- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Miért kéne bírnia? A többszálú 4K blokkonként történő írás sebessége 0,603 MB/s. A cache miatt gyorsabban fog a program írni, de nem hiszem, hogy elfogja érni a 16 MB/s sebességet.
fojtviki
Egy ellenpróbát csinálhatsz.
Egy ramdisk programmal (pl ezzel) létre tudsz hozni egy olyan meghajtót, ami a memóriába ír és olvas. A ramdisk írási és olvasási sebessége még az SSD-nél is jobb.
Torrentezz le valamit a ramdisk által létrehozott meghajtóra. Cache méretet vedd vissza az alapértelmezettre, mert ilyenkor nem szükséges 1800MB-on tartani.Ha nincs vele semmilyen probléma, akkor tényleg a merevlemez volt a szűk keresztmetszet.
-
kispx
addikt
válasz fojtviki #17294 üzenetére
A merevlemez sebessége lesz a gyengepont. A CrystalDiskMark programmal egy random write sebességet ellenőrizzél.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok.
Gondolom volt mar ilyen kerdes, de nem igazan talalom. Utorrent 2.2.1-et hasznalok. Most emeltek savszelesseget nalunk. A problema az, hogy ha 16 MB/s fole megy a letoltesi sebesseg, akkor disk overload es lemegy majdnem 0-ra. Amit talaltam neten megcsinaltam. A maximumot adtam cache meretnek /1800MB/, de megis ezt csinalja Valakinek esetleg otlete, hogy lehetne ezt orvosolni? Koszonom.
-
Hunter2
addikt
válasz Neil Watts #17292 üzenetére
ebből nekem nem jön le hogy hogyan lehetne megcsinálni, az nemmegoldás hogy a torrent fájlokat betallózom neki mivel akkor mindegyiknél újra be kellene tallóznom hogy hova vannak mentve. 300+ torrentnél az meg kicsit nehézkes.
-
Hunter2
addikt
létezik utorrenthez valami tool amivel át lehet migrálni egyszerre az összes futó torrentet qbittorrentbe?
találtam githubon valami scriptet csak fogalmam sincs hogy kéne lefuttatni.
google-ztam egy sort hogy mivel lehet exét fordítani belőle de mivel sok mindenhez értek de a programozás nem ezek közé tartozik így hamvába holt a próbálkozás. -
titán
válasz smallmer #17283 üzenetére
Van ra esely, kb minthogy radpottyan egy aszteroida. Nem jarkalnak ki felhasznalokhoz, egyreszt nincs ertelme (erdemesebb a trackert kiloni), masreszt nehez bizonyitani, hogy mi, mennyire volt illegalis a tevekenysegben. Az alapjan nem fognak tudni megbuntetni, amit a tracker felol talalnak, ha kimennek hozzad es tele van a geped illegalis cuccokkal, azert viszont igen. Egyebkent a 4tb feltoltes kb nulla, vannak emberek 23000 db torrent feltoltessel is, ha nagyon unatkoznak van egy tippem kihez mennek ki elobb.
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
Az mitől lehet, milyen beállítási probléma, hogy csak akkor szed teljes sávszéllel ha a feltöltési limitet korlátlanra teszem? Ha leveszem 1kb/s-ra, nem tölt lefele csak jóval lassabban? Pont fordítva kellene lennie, nem? Minél kisebb a feltöltési sebesség, annál jobban kellene jönnie lefele..
-
jbl
senior tag
Sziasztok!
utorrent 3.4.5 miért pirosak ezek a csíkok letöltés közbe? Ha leáll a letöltés mindegyik vissza áll zöldre. 8GB RAM-om van, szerintem valami beállítás probléma lehet. Ja meg ez a gép bekapcsolás utáni mindent le ellenőrzést, hogy lehet kikapcsolni?4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
MODERÁTOR
-
korcsi
veterán
válasz Intruder2k5 #17281 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, hogy privát trackeren a seed/leech listában ne jelenjen meg a nickje, és ez független attól, hogy direktbe vagy VPN-en csatlakozik.
premierpark(#12780):Melyik trackerről van szó?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
MODERÁTOR
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
meg szeretném kérdezni, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy amelyik trackerre töltök vissza ott ne tudják, hogy "ki vagyok". Már több mint 4 terra feltöltésem van (torrentet nem töltöttem fel csak vissza seedelek), és nem szeretném ha a későbbiekben ebből problémám lenne. Illetve semmi szabályt nem szegek meg? -
F.B.I.
veterán
válasz Intruder2k5 #17278 üzenetére
Megnézem mit tudok tenni az ügyben, mert elkeseredtem, hogy rám írtak több 10Tb feltöltése után (sok a hitnrun).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
F.B.I.
veterán
válasz Intruder2k5 #17276 üzenetére
Akkor feltúrom a router menüjét vagy visszaállok utorrentre.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
F.B.I.
veterán
válasz Intruder2k5 #17274 üzenetére
Itt kapok errort mindig, pedig a kliens zöld utat mutat. Akkor másik portot kell keresnem.
-
F.B.I.
veterán
Üdv ismét!
Megint qbitorrent és probléma: beállítottam a routerben a 6770-es portot, a torrent kliens zöldet és online állapotot mutat, sjnos a port ellenőrző hibát ír. Melyik a megbízható jelzés?
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem Win8.1-ről 10-re és azóta ha megy a torrent kliens (több félét is próbáltam), néha megakad a gép fél másodpercekre, független attól, h filmet nézek, játszok vagy netezek.
Valakinek van valami ötlete, hogyan oldhatnám meg?
-
dombi81
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.. Hol tudom beállítani a utorrentben, hogy mutassa a torrent mellett a letöltési sebességet? Alapból nem látom, csak ha a show download barra kattintok..
-
titán
Sziasztok!
A vinyot mennyire terhelik az utorrentben seedre megnyitott torrentek? Mondjuk ha megnyit valaki 150-200 torrentet es 500 k-val tolt felfele?
----------------------
(#17259) The DJ A 3-as es azelotti utorrentek a legjobak, nem is ertem miert kell ujabb verziokra valtani, ha egyszer jo. Most is jo es mindig.
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
válasz Gézengúz #17262 üzenetére
Szerintem uTorrentre gondolsz Egyelőre nem szeretnék visszaváltani, főleg nem régebbi verzióra. Semmi bajom nem lenne a qBittorrenttel csak rá kellene jönni miért nem seedel.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Lewzke
őstag
válasz cintula187 #17244 üzenetére
Azokat is leechernek tekinti a tracker, akik csak darabokat töltöttek le a torrentből. Ők valójában seederek.
Nagy seed/peer aránynál jobb esetben is csak torrentenként átlag 50-200 kb/s sebességgel töltesz felfele. Az egyik megoldást már mondták korábban, a másik, hogy sok torrentet hagysz futni (több százat). -
The DJ
addikt
uTorrentről költöztem át qBittorrentre, mert elegem lett a reklámokból és a sok szemétből, amit telepíteni akar. A qBittorrent tökéletes is lenne, azonban valamiért nem akar seedelni. A letöltéssel nincs gond, gyors, hozza az elvárt szintet, de a feltöltésem az zéró. Jelenleg 28 futó torrentem van, ezek lassan két hete futnak szinte 0-24-ben. Emellett jelenleg összesen 224MiB feltöltést mutat az indítás óta (napok óta megy a gép). Ez pedig nem normális. uTorrent mellett ennél jóval több adatot töltöttem fel, folyamatosan láttam az aktuális/összes fel/letöltést, itt azonban nem tudom meg lehet-e nézni a részletes statisztikát.
Bármikor is nézek rá, mindig 0b/s az aktuális feltöltés, talán nem is láttam még más értéket jobb oldalt alul. A port nyitva van, ellenőriztem. (UPNP, NAT, DHT, PeX, LDP mind aktív).
Mi lehet a gond? Időközben volt egy rendszer újratelepítés, de az uTorrent korábban is hibátlanul futott Windows 10 alatt. Van Avast Pro és Malwarebytes AntiMalware is, de ezek régen is fenn voltak.
Jó lenne megoldást találni, mert nem szívesen mennék vissza uTorrentre.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17257 üzenetére
Akkor első blikkre azt mondanám, hogy a kliensben kapcsold be azt az opciót, hogy adja hozzá a portot a Windows tűzfalban a kivételek közé (vagy valami ilyesmi van benne), illetőleg kapcsold be az UPnP támogatást is, a UPC-s Ubee-ban pedig szintén az UPnP-t.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
válasz Intruder2k5 #17256 üzenetére
- Milyen operációs rendszered van?
win 7 64 bit
- Milyen tűzfalat használsz?
windows- Milyen torrent klienst használsz?
utorrent 3.4.1
- Milyen routered van?
UPC-s UbeePeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17255 üzenetére
Hát erre nincs.
- Milyen operációs rendszered van?
- Milyen tűzfalat használsz?
- Milyen torrent klienst használsz?
- Milyen routered van? -
cintula187
addikt
válasz Intruder2k5 #17254 üzenetére
Erre van linked, hogy mit állítsak be?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17253 üzenetére
Akkor vagy router, vagy szoftveres tűzfal beállítási hiba van, és emiatt nem tud aktív módban menni a kliens, így pedig nem is nagyon lesz feltöltésed.
-
cintula187
addikt
Arra a portra (25792) is error ami a port used for incoming connectionsnél van.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz cintula187 #17246 üzenetére
Ja és a partial seed-ket is peer-nek írja. Szóval azok valójában nem is töltenek le.
- Glaz-doz-fhut -
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17250 üzenetére
Ne a 80-as portot teszteld, ami alapból be van írva, hanem azt, amit beállítottál a torrent kliensben.
-
cintula187
addikt
válasz Intruder2k5 #17249 üzenetére
ajjaj
Error: I could not see your service on 176.**** on port (80)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17248 üzenetére
Egyébként a kliensed portja nyitva van a tűzfalon? ITT tesztelve az eredmény zöld?
-
Argos
őstag
válasz cintula187 #17246 üzenetére
Akkor meg is van a válasz.
Ha, arányjavítás a cél, olyan torrenteket seedelj, amit kevesen seedelnek/régiek/ritkák.
Az új, pörgős cuccokra -hacsak nem kezdéstől- nem érdemes ráharapni, sokan lesznek, valszeg' jobb upload sebességgel és azok vannak előnyben....elmúlik...
-
cintula187
addikt
válasz Intruder2k5 #17245 üzenetére
Most épp 495/63 az arány.
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #17244 üzenetére
Szia!
És arra a 40 leecher-re hány seed-er van? 2300?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam az összefoglalót de vagy felületes vagyok vagy mittomén.
Torrentoldalon látom, hogy a bizonyos torrentre lenne 40+ leecher,de nálam zéro a feltöltés.
MIt tegyek?
köszi
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
TP Link Router guruktól szeretnék egy kis segítséget kérni.
Adott egy Digi internet ami bejön a lakásba majd be van kötve egy TP Link 1043ND routerbe, onnan kábelen egy másik házba megy tovább a net ahol szintén van egy 1043ND router amire asztali gép és wifi-n telefon csatlakozik. Miképpen kellene a 2. router-t beállítani, hogy csak access point-ként működjön?Előre is köszi a segítséget.
-
Argos
őstag
-
Scholes9
nagyúr
Hali, mi a fenétől van az, hogy, ha töltök uTorrentel megtelik a 8 giga RAM-om és behal a Windows??? Iszonyat idegesítő. Már próbáltam azt is, h a lapozófájlt egyénileg beállítom, de akkor is ugyanez van. Kb hónapja van ez és már kezd elegem lenni...
Win 10 pro.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
chungee
addikt
-
Cs1csó
félisten
Üdv, megjelenése óta használom a win 10-et qbittorrent klienssel és bithun meg a Nmagon is vagyok semmi problémával nem találkoztam, voltam insider is, egy toolkittel aktivált win 8.1-ről váltottam win 10-re - amit már a gwx alkalmazással igényeltem és meg is kaptam - tehát úgymond amint újratelepítem bármikor ezen a gépen a win 10-et alapban aktiválja magát véglegesen, persze ez az aktiválás csak erre a hardverre érvényes, de március végén vettem egy bikaerős gépet úgyhogy ezzel elleszek egy ideig.
Mindenképpen ajánlom már csak azért is mert tudjuk, hogy a számítástechinkában 1 év is milyen sokat jelent akár hardver akár szoftver fronton és a win 7 már több mint 6 éves oprendszer (az xp-ről már nem is beszélve ami 14 éves)
Amennyiben relatíve új (5 évnél nem idősebb) gépe van az embernek akkor nagyon ajánlott váltani, az 5-10 év közötti gépek esetében már driverproblémák lehetnek - bár inkább notebook-ok esetén - itt már nézni kell hogy pl. mennyire stabilan fut DE ha flottul megy akkor még ezeken a gépeken is érdemes váltani.
FONTOS - érdemes az a telepítés elején NEM A GYORSBEÁLLÍTÁSOKAT használni hanem egyénileg és kb. semmit sem engedélyezni - leütés figyelés, stb. kikapcsolása - én egyvalamit hagytam meg - automatikus csatlakozás az internethez (a hálózaton belüli gépekhez való automatikus csatlakzás opcionális én nem használom)
FONTOS - én nem használom ezeket a - metro alkalmazásokat csempéket és a CCLEANER programban a telepíttett progiknál az ÖSSZESET EL LEHET TÁVOLÍTANI MÉG AZ ÁRUHÁZAT IS. pl. groove zene , msn időjárás stb.
FONTOS - amint vége a telepítésnek a tálca jobb alsó sarkában MŰVELETKÖZPONT IKON - miden beállítás
na itt érdemes minden ponton végigmenni és sok mindent kikapcsolni pl. ADATVÉDELEM - VISSZAJELZÉS DIAGNOSZTIKA - SOHA - ALAPSZINTŰ-re állítani. -
No.01
őstag
Sziasztok,
Epp gep ujratelepites elott allok, de anno felroppent a hir, h a Win 10 es a torrentek nem lesznek baratok ill, h van/lesz olyan oldal aki majd kitiltja az uj rendszert futtato felhasznalokat.
Kerdesem, h (mag) eseteben ill ugy alltalanossagban is ebbol mi igaz mi valosult meg? Van barmi elonye hatranya az uj rendzsernek a regi windows 7-hez kepest? Leginkabb tapaszatalatok erdekelnenenk, mert igaz magat nagyon hozzaerto es vegletekig "profi" szakertoje letezik a temanak megis van egy olyan sanda gyanum, h ezen iromanyok mogott sem valos tapaszatalat sem hozzaertes nem lakozik... (igaz ezen szakertok az elet barmely mas szegleteben jelen vannak )
Elore is koszonom!
-
huan
őstag
válasz Neil Watts #17229 üzenetére
Köszönöm!
És olyat nem lehet, hogy a letöltött állományt egyből küldjük egy meghajtóra, pendrive-ra, mint windows-nál? Az mégjobb lenne, ha a módosított torrent-névvel ellátott fájl másolódna.
Ti hogyan oldjátok meg a legegyszerűbben és könnyebben azt:
- betöltve a torrent-file neve ugye olyan amilyen.pl.:Spy.2015.Extended.Cut.BDRip.x264.HuN-HRT
- átnevezem a kliensben: A kém
- a letöltött file neve attól még nem lesz A kém
Átnevezgetés és krix-krax nevekkel szemben mit lehet a legegyszerűbben alkalmazni, hogy a letöltött file neve az eredeti, vagy beállítptt, bemásolt legyen? Ha segédprogrammal, esetleg más klienssel ez megoldható az is megfelelne.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
marci1250
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert az összefoglaló olvasgatása után nem tudtam rájönni mi a problémám.
A tünet: a torrent kliens elindítása után a torrentek nem találnak peereket, csak nagyon lassan, kb 20 perc múlva. Rákerestem a közös barátunk segítségével és többen írták, hogy nyitni kéne egy portot a tűzfalon. Így meglehet oldani a problémám, vagy valamilyen más módszerrel ki lehetne küszöbölni ezt a problémát, hogy zökkenőmentesen tudjak torrentezni?Megköszönném, ha leírnátok valamilyen útmutató szerűen, hogy mit kell csinálni mert nagyon kezdő vagyok.
Family Guy S18E8 "Ez fiam az egyetlen dolog ami visszatart attól, hogy tenyéréllel basszalak ketté"
-
huan
őstag
Utorrent-nél használok IP-filtert és a beállításoknál is engedélyezve van a használata.
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy betöltődött és működik? Nekem nincs "Napló" fül... -
adika4444
addikt
válasz nagyhús #17224 üzenetére
Szia!
Ne a beépített tesztert használd hanem például a canyouseeme.org weboldallal tesztelj.
Az eszközöd egy EPC3925 típusú Cisco HGW (home gateway), modem és router egyben. Nyiss rajta portot a forvardingnál. Sztem ki fogsz tudni igazodni, ha nem akkor majd holnap este tudok segíteni mert most nincs a közelemben a kütyü...üdv, adika4444
-
nagyhús
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, egyszerűen nem sikerül az passzívból-aktívba váltás. A gépemen win 10 fut és utorrent_2.2.1-et használok, a beépített teszt szerint (Ctr+G) nyitott a portom (47690). A tűzfalam Comodo, ott betettem a torrentet az engedélyezett programok listájába. A netem T-Home, Cisco EPC392 Wifi kapcsolattal használom. Az UPnP-t engedélyeztem a routeren és a torrent programban is.
Valaki ért ehhez a modelhez? Mit kellene még beállítanom? -
kristof123
őstag
válasz Neil Watts #17221 üzenetére
Engem a router is visszafog, de így is ~9-10-et még kiprésel magából.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Neil Watts #17221 üzenetére
Kivéve a Diginél ha gigás switchen/routeron/Ont-on csücsülsz, akkor ott megvan gyakorlatban is a 110Mbit
-
veterán
válasz kristof123 #17220 üzenetére
Nincs, én 1536-tal hajtok minden klienst.
100-as netnek az elméleti vége 12.5 MB, ami a gyakorlatban olyan 11-11.5.Üdv. core2
-
kristof123
őstag
válasz kristof123 #17185 üzenetére
A probléma az ún. "Disc overloaded" volt. A topikban és gugliban rákeresve, a megoldást a kliens "Disc Cache" menüpontján belül kézzel megadva 1800 MB-ra, ezután eltűnt a probléma.
Amire viszont nem találtam választ, hogy ennek a beállításnak van-e valamilyen negatív hatása?
Üdv,
K. -
-
Sziasztok,
Qbittorrent felhasználókhoz lenne egy kérdésem, ha portot állítok át rajta, akkor kell-e újrandítan a klienst?
KösziMutogatni való hater díszpinty
-
korcsi
veterán
válasz Tele von Zsinór #17214 üzenetére
Ellenben én rtorrent-et használok és az seed-el tisztességesen.
-
hutokamra
csendes tag
válasz Intruder2k5 #17175 üzenetére
Szia!
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de nem történt semmi! Tegnap meguntam a várakozást és bementem a helyi irodába, ma végre publikus IP címet kaptam! Most végre nyitva van a port és megy a seed rendesen! Remélem ezentúl így is fog maradni!
Mindenkinek köszi a segítséget!Üdv. hk
-
petyametyo
aktív tag
Szeretnék letölteni egy sorozatot ,elindítom de egyfolytában csak annyit ir ki hogy : Csatlakozás a peerekhez de nem indul el még órák hosszat se . Mi lehet a baj ?
-
veterán
-
korcsi
veterán
válasz Neil Watts #17207 üzenetére
Tapasztalataim alapján Deluge "nem szeret" seed-elni.
-
veterán
-
woodworm
veterán
válasz Neil Watts #17205 üzenetére
Miből vontad le ezt a következtetést?
-
veterán
Urak!
Van arra valmi ésszerű magyarázat, hogyha nyitva van egy port a routeren, s azon keresztül a zutorrent tökéletesen kommunikál akkor a deluge miért nem? Nincs feltöltésem konkrétan.
Üdv. core2
-
korcsi
veterán
válasz Neil Watts #17203 üzenetére
A kimenő portot tedd randomra!
Ha fix bejövő portod van upnp-t kiveheted, vagy ha upnp-zel, nem kell bejövő portot megadni.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
veterán
Sziasztok!
Igyekszem kérdésemet minél tömörebben megfogalmazni:
- adott egy ismert magyar oldal.
- eddig utorrent 2.2.1-et használtam ott, de Win10 alatt kompatibilitási problémákba ütköztem
- váltottam Deluge-ra (1.3.12), de ezzel meg a beállítás nem egyértelmű most:Ez így megfelelő, vagy állítanom kell valmit?
Mégegy kérdés: Az oldalon 1.3.3-at írnak támogatott kliensnek,
Használhatom a frissebb stabil kiadást helyette?Üdv. core2
-
donzoli
aktív tag
Köszi mindenkinek, váltok klienst... sok-sok év után
-
krealon
veterán
válasz donzoli #17196 üzenetére
"Nálam is ugyan az a gond, mint többeknek a memóriával, pár óra alatt felzabálja az utorrent (legfrissebb) az összeset, miután ez megtörténik gyakorlatilag használhatatlanná válik a gép a lassúságtól."
Az ujabb utorrentek automatikusan telepitenek mindefele adware es bitcoin banyasz programokat, amik leterhelik a gepet.
Kiirtasukhoz ajanlott peldaul:
- Malwarebytes antimalware free
- AdwCleaner
- Junkware removal tool
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest