Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MODERÁTOR
válasz fojtviki #51758 üzenetére
Szia!
Ha a port teszt aktívnak jelez, akkor nagy valószínűséggel az is vagy. Teszteld le elindított és leállított torrent klienssel is a portot, utóbbi esetben zártnak kell mutatnia a tesztnek. Ha ez így van, akkor tuti jó a forward, függetlenül attól, hogy mit mutat a BitHU.
-
-
zsolt_64
senior tag
válasz fojtviki #47112 üzenetére
Volt nelem itt 1 korábbi bejegyzésem a router beállításról ami statikus dhcp javasolt tehát mindig ua ip címet kapja a torrent gép, és erre lehet alapozni a port forwardot is. Pillanatnyilag ez a legjobb eljárás, mert ilyenko MINDEN gépeden lehet teljesen automatikus az ip cím és dns kiosztás...
De nem tudjuk milyen routered van.[ Szerkesztve ]
-
-
TeeJay
félisten
válasz fojtviki #47059 üzenetére
Akkor neked a qt6-os verzió kell és megoldódik a túl kicsi vagy nagy betű gond
zsolt_64:
Beállításokban tudod állítani egyidőben mennyi torrentet ellenőrizzen.
Igen régi kliensek egyet tudtak a mostaninál meg te állítod be mennyit bír a géped.
Nekem 10-et is lazán vitt SSD-ről és még úgy sem volt igazán prociterhelésMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kory24
őstag
válasz fojtviki #47026 üzenetére
Köszi!
Nekem is 1/1 Gbs netem van.
Nem is vagyok az a nagy torrentező, egyszerre 50-től több torrent nem szokott menni.
Akkor ha pl megy a letöltés közel maxal vagy seed megy közben a gépen lehet netezni normálisan?
Nem nő meg semmilyen válaszidő érezhetően?
Illetve a routert sem terheli le nagyon?(Ha letöltés közben nincs seed, az nem is lenne baj, hiszen gyorsan lejön bármi, de seed ugye folyamatosan megy, míg meg nem nézzük tartalom és nem lesz törölve)
-
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz fojtviki #46327 üzenetére
10évvel ezelőtt 12hét után volt inaktivitás...
Pár éve ez 8hétre csökkent, micsoda mocskos lehúzás ez.
Be kell állítani kezdőlapnak az oldalt és akkor 8hét alatt csak sikerül a mai világban belépni az oldalra amikor lassan már a hűtőn is lehet netezni.
Amúgy ha belépsz és megnézed az oldal statot láthatod hogy a userek 95,x%-a 1hónapja járt az oldalon. A maradék kevesebb mint 5% az aki be sem szagol ők kb. potyára vannak az oldalon és még akkor is van 1 hónapjuk belépni mielőtt inaktiválva lesz az accountjukUtóbbi 10évben legtöbb idő amit internet nélküli világban töltöttem kb. 1-2nap lehetett.
Wifi szinte mindenhol van, mióta meg van mobilnetem azóta kb. minden nap be tudtam lépni az oldalra de legrosszabb esetben is 2 naponta tuti jártam ott[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz fojtviki #46309 üzenetére
Hmm, az jó. Mondjuk én sosem próbáltam, de akkor már ezt is megszüntették, régebben tuti volt ilyen. Most nézem, már a pontok alatt sem írja, hogy prémium tagságit vásárolhatsz érte, pedig itt is jelezve volt. Erről valahogy nem volt hír az oldalon... Vagy csak én nem láttam?
Pontokért igénybevehető kedvezmények:
• Kérések oldalon kérés pontokért
• Szavazás egy kérésre
• Meghívó küldéseGondolom túl sokan éltek az említett lehetőséggel.
-
MODERÁTOR
-
-
válasz fojtviki #45996 üzenetére
Engem a régi DC++ ami lázba hoz, de jó is volt az.
Volt még anno privát FTP tagságom is (x ft/hó) ahol azt kérhettem amit csak akartam és fel is tették, le tudtam tölteni (jobb esetben) - azt a mai napig használnám, csak elkeveredett közbe...
Korábban én is voltam regelve jó pár torrent oldalra, de már egy jó ideje csak az nCore amit használok és azt kell mondjam, régebben az is jobb volt![ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Dragon3000
veterán
válasz fojtviki #45981 üzenetére
Ha ki tudod használni a 2,5Gbe sebesség előnyét, akkor megéri, ha mindened max gigabittes, akkor értelmetlen.
Kondíció, meg ahogy írták az írásmennyiségtől függ, de nem jelenti azt, hogy 0 esetében tönkre is menne. A letöltésekre használt 1TB-os ssd-mel, egyelőre semmi gondom nincs, még 150TBW volt a garancia. A kingston A400 meg eleve egy hulladék széria lett.
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz fojtviki #45981 üzenetére
A 2,5 GbE csatlakozó nem rossz dolog, szerintem megéri.
A saját laptopomhoz is azt használok (az asztali gépeim 10GbE-vel csatlakoznak), sokat számít a nagyobb sebesség. Letöltésnél dupla,feltöltésnél 118-120 MB/s helyett 130-132 vele a tempó (ha T-home 2000/1000-es neted van).
Doky586: ssd-nél a kondíciónak semmi köze az állapothoz, kizárólag az írt adatmennyiségtől függ. Az SSD kondíciója, tények és tévhitek.
Szerintem a trim állapotot hibásan írta ki az elavult HDS verzió.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Cs1csó
félisten
válasz fojtviki #45972 üzenetére
Ez jó cuccnak tűnik PCIe 4.0-ás ha jól olvasom ez a 980 Pro "OEM" verziója. Bár egy laptopról beszélünk eléggé be van ugye ezekbe szuszakolva az SSD lehet nem kap extra hűtést és ugye elég forrófejűek is tudnak lenni ezek az SSD-k.
Esetleg ha fixen tárolod a gépet akkor egy notebook hűtő alá - persze előbb derítsd ki, hogy hol található fizikailag az SSD mert ha alul és kapna a ráfújt levegőből lehet javulhat az érték.
Gondolom nincs hely másik SSD-nek nincs optikai meghajtó amit kivéve betehetsz a helyére egy 2,5-es SSD-t. Ha nincs más egy külsőt meg lehet próbálni, de azokból 1TB-os 45-50k között van.Samsung 980 1TB M.2 PCIe 38-39k ennyiért nem is sok mivel hasonló sebességre képes konkurens SSD-k is 30k felett vannak. (okkal ez a top 1 SSD)
Samsung 870 QVO 2.5 1TB SATA3 34k-ért[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz fojtviki #45968 üzenetére
Szia, neked is ilyen SSD-d - Crucial BX - van? Sajnos nem nagyon való semmire max rendszer alá. Még adattárnak sem jó - az SSD amúgy sem elvileg - mert ha másolni kezdesz rá nagyobb adatot akkor vagy a sok kis adat, vagy a hőmérséklet emelkedése miatt vissza fog venni a sebességből. Amúgy osztom azt a véleményt, hogy ha lehet akkor Samsung-ot vegyen az ember legalábbis SSD-ben.
A külső SSD-t nem ajánlom esetleg egy másikat belsőnek ami meg most lassú azt meg eladni azzal , hogy rendszer alá való, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz fojtviki #39044 üzenetére
Az μTP-t egyébként ki is kapcsolhatod, elég a TCP. Bár keveseket érint, de az új Realtek 2.5Gbit chipek (RTL 8125b) néhány percenként resetelik magukat, ha fut a qbittorrent és be van kapcsolva az μTP is. Lehet más klienssel is produkálná, nem próbáltam, de 3 hónap volt mire rájöttem a megoldásra. Nagyon idegesítő volt egy idő után, hogy 5-10 percenként elment a net kb. 20 másodpercre. Ez a hagyományos GbE kártyákat nem érinti és nincs köze az Intel I225-V hibájához sem.
[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
-
MODERÁTOR
-
kispx
addikt
válasz fojtviki #17294 üzenetére
A merevlemez sebessége lesz a gyengepont. A CrystalDiskMark programmal egy random write sebességet ellenőrizzél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest