Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Csúcstelefon új szinteken. [link]
-
norbert1998
nagyúr
Mennyi néni! És milyen szépek
[link]
Majd a legjobbjait délután kiteszem ide. -
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #68325 üzenetére
Valami mást is szerintem, vagy csak be voltál basz@. Nagyon rám akartad sózni a meztelen képeidet Alig bírtalak meggyőzni, hogy nem érdekel, hogy tényleg roszul emlékszel, hogy valaha is kértem volna.... Juj! Rémálmaim voltakmiattad ember! De szerencsére akkor csak feltörték
-
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #68314 üzenetére
pedig elvileg helyes.
mha nem fogadja el, majd akkor magyarázd el nekihát, 1080p hevc videót nem nagyon szereti a g2. néha meg-meg röccen. vlc-vel konkrétan a pc-n is akadt mondjuk, még nem igazán van itt az ideje, de a tömörítés minőségében hatalmas előrelépés a h264-hez képest. meg az erőforrásigényességben is. 10 perc 150 mb, elég nagy minőségben. 2 perc 4k 50 mb
4k már nagyon-nagyon kétváll a g2-nek. kb 5 fps. de a hevc-é a jövő[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #68287 üzenetére
Ez nem gonosz. Ez szomorú.
-
norbert1998
nagyúr
A szívbaj jött rám, bakker! Töriből ötös vagyok, ma írtunk egy tz-t. Töritanár írt facen, hogy rossz lett aa dogám, javítanom kell.Majd megkérdeztem hányas lett.
-
norbert1998
nagyúr
omfg. find her and marry her. at any cost!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #68220 üzenetére
twd 4. évada tényleg lapos lett. már abba akartam hagyni, de az ötödik jó lett, bár az eleje kicsit annak is lapos. legjobb az első volt
-
norbert1998
nagyúr
bios-ozás nem jött be. sajna sok bios-sal nem bootol, javarészt azokkal, amikkel kéne. stock bios-om meg ninc s van az, amivel kaptam, pedig az vaporx bios nekem meg dualx van, na segáz. visszamegy a és gyalulok mint a hablaty úr.
-
norbert1998
nagyúr
Mondjuk szerintem 75% h műanyag
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #68212 üzenetére
A Nightcrawler sem volt rossz
Közben feldobtam a toxic bios-os karira egy dx bios-t, .44-es, egyelőre műxik, majd a driver telepítés után megnézem, van-é feszemelés.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #68209 üzenetére
Van köztük jó, és olyan, amit nem láttam. Rossz nincs. Mindössze a spongyabob kiverte nálam a biztosítékot. El nem tudom képzelni, tényleg, hogy hogy lehet azt az agymenést élvezni Elhiszem, hogy lehet, de elképzelni nem tudom.
Ami nekem így jó, vagy kiemelkedő vagy valami:
Pirates of the caribbean- de hát az kinek ne
The spy- utálom a vígjátékokat, de ez hatalmas volt. Mondjuk úgy, nem éppen ted kategória.
Shutter island
Inception
Interstellar
Django Unchained
Ha a Chappie-t nem cseszték volna el, hihetetlen film lett volna. Így renteg potenciál maradt benne
12 years of slavery
WhiplashMás nekem se jut szembe, pedig van még bőven
WF bios-szal bootolt a DX karim Igaz, winfos összefosta magát, de nam baj A tübbi gyártóé meg se mukkant.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Against the Sun, epic módon, avagy: #estimuzsika
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #68200 üzenetére
Őőőő, ezek pont azok a filmek, amiktő jól óvaintettek a kritikusok. A spongyabob meg egyenesen ...
Mind1, ez az én véleményem (sok máséval együtt) . Ha érdekel, elmondom, ha meg nem, akkor sejtsdEzekből a focus volt értelmes. Ennyi.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68190 üzenetére
Dettó
hablatyit nem tudtam utánozni, ő tényleg mindig golden chips-et kap. 1200/1700-ig tudtam menni az eddigi 1100/1600-ról. Most megnézem majd, ha lejött a valley, hogy egy másik, toxic vga-s bios-zal mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #68034 üzenetére
Azért ez a soforosdi elég gáz. Nálam szerencsére nem volt ilyen nagyon. Inkább taxis voltam. A oktató ismerőseit vittem mindenfele. Gyerekeit iskolába meg ilyenek
-
norbert1998
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
Holy fock!
És mikori proci a snapi 800! Még a G2/Z1 előtt jött ki, mert abba is az van, mmostmegmár lassan jön a G5 -
norbert1998
nagyúr
Kisehajcsa
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #67937 üzenetére
Asz. Családi ház. Különálló, stb. Nincs pince, tetőtér nem szigetelt (kifelé) és egyszintes, tehát a tetőtér az sima padlás.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Aszongya: A geotermikus energia megtérül 5-6 év alatt. Tényleg? Kíváncsi vagyok ki a fene fűt el 5 év alatt évente egy millió forintot?!Egy egész élet alatt nem fűtök el annyit vazze! Még ha az elektromos fogyasztást is melléteszem, akkor sem.
Évente 50 ezerből megáll a fűtésünk... 240 négyzetméteren.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #67931 üzenetére
használtan, nem? újan 53k. neked adok érte 25k-t és megegyezhtünk
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #67907 üzenetére
én szemből nézem, de ha valakinek mutatni akarok valamit, az már semmit sem lát az ágyamról, pl ha oda ül. csak fekete maszlagot.
-
norbert1998
nagyúr
tessék, egyet bedobok én is, hogy a normális ízléssel rendelkezők is örülhessenek
ő volt az megcsalás második embere a Gone Girl-ben.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #67895 üzenetére
És mennyivel szebb, jobb a képminőség? A színek? A betekintés? Nekem kb csak szemből van betekintés most
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #67889 üzenetére
Olcsobbat néznék, mindenképpen, mert nem szeretném az összes maradék pénzem elszórni rá.
Szóval... Ja. És mi a véleményed az ips vs tn harcban? Megéri úgy cserélni, hogy a tn-t nem adom el, mert kell másnak a családban?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Maradt még egy pár vasam, kéne vennem egy normális monitort, szerintem. Most egy legalja tn fos van. Egy ips-Set szeretnék venni, ha veszek. Szerintetek beruhazzak raja? És ha igen, a használt portekatol mennyire feljek?
Legfőképp olyat kérdezek, aki tudja az ips és a tn közt a különbséget. Ráadásul a tn-esem dsub only, tehát analóg, és nem tudom a digitális ips mennyivel jobb.
Köszi a helpet
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #67856 üzenetére
Akkor átment a teszten. Esetleg lehet keményíteni a tesztet. Akár a te javaslatoddal is.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #67852 üzenetére
Szerintem megteszi az is, ha kalapáccsal ráüt.
-
norbert1998
nagyúr
Ej pasztmek, ennyire nem hiszem el, hogy butul a társadalm
Kimentem kajálni és egyből rájöttem, miért is nem nézek tv-t.
Valami oknál fogva ment, bár a kutya se nézte... Szerencsére.
Éjjel nappal budapesta emberek játszák a hülyét.
Valami ausztriából jött két csávó volt. aszonyga játszuk meg, hogy elfelejtettünk magyarul, beszéljünk csak németül. - hát de én nem is tudok németül.- ne törődj vele, akkor osztrákul, úgyis osztrákiából jövünk.és halál komolyan mondom, elhitte a gyerek hogy ez vicces és előadta úgy, hogy közbe meg magyarul meg angolul mondogatta, amit nem tudott németül.... és saját magát is komolyan vette... én nem tudom, hova butul mindenki, de ez már degeneráció
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #67733 üzenetére
Levágta a felesleges részt a szaggatott vonal mentén. Nem igaz, hogy még ezt sem tudod
-
norbert1998
nagyúr
Nagyon erős Pc alaplap intel core 2 duo 4gb ram plusz pcie vga kartya
Nagyon nözel van az alaplapos csávóhoz, aki kiszedte a beleszakadt tüskéket
Macskaaaa! Nope, az még csak az Euro 5-ös, láthatóan az enyhe füstfelhőből, melyet lágyan kilökell . Ez még belefér az Euro 5 szabványba.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #67714 üzenetére
Nekem az utolsó kép tetszik nagyon
beretva: te beteg ember
Na, ilyen hangulat maradjon estére is -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #67705 üzenetére
Ízlések és pofonok
Utóbbit sass kapja l4d2 közben a serpenyőmmel -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #67703 üzenetére
Várj... Hol van itt ló? Mondhatni, csak majdnem eleresztetted a gyeplőt. De én gyelpőt sem látok!
Ezek itt a jó képek:
(bár némelyik szerintem volt már...)(akkor most pótolom a heti néniadagom ) -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #67681 üzenetére
hát, a nénikből sok. de ha visszakeresel, nekem ezekből egy is sok valahogy nem az ízlésem, de úgy nagyon. kistehén tudja, mi az igazi
de nyugi, tudom ignorálni, ahogy eddig is tettem, mikor sasbácsi linkelte a tojókat
-
norbert1998
nagyúr
Ezért kicsit késhet este a macska.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #67638 üzenetére
Mint egy partra vetett aszott köteg káka.
ALA szirmaiÜdv új tag
-
norbert1998
nagyúr
ToK olyan hülyék vagytok
-
norbert1998
nagyúr
Gamma ma?
-
norbert1998
nagyúr
Hogy egy logó mennyit tud változtatni az összképen
-
norbert1998
nagyúr
DI(C)K
9gagről, photoshopbattle[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Heroes are amongst us
[link] -
norbert1998
nagyúr
Volt egy ilyen hírdetés itt HA!-n... A marha embör Google cache-ben benne van még, ha valakit érdekel
Vibrátor és kiegésszítök
3Db különálló termék eladó,3-szor használt de hibátlan állapotban, van ami dobozában,és tisztán tartva.Külön is megvehetőek.A vibrátor 6000FT.A mini v.2000FT.Pénisz rátét 1000FT.Rugalmas testű és felületű vibrátor
Teljes hossza: 21 cm
Behelyezhető hossz: 16 cm
Átmérője: 4,3 cm
Zselés test Erezett felület Működtetéséhez 2 db AA (normál ceruza) elem szükséges, mely nem tartozék.+ Zselés ,táguló anyagból.2db
Rücsik a még jobb érzésért.
Hosszuk:4cm. + Vibrátoros péniszmandzsetta szilikonból.
A csikló izgató részben behelyezhető, mini vibrátor.
A termék a szükséges elemeket tartalmazza( 3db.).
Kellő méretre tágul szilikon.Büntetés szövege: 7 nap kitiltás-Többször nem szólunk, hogy a háromszor használt, de tiszta vibrátorodat ne itt áruld. ~moreless
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest