Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz laceszgamer #13296 üzenetére
Ez ma úgy szar ahogy van. Nem hiszem el, hogy tegnapig normálisan tudtam játszani és azóta a hitregem katasztrofális, egyszerűen nem látom meg az ellenfelet, akkora fps dropok vannak mint az állat. Hiába lövök valakit még arra is van ideje, hogy fegyvert vált és lelő. Valami nem kerek ezzel a játékkal. És egy kicsit mar, hogy 16k-ért tesztelgetik rajtam. Ez így jelenleg egy nagyon gyenge valami!
-
nejad
aktív tag
A medáloknál mit jelent az in a life? Vagy milyen pályán vagy módban kell teljesíteni? Választ előre is kösz!
-
RaGi91
senior tag
Más se tud felmenni semmilyen szerverre? Most kezdődött. Joinolok, tölt, majd kidob, hogy Lost Connection to the Session. Délután még jó volt.
-
laceszgamer
addikt
Valami ma van a drop systemmel.
Mentem 4 operationst meg egy galambost és mindegyik végén adott ládát.Láda amúgy csak az alap szintű eshet, a két erősebbet csak készíteni lehet?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
raubisoda
senior tag
Megjöttem melóból .Leülök gondoltam egy kis tdm.Mit ad isten Intro megint kezdi a singlet megint utána kilépek multi fix 100fps és mintha akadna.WTF?
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
SkyS1gn
félisten
Mégse az Origin volt... valami miatt 100%-on pörög a proci és cpu limitem van. Eddig jóvolt WTF?!!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sixpak
nagyúr
válasz Stauffenberg #13283 üzenetére
Persze, a hibákról tudtam, csak nekem nem jöttek elő., mindig szerencsém volt.
Vagy talán amiatt, hogy mindig teljesen kopasz a gépem, nincsenek felesleges programok, Origin, Steam, Uplay, ennyi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
PeeterssoN
őstag
válasz Aventador91 #13290 üzenetére
A legjobb amikor még magadra is gyújtod a gránátot és úgy vinnyogsz mint egy idióta aki röhögőgörcsöt kapott.
-
RaGi91
senior tag
válasz Aventador91 #13290 üzenetére
Törmelék.
-
guftabi96
addikt
válasz Aventador91 #13287 üzenetére
Szerintem is akna volt melletted, azért tudott úgy kiszedni.
#KeepFightingMichael
-
-
lofagi
addikt
válasz Aventador91 #13285 üzenetére
Valószínűleg körbeaknáztak és rád dobták a gránátot, ilyenkor azt írja kis killnek is.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Aventador91
őstag
Nektek volt már olyan hogy 1db anti tank gránát kinyírta a 100hp-s heavy tankot? tegnap kaptam egy gránátot és meghaltam. meg van videón, csak nincs kedvem feltölteni
-
prokxy
veterán
Ez a rush vmi tiszta idegbaj, ennyi balfaszt rég láttam...de tökmind1, h mikor játszom, csak idiótákkal rak össze...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sixpak #13280 üzenetére
Nekem a PC-s BF3 startnál bőven voltak gondjaim (én is 0. perctől toltam). Random elfeketedő képernyő (hang ment tovább), asztalra kivágós crash, ugráló lag, néha meg a töltőképernyő pörgött a végtelenségig amíg ki nem vágott a szerver. A hiba nem az én készülékemben volt, a patchek changelogjában is olvashatók voltak ezek. Aztán 2-3 hét alatt ezek megszűntek. A Battlelog vagy az Origin hibáit direkt nem vettem ide.
Ezzel szemben nekem az Xboxos BF1-nél 0. naptól kezdve egyszer sem volt komoly gondom. Egyszer volt olyan, hogy tankba akartam spawnolni, de aztán tank nélkül, tankos cuccban találtam magam a kezdőn (nem más vitte el helyettem a tankot), de ebben ki is merültek az eddigi negatív tapasztalatok.
-
sixpak
nagyúr
válasz daveoff #13275 üzenetére
Nekem a BF4 a nulladik perctől hiba nélkül ment és nem voltam egyedül vele....de ezt már jó párszor leírtam, emlékszem hogy neked sem volt gondod vele....a 3 is hibamentes volt, szintén nulladik perctől toltam.
A BC2 volt az, ami az első héten szar volt, de nem játszhatatlan.
Az 1 is fasza, nem voltak problémáim vele, a cpu kihasználtság érdekes, de az is változó, valamikor 100%-on pörgeti, aztán a következő partiban visszaáll 70-80 körülire.
Nekem a legfájóbb pont, hogy nincs HC (jöjjön már!) és néhány idegesítő apróság: parti végén nem ír semmit, csak forog a karika, nem lehet kilépni meg ilyenek.
Én a server browsert használom kizárólag, nincs vele bajom.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
catar
csendes tag
válasz daveoff #13269 üzenetére
A mostani és az előző hozzászólásodhoz is.Igazat adok bizonyos dolgokban. (Nekem pl. a 4-ben ,hetekig nem tudtam csatlakozni semmilyen szerverhez,pedig beta tökéletesen futott minden szempontból. Nem valami örvendetes, főleg ha klán tag vagy). Itt is a beta zökkenőmentesebben futott,mint a teljes,egyedül a procim amit nagyon kihasznál,de az első patch,új driver fényében nincs drop,lag. Rettentő zavaró amiket írtál valóban, a matchmaking,server kereső és a többi funkció is nagyon nem okés még. Battlelog bevált a végére, én úgy gondolom mindenkinek,ahogy az Origin is eljutott odáig az elmúlt 1-2 évben,hogy nem zabálja pluszba a procit,átlátható,nem fagy le... erre most ott vagyunk mint kezdetben.
Ahogy írják a többiek,valóban stabilabban,kevesebb bug-al,csalóval..van dolgunk DE a szerver oldalon egy nagy "frissítést",összes shoti,lovas,Behemoth sebzéséből ( talán még,hogy a vonat,behemoth párost sem kellene minden pályán erőltetni!)vissza venni,finomhangolni,nem beszélve a spec. kasztokról.Nagyon casual lett,sniperkedni a játék történetében nem volt még ilyen egyszerű pl!
Skinek is feleslegesek,legtöbb hasztalan,giccses...Egyéni szoc.de,ahogy látom,olvasom máshol ,nagyon sok emberkének ez a legfőbb problémája,(lesz-e több,milyen skinek várhatóak) + a Suez pálya!?-(ennyi erővel az összesben,játék modtól függően vagy épp ellenkezőleg lehetne mit variálni!) Kérdem én, nem a ballance,spawn,fegyverek,gépigény,szerver ... szinten kellene a fejlesztőknek először ügyködni!
Nagyon összetett munka egy ilyen játékot összehozni,olyan nincs,hogy mindenkinek jó minden...Ha egy program fut,működik kiadják,aztán a frissítéseket szépen hozzá. Soha nem lesz kész,nem lesz tökéletes.
A legfontosabb szerintem,hogy játékos fronton történjen változás,mert a mostani felfogás..nem is tudom minek nevezzem..nem tudok vele azonosulni! Ne a battlepack és társait magyarázzák el kis rövidke videókban, hanem a csapatjáték,kasztok mibenlétét! -
daveoff
veterán
nem vagyunk egyformák? azt gondoltam, de ennek mégis mi köze a játék hibáihoz?
fagi: nekem a bf4 ötször ha leállt ezzel a hibával az 1000óra gameplay alatt, de az is tuning miatt volt, és volt vagy 4-5 féle konfigom a játék ideje alatt, én mindig mondtam, hogy a legtöbb esetben user error volt ez a kifagyás. akikkel rendszeresen együtt játszottam nekik se volt ilyen problémájuk soha.
nem mondom hogy szar a bf1, mert tetszik, de rengeteg a hiba benne...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
lofagi
addikt
válasz Németh Péter #13265 üzenetére
Igazából mivel beletették a játékba azt,hogy mindeféle külön zoomra lehet állítani az érzékenységet, így már nem látom értelmét a DPI váltogatásnak.
De amúgy nem leszel precízebb, hanem pont ellenkezőleg, ha épp elvéted a szúrást a gyors mozgás miatt könnyebben tudsz korrigálni, valamit egy ajtón a sarokba sokkal könnyebben oda tudsz fordulni.
(#13262) daveoff neked nem volt hiba a BF4 indulásakor, de kb mindenkinek igen, a BF4 működése leállt című fejezetet szerintem nagyon sokan ismerik, s szerintem annál nem volt rosszabb semminemű hiba. Legyen az battlelog vagy épp annak a hiánya, vagy hogy nem működik az egymásra joinolás. Amúgy szerintem ha visszanéznénk a battlelog indulását, biztos,hogy nem egy felháborodott kommentet olvasnánk,hogy mennyire kaki. Aztán megszoktuk, most hiányzik, szerintem ennyire egyszerű.
más
Revision 4-es packek vannak most már!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Frod
addikt
-
őstag
válasz lofagi #13249 üzenetére
Ezt a magas DPI dolgot próbálta valaki? Szóval ha elindulok bajonettel, majd átállítom az egér érzékenységét valami magas értékre, akkor precízen tudok vele manőverezni? Erre még nem is gondoltam... Na, majd valamelyik nap kipróbálom... Én eddig letiltottam a DPI váltást, mert mindig sikerült véletlenül megnyomni. Ez a fajta móka vajon miben különbözik a attól, ha mondjuk beállítok egy makrót, hogy gyorsabban tüzeljen és ne kelljen kattintgatni?
-
zzola
titán
válasz daveoff #13262 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy a vásárlók közül hányan vinnék vissza a játékot-ha lenne ilyen opció...
Osztom fagi véleményét! A bugfield4-nél klasszisokkal jobban össze van rakva a játék! A medálos dolog új, tele van hibával. A spawn és a join részeken kell javítani, fegyverek erejét finomhangolni.BF4-ben sokkal több hiba volt, ~50 patch-et adtak ki hozzá....
-
SkyS1gn
félisten
Operation Monte Grappán valami fantasztikus támadóként... 3. Zónában A-t max be lehet húzni de B--- esélytelen, mindenki bunkerba kempel nemlehet kiszedni őket, folyton incendiaryt meg mindent dobálak kifele.
Próbáltuk a csapatot arra ösztökélni hogy fogllajuk be A-t majd álljon mindeki B tetejére és huzzuk be létszámfölénybe de annyi fogyatékos az összes vadbaromja hogy nem jut el az agyáig. Inkább álltak az ajtókba ami a cap zónán kívl van és dobálták befele amit lehetett, és ez ment 3 támadáson keresztül.... gondolhatjátok.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz lofagi #13260 üzenetére
hát ilyen hibákkal én még nem találkoztam egy bf-nél sem, tudod miért, mert azok nem ezt a hulladék rendszert használták.
most pl, akartam játszani egy galambosat, nem tudok, mert a matchmaking nem működik, a server browser meg csak teli szerverek ad be, meg ilyen 180 pinges szarokat. nagy nehezen 15 perc után felmegyek egy szerverre, berakom a galambos medált, és puff bebessza a két héttel ezelőtti medálokat. szerinted? nem lettem ideges...
jó mondom akkor hagyjuk, rád csatlakozok originből, erre a töltőképernyőn karikázik 10 percig a játék, persze csak az alt+F4 segít....az utóbbi napokban nálam játszhatatlan a játék...
a játékban tényleg nincsenek nagyobb hibák, mind az eddigi bf-ekben, csak ezek miatt a hibák miatt teljesen elmegy a kedve az embernek az egésztől.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz lofagi #13260 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy végre mertek lépni, és nem a szokásos jelen-jövő a környezet.
A lehetőségekhez mérten meg igencsak élvezetes játék lett, jó, nem totál realisztikus, de valamit valamiért.
Na meg azt is hozzá kell tenni, hogy oké, van még benn sok bug, de közel sem olyan veszélyes a helyzet mint ahogy anno a 4 indult. Ahhoz képest ez ég és föld.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lofagi
addikt
válasz daveoff #13258 üzenetére
Nem tudom, vannak benne idegesítő hibák, de szerintem ez az egyik legjobban összerakott BF még mindig azt mondom. Ne a 4-hez hasonlítsuk ami már kint van hány éves és átesett már jó néhány javításon. Ennek még nem volt csak 1 kicsi, most jön az első komolyabb.
-
Lac-coo
őstag
En assaultot huzom meg, 9-es vagyok, de nagyon csalodas...Hazak kozott , meg erdos palyan a suruben jo, de amugy akarhol embert latok leginkabb furnom kell elole, mert a support is , medic foleg, es ugy sniper is leszed olyan messzirol ahova nekem kar a fegyvert felemelnem
Nem is igen latni nagy palyakon assaultot mar....I love latte-avokado !
-
daveoff
veterán
és még lehetne sorolni tovább annyi rettentő idegesítő hiba van ebben a játékban. nem is tudom ezt egyáltalán rendbe tudják-e rakni valaha, mert minden egyes javítás után jönnek az újabb, és újabb hibák, ahogy megszokhattuk tőlük.
ennyi hibával én még nem nagyon találkoztam egy játéknál se, és tényleg olyan hibákról van szó, ami teljesen megkeseríti a játszhatóságot. itt a menürendszerre, és a matchmakingre gondolok, van amikor konkrétan fél óra elmegy azzal, hogy feljussunk valahova, utána lemegy a kör, majd kiakad a menü olyan szinten, hogy csak az alt+F4 segít. a server browser egy szar, nem is használjuk egyáltalán mert semmi értelme, a qwickmatch pedig 10-ből ha egyszer nem dob matchmaking faled-et, akkor sokat mondok.....katasztrófa....volt egy kurva jól működő battlelog, és kivágták az ablakon, gondolom költséghatékony céllal.....
az origin meg akkora fos lett, hogy ihaj, közben meg atomerőmű kell alá, hogy fusson.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Lac-coo #13254 üzenetére
Amióta elkezdtem a medic-kel játszani sokkal tökösebbnek érzem magam az assault-hoz képest (cel-rigotti ftw!), az anti-jármű cuccait leszámítva teljesen használhatatlan 20m felett ezekkel a csípőből tüzelő fegyvereivel.
Oké, a Hunter Shotgun nyilván király közelre, de azzal meg ugye a közösség úgy tartja, hogy csíra dolog menni.Do you see the white shadow?
-
Lac-coo
őstag
Granat kivetelevel egyetertek, az szerintem jo ahogy van...
Es meg a medic fegyver erdekes, ha erosebb lesz kozepes tavon eselye nem lesz senkinek ellenuk....
Ha mag meg a support fegyveren is erositenek, akkor meg assaultot be se kell tolteni, azt kiszedi mindenki harminc meterrol, o meg el se tud loni odaig...[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
őstag
-
N@idia
őstag
válasz boogie84 #13243 üzenetére
Ez durva volt, nálad homokvihar nálunk meg semmi
Azt a PH! logót belinkelne nekem valaki ?
Egyébként Boogie84 a mai squad nagyon jó volt! Pacsi a többi PH tagnak is akik ott voltak[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lofagi
addikt
válasz BlessedElroy #13184 üzenetére
Ez nem működik nálam. :\
-
lofagi
addikt
válasz prokxy #13244 üzenetére
Amikről beszél:
- a squadba autólock amikor nem tudsz belépni egy másikba
- quit gomb eltünése
- a járművek beállítása miközben állítgatsz, más elviheti
- a leszületési probléma, csak gyalog jármű nélkül- medic fegyverei valamelyik használható a többi pedig nagyon nem
- support fegyverei nagyon lassúak
- ha scouttal lősz a testre és közbe esik a kéz akkor csökkenti a sebzést, az új dmg modellnek köszönhetően
- mortar túl erős- AA túl erős, nincs esély kivédeni
- az attackplane hátsó fegyvere túl erős
- heavy tank repairja túl jó- medic élesztésnek nincs CD-je azaz, gyorsabban lehet éleszteni, mint ölni
- a behemótok megöléséért nem jár külön extra pont hiába toltál bele nagyon sok dmget, de az kapja a legtöbb pontot aki a végén beviszi az utolsót
- operation játékmódnak bele kéne kerülni a szerverkeresőbe, kéne 1 mapos rota, mert van ,hogy nem tudsz menni a második pályára, a videókat kiszedni az elejéről, már láttuk őket eleget, map balance, nehány pont bevehetetlen, különösen a bunkerek.- bajonettel könnyen forog az ember, ha magas a DPI-ja, az elit klasszokat előlről nem lenne szabad lechargolni
- gránátok balancolása, gyorsan robbannak és nagy a slapdmg, gáz idegesítő, sok van belőle, meghalsz akkor is ha egy emeleten vagy és fent nem látod a gőzt, de alattad van- elite classokat le kéne szórítani a conquestre és az operationre, a többi játékmódban túl op
- suppress nem működik rendesen, illetve a visszajelzés róla- spawn system nem megfelelő, akár eléd is lepoppolhatnak az emberek
Mit adna a játékhoz:
Medálok, codex, szintlépés, battlepack osztogatás, nem megfelelő számára. Karaktereket nem lehet változtatni. Skinek megszerzéséről semmi szó nincs a UI-ban, így nem lehet tudni,hogy pl a járművekre hogy lehet megszerezni ezeket.
Nagyjából ennyi. :]
-
SkyS1gn
félisten
válasz boogie84 #13247 üzenetére
Vagy csak simán szerver oldalira csinálják meg...
Elvileg jön az uj UI BF4-re is lassan. De BL sztem jobbvolt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz prokxy #13244 üzenetére
Letöbb amit mi is tudunk, meg 1-2 javaslat, add-on, amiből sztem nem lesz semmi most mert inkább bugfixing a fő célpont.
(#13243) boogie84
Ez a szar még mindig jelen van?
Nembaj ha lopom a képet és redditre kirakom?
(#13246) Spirit Az minek?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ha a felét megcsinálják már jó.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #13235 üzenetére
jah az mindegy idáig úgy néz ki jó de majd még elválik idővel GTX 580al játszok most
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
voodoo98
addikt
Performancia tippek PC-seknek, ha esetleg nem lett volna.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #13221 üzenetére
Én pont, h mostanában be sem ülök a tankba, BF4-ben szinte csak az, itt meg már infezek inkább.
Tankban csak akkor ha már minden kötél szakad. (mármint az agyamban )
Csak a naggyal mész, azon belül pedig az alappal?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz Gyula84 #13144 üzenetére
Nem feltétlen van a kettő között összefüggés... mármint hogy mit állítasz be és vársz és mi a valóság amit a játék igényel. Főleg ha van pár kezeletlen leak is, vagy nem optimális streaming algoritmus.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sixpak
nagyúr
-
RaGi91
senior tag
válasz scope2007 #13223 üzenetére
Hát ez még CoD2-ben volt kemény kb 10 éve
Lényeg, itt már nincs ilyen, természetesen minél több az FPS, annál jobb. Az is butaság, hogy 60 felett nem számít. Talán konzolon igaz, mert ott nem is bír 60-nál többet az a vacak.
PC-n 60 fölött sokkal folyamatosabb a játék és bizonyított, hogy minél magasabb, annál alacsonyabb az input lag is. Vsync is ad rá egy kevés input laggot.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz Carlos Padre #13222 üzenetére
Engem is a meccs felénél dobott ki.
-
scope2007
addikt
válasz BlessedElroy #13197 üzenetére
Ja codban volt ilyen
És pl lépéshang sem volt, így lehetett futni, menni, és ellenfél nem hallotta a lépéshangokat, előny volt nem kérdés
Meg 250fps és 333, mondjuk clanbase pam már nem engedte[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #13213 üzenetére
Tegnap. A 900-as pakkban volt, fel is tettem rá, nem mintha annyira megmozgatna ez a skin dolog. Tankon jobban mutat a skin. Gyalog nem sokszor megyek.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Lavar
aktív tag
Másnak is offline?
-
prokxy
veterán
válasz BlessedElroy #13184 üzenetére
Hali, kösz, ezt ma kipróbálom!
Ill. jöhetne egy friend req! Este leszel? Jön fagi, ems, zero is! Dévet nemtom...
-
DX12? Mert az nekem is droppol.
Este szarul futott, nem értettem miért. A VGA sem ment 50-60% fölé akármit állítottam. Az Originben letiltottam amit lehet. Most teljesen jól megy.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
atee
őstag
i7 6700k, 16gb ram, RX 480 8gb. Ès az fps nekem is be be esik az átlag 120-130 ròl időnként nem csak 70-80 ra hanem 30-40 re is. Igaz nem gyakori, de nem sok köze van se pályához se komolyabb robbanáshoz vagy füsthöz bármihez. Teljesen váratlan helyzetekben is megesik.
Nem hiszem, hogy a memòria fogyna el. Valamit elcsesztek!D-day 2002-01-04 01:54
-
N@idia
őstag
válasz BlessedElroy #13213 üzenetére
Én már kaptam és használom is, de nem legendary skin
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
BlessedElroy
senior tag
Valaki kapott már skint Hellriegel 1915 factory-ra?
Origin: BlessedElroy
-
kemalboy01
tag
Sziasztok! Ezen a konfigon elmegy a játék hight-ba?
I5 3.4ghz proci
8gb 1600mhz ram
Hd7970 vga 3gb -
Sabre
őstag
válasz SkyS1gn #12894 üzenetére
Bejöttek a tippjeitek, köszi!
whitezo88 amit írt, kikapcsoltam a share-t ami ahogy néztem biztos hozott fps-t.
Visszaáltam a .63 végű driverrel, illetve tegnap pont az origin is frissített és nem lett rosszabb tőle.
Látványosan megnőtt az fps, majd megnézem egy 64-es mapoin mi lesz, a 24-eseken rendben volt minden tegnap így. -
varadigabor
senior tag
válasz Idiofil #13187 üzenetére
fabot90 néven keres rám, esténként szoktuk játszani
Engem amúgy az idegesít hogy medic vagyok, megyek felszedni, erre el skippeli..ezt meg csinálták egymás után 3x... na tudod ki rohangál random játékosok után..
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
-
guftabi96
addikt
válasz Németh Péter #13204 üzenetére
"offenzív logó"
Ne is mondd, pont most nézem Bf hungary csoportot, írt a gyerek egy posztot, és a csatolt képen látszik, hogy horogkeresztet használ emblémának...#KeepFightingMichael
-
őstag
-
Laraxior
titán
Az nem idegesítő, hogy az általában a középmezőnyben végző lóf*szt sem érő játékosok közül 1-1 benyögi a végén, hogy easy?
Falra tudnék mászni ettől....
Meg amikor az egyik csapat 50-100 ponttal nyer akkor is: easy...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest