinium
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
Nem vagyok valami torrent szakértő.
Korábban használtam az Utorrentet, de mikor a kémprogram csatolmányáról olvastam, töröltem.
Áttértem a Qbittorrentre.
Néha én is azt tapasztalom, hogy mintha nem úgy töltene vissza, ahogy kellene.
Beleolvastam a fórumba, s erről olvastam pár mondatot:
https://www.tixati.com/download/
Érdemes letölteni, vagy melyiket ajánljátok?
Ha ezt, akkor telepítést követően kell-e beállítani rajta valamit?
Van-e benne magyar nyelv? -
Vigilante
őstag
válasz Dreddy32 #18846 üzenetére
-
Dreddy32
tag
A kliens ablakban alul azt írja ki: Megtelt 100% a lemez
Milyen lemez?[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz Dreddy32 #18843 üzenetére
Ha pl C-n egy SSD, de a D-n van egy HDD, akkor inkább a D-re. Az SSD-k ugyanis annyira nem szeretik az írást...
-
Vigilante
őstag
válasz Dreddy32 #18841 üzenetére
-
Vigilante
őstag
válasz Dreddy32 #18839 üzenetére
Az a 4GB ram manapság már elég karcsú.
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Óriási segítségre van szükségem!!!!!
Nagyon nem értem!!!
Utorrentet használok, és nem tudom miért, de midig azt csinálja, hogy ha elkezdek egy letöltést, akkor akár wifin jön 50MB/s-al, de egyszer csak el kezd csökkenni, és néhány kB/s-al folytatja, és nem is emelkedik vissza.
Eközben a memória foglaltság eléri a 70%.ot. Ha újra elkezdem letölteni ua a jelenség.
Digi 1000/200-as net, a gépem i5/4gb ram/ 1TB SSHD
Mi lehet a baj? Xcore-ról szednék le.
Ha van megoldásotok, azt szívesen fogadom, én nem nagyon értek hozzá. Az utorrent 2.2.1Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kevinium
aktív tag
válasz Stylerr #18837 üzenetére
Igen, meg kéne nézni, hogy hogyan van beállítva a port forward... Amúgy meg, így is simán kéne tudnia letölteni, csak hozzá nem fognak tudni csatlakozni. (De miután a kapcsolat felépült, az kétirányú, ergó aktívaktól tudna letölteni, és aktívaknak tudna feltölteni. Aktívak: akiknek nyitva van a portja...) De ha egy bitet sem tud letölteni mondjuk 20 perc alatt, akkor tényleg tűzfal...
Ha nem a router a hibás, és nem a tűzfal és mivel működik a klienst sem piszkálta, akkor passz... Valami egyéb hálózatoptimalizáló "szuperprogram" az adott gépen, ami bezavarhat? Vagy egyes vírusírtók a hálózati forgalmat is figyelhetik, blokkolhatják... Más ötletem, most hirtelen nincs...
Én azért megnézném a tűzfalat a helyében mégegyszer, hacsak a dht mellett a zöld ikon nem csak azt jelzi, hogy csatlakozott, akkor oda jó a port...
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz kevinium #18836 üzenetére
Bocsi, elírtam, igazad van, a saját számítógépére nem tud semmit letölteni, a húgáén tökéletesen működik minden. Tűzfalat kikapcsolta, úgy sem indult a letöltés. Portokat nem nyitott magának, ennyire nem ért hozzá, azért is kérte az én segítségem. Tehát akkor Port Forwardingolni kellene?
Eddig évekig tökéletesen működött minden, a napokban romlott el neki. -
Stylerr
addikt
Sziasztok! Egyik barátom ütközött az alábbi problémába. Pár nappal ezelőttig minden tökéletesen működött neki, aztán most ezzel az indokkal nem tud letölteni semmit a saját számítógépéről. Próbálta másik klienssel, több torrentoldaldról leszedett torrent fileval, Volt router újraindítás, hozzárendelte azt a portot, amit a torrent kliens használ, de semmi. Érdekesség, hogy a másik számítógépről tökéletesen működik minden, ugyanarról a routerről ugyanazt a torrent filet letölti a másik számítógép, csak a barátomé nem.
-
zone
őstag
Üdv! Remélem jó topikban járok. Adott egy Banana Pi M2, Bananian rendszerrel, deluge daemon és delgue-web telepítve. Az a probléma, hogy a deluge-web mindig leáll, így böngészőből nem lehet elérni.
Ideiglenesen most úgy működik, hogy egy telefonról SSH-val rácsatlakozok és kiadom a "deluge-web" parancsot, ekkor a terminál mintha kifagyna, nem adja vissza a parancssort, de amíg él a kapcsolat, addig működik a web UI is.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Newyorker
addikt
[link] ezt a bal oldali sávot hol tudom kivenni? Mi a neve?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
Vigilante
őstag
-
kevinium
aktív tag
-
No.01
őstag
válasz enginev3.0 #18825 üzenetére
Most ezzel megfogtal de ha jol emlekszem akkro ez volt v.mi amit folul kellet irnom, de nem vagyok 100%-ig biztos abban, h az a lapozofile merete volt-e vagy sem.
Viszont az furcsa, h eddig Win7 alatt semmi gondom nem volt a 2.2.1-el tobb mint 3 even keresztul. Most h valtottam meg ennel a regi verzional is akadtak gondok. Pl nem toltott le ill fel azzal a sebesseggel amivel kellett volna vagy a sok lehetoseg kozul v.miert nem kezdte el seedelni azt amit toltottek volna tolem.
Ezek egyik fele megoldodott ujrainditas utan, de nem mindig es csak rovid idore.Mar regota halogattam a valtast, de ugytunik most Win10 alol kenytelen vagyok… igaz lehet nem is kellene szomorkodnom.
-
Argos
őstag
Nos, én μTorr-et is és a qBit-et is közvetlenül PC-n használom. Szóval se router, se kliens gép, se NAS nincs. Így arra amire nekem kell, teljesen megfelel. Beállítottam ~úgy, mint anno a μTorr volt és teszi a dolgát.
De, tenni kell vele egy próbát és kiderül, hogy neked megfelel-e.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
-
No.01
őstag
Itt is ill mashol is keresgelve ugytunik hiaba probalkozom a regi jol bevallt 2.2.1-es uTorrentel Win10 alatt egyszeruen nem mukodik ugy ahogy azelott tette. Kiprobaltam a legujabbat de az sem jo sot teleszortak minden sz*rral.
Igy erdeklodnek, h Win10 ala milyen bevallt es jol mukodo kliens lenn ajanlott. Ha rakeresek szintre minden oldal mast preferal... es inkabb hallhatnek a valos hazai felhasznalokra.
-
asuspc96
őstag
Helló!
Át lett víve a gép egy másik szobába, és most a tracker állapotnál az van, hogy: "gépnév nem található"
Ez miért van és mi erre a megoldás ?[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz Exodius #18815 üzenetére
1. Nálam Titkosítás előnyben részesítése van. Felettem írták az opció hatását. Nem kísérleteztem tovább vele.
2. Én saját, fix port engedélyezését preferálom. Egyszerűen megnéztem pl. ezt a listát, és kinéztem magamnak egy fel nem tüntetett portot 10000 felett. Routerben, tűzfalban, kliensben beállítva. Évekkel ezelőtti, még utorrent időkből kiválasztott portot használok. Ez a port már hozzám nőtt, olyan lett mint egy PIN kód qbittorrent átállással is "hoztam" magammal ezt a számot. Jelentősége szerintem nincs, ha jól működik, akkor nem kell variálni. Nekem az volt a lényeg, hogy egy "senki földje" portot találjak és azóta megszoktam.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
kevinium
aktív tag
1. Én engedélyezem, de nem erőltetem. Így azok is tudnak kapcsolódni, akik titkosítást használnak és azok is akik nem használnak azt. -> több peer...
2. Olyan portot adok meg, amit a router az adott géphez irányít. Előnye, hogy hozzám is tudnak csatlakozni, nem csak én, a szintén aktívakhoz. -> több peer...
-
kispx
addikt
1) Alapértelmezett módon hagyom. Titkosítás előnye, hogy nem látják, hogy mit torrentezel, viszont (legalábbis nálam mindenképp) ha nincs elég titkosítást használó peer a torrentnél akkor lassabban is fogsz tudni letölteni.
2) Alapértelmezett módon hagyom.[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Sziasztok!
Két kérdés:
1. qBittorrent-nél ti bekapcsoltátok a titkosítást? Ha be van kapcsolva, ha nincs, milyen előnye és hátránya van?
2. Port beállításoknál mi az ajánlott és miért? Mitől lesz jobb tőle?
Előre is köszönöm a várhatóan informatív és korrekt válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Sziasztok! Lenne egy surgos kerdesem.
Mobilon szeretnek torrentet letolteni. Pirátbéjrol magnetlinkkel automatikusan indul a Bittorrent app, ahogy kell. Enkórról viszont le kell tolteni a .torrent fájlt, amit nem tudom, hogyan lehet hozzaadni az alkalmazashoz. A letoltott .torrent fajlra tapicskolva ezt kapom: [kép].
Valaki tudna nekem segiteni? -
Robokutya
senior tag
Srácok
Másnál se jó a Terracod oldala?Se foxon se operán és más böngészőn nem tölti be az oldalt tegnap még működött. -
ptamas88
tag
válasz Cs1csó #18807 üzenetére
köszi a gyors választ, ez gépre megoldás is, viszont van egy hálózati adattárolóm, amin közvetlenül fut a torrent kliens, és arra tölt le rögtön, viszont az se megy, mert nemcsak az oldal nem jön be, hanem a trackerhez se tud csatlakozni.
milyen szöveggel lehetne felhívni őket? azért önszántamból nem akarom hogy rögzített beszélgetésen elhangozzon, hogy nem működik a torrent és ez a bajom
Sony XPERIA S -> LG G2 -> Samsung S7 edge, Dell Inspiron 15R
-
Cs1csó
félisten
válasz ptamas88 #18806 üzenetére
Üdv, úgy egy hete volt ez a TRÉ KOM-nál, ezt a kettőt haszálom én is, más torrentoldalakat is blokkolt. Lényeg volt valami hiba de megoldották.
Telefonálj rájuk és verd ki a dilit bírósági döntés nélkül nincs joguk bármit is blokkolni.
Ajánlani tudom CHROME esetén felettem a Hotspot Shield Free VPN Proxy bövítményt és beállítottam HOGY CSAK EZT A KÉT oldalt jegyezze meg és simán a könyvjelzősávban lévő ikonra - tehát szokásos módon idítva már automatikusan proxyn kersztül indítja az oldalt és elég gyorsan be is tölttődött. De más oldalnál inaktív, tehát nem eszi fölöslegesen a memóriát egyéb erőforrásokat.Addig ameddig nem csinálnak valamit ez is jó megoldás. Azért ezt a kiegészítőt ajánlom mert volt másik aminél automatikusan minden oldalt proxyn keresztül töltött be és nem lehetett szelektálni, plusz lassabb is volt. -
ptamas88
tag
sziasztok, másnál fordult elő olyan, hogy minden oldal betöltődik, kivéve Bithumen és Ncore? Nagyon úgy tűnik, hogy szolgáltatói blokkolás, mert VPN-el máshova csatlakozva rögtön betölt az oldal, és itthoni hálózaton viszont semmilyen eszközön nem. UPC netem van, kb 1-2 hete áll fenn a probléma
Sony XPERIA S -> LG G2 -> Samsung S7 edge, Dell Inspiron 15R
-
ReSeTer
senior tag
válasz kevinium #18804 üzenetére
Ok, lehet igazad van, de sajnos a címke hozzárendelést még mindig nem tudom hogyan lehetne :[
Új torrent hozzáadásnál ugye belehet állítani, de egyrészt rssből való letöltésnél nem dobja fel az ablakot.
Qbittorrentnél menne? Mondjuk az meg nem seedel akármit csinálok neki.[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Hi!
Olyat szeretnék csinálni, hogy androidról mondjuk remote.utorrent.com-ról az előre beállított rss szűrőkből kiválasztom az adott torrentet, és azt egy címke alapján meghatározott mappába töltse le.Eddig megcsináltam az rss szűrőt:
Sorozatxyz, ez szépen kilistázza a részeket.Van címke is, a neve Sorozatxyz és beállítottam neki, hogy betűjel:/sorozat/ mappába töltse le.
A probléma ezzel az, hogy hogyan tudom hozzárendelni a cimkét az rss szűrőben kilistázott adott részhez?
Elég lenne az is, hogy ha az egész Sorozatxyz rss szűrőt hozzátudnám rendelni, és akkor a benne lévő részek is megkapnák ezt.
Hogyan lehet ezt? Csak mert pl a pc-s menüben a könyvtáraknál nincs olyan, hogy cimke szerinti letöltés, meg amelyikben volt is, az csak áthelyezésnél volt, nekem meg egyből oda töltse le, ne írogassa kétszer is a winyóra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Core2duo6600 #18801 üzenetére
Nem jó, használj 2.2.1-et, nem eszi a gépet, nincs lemez megtelt felirat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Mik a tapasztalatok a legfrissebb utorrenttel ?
Mennyire megbizható ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest