Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz SpongyaBob #41434 üzenetére
Hát 3 nagy méretű esetében is be tud lassulni a kliens, amíg nem készül el a lefoglalással. Képzeld el, amikor egy több 100 gigás torrentet szedsz le. De lényegtelen is, nála ez volt a gond forrása.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz SpongyaBob #41431 üzenetére
Az, hogy mennyi fut lényegtelen azt írtam, hogy egyszerre tölts le sok torrentet és lehal a kliens míg lefoglalja mindnek a tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz SpongyaBob #41429 üzenetére
Kis torrenteknél nincs is gond, de tölts le egy remux 1080p-t vagy 4k-t és máris más lesz a véleményed. Vagy egyszerre sok torrentet és nem fogod érteni miért nem reagál semmire a kliens.
-
norba69
senior tag
válasz SpongyaBob #40855 üzenetére
Nekem minden korlátlan, és nem szokott gond lenni.
2000+ torrent fut seedben, a letöltés meg általában annyi, amennyit a feltöltők bírnak
240-245 MB/s-nél van valahol a vége, ha a feltöltés 140-145 MB/s körül mozog, de ezt csak több torrent párhuzamos töltésével szoktam tudni elérni -
Imi1981
veterán
válasz SpongyaBob #40848 üzenetére
Én ha olyan torrentet töltök mindig jön 100 MB/s-el a letöltés ! Persze számít éppen mennyire seedelek de az nekem korlátozva van letöltés idejére 10 MB/s-re (alternatív sebesség korlátot kapcsolok akkor ami úgy van beallitva ). Hdd-re töltök de 4hdd van amire torrentezek.
-
havri1
félisten
válasz SpongyaBob #40852 üzenetére
Laptopon (ami erősen hw gyengébb, 2gen i5/8GB), külső usb-s rackekkel vannak a hdd-k (6db) csatolva.
Akármit csináltam, tesztelgettem, stabilan 30MB körül tudja. Mondjuk itt a cpu limitálja, mert egész egyszerűen nem tudok 500Mbit-nél többet kisajtolni a gépből.
Közel 10e torrent van bent most, min aktív felfelé, 1 van engedve lefelé. Ha megszalad, akkor ezek mellett 40-50MB is elérhető. 30 szál van engedve a kliensben, így ha a feltöltés megindul (30MB-nek már örülök), és beesik egy letöltés, akkor sem fogja meg nullára. Ha engedek neki több szálat, akkor összeomlik. Tesztelgetni kell sokat, mit bír az adott konfig adott környezetben.
Asztali volt egy ideig HDD-s torrentezős, de az iszonyat HDD zaj miatt száműztem az előszobába, ott meg a laptop fér csak el
Asztalin nincs sebességkorlát cpu által, ott hasonló torrent mennyiség mellett, ha becsúszott egy új sikerfilm, azt kapta maxon. De csak 1 letöltés mellett. Ilyenkor az up kbitekre esett vissza. Így nálam van ez a HDD-s laptop, és az SSD-s PC.
Igazából fingom sincs miért írtam ezt le.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz SpongyaBob #40850 üzenetére
Én ezt jobban szeretem:
Korlátozva van 92MB/s le fel, csak most teszt miatt engedtem ki. Előbb volt restart, kapott egy új ssd-t[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz SpongyaBob #40848 üzenetére
Háát, ha nincs sok aktivitás, akkor fog menni sok cache-el a 100MB/s HDD-re. Nekem tudja, de csak akkor, ha nem nagyon megy mellette seed. És egyszerre max 2-t szed le.
[ Szerkesztve ]
havri
-
válasz SpongyaBob #40844 üzenetére
Csak tcp
1hdd esetén én kb 20-30 feltöltési szálat engednék, és figyelni a hddt egy hétvégi napon hogy mennyire van kihasználva majd ez alapján módosítaniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mpo
veterán
válasz SpongyaBob #24195 üzenetére
Kezdő vagyok ebben.
Arra gondoltam, hogy a maximum közelébe megy, ha egy letöltő van.
Pár napja 25 Mib/s volt egyeseknél és akkor többen voltak.
Akkor nem kell a kapcsolatnál semmit állítanom.Ha érted, akkor már elavult.
-
válasz SpongyaBob #23531 üzenetére
Egyszer már nekem is át küldte valaki a profilját, de már nem emlékszem a nevére
(#23533) F34R@ Pár napja nagyon félsebessséggel döcög a seed, és nem tudom miért
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
F34R
nagyúr
par ev es szerintem enginev is eleri
-
havri1
félisten
És ezt hol lehet megnézni, vagy Te vagy az?
Vagy csak barátlista?[ Szerkesztve ]
havri
-
TeeJay
félisten
válasz SpongyaBob #23391 üzenetére
nálad aktív a fájlok előre lefoglalása
nálam is ilyen szép kék volt mikor be volt kapcsolva
csak akkor ugye SSD-nél is lefoglalja előre és így elveszti az SSD a sebesség előnyét szóval kikapcsoltamMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
mzso
veterán
válasz SpongyaBob #23374 üzenetére
Az nem számít, csak akkor áll meg a letöltés amikor megtelt a memória cache. Utána kerregteti a vinyót amíg le nem foglalja az összes helyet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz SpongyaBob #23374 üzenetére
Havernal szinten azonnal indul.
-
TIT
veterán
válasz SpongyaBob #23315 üzenetére
Nem nagyon szeretik sehol mert állítólag gyanús fileket szed a gépre,de az oldalról leszedni se tudtam mert az eset tiltotta.
Olyan featureokat írnak a honlapjukon amit más kliens is tud.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SpongyaBob #23319 üzenetére
Megy minden jól. 2004ben bitcomettel kezdtem, aztán utorrenteztem, de pár éve visszatértem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SpongyaBob #23315 üzenetére
Bitcometet használok, magon semmit nem szóltak érte.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
válasz SpongyaBob #23056 üzenetére
Ez nagyjából napi 24bol 20 óra
Ritka hogy lassabb a seed a folyamatos autodl miatt
550+fix torrentem van és 50-150 amit napi szinten töltök és este törlöm isNonstop töltöm le a xxx-et 500mbtol 6GBig
A 1080p filmeket 60GBig
A sorozatokat 800MBtol 6GBig
Játék isot 5GBtol 60GBigA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Cs1csó
félisten
válasz SpongyaBob #23025 üzenetére
" A legnépszerűbb torrent kliensben, az uTorrentben súlyos biztonsági rést fedeztek fel, mely adataitok ellopásához, és gépetek megfertőződéséhez vezethet, ezért javasolt a kliens mielőbbi cseréje. Az uTorrent helyett a qBittorrentet ajánljuk, melynek felülete nagyon hasonló, viszont sokkal megbízhatóbb"
Az igazság pillanata.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz SpongyaBob #23022 üzenetére
Ez még mindig a webui hülyesége?
A VPN-en viszont gondolkodom, csak nem tudom mit szólnak ekkora adatforgalomhoz.[ Szerkesztve ]
havri
-
Cs1csó
félisten
válasz SpongyaBob #23022 üzenetére
Meg is érdemli aki Utorrentet használ, még az idejáró tájékozottabb embereket sem lehet meggyőzni hogy ne azt a adware malware progit használják hanem mást, most talán tanulnak.
-
válasz SpongyaBob #22828 üzenetére
De a 3.4.9-ben már nem lehet a legalsó kettőt pipálni, mert nincsenek ott
2.2.1-et kell használni
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #22812 üzenetére
nekem maradt bekészítve még akciós meghívóm, pontom is lassan 20k lesz, csak valamiért kilukadtam azon az oldalon, aztán nem tudtam, mikor változott.
én legutoljára azt a csajt hívtam meg bő 1 éve, akit évek óta fel akartam szedni... meg a húgát őt nem akartam felszedni , csak lejmolt egyet.
mármint őket nem törölték...
jameg, utánuk az egyik exemet, meg egy régi főiskolai csoptársam férjét (vele mondjuk kevertem fősulin. vagy 20 éve. nem a férjjel). őket törölték már. meg előttük egy másik exemet is
olyan 50%-a meghívottaimnak törölve lett, inaktivitás miatt. ezek negyede, ahogy nézem, csaj és vagy fel akartam szedni, vagy fel is szedtem[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz SpongyaBob #20645 üzenetére
Köszi. Hát, ezt korábbról már pont így állítottam be leírás alapján. Feljebb veszem akkor a limitet, más ötletem nekem sincs
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz SpongyaBob #20526 üzenetére
Ezer köszi a fáradozást! Ezek szerint az advanced résznél nem kell semmit piszkálni?
F1
-
canniball
nagyúr
válasz SpongyaBob #20520 üzenetére
És van ehhez valahol valamiféle útmutató, hogy miként kell "rendesen" beállítani a klienst HDD-hez? Mert az SSD-s gépemen (pedig az sem egy erőmű) értelmes sebességgel működik a dolog (de azt nem erre használom), viszont a HDD-sen hirtelen megindulás után nálam is csak csorognak a bitek (pedig ugyanezen FTP-ről egész elfogadható (a torrent többszöröse) a tempó).
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
szabeska
addikt
Akkor a hdd sebességet én néztem be. 16gb ram-om van nekem is kerestem beállításokat, de nem találom, valaki említette hogy Te írtál már le itt ilyesmit. Oda irányítanál?
[ Szerkesztve ]
F1
-
krealon
veterán
"Én azért simán kipadlózom HDD-re az 500-as Digit. [link] Rendesen kell beállítani a klienst, vas sem árt alá, meg mondjuk a gyorsabb fajta vinyó külön erre a célra."
Hogyha ezt az adatlapodon levo, 16GB memoriaval szerelt gepeden erted el, akkor nem csodalkozom.
Viszont egy atlag magyar haztartasban nem nagyon talalni 4 GB feletti RAM-mal szerelt gepet. -
válasz SpongyaBob #20502 üzenetére
Hehe, köszi
-
flash-
veterán
válasz SpongyaBob #20483 üzenetére
nálam is jól megy..
raidba 2db ssdvel azér én is kipróbálnám hogy menne e a 120megabájt/s letöltés
-
TIT
veterán
válasz SpongyaBob #20059 üzenetére
Dehogynem pl.vuze.
-
No.01
őstag
válasz SpongyaBob #19879 üzenetére
Kiprobalom, koszi!
-
Chereiose
addikt
válasz SpongyaBob #19785 üzenetére
Megcsináltam a beállításokat, így most már csak 3,4 megával szedett
Nem tudom mi folyik itt, de érdekes. -
válasz SpongyaBob #19741 üzenetére
Azért egy 500MBit jó lenne 200 helyett
-
válasz SpongyaBob #19739 üzenetére
Még egy kicsit nagyobb feltöltési sebesség jó lenne, de végre használom a netet
-
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19639 üzenetére
Szia!
Nekem a 2.2.1-es verzió van telepítve, viszont a kép bal oldalán lévő beállítások angolul jelennek meg, de több minden pedig magyar a programban.
Mi az oka ennek, hogyan lesz teljesen magyar? -
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19701 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb alsó sarokban sokszor van sára hátomszog felkiáltójellel is, de máskor meg a zöld karaka a pipával.
Jól van ez így? -
GEPESZ66
veterán
Szia!
Nekem 4 GB RAM-om van.
Mennyi MB-ot állítsak be?
A net az 100Mbit/sec. -
Bacusuz
addikt
válasz SpongyaBob #19697 üzenetére
Először is köszi a segítséget mindenkinek.
Sajnos a beállításokkal sem javult a helyzet töröltem a 342-t és megpróbáltam feltenni a 221-et.
Telepítésnél a vége előtt nem ment tovább, asztalra kidobott egy üres ikont melyet nem lehet indítani.
Telepítés törlésnél sem lehet törölni:utorrent nem érhető el:A windows nem találja a megadott fájlt.
A telepítési mappából már kitöröltem mindent ,de eredménye 0.és újra telepíteni sem lehet.
Ötlet?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz SpongyaBob #19694 üzenetére
dobsz pü ben pár képet a fontosabb beállításokról?
melyik verzió?bit
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
GEPESZ66
veterán
A WIN7 kompatibilitás nem kell?
-
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19629 üzenetére
Szia!
A 18610-es hozzászólásban (Crisp Rat) találtam ezt.
Lehet, hogy ez is megoldás.
Olvastatok erről, esetleg valakinél még bevált?[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19627 üzenetére
Még telepítés előtt állítod ezt be a telepítő fájlnál?
-
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19625 üzenetére
Ha rendszergazda fiókban használom a gépet, akkor is jelöljem be?
-
GEPESZ66
veterán
válasz SpongyaBob #19599 üzenetére
Tehát a 2.2.1-es Utorrentnél ,az exe fájlnak be kell állítani a WIN7 kompatibilitást?
-
woodworm
veterán
Nem! Baj?
Most éppen fut 80+ órája, van benne 40+ torrent és eszik 10 MB-ot a ramból és 1-2%-ot a prociból. Win10 pro 64bit, az utorrent 2.2.1. -
Glaz-dozfhut
őstag
-
TIT
veterán
Az érdekes,hogy rendszergizdaként nem eszik annyi ramot,amúgy igen.
-
wagi
senior tag
válasz SpongyaBob #19584 üzenetére
Nálam is van,hogy megtelik az átmeneti tár pár másodpercre leesik a sebesség amíg kiürül és minden megy tovább.
-
válasz SpongyaBob #19569 üzenetére
Tényleg be lehet, ez érdekes, de az is hogy ennél többet nem, akkor rögtön disk overload jön ki
-
válasz SpongyaBob #19566 üzenetére
Az utolsó képnél 2048-at be sem lehet írni
-
válasz SpongyaBob #19564 üzenetére
Nekem jöhet a beállítás
-
TIT
veterán
válasz SpongyaBob #19543 üzenetére
Vuzét próbáltad?
Qbi se arról híres,hogy visszatölt. -
wagi
senior tag
válasz SpongyaBob #19543 üzenetére
itt vannak a beállításaim
nálam letöltéskor a memóriát is teleírja ha kell ezzel is csökkenti a merevlemez terhelést
természetesen letöltés után a memória újra felszabadul
a letöltési sebesség korlátozva 50MB/s-re az uttorrentbe
egyszerre csak 1 letöltés megy
peerkapcsolódások maximális száma : 40
kliens utorrent 2.2.1[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz SpongyaBob #19540 üzenetére
Az elérhető letöltési sebesség sok mindentől függ.
- CPU erő
- Ram mennyiség
- HDD képességei.
- Kliens beállításai, tudásaPontos részleteket nem tudok mert csak futólag olvasgattam a T-s topikot , ahol az 1000-s csomag kihasználása volt a téma. NEM emlékszem olyan hozzászólásra , aki maximálisan ki tudta volna használni !
Közelítő értékek voltak csupán.....Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
wagi
senior tag
válasz SpongyaBob #19540 üzenetére
Letöltéskor fagy ki a kliens?
HDD-re ne is várd hogy 500 megabittel tölt majd le. -
Bacusuz
addikt
válasz SpongyaBob #19536 üzenetére
én 3.4.4-et használok az 500/200-as digimhez, nem tökéletes, de elmegy.
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
asuspc96
őstag
válasz SpongyaBob #18617 üzenetére
áhá, most már értem, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest