Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
válasz Cs1csó #23996 üzenetére
sziasztok!
az a problémám, hogy be van állítva, hogy fél óra tétlenség után aludjon a gép, ami el is megy alvásba, de közvetlen ezután a gép felébred amit a qbittorent művel.
a qbittorentbe nincs bepipálva, hogy aktív torrent esetén ne engedje a gépet aludni.mi lehet szerintetek a probléma?
-
Cs1csó
félisten
válasz zsolt320i #23995 üzenetére
Fejtsd ki bővebben kérlek!
Nem akar elaludni a gép vagy épp elalszik mikor nem kéne? Notebook vagy PC? Az energiagazdálkodási központot is nézd meg hogy nincs e véletlenül energiatakarékos módban.Ha azt akarod hogy elaludjon a gép akkor azt is az energiagazdálkodási központban kell beállítani, de ha épp azt akarod hogy nem menjen aludni akkor beállítod hogy SOHA és nem fog aludni menni.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt320i
senior tag
sziasztok!
van megoldás a qbittorent alvás problémára?
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #23987 üzenetére
nem azt mondtam, hogy gond van vele, azt mondtam nálam nagyobb (2x akkora) a prociigénye 4.1-nek, mint az előzőnek, felesleges váltanom.
másrészt majd biztos szopatom magam azzal, hogy egy 8 éve, 3 gigán jól működő rendszert szétbasszak, amit nem csak torrentezésre használok (a torrentezés meg nekem nem e-limit hobbi) amire még jönnek a frissítések, csak mert 32 bites. kevés fogalmad van a user errorról.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #23986 üzenetére
win7 cache kezelése pocsék ezt már sok helyen olvastam
és be is bizonyosodott!!!
win10 x64 1803 alatt kutya baja, alig foglal RAM-ot pedig OS cache és okos olvasási tár is engedélyezve van
meg 1GB lemez cache isszóval ha tudod tegyél arra a gépre win10 x86-ot aztán azzal jó lesz
persze ha túl régi és nincs hozzá driver akkor passzMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
hiányoltátok hogy nincs min tesztelni a qbittorrent klienst
na most jött jó pár cucc amit lehet kapni egyidőbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #23983 üzenetére
fenét nagyobb...
lemez cache nálad mennyi?
OS cache és okos olvasási cache legyen benyomva és marhára nem lesz nagy RAM fogyasztás már bocs
ja és win10 x64 1803-nál néztem másnak is sokkal jobb
úgyhogy user hiba lesz ha nálad meg többja és továbbra is vedd figyelembe hogy feladatkezelőben qbittorrent.exe-re ha a lemez cache 512MiB akkor annyival többet fog RAM fogyasztásra jelezni mivel tartalmazza
ha csak alap 64MiB van akkor 100MB körül elvan azMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
szerintem én, így 1 hét után visszarakom a leguccsó 3-as qbitet. sokkal nagyobb proci és ram használat. gyakorlatilag 150 megabites sebességen, 2 feladattal folyamatos 50% a procihasználat n36l kétmagos 1.3-as prociján.
+ a webui, ha több fájlt is jelölök ki feltöltésre, csak az elsőt küldi fel, hiába, hogy x file van kiválasztva. -
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #23979 üzenetére
meg WEB-DL.. az kb BD-encode minoseg es hamarabb megjelenik. mondjuk ncore-n nem tudom felraknak -e ilyeneket.
-
TeeJay
félisten
jól megdobja a helyezést 300 darab 10éves ebook
mellé raksz 50 friss cuccot máris 7-8éves a torrentjeid átlag életkora és úgy meg hasít a számlálóMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Fekete párduc elvileg 15. Jelenik meg
Lassan jön a rendes fűrész is szerintem
És az 50 árnyalat film is télen ment mozikbaBosszúállók is jön augusztusban
Szerintem át fogja venni az első helyet az összes torrent elől letöltési számban, kivéve ha lesz belőle custom, aztán bdrip aztán retail -.-"
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
Na tessék, én meg rendes vagyok, aztán letiltottak örökre.
Switch Tax
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23974 üzenetére
staffnak ha írsz visszaállítják
csak szólni kell az illetőnek hogy bakker nem egyszerű bekerülni már jó lenne ha megbecsülné
vagy ha nem használja adja át másnak aki használná isrendszeresen kell újra aktiváltatnom meghívottjaim között
csicso : nyugi jönnek majd a jobb filmek hamarosan
Fekete párduc, Vörös veréb satöbbi[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
enginev3.0
26-ot küldtem el és még 18 aktív, az majdnem 60% tehát kicsit több mint 40% dölt be a meghívottaimnak.
Hahó, nekem is az az érzésem - valaki írta nemrég - hogy az utóbb hetekben SEMMI értelmes filmet nem tettek fel - se nCore se BitHumen - jól érzem?
[ Szerkesztve ]
-
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23970 üzenetére
Majd holnap dobok 1 hetes táblázatot mert szombat óta tolom qbittorrent-en. Eddig minden nap 2x annyi seed volt mint utorrent-en
-
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23966 üzenetére
Na a qbittorrent kimaxolja a feltöltést?
500 megabittel még így is szerencsés vagy, nekem főleg 100-120 mbit megy, éjszaka meg mikor menne csutkán már nincs mit és kinek tolni sajnaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
addikt
válasz enginev3.0 #23966 üzenetére
Mit mondjak én 23 mbps-el
-
válasz Jack Oneill #23965 üzenetére
Ilyesmi gondot nem vettem észre egyelőre, szúrópróbaszerűen nézek egy két torrentet.
Más gondom van, kevés ez az 500MBit upload basszus, mehetne simán 1/1Gbit net is
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #23964 üzenetére
Bug talan annyi van, hogy valamiert az oldal es a program elszamolasa nem egyezik. Talan egyszer javitjak. Orok vita, hogy a program, vagy az oldal hibaja. Ettol fuggetlenul a seed nem all le, nem kell felni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jack Oneill #23963 üzenetére
Azt hittem valami bug, mert vissza is csúsztam a 8. helyre
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #23962 üzenetére
És? Magatol ujra seed lesz, ahogy jelent az oldalnak. Normalis jelenseg.
[ Szerkesztve ]
-
Sokszor STOPPED felirat van nc-n aktivitás menüpont alatt olyan torrentek mellett amik egyébként futnak a kliensben
-
woodworm
veterán
Van értelme és működőképes is tud lenni egy headless kliens+webui párosítás, csak a felsoroltak tűnnek túl egzotikusnak és a zárt oldalak részéről kevésbé támogatottnak.
Ha hasonlót akarsz, amit támogatnak az oldalak akkor ott a transmission, ha csak a böngészős kezelés a lényeg, akkor a qbit is tudja, jelenleg talán annak a legnagyobb a támogatottsága. -
mpo
veterán
Mielőtt föltenném a qbit 4.1.0-át és kezdőként elkezdeném használni, van egy kérdésem.
Van-e értelme és működőképesek-e a cikkben felsorolt megoldások?
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
TeeJay
félisten
válasz szpeti40 #23958 üzenetére
én úgy szoktam hogy 1GB felett minden HDXXX jöhet tökmindegy milyen fajta
1GB alatt felesleges mert olyan hamar lejön mindenkinek hogy nincs belőle seed
kedvenceim a 8-15gigás 2160p cuccok na azt lehet igazán tolnifőleg mióta átálltam teljesen qbit 4.1.0-ra és szépen szedi miközben tolja is másoknak
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #23955 üzenetére
párom fotómodell, én meg félakt aktfotókat alkotok csomó csajról, nézi a fene ezeket az XXX cuccokat
láttam már annyi tárt lábat meg pucér csajt hogy nem tudnak újat mutatni
ncore-on XXX-et max azért érdemes átpörgetni mert találtunk már köztük pár pesti ribit akik fotómodellek és ilyenkor lebuknak (főleg tetkó alapján)
fotóztam rosszlányoknak is aztán érdekes dolgokat talál az ember, a filmek közül sokat pesten forgatnak (boxtruck) vagy magyar csajok vannak benne (brillbabes stúdióból)
volt jó pár ismerős sőt párom egyik másik barátnőjéről is kiderült vannak finom filmjei ncore-onamúgy a legjobb arányjavító cucc mert a filmeket évekig őrzik a letöltők de az XXX-et 2-3napig pörgetik csak utána törlés
na a 2-3napban 8-10arányig simán hozod mindet és 5-10giga 1080p meg 2160p már szép feltöltést hoz ilyen aránynál
mozifilmeknél ha nem első 10-ben vagy esélyed nincs
a feralosok RSS alapján azonnal 15-20-an ugranak rá pedig még egy bájtot nem seedelt a feltöltőszpeti40
igen amik ma kikerültek a feltöltő lassú vagy annyit rakott fel hogy már csak 100KB jut egy torrentre neki
ilyenkor hiába van 10gigabites szervered te is csak annyival kapod és olyankor ha megnézed a peer listát kb. mindenki ugyanazon a %-on áll tehát nem tudsz kinek tolni gyorsanaz a jó ha 1-2MB-al tolja te lekapod és 10 másiknak tolod 10-12MB-al
sajnos néha van ez nincs mit tenni
becuppantod listára aztán majd lejön
XXX-ből nehéz 2-es arány alá esni[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
szpeti arra figyelj hogy HDXXX-et ne akkor tedd be mikor már van 250 seeder meg 10leecher
én akkor teszem be mikor kikerül az oldalra és 1seeder meg 50-100 leecher vanráadásul ma nem jött sok olyan amit úgy igazán vittek volna
meg a feltöltők valamiért csigák mostanság sebességre 100-150KB-os feltöltéssel meg én se sokat tudok kezdeni mivel kb. mindenki egyidőben fogja lekapniaz a jó mikor 8-10gigás cuccot kirakja és legalább 1-2MB-al tudja tolni én meg tolom másoknak amíg ki nem akad a feltöltésem közben
ma is 708GB seednél járok és még van majdnem 2óra és csak HDXXX-et szedtem mivel nem igen van más ami értelmes lenneMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
addikt
válasz enginev3.0 #23952 üzenetére
Volt hogy 5-6 filmet raktam be egyszerre, 2 letöltés van engedényezve egy időben szépen leszedte egymás után, nem volt ilyen hogy megállt volna. De volt már olyan is hogy 10db-ot raktam be egyszerre azzal se volt gond.
-
-
addikt
válasz enginev3.0 #23950 üzenetére
Hdd,
Intel Q9550, 6gb ram, Debian (omv 3.0.99), UPC 500
Csak az xxx-el van ilyen, bármi más berakok az indul rendesen.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23945 üzenetére
jól mutatja a sebességet csak nem azonos időközönként frissül alul meg a torrentek melletti sebesség
illetve alul a globális látszik ami a grafikonon is
a torrentek mellett meg csak a hasznos sebesség ha jól olvastama feltöltést limitálnod kellett?
nálam a letöltést kellett 80MiB-re mert akkor még nem teker 100%-on a CPU Core1
nagyon frankón viszi, utorrent 2.2.1-nél átlag inkább 50 max 60megabájt letöltés sikerült itt meg menne 80-100-ra is simán
460torrentet futtatok, meg se kottyan neki
amint végez a letöltéssel a RAM használat szépen csökkenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz TeeJay #23944 üzenetére
Nálam is szuper
Életkép Qbit alatt:
De azért vicces hogy lent a jobb sarokban a sebesség megjelenítést már hány frissítés óta ígérik, hogy megcsinálják, és a címsorban sem jó amit ír
A két puffert feljebb vittem
3072/256-ra
Így talán még szebben seedel, és csak 4-5%-ot nőtt a ram fogyasztásA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23941 üzenetére
HDXXX-en bitang sokat hozok naponta
semmi mást nem rakok be csak azt de abból mindet
és naponta 800-1000GB seed van belőle
nagyon prímawin10 alatt egyből normálisan megy
OS cache engedélyezve
okos olvasási cache engedélyezve
lemez gyorsítótár 512MiBahogy nézem ez a tuti beállítás persze nekem 8GB RAM van de mindig 50% alatt van egész napi seed után a RAM foglalás
HDD-t már 80%-ban teleraktam (1TB-os) de még mindig bírja
időközben kiderült hogy a legfrissebb LAN driver win10 alá gáz volt nálam
és akazodást produkált
visszaraktam a win8 driver-t és most tökéletesen megy
gyorsan tölt le és közben seedel isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #23941 üzenetére
Nem nyúltam hozzá. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy nálam max 50 torrent fut, azért is lehet ennyi a ram használat. Ezeket egyébként szedik szépen.
[ Szerkesztve ]
-
send_buffer_low_watermark
The minimum send buffer target size (send buffer includes bytes pending being read from disk). For good and snappy seeding performance set this fairly high to at least fit a few blocks. This is essentially the initial window size which will determine how fast we can ramp up the send rate.send_buffer_watermark
If the send buffer has fewer bytes than Send_Buffer_Watermark we’ll read another 16kB block onto it. If set too small upload rate capacity will suffer. If set too high memory will be wasted. The actual watermark may be lower than this in case the upload rate is low this is the upper limit.Ehhez a kettőhöz tudna nekem valaki valami értelmes leírást adni? Sajnos az angolt nem fogtam fel
-
válasz Jack Oneill #23938 üzenetére
Nem adtál neki nagyobb cachet? Gyári 64mbon hagytad?
Felraktam a win10-et, szépen visszább esett a ram használat, most 4GB mellett 70% körül van, de egyelőre még nem tudom miért szivatnak, hogy az utóbbi 2 napban alig került fel valami, hogy rendesen meg legyen hajtva a program
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #23938 üzenetére
Egyebeknt minden gyari, a port is. Tcp es udp megy. Nevtelen modban. Egyedul le es feltoltesi korlatot allitottam meg be. Ez a program hasit.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #23915 üzenetére
Intel core i3 3.4ghz
Gtx750 2GB
12GB ram
2 db 500 GB western digital hdd
Win10
A qbit nalam atlag 130-200 mb ramot eszik.
Fajlok elore lefoglalasa bekapcsolva, azota 0% a toredezettseg.[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz TeeJay #23934 üzenetére
lehet újra írok. úgy kb. 2-3 éve már "kértem" ilyet, de nem kapott visszajelzést a kérésem.
filebot-al kombinálva meg lehet csinálni a rendezgetést meg a scriptelgetést teljesen automatikusra. egyszer majdnem úgy működött, ahogy szerettem volna, aztán hagytam a fenébe lustaságból ...és mintha ezt ajánlották volna, használjak filebot-ot, ha ilyen igényeim vannak, de erre már nem esküdnék meg.[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz MasterMark #23926 üzenetére
ez a funkció nekem is hiányzik. én használom a megfigyelt mappát és ugye onnan automatikusan nekem beteszi a kliensbe és el is kezdi letölteni. csak a kliensben lehet utána manuálisan kategóriát vagy címkét használni és rendezni. pl. jó lenne ha több megfigyelt mappához külön kategóriát lehetne megadni alapból és már úgy húzná be. de sajna nincs (még) ilyen.
rss letöltéssel tudsz szabályt létrehozni, ahol kategóriát előre meg tudsz adni és úgy kezeli rögtön. (címkét nem)14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
NY_A
őstag
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #23925 üzenetére
az olvasások és írások egyesítése legyen benyomva
azzal nem fix 16kb chunk mérettel tölt hanem normálisanniner ncore-on összefoglalta szépen
idézem"szóval teszteltem sorban a 3.3.16, 4.0.4, és a 4.1 klienseket. direkt késő éjjel teszteltem egy IPT-ről letöltött gyors torrenttel, ahol legalább 50 feltöltő volt és letöltő nem.
a gép: WIN7 Pro 64 bit, I7-4790, 8 GB RAM, Seagate 2 TB 7200 rpm HDD, frissen formázott legnagyobb 64 KB-os foglalási egységgel. más torrent nem futott csak a tesztelésre használt, illetve minden más felesleges folyamatot bezártam.
a digi sebességmérője és a speedtest ~915 Mbps-ot mért.
a teszt torrent mérete 16,2 GB volt.3.3.16:
Prefer TCP protokoll, OS cache bekapcsolva, lemez gyorsítótár 1 GB (bár nincs jelentősége), lejárati idő az alapon, 60 mp.letöltési sebesség:
második helyezett.3 perc 30 másodperc alatt végzett. ez átlagosan 617 Mbps.
a tempó viszonylag egyenletes volt, de ahogy máskor is tapasztaltam, bizony előjön/előjöhet, hogy az írási cache megtelik, és néhány másodpercre drasztikusan "beszakad" a letöltés.cpu használat:
első helyezett.átlagosan 8.62% volt, a max. 12,28%.
megjegyzem, hogy a cache betelése javított az átlag értéken, mert abban az időszakban alig volt cpu terhelés.4.0.4:
Prefer TCP protokoll, OS cache bekapcsolva, lemez gyorsítótár 1 GB (bár nincs jelentősége), lejárati idő az alapon, 60 mp.letöltési sebesség:
harmadik helyezett.3 perc 45 másodperc alatt végzett. ez átlagosan 576 Mbps.
nem meglepő módon ez volt a leglassabb, hiszen a 4-es verzió megjelenése óta ismert hiba volt a hatalmas letöltési sebesség ingadozás.cpu használat:
harmadik helyezett.átlagosan 13% volt, a max. 18%.
4.1:
Prefer TCP protokoll, OS cache bekapcsolva, lemez gyorsítótár 1 GB (bár nincs jelentősége), lejárati idő az alapon, 60 mp. Fontos! a Speciális beállításokban Az olvasások és írások egyesítése (ezzel az opcióval már nem 16 KB-os chunk méretekkel dolgozik végre) és az Okos olvasási tár be volt pipálva. csak letöltésre (write) teszteltem, de természetesen seed-elésre (reading) is hatalmas előnnyel jár ez a módosítás, sokkal-sokkal gyorsabb mindkét művelet ezáltal.-->később fullad ki a HDD.letöltési sebesség:
első helyezett.2 perc 54 másodperc alatt végzett. ez átlagosan 744 Mbps.
mintha sínen húznák. a 3.3.16-hoz képest még azért nagyobb tüskék vannak (mármint abban a sávban, amikor a nincs cache problémája a 3.3.16-nak), de összességében egész egyenletes. github-on utána olvasva azt találtam, hogy még mindig nem tökéletes, optimalizálva lesz még. én már a jelenlegi állapottal is nagyon-nagyon elégedett vagyok, de legyen ígycpu használat:
második helyezett.átlagosan 10,77% volt, a max. 13,96%.
figyelembe véve, hogy sokkal gyorsabb letöltési sebességben, mint a 3.3.16 és ahogy említettem a 3.3.16-nál a cache betelése során a cpu üresben járt másodpercekig, így én közel azonosnak ítélem meg a terhelést cpu oldalról. "képek pedig itt : [link]
amikor csak OS cache-t nyomtam be és okos olvasási tár nem volt benyomva akkor 60% fölé is ment a RAM használat
ha mindkettő be van nyomva akkor csak írás esetén emelkedik ez meg utána ha befejeződött a letöltés visszaáll normális RAM használatra
ez így nagyon pengén működikpersze mint írtam sok helyen olvastam már hogy a win7 cache kezelése borzalmas lehet ott sosem fog jól menni
win10 x64 1803 alatt tökéletes
ma nekem már 789GB-os seedelt és még van 4óra a napbólMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
qBittorrentet használok. Valamit elállítottam mert amikor letöltök egy torrent filet és rányomok, azonnal elkezdi tölteni. Nos én ezt nem szeretném mert így nem tudom kiválasztani torrenten belül, hogy mit is akarok belőle letölteni. Van valakinek tippje, hogy mit állítottam el?
-
MasterMark
titán
válasz enginev3.0 #23927 üzenetére
Ez nem hinném, hogy program hiba lenne. Mármint az I/O hiba. Eseménynapló mit ír? HDD-k rendben?
Switch Tax
-
-
MasterMark
titán
válasz enginev3.0 #23925 üzenetére
Pont ezt kérdeztem én is tegnap, de nembaj.
szerk.: Najó, nem pont ezt, de hasonlót. Egyébként egyikre sem találtam megoldást.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Egyelőre tényleg nagyon extrémen tölt
De, szeretek mindennel tisztában lenni
Mi lenne a:
Az olvasások és írások egyesítéseOkos olvasási gyorsítótár
És olyat lehet beállítani, hogyha figyelt mappából tölt be torrentet, akkor automatikusan adjon hozzá kategóriát?
Filmeket és sorozatokat is figyelt könyvtárból olvas be, viszont jó lenne ha kategorizálná is őket[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Nálam Asus X53e laptop
i5-2540M proci
2x4GB RAM
WD Black 1TB 7200-as HDD és 850EVO 500SSD
Win10 x64 1803Nálad a Windows miatt eszi a win7 cache kezelése tré
Persze 8GB RAM jobb lenneNálam leverte a 2.2.1 utorrent-et, baromi sokat seedel én már végleg átálltam qbittorrent-re mert gyorsabban töltök vele és kevesebb RAM fogy
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz TeeJay #23912 üzenetére
Megnéztem milyen rosszul,max.550 ami nem is olyan vészes de volt,hogy csak 400 volt a plafon és a vinyó 100%-on már 200megánál is és nagyon hullámzik a terhelés.
Enginev3.0 Giga 770TUD3P alaplap 9éves és a vinyó is WD Black 500.PhenomIIX4 925 szintén 9 éves.,8gb ram win10-64bit.
4gb mindig marad,a kliens 700Mb-ot eszik átlagba.[ Szerkesztve ]
-
-
norba69
senior tag
i7 8700k, 16 Gb Ram, 512 GB Plextor M2 Nvme ssd, 3X4 TB wd black, 3X6 TB Toshiba x300, W10 x64 18.03, qbit 4.1.0.
1 GB ramot adtam a qbitnek, + OS cache, így eszik 1700 MB-et.
Seedeléskor 0,6-0,8% prociterhelés, teljes tempójú letöltésnél (110 MB/s) 7-8%.
Havonta egyszer indítom újra a gépet, vagy áramszünetkor.
Okos olvasási gyorsítótár bekapcsolva.
600+ db torrent, 20+ TB seedben.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #23916 üzenetére
Ez a konfig számomra nem számít bele a statisztikába csak az átlag pc-kre gondoltam, hogy rájöjjek a 4gb ram a kevés, vagy a win7 miatt eszik meg mindent
Viszont most kikapcsoltam az okos feltöltési gyorsítótárat és sokkal jobb lett, bár megeszi így is a kevéske ramot, de stabilan seedel
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Nem dicsérem, de azok közül amit próbáltam ez a legjobb.
32 GB DDR2 FB-DIMM ECC
2 darab Xeon L5410 proci
Windows Server 2016 DatacenterSwitch Tax
-
Akik dícsérik a qbit-et, tudnátok nekem segíteni annyival, hogy megírjátok milyen gépen használjátok?
ram
proci
oprendszerA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok Látom,hogy sokan dicsérik az interneten a qbit 4.1.0 klienst.
Pontos beállítást,hol találok az interneten hozzá? NC oldalas elég hozzá? vagy más trükk is van? 20/1-es internetem van csak sajnos.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
TeeJay
félisten
csekkold meg milyen jól tölt HDD-re is a qbit 4.1.0
meg fogsz lepődni
nálam 80-90MB-al tolja mivel mindent szekvenciálisan tölt már le ahol van elég seeder
nagyon príma kliens lett a fejlesztéseknek köszönhetőencsicso : nyugodtan tedd a protokollt TCP only-ra
TCP-t senki sem kapcsol ki akinek az uTP be van nyomva ott is nagyrészt TCP-n megy a forgalom[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nekem utpvel is hasít,ami ne mhasít az a vinyó,max.600Mega.
900-at nem is tud a vinyó,de eléggé hullámzik a vinyó kihasználás. -
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #23904 üzenetére
uTP igazából egy automatiku sebesség szabályozó funkció
aztán gigás nethez tök felesleges
lehet régen 10-20megabitnél számított hogy ne maxolja ki a le és feltöltést is
de nálam 1000/200-nál meg úgy optikai hálózatnál már semmi értelmeADSL-re biztos jó de nekem TCP-vel hasít uTP-vel meg ugrál csak a sebesség
-
TeeJay
félisten
most néztem 160-180megabit seed mellett 10-12% prociterhelés
utorrent ilyenkor már vagy 40-50%-nál járt, tekerte a laptop a ventit
most meg tök kussban duruzsol és tolja
azt kell mondjam tetszikfőleg hogy mást auto módban szekvenciálisan szedi a torrenteket ha van elég seeder
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest