Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #19412 üzenetére
Én sokáig használtam uT 2.2.1.-et W7-en, aztán 8, 8.1-en is. Amikor váltottam 10-re, akkor jöttek a gondok a klienssel.
Bármit töltöttem le megzabálta az összes összes Ram-ot, ami be volt állítva neki a kliensben. Miután elérte az 1.8 gigát utána nem reagált semmire, csak feladatkezelőből lehetett kilőni. Többször próbáltam teljesen újra rakott klienssel, de nem segített. Aztán próbálkoztam az újabb verziókkal, amikkel szintén problémák voltak. Egyrészt jó pár privát tracker-en tiltva vannak. Másrészről nem hozta azt a teljesítményt, amit a régebbi verziója.
Ekkor lett elegem az uT-ből és váltottam qBit-re. Óriási a különbség a kettő között a qBit javára számomra. Látom qBit-ben a potenciált, amit uT-ben sosem láttam, hogy minden egyes update-el egy jobb programot, akarnak létrehozni a fejlesztők. Ne érts félre, a qBit közel sem tökéletes program, de a hibái ellenére szerintem még mindig sokkal jobb, mint bármelyik uT.(Mellesleg tökéletes software nem létezik.)
Remélem kielégítő választ adtam számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest