Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Nos, én μTorr-et is és a qBit-et is közvetlenül PC-n használom. Szóval se router, se kliens gép, se NAS nincs. Így arra amire nekem kell, teljesen megfelel. Beállítottam ~úgy, mint anno a μTorr volt és teszi a dolgát.
De, tenni kell vele egy próbát és kiderül, hogy neked megfelel-e.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz rioter #18619 üzenetére
Hello!
Mindegy hova telepíted, ez a két mappa itt lesz és ennyi kell a back-up-hoz:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\qBittorrent
C:\Users\<username>\AppData\Local\qBittorrentWin újratelepítés, qbit install, és a két korábban lementett mappával felülírod a friss mappákat.
Egy újra ellenőrzés lehet le fog futni a letöltött állományokon....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz tigomigocika #18389 üzenetére
Nem vagy igazán vagy jó helyen, de:
Szeptember 20.-án lesz a DVD/BD release, utána keresgélj a virágboltokban....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz SunMount3r #18350 üzenetére
Egy szó kimaradt nálam.. A folyamatban lévő letöltéseket újraindításnál mindig ellenőrizni fogja, ez a standard.
Maximum annyit tehetsz, hogy beállítod, hogy egyszerre csak egy letöltés legyen engedélyezve és annál rákattintasz az ellenőrzés kihagyására, de így fennáll a lehetősége, hogy hibás lesz az állomány....elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
válasz default. #18068 üzenetére
Teljesen mindegy, úgyis cache-ből írja ki a végleges helyére az adatot, ha egy fedél alatt vannak, akkor ez nem lesz szűk keresztmetszet. Nekem a rendszer ssd-n van a kliens, hdd-n pedig az adatok.
(#18069) default.:
Nekem az volt az utsó csepp a pohárban, amikor visszaálltam 2.2.1-re, frissítés kikapcs, másnap rendszerindítás és ott virít a legújabb verza, full reklámmal, procib*sztatással.....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz default. #18066 üzenetére
Csak szubjektíven tudok nyilatkozni. Amióta elkezdett sz*rakodni az μTorrent a cache-vel, processzor terheléssel, reklámokkal stb., eleinte még szórakoztam vele, de meguntam és azóta bottal sem piszkálnám. Minek vacakoljak valamivel, ha van működőképes alternatíva - qBit-et felraktam, beállítottam ~1 éve, egy-két javítható hibától eltekintve, számomra megfelelően teszi a dolgát.
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
válasz Debilon #17830 üzenetére
Jószerével, bármi okozhatja..
És jelen esetben nem is megoldás, de ha legközelebb megtörténne, legyen biztonsági mentésed.Win:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\uTorrent
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\uTorrentLinux:
/home/Felhasználónév/.config/uTorrent
/home/Felhasználónév/.local/share/data/uTorrentKimásolod a mappákat és ha crashel csak visszamásolod.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz bryant56 #17812 üzenetére
Nálam pár napja csinál furcsaságokat a gép. 90%-ra a qbit-et teszem felelőssé. Amikor letöltök, random módon leterheli a procit akár 100%-ra is. És elég szépen megakaszt minden mást. De, kb csak olyan szinten - nézve a feladatkezelőben a teljesítmény fület, mint egy EKG diagram. Mondjuk konkrétan a qbit-nál nem jelez magas CPU terhelést..
Miután kész a letöltés, visszaáll minden a normális szintre....elmúlik...
-
Argos
őstag
Valamitől megint elszálltak - kettő kivételével - a torrentek a kliensből (qbit)..
Nagy baj nem ért, mert volt mentés. Viszont fura....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz asuspc96 #17527 üzenetére
Sajna erre még én sem találtam protokollt..
Pár napja szállt el nekem is egy frissítés után az összes - igaz nem sok, cirka 20-30 - torrent a kliensből. (Viszont jó fej volt, mert a hibásakat megtartotta -.-' )Akkor kerestem én is utána a dolognak, de maximum, amit tudsz tenni, ahogy Raynes is írta, menteni a kliens data mappáit.
Útvonal:
C:\Users\*Felhasználó*\AppData\Roaming\qBittorrent
C:\Users\*Felhasználó*\AppData\Local\qBittorrentKlikk számítógép, címsorba beírod a saját felhasználóneved, [Enter] és azokat a mappákat mented másik meghajtóra.
Bár, jelen esetben ez rajtad nem segít, de majd legközelebbre jó lesz.
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz cintula187 #17246 üzenetére
Akkor meg is van a válasz.
Ha, arányjavítás a cél, olyan torrenteket seedelj, amit kevesen seedelnek/régiek/ritkák.
Az új, pörgős cuccokra -hacsak nem kezdéstől- nem érdemes ráharapni, sokan lesznek, valszeg' jobb upload sebességgel és azok vannak előnyben....elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
válasz donzoli #17198 üzenetére
Érdemes kipróbálni a Qbittorrent-et.
Pár hónapja váltottam hasonló kínlódások végett μTorrent-ről.
Apróságok ezzel is voltak az elején, de 90%-ban jól végzi a dolgát.
Régi torrenteket simán megkajolta....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz PeeterssoN #16972 üzenetére
FAT32-es file rendszernél 4GB a méretkorlát.
Ha, az van, akkor nem tudsz vele semmit tenni. NTFS file rendszer a megoldás....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz daninet #16870 üzenetére
Uh.. akkor sikerült jól beletenyerelni a lecsóba...
Jól lekopogom, hogy ebből sikerült kimaradni!Mondjuk júzer hiba is akad vastagon. Én mindig frissen tartom az aktuális mail-címeim, és a régi dolgokat importálom az új címre. És mielőtt dobom a régi mail-t, átregelem a site-okat, meg jelszavakat is váltogatom időnként. Muszáj, mert anno cumiztam be ezzel.. például a mostanra már 10+ éves PH!-s regem... e-mail elszállt.. pápá reg..
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
válasz snecy20 #16853 üzenetére
Kíváncsi leszek, mi lesz a vége ennek a Win10 általi kotorászásnak.. Ha, sok ilyen sz*ros palacsintát tálalnak még fel, könnyen hasalhat az egész koncepciójuk az utsó' OS-ükkel kapcsolatban...
Egyébként meg, külön torrent kliens gép, amin fut egy Linux -vagy Win98 -, aztán csókolom.
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
Akkor nem szóltam..
Bár, sejthető volt. Türelmetlenek és izgágák lesznek az emberek, ha nincs meg a napi kecskeporesz adag.....elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Csuklott egyet a net..[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz WiZARD #16722 üzenetére
Ismert probléma. Én váltottam qbittorrent-re. Problem solved.
Esetleg használd a 2.2.1-es μtorrent-et. Csak tiltsd le a frissítést. (nálam mondjuk ez nem jött be, mert úgy is frissült.. -.-' )...elmúlik...
-
Argos
őstag
A helyezésed az alábbi algoritmus alapján alakul:
ERTEK=up(interval)*avg(torrdate)*time*seedsize*skala_torrszam*regdate*upload*owntorrHa, érteni is szeretnéd, , akkor katt az [Aktivitás]-ra
Egyébként a seed-kötelezettség csak a HnR rendszer miatt számít. Semmi egyéb dolgod vele, mint az oldalon jelzett ideig a kliensben seedelni. Azután ha úgy tetszik törölheted is, hasznod, hátrányod nem származik belőle. Ha, a helyezéseden akarsz javítani, érdemes olyan állományokat futtatni, amit kevesen seedelnek -kvázi népszerűtlen torrentek-, így ha neked megvan, akkor tőled szedik, ergo nő a feltöltésed.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
válasz ingalls #16683 üzenetére
Nem lesz duplikáció. Olyan, mintha félbehagynál egy letöltést és amikor újra elindítod a klienst ellenőrzi, hogy mennyi van már meg nálad. Mivel nálad az egész állomány lent van, így seedbe rakja és pont.
Csak az a fontos, hogy pontosan legyen betallózva minden állomány. Ha, nem ellenőrzéssel kezd, akkor nem jó helyre tallóztad be....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz betyarr #16570 üzenetére
Jaja, az tény, hogy 60/20-nak kéne lennie, de a weboldalon is csak 60/5 van. Erre írtam, hogy a feltöltésből csípnek le, azért, hogy meglegyen csúcsidőben is a többségnek fontosabb letöltésre a sávszél..
Most nézem, hogy fordítva írtam fent.. szóval a letöltési sávszél a prio.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz Cs1csó #16567 üzenetére
Nem annyira vészes ez. A fenti értékek megabit-ben vannak megadva, a valós letöltés pedig, amit a kliensben látsz az mega- vagy kilobyte. A fenti értéket el kell osztani 8-cal, hogy megkapd a max letöltés/feltöltés sebességét.
~ 60.000/8 = 7500 ; 5000/8 = 625
Tény, hogy nem pörög maxon, meg parasztvakítás a szép nagy szám -nem hazudik, csak másképp mond igazat.. de nem panaszkodom.
Ráadásul Magyarországon - lehet máshol is- úgy vannak belőve a sávszélek, hogy prioritás van adva a feltöltési sebességnek.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
Na, eddig és ne tovább... Megint elkezdte telesz*rni a RAM-ot az (F.)U.torrent...
Gyalu és ment a helyére a qbitorrent.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz betyarr #16545 üzenetére
Az a gríz, hogy még meg is néztem a verziószámot miután feltelepült, 2.2.1 volt és a felület is a régi..
Nem tudom, melyik fázisban, de sz*r került a palacsintába..
Reklámmentesítés óta nem tapasztaltam anomáliákat, de ha megint elkezd valamit trollkodni a gépen ez a vacak, megy a levesbe. Csak azt nem tudom, mire lenne érdemes lecserélni.....elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz woodworm #16543 üzenetére
Nem tudom azon túl, hogy Ccleanerből uninstall, utána takarítás, registry pucolás mi kellene még.. A 2.2.1 telepítése után pedig az első dolgom volt kikapcsolni a frissítést. És, ha frissített volna, akkor se a 3.4.2, hanem 3.4.3 a legutóbbi stabil verz.. Szóval nem értem.
...elmúlik...
-
Argos
őstag
Reklámok kilőve, cirka egy órája - ez alapján -, memóriahasználat még normális eddig.
Viszont, azt akkor sem értem, hogy miképp lett a 2.2.1-ből, 3.4.2......elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz F_Zolee #16538 üzenetére
3.4.2 -t rendesen uninstalláltam, Ccleanerrel takarítás - megjegyzem a telepítési mappa, mint olyan nem volt a Programfiles, se (x86) mappában. Pedig, minden ilyet oda rakok. Keresés után se talált semmilyen torrent mappát.. És most is ugyanez, holott a fent említett helyre telepítettem a 2.2.1 -et.. Az .exe file helye egyébként átkerült ide: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\uTorrent
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
Jó estét!
Na, srácok olyankor mi van, ha a túlzott memóriahasználat végett pár napja a 3.4.2-es μtorrent verzát töröltem, felraktam a 2.2.1 -et, kikapcsolva a frissítés, most nézem, memória megint az egekben, és láss csodát 3.4.2 ott vigyorog a tálcán... -.-'
...elmúlik...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest