Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz iguana #21899 üzenetére
Közben olvasgattam a Torrent oldalon is és találtam egy "ajánlott" verziót ami az uTorrent 2.2.1 (azt nem írják, hogy Win10 x64 -en is megfelelően használható, nos majd kiderül.)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
iguana
őstag
válasz MaxxDamage #21894 üzenetére
egészen biztos, hogy nem a HDD a szűk keresztmetszet.
nekem ennél sokkal szerényebb képességű van, és megfelelő torrent esetén vígan megy tartósan az ~50-70 MB/s (Mega bájt) írás. (mindenfajta extra trükközés, konfigolás nélkül. természetesen akkor, ha más művelet éppen nincs)
még akkor sem indokolja az általad írt sebességet, ha egyszerre kínálod meg több, nagyméretű letöltésekkel.
(nyilván nem ideális, de az ilyen ~5 MB/s írás semmikképp nem lehet a HDD-d korlátozó tényezője. ezt a legalja HDD is bőven túlszárnyalja)minimum x15 sebességre képes az a HDD letöltésre. minimum.
100%, hogy a torrent kliensedben kellene utánanézni.
én nem ismerem, a hozzá(bb) értők segíthetnek, de a favágó válaszom:
válts qt-re[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Van olyan Torrent verzió (bármilyen fajta, bármilyet type) ami ajánlott és nincsen(ek) vele ilyen problém(á/ék) ? (különösebb trükkökre gondolok) Most próbálok lapozófájl méretet adni a HDDk-hez , mert ez automatán ki volt kapcsolva.. (Win10 Pro 64bit rendszert használok)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mzso
veterán
válasz MaxxDamage #21895 üzenetére
Gondolom az van beállítva hogy foglalja le előre a helyet a fájloknak. Így addig kerregteti a vinyót amíg ez meg nem történik.
Letöltés közben meg simán csak a véletlenszerű helyre írást nem bírja. (Sparse allokációval alig ha nem valamivel jobb lenne.)
-
mzso
veterán
Szerintem ennyit tud a vinyó meg az BT(ami átcímkézett µTorrent). Be lehet állítani sparse allokációt de akkor meg sz@rrá tördeli a fájlt.
Én a QB-t tesztelem mióta 1000Mb van. Ott be tudsz állítani egy ideiglenes mappát (ami nálam az SSD-n van) amit a letöltés végén áthelyez a megfelelő helyre. Így nem lesz összevissza töredezve és gyorsan tölt. Akár 70-90MB/s.
Utorrentben címkékkel lehet hasonlót kiszenvedni jóval szarakvósabb módon a torrent áthelyezése opcióval.
-
Azt még hozzá tenném (kimaradt) hogy új torrent letöltés kezdésnél is ezt csinálja, mikor a listához adom az új torrentet (hogy töltse le) akkor egy darabig ez a jelenség fogad, 100% -on "overloaded" (persze a file nem 1-2GB méretű , hanem inkább 60-70+GB méretű (UHD 4k Filmek) és van mikor 5db -ot adok hozzá egyszerre ilyen fájlt) ez még nem is különösebben zavar, de a letöltés közbeni "disk overload" jelenség már igen...
MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sziasztok,
Alábbi BT verzióm van használatban.
Folyamatosan tapasztalom, hogy "disk overloaded" van (és nem csak pár %) , hanem feljebb megy (folyamatosan) és a letöltési sebességem nem megy úgy ahogy én szeretném... (magyarul ez korlátozza a sebességem) ilyen 4.7-4.8MB/s -nél kezdi el írogatni a "disk overloaded"-et és a sebesség az fölé nem megy...
Jelenleg egy Toshiba P300 3TB van "torrentre" használva , esetleg SSD -t állítsam be és azzal nem lesz ez tapasztalható? 2.5" -os 1TB WD RED -el is ugyanezt tapasztaltam... mit javasoltok?MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Eagl3
veterán
Sziasztok! Gigabites netem van, most toltottem egy 64gb-os filet uTorrentel, es mindig leall az uTorrent “program nem valaszol” hibauzenettel. Gondolom a nagy iraso sebesseg a problemaja, korlatoztam 1MB/s-re, aztan 2-re, 4-re, itt meg jo volt, de 5,5MB/s-nel allandoan elhasal a fenti hibaval. Tudtok valami megoldast a problemara?
-
Rimuru
veterán
Altalaban openvpn-t szoktak adni, ez system wide, tehat nem csak a torrent hanem minden forgalom rajta megy keresztul.
Proxy eseten pedig megadhatod a kliensnek (ha tamogatja a proxy-t) hogy milyen cimen es porton keresztul csatlakozzon.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
MODERÁTOR
válasz dodopek #21877 üzenetére
Szia!
Lehet jobb lenne megnézni az eredeti angol hibaüzenetet, mert ebben a formában nekem leginkább fordítási hibának tűnik. De első blikkre arra tippelek, hogy a kliens nem tudott kapcsolódni a trackerhez a megadott időkereten belül, ezért lett piros a torrent. Ugyebár bizonyos időközönként (30-60 perc között valahol) a kliens jelentené a forgalmazott adatmennyiséget, frissítené a peerlistát, stb.
-
No.01
őstag
Van itt olyan kis VPN-el / Proxy-n keresztul torrentezik? Kis tanacsot szeretnek kerni...
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #21878 üzenetére
tele a net tutorial-al, (még magyar nyelvű is) . [link], [link], [link], [link]
mdadm-el kell operálni azt kész.
sokan az ördögtől valónak tekintik a webmint, én nem szégyellem használni, az alól meg tényleg könnyen, grafikusan összedobálhatod:
[link][ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ez mi a fityisz? Időről időre kiírja néhány torrentemnél...
Köszönöm!
Dodo -
iguana
őstag
válasz TeeJay #21874 üzenetére
én meséljem el? nem tudom. ezt olvastam többször is itt és más fórumban. nekem nem volt ilyen nyűgöm, de hozzáteszem, hogy nem is hasonlítgattam, nem vesződtem vele. én a mindenkori net sebességemhez mértem össze. ha szemre megvót', akkor megvagyunk elven.
-
Tosee
őstag
válasz TeeJay #21874 üzenetére
Még az XP-s idők óta használtam utorrentet, és egészen 2.2.1-es változatáig frissítettem, ment probléma nélkül, tette a dolgát! Viszont mióta updateltem windows 10-re (x64 1709) sajnos bezárás után ez a hibaüzenetet vési az eseménynaplóba: [kép] A működésben ez nem befolyásolta!
Ez volt a kiváltó ok amiért elgondolkoztam a váltáson, és fájó szívvel de búcsút vettem a régi utorrenttől, és próba képpen átálltam qbitorrent-re jelenleg a 4-es verziót használom (3.x.x-ről kezdtem), de nem az igazi egyenlőre! Seedelés során olyan pillanatnyi feltöltési sebességet mutat, hogy kellett mérnem egy speedtestet mert azt hittem sávszélességet emelt a szolgáltatóm, a pillanatnyi sebességek közötti különbségekről ne is beszéljünk! Vannak még hibái a 4-es verziónak, de ha javítják őket akkor egész használható lesz!Személyes véleményem alapján ha össze kellene hasonlítanom a kettőt, akkor utorrent indítás után előbb megtalálta a kapcsolatokat, előbb seedelt, és stabilabban tartotta a maximális feltöltési sebességem! Letöltésnél a tárhely előre lefoglalása gyorsabban ment. Mindez független attól, hogy qbitorrent 3 -as vagy 4 -es verziójáról beszélünk! Viszont qbitorrent a 4-esbe mintha indítás után gyorsabban találná meg valamivel a kapcsolatokat, ezáltal előbb seedel mint a 3-as verzióban. Szóval várom a frissítést aztán majd meglátjuk, de drukkolok a fejlesztőknek, mert alapvetően jó úton haladnak! Remélem nem követik el azt a hibát amit az utorrent fejlesztői az újabb verzióknál!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
TeeJay
félisten
válasz mufflika #21866 üzenetére
win 10 x64 1709 és fura módon 1+ hónapja gyönyörűen megy a 2.2.1 utorrent jól beállítva
sosem fagyott le sosem lassult le tökéletesqbittorrent 3.3.16 is jó volt de a 4.x lesz majd a tuti csak javítsák azt a pár hibát ami benne van
utorrent 3.5 az tényleg egy fostalicska, szívem szerint tiltatnám ncore-on is hogy tegyenek fel a tagok normális klienstiguana
meséld már el honnan jön ez a "nem seedel a qbittorrent" mese...
ugyanannyit hanem többet seedel mint utorrent 2.2.1 ezt DU meter programmal napokra órákra listázva meg tudm nézni. akinél ne seedel az rosszul lőtte be vagy nem tudom
de nálam gyönyörűen hozta ugyanazt mint a 2.2.1-es utorrentsajnos van hátránya is
uTP elég rotty, fájlok előre lefoglalás a 3.3.x verziókban elég lassú
meg még pár dolog de a 4.x verzió reméljük már tökéletes lesz[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TIT
veterán
Annyira azért nem jó a deluge mert gigás netnél nem megy 200 fölé,ritkán 350 de visszaesik.
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #21870 üzenetére
ez elég szubjektív részemről. sőt, nagyon nézzük:
tizen évvel ezelőtt, amikor az upload otthoni felhasználásra elég sovánka volt, seed szervert használtam.
"muszáj" volt.
akkor szinte minden minőségi privát torrent oldal ratio rendszer alapján működött és sokáig csak 60-200 kbps volt az upload-om. ezzel ugye nem lehetett nyugodtan virgonckodni. (ma sem)
ha jól emlékszem 1.7xxx verzió volt az etalon szerver oldalon.
használtam, fizettem, jó volt.majd 2.2.1-et használtam már seed szerver nélkül, otthoni net-et használva.
használtam, jó volt.
a mai napig az a véleményem ha utorrent, akkor csak ez a verzió...csak hát ez már lassan 7 éves lesz.
ez számomra elfogadhatatlan, hogy ilyen régi klienst "kell(ene)" használni.qt:
-open source code
-valóban aktív és rendszeres a fejlesztés: a felhasználói interakciók figyelembe vétele, és a hibajavítás(ok).
ez a legfontosabb számomra. akár funkcióbeli, akár kozmetikai javításról/bővítésről van szó, a github-on minden nyomon követhető; a fejlesztések, javaslatok megvalósításra kerülnek a felhasználók visszajelzései alapján, ha tömeges az igény.
-aktív fórum
-tetszik a felülete. jobban, mint az ut. egyszerűen konfigurálható, sallang mentes, reklám mentes, annyit ajánl fel, amennyit jó esetben használ is ember
-számomra tökéletes a kategória rendezés, besorolás, ide-oda mozgatás stb.
-én stabilnak ítélem meg így sok éves távlatból is
-a globális szekvenciális letöltést hiányoltam régen, mert amíg ut-t használtam, beállítottam, és így kezdtem el nézni egy adott sorozat epizódot vagy filmet: szekvenciális letöltés beállítva és pár másodperc "buffer" után nézhettem is. ma már a gigabites korszakban ez sem érdekel. 1-2 percről beszélünk, nem is tudom mikor használtam utoljára. a töredezettség miatt persze jobb lenne, ha lenne ilyen globális funkció a qt-ben, de az általános p2p kommüniké az, hogy ez a globális funkció lassítaná a kezdeti swarm-ot.
és valóban, jogos is.
igen, enélkül ökörhugyozás módra történik a kiírás, és idővel töredezett lesz a HDD, de ahogy már többször említettem max. havonta (de van, hogy csak 2 havonta) csinálok egy mozgatást, formázást, majd visszamásolást és letudva: szóval ez sem érdekel
-tudom, hogy érv, hogy nem seed-el úgy, mint pl. egy ut 2.2.1, de számomra az nem deal break-er, ha adott esetben mondjuk nem 21 Mbps-al tölt fel, hanem "csak" 20-al. vagy 19-el.
pont nem érdekel. tényleg.amíg volt itthoni szerverem linux alapon rutorrent, deluge futott. a mai napig "ipari" felhasználásra ezek a legjobbak. a seedbox szolgáltatók is ezekkel a kliensekkel dolgoznak legtöbbször, és ezekkel érhető el a hatalmas upload, ha meg vannak az egyéb feltételek. (tárhely, RAID, sávszél stb)
már rég nem érdekelnek a számok, arányok, az otthoni net-em is kiszolgálja az igényeimet.
azt is megértem, ha valakinek az hobbi, hogy az utolsó bitet is ki akarja facsarni amit csak lehetséges, és ezt keresi, bújja, tesztel stb. nekem nincs ezzel bajom.
engem nem érdekel ez.szóval én már rég nem próbálgatok más klienst.
hosszú lett, de a lényeg, hogyotthoni, átlag felhasználásra szerintem évek óta a qt a megfelelő választás, és ezt is ajánlom másoknak is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz iguana #21869 üzenetére
Mit veszel figyelembe választáskor?
Nekem utorrent mellett szól hogy az 500 torrentembol pár perc alatt 30 aktív lesz minimum
Szebb felület
Egyszerűbb kategorizálás/ váltogatás az aktív nem aktív stb torrentek között
Globális szekvenciális letöltésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #21868 üzenetére
csak halkan jegyzem meg, hogy még ebben az állapotában is gondolkodás nélkül a qt-re teszem a voksom, mint bármelyik ut-re. no flame, pls.
nyilván ez egyéni preferencia kérdése.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
-
iguana
őstag
válasz TeeJay #21864 üzenetére
sajnos az még nem lett javítva.
itt tettek egy próbát a default port (8999) port használatával, ahol megszűnt a "darabosság", viszont a seed-elés akkor nem, vagy sokkal rosszabbul működik.
nekem nem volt kedvem próbálgatni, kivárom a rendes javítást. (szerintem 1-2 hét, addig féllábon is elviselhető)
[ Szerkesztve ]
-
mufflika
tag
Felejtsétek el az utorrent 3.5, meg 2.2.1. régi, hiba, windows10 alatt nem jó, xp re tervezett ősrégi cuccot, jó-jó, de már nem abban a világban élünk.. Itt a qBittorent 4. végre
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Ga3rieL #21860 üzenetére
Készíts magadnak egyet, akár telepítés nélkül.
Letöltöd a portableapps oldaláról a 4.0.1-est és és kicsomagoltatod valahová, hozzácsippentve a verziószámot a végéhez a megkülönböztetés végett. Letöltöd a qbit oldaláról a legújabb telepítőt, (a portable szerintem a 32 bitest használja). A 7zip managerrel szétkapod a telepítőt és a benne lévő fájlokkal felülírod aPortable Apps\qBittorrentPortable.4.0.2\App\qBittorrent\
könyvtárban lévőket. A többire nem is lesz szükséged.[ Szerkesztve ]
-
wagi
senior tag
qBittorrent 4.0.2 built with MSVC 2017
Friday December 1st 2017 - qBittorrent v4.0.2 release
This is a hotfix release too. It addresses some important RSS issues. macOS builds will follow.
NOTICE: If you find your torrents being paused instead of seeding, then right click on your torrent, choose Limit shario ratio... and adjust the setting.
v4.0.2 changelog:BUGFIX: Fix crash on some systems when creating address object for 255.255.255.255. Closes #7735. (sledgehammer999)
PERFORMANCE: Change MixedModeAlgorithm default to TCP. This was the v3_3_x default and should sustain higher speeds. Closes #7779. (Chocobo1)
PERFORMANCE: Stop logging IP filter parsing errors after a while, otherwise the GUI freezes or qBittorrent doesn't start. (sledgehammer999)
GUI: Implement stable sort. Rows in transfer list shouldn't flicker anymore. (Chocobo1)
WEBUI: Fix build when webui is disabled. (Heiko Becker)
RSS: Fix build because of missing header. Closes #7805. (thoradia)
RSS: Fix RSS parser. (glassez)
RSS: Implement Import/Export RSS rules in legacy(aka v3_3_x) format. (glassez)
RSS: Implement Import/Export RSS rules in JSON format. (glassez)
WINDOWS: Fixed blurry text under Windows by setting DPI awareness to default. (TheNicker)
LINUX: Fix i386 build. (Evgeny Lensky)[ Szerkesztve ]
-
xcvv
újonc
heló adódott egg kis problémám utorent port nyitással kapcsolatban szolgáltató znet szolgáltató modemáből megy át eggy tp link wr801n roterbe windoes 8.1 se untp se portnyitás nem segített valmait rosszul csinálhatok statikus ip kiosztás megvan 192.168.0.198 erre a gépre annak ki volt osztva az xxxx port torrentben ott untp nem komunikál rendesen port kiosztással sem ip le volt osztva routerrel és helyileg is de sehogyse jó dns szerver a roter elsődleges szervere másodlagost nem találtam tűzfal kikapcsolás sem segített valami ötlet?
-
canniball
nagyúr
válasz betyarr #21848 üzenetére
Lehet hogy én vagyok láma, de ez nem uT-ről szól, így nem értem mennyiben segít.
Mint ahogy arra sem sikerült azóta sem rájönni, hogy hogy a fészkes fenébe tudom elérni, hogy ne a
D:\letöltések\Linux\ISO\Ubuntu\2017\final
útvonalat kelljen címkének megadnom, hanem legyen egy
Ubi17f
címke amit rá tudok akasztani a letöltendő/letöltés alatt álló/letöltött fájlra és ebből tudja a uT, hogy a fenti helyre kell átmozgatni a letöltött fájlt.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
betyarr
veterán
-
TeeJay
félisten
nem az a nevem de lényegtelen is...
simán lehet valaki legend ha az összes HD XXX-et tolja naponta úgyhogy nem nagy dologha kijön az új qbittorrent és javítják a hibákat kiderül azon is hogy mennyire tud seedelni TCP módban
meg a letöltést hogy komálja aztán lehe váltaniahogy néztem a feralosoknak az uTP tiltva van mert fix uTP módban nem csatlakozott feralos szervereshez csak TCP-ben
gondolom a 20gigabitet csak úgy tudják kitekerniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
TeeJay
félisten
válasz Rimuru #21836 üzenetére
77. vagyok jelenleg múlthónapban 78. voltam
Legend vagyok évek óta
pedig csak XXX-et tolok mi a manó
bejött a sz*r idő viszik mint a cukrotmeg kinyomtam uTP-t és utorrent is gyorsabb TCP-ben aztán lehet marad is így
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz enginev3.0 #21834 üzenetére
Kepzeld nekem is.
50k-val rosszab lesz mint a
mult honapban, ~260k.Vigyázat, csalok!
-
zoli03
őstag
A héten frissítettem a qBitorrentet (4.0.1). Azóta ha letörlök egy fájlt mondjuk intézőből, következő indulásnál elkezdi újra letölteni. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Átnéztem a beállításokat, de nem találtam ilyet. Azelőtt ilyet nem csinálta, mutatta a hibás torrentek között, de töltötte le újra.
-
Új rangsor rekordom lesz a hónapban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
woodworm
veterán
válasz DrojDtroll #21832 üzenetére
Technikailag lehetséges, felveszed a másik trackert is a torrenthez. Viszont ha valamilyen úton módon ez kiderül, akkor a zavaros elszámolás miatt nem simogatják meg a buksid egyik privát trackeren sem.
-
DrojDtroll
veterán
ketten használunk egy seed szervert
tegyük fel hogy azt akarjuk, hogy mindkettőknek seedbe legyen ugyan az a torrent
ez megvalósÍtható?
-
mzso
veterán
válasz Janusz001 #21828 üzenetére
Valami bug. Szerintem nálad is átált az összes torrent 0 megosztási arányra, panaszkodnak ilyenre az emberek. Nálam is megtörtént miután teszteltem korábbi verziókkal. Jelöld ki őket és állítsd át a megosztási arányt.
Jut eszembe:
Az efölött lévő két opció (le/feltöltési arány korlátozása) mindig ilyen brutálisan rosszul volt magyarra fordítva? -
hroberto
veterán
Nagynehezen sikerült nyitnom egy portot ezen a csodálatos Digis ZTE routeren, végre van seed is. Hihetetlen mekkora különbség van seed tekintetében aktív és passzív mód között.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Janusz001
őstag
Továbbra sem boldogulok a 4.0.1 -es qbt klienssel. Eddig a 3.3.16 tökéletesen tette a dolgát. Itt viszont az összes régi torrentem szüneteltetve státuszban van, trackereknél pedig a még nem kapcsolódott üzenet van. Ha úja torrentet töltök le, azzal teszi rendesen a dolgát, tölt, visszatölt. Próbáltam visszatenni a régit, de ugyanez maradt.
Valami ötlet? -
makoss
veterán
válasz SunMount3r #21826 üzenetére
Ok.
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
-
wagi
senior tag
válasz enginev3.0 #21822 üzenetére
Nálam a 24 gigát megeszi.
Viszont így nincs nagy terhelés a merevlemezeken.
-
-
wagi
senior tag
válasz enginev3.0 #21820 üzenetére
Így van.
Vettem használtan egy 64 gigás ssd-t letöltésre addig nyúzom amíg szét nem megy.
Seed-re meg ott vannak a hdd-k.
Magas feltöltési átlagot csak úgy lehet elérni,ha folyamatosan jön le az új anyag,de mindent felesleges letölteni csak amit láthatóan visznek is (pl. xxx).
1 napos torrenteknél amikor 100 feltöltőre jut 10 letöltő persze,hogy lassú lesz a sebesség. -
-
wagi
senior tag
válasz enginev3.0 #21818 üzenetére
Összesen 500+ torrent ebből 60-80 aktív,de naponta növekszik.
Elsők között csatlakozom a feltöltőhöz ami azt jelenti,hogy felkerül a torrent 3 másodperc után a kliensbe van letöltésre várva ez rengeteget számít.
SDD-re jön le és utána átmásolja HDD-re mivel letöltés után már oszlik a sebesség ezért kisebb a terhelés ezért feleslegesen foglalja a helyet,mert ugye jön a következő.Deluge itconfig plugin 0.3.1 High Perfomace Seed módba.
[ Szerkesztve ]
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt az ellenőrzést nem lehetne kikapcsolni? Áthidalni valahogyan?
Veszett sokáig tart![ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
TeeJay
félisten
nálam az alvó mód win telepítéskor ki van kapcsolva
meg a hibernálás is
a laptop menjen 24/7-ben egész évben az a dolgawagi
nem tudom hogy csinálod de 150-180torrent esetén (3-500GB) nekem hajnalban 10-20megabit feltöltem ha van pedig a szálak száma 600hajnalban alig van letöltő, reggel 6-tól indul be újra szóval 500-as felfelé sebességet nem is tudom mivel lehetne tartósan használni
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz attiati #21810 üzenetére
tehát:
-az uT ha fut, akkor a gép nem megy alvóba, akkor sem, ha csak 0-án áll minden
a qbit elmegy alvóba, ha 0-nál áll minden, de ha töltesz le, akkor az aktívnak számít és addig nem áll le.elindítottad mondjuk délben és 12:30-kor már állt a gép és mégis lent volt minden?
fél óra alatt nem érhetett le?exDigi
-
attiati
veterán
ezt nagyon nem értem
A gépem 30 perc inaktivitás után elmegy alvásra, de a qbittorent mégis letöltött mindent a háttérben. Hogy lehet ez?
Utorrent nem engedte, hogy elmenjen alvásra, hisz van aktivitás. Qbittorrent engedi, de akkor hogy töltötte le közben?
-
TeeJay
félisten
-
SpongyaBob
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest