Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz Aventador91 #15797 üzenetére
Tankhoz köze nem volt. Szép stat valóban,supporterrel főleg. Nézd a túloldalt is, rendesen switcheltem onnan, pedig nem szokásom. Most néztem a startját, 90-es kill streakje van.
[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
S1M0N
senior tag
Végre újra van normális VGA-m (garanciáztatás), szóval én is belevetem magamat az első világégésbe.
DX11 vs. DX12-vel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
Melyik a szebb, melyik fut jobban?
Bár nálam az Afterburner miatt kifagy a játék 12 alatt, szóval szerintem maradok a 11-nél. -
feco70
senior tag
Megint frissít az origin.
-
gyiku
nagyúr
brekk1e ismet hasit [link]
hüllő
-
Zso Ro
senior tag
Hogy lehet elvenni valakitől a vezető szerepet?
Tegnap én voltam a leader,és osztogattam a parancsot a foglalás és védés során,de pontot azt nem igazán kaptam érte.Mit csinálok rosszul,ha csak a foglalásért kaptam,a parancsokért nem? -
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #15791 üzenetére
Nekem van, de mégis alig adja, nem mintha annyira érdekelne, lehet, h nem stresszelek rá és ez a baj!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
Ezekhez lehet prém kell, nem?
Mármint az növeli a számukat esélyt meg boost csak akkor van.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
Nekem sem ad xp boosot sem puzzlet. Múltkor bejött utánunk Daveoff a kör végére, 0 ponttal kapott packot, fagi eléggé kiakadt, mert ő volt az első, tök sok ponttal vezetett stb , persze szart nem kapott érte!
Egyébként azt néztem, h TDM-ezni vagy Domizni esetleg madarazni kell, ott kevesebb az ember és nagyobb az esély a packra. Meg persze a rush, de ugye az általában elnyúlik. egy tdm sokkal gyorsabb, több pack jön!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
válasz prokxy #15788 üzenetére
Nem hiszem, hogy az aki unja kezdene el csalni. Attól csak mégunalmasabb lenne.
Engem a Battlepack rendszer csesz fel. Végigteperem a kört, ott vagyok a toppon és szinte mindig kiemel valami miatt de csomagot nem ad. Bezzeg amikor kör végén csatlakoztam kb. 2perc volt a végéig akkor kaptam. Amiket meg adnak szinte mind fos, se puzzle se XP boost. Ismerek olyat akinek már 3 XP boostja is volt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
prokxy
veterán
-
scope2007
addikt
Na ma osszefutottam az első aimbot fereggel
Aki nem is titkolta xD
Nem tudtunk ellene mit tenni gyalogosan
Lmgvel ment egy golyós fejeseket adottSikerült tankot szereznem, onnét szerencsére nem lőtt ki
Bf3 volt olyan csiter, aki járműből is kilott xD (itt nem szerencsére)Ice_mustache volt a neve, gondolom azóta ötvenezerszer nevet váltott
Vicc hígy votekick sincsenCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Aventador91
őstag
-
Zso Ro
senior tag
Akinek 21:9es monitora van az mennyire állítja a FOV-ot(szimplát és a járműben lévőt) valamint UI Scale factor mit is jelent pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
feco70
senior tag
válasz Aventador91 #15776 üzenetére
Én is mindig annak adok, de ezt sajnálom mert sokat ki birt már. X7 es volt, de megint ilyet veszek
-
spanglee001
addikt
válasz N@idia #15772 üzenetére
másfél órát kínlódtam mire rájöttem a sok kékhalál közepette, hogy a wifi stickkel veszett össze az uj driver. csökkentett mód ddu eltávolítás után is maradtak a kékhalálok, ujratelepítettem a wifi sticket (amit nem használok, csak nemporosodik az usp port ) és minden működik bár játékban még nem néztem hozozt e javulást, bár eddig sem volt gondom a játékkal. de ez a driver most beszivatot
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
feco70
senior tag
A párommal néztük a 📺, erre valami nagy dübőrgésre lettünk figyelmesek. Meg is ijedtem, hát a fiam olyat rávágott az egérre, hogy ripityára tört. Még az asztalt megnézem nem e sinylette meg. Már 19 éves, de hát egy játék se ba😊ta fel ennyire. Azt mondja egymásután háromszor lőtték le shotival. Na rendelhetem meg az új egeret.
-
Játszottam 3 kört, mindháromban élen végeztem. Toltam neki rendesen, a 2. körben átvettem a Leaderséget is mert agyhalottnak adta oda a játék. Argonnen jó szolgálatott tett a Mortar, a vonatot rendesen lesebeztem vele vagy 3 sorozattal, néha beadott 1-1 killt vagy assistot killnek de azért bosszantó, hogy én sebzem rá a legtöbbet, de amikor kinyírják még csak assist sem jár rá...
Utána Sinai-n begyűjtöttem 2-t a 3-ból a Support Order Of Valor medálhoz(20kill Lmg-vel meg 5 HS). Nekiugrottam B pontnál egy Light Tanknak Repair Tool-lal és majdnem szét is kaptam, de nem egy sima gránát végzett vele végül amit a csapattárs vágott alá?! Ott végig olyan szoros volt, hogy nem jött be a vonat.
Scaron meg megszenvedtem minden egyes pontért. A Squadtársak mind mentek amerre láttak, a repülősök nagyon szórták a nyakunkba az áldást, de szerencsére tankosok nálunk voltak jobbak és kevesebb volt a nyominger pálya szélén kemper is nálunk így elég jól tartottuk a pontokat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
válasz SkyS1gn #15763 üzenetére
Üdv!
Ez az ATH fejes már megérdemel egy jobb DAC-ot. Egy kört érdemes lenne futni pl. ezzel a Korg DAC-al, ezzel már DSD minőségű zenék is lejátszhatók.[link] [link]
Egyébként tapasztalatból mondom, hogy már egy kicsit komolyabb hi-fis cuccokkal is eszméletlenül jól szól mind a játék zenei anyaga[link], mind a játékhangok."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
N@idia
őstag
Egyéb észrevétel a driver telepítése után
Empire's Edge pályán a dombon már nem 43 fps van, hanem 50 alakul ez[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
daveoff
veterán
válasz SkyS1gn #15759 üzenetére
Az tény, hogy élmény szempontjából jó a war tapes, de nagyon zajos, mert felerősít minden háttérzajt, sokkal élethűbb, így sok mindent nem veszel észre, amit egyébként igen. Ettől függetlenül én is mindig azt használtam. Most a logisat használom.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
N@idia
őstag
Másnál is offline a szerver vagy csak nálam van gebasz
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
guftabi96
addikt
válasz SkyS1gn #15759 üzenetére
Nekem a War Tapes nem annyira jött be, valahogy még annyira se hallottam pontosan, hogy mi történik, mint mielőtt bekapcsoltam.
Bár én mindenhol a Stere-Headphones beállításokkal játszok, én úgy hallok a legjobban.
Érdekes amúgy, hogy BF4-ben hallom, ha valaki fut a közelben, itt meg sokszor semmi. Ha nem fordulok futás közben hátra, akkor észre se veszem.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
válasz smokiii1 #15753 üzenetére
Ez nem tök random volt. Egész nap játszottunk haverral, DOM Empire's előtt kibontottam 2 ládát, mondom biztos bebugolt mert amíg ment a számláló vásároltam egy 900-ast is. Tök szenvedés volt. Utána egyik pályán sem volt semmi bajom, CPU sem ment 100% csak ilyen 50 körülieken. Se Scar, se Amiens nem okoz gondot, de később amikor átmentünk CQ-ra sem volt semelyik másik térképen bajom. Ugyanaz a jelenség a 64fős CQ-n mint a Dominationon... Valamilyen beállítás azon a mapon gubancot okoz.
-
SkyS1gn
félisten
Fejhallgatóhoz melyik a legjobb beállítás? War-tapesel szoktam mindíg nyomatni, a Logitech-es mintha adna rá egy kis kakaót?
(#15760) gyiku
Amúgy jó kérdés, eddigi BF-ekben tisztán hallatszott a különbség, de BF1ben nemigen így van. BC2, BF3, BF4 mindenben war tapes használtam, amikor átkapcsoltad, sokkal robosztusabb lett a hang, sokkal "életszerűbb" "brutálisabb", BF1ben meg szinte ugyan olyan mint hifi stb... másnál is így van?
Jók a hangok nem azért de ez akkor is fura. (bug?)[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ellia
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #15757 üzenetére
Ilyenből van pár. Legjobb mikor vissza igenel a tank csövével, de azért csak továbbmegy
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Baszki,az elsőn besírtam!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ciry
őstag
válasz BlessedElroy #15752 üzenetére
Gondolom pár száz riportot már kapott, videóval is, mégis pusztít tovább.
"Csak semmi buzulás!"...
-
smokiii1
aktív tag
Én egyszer azt vettem észre ezzel a teljesítmény problémával kapcsolatban, hogy egyrészt tök random történik, Másrészt nálam a gpu kihasználtsága egyébként is alacsony (50-70%) még akkor is ha jó az fps-em, viszont a cpu 100%-on megy és akkor jönnek az fps problémák ha leesik a cpu kihasználtsága is.
-
prokxy
veterán
Várható holnap az új map és vmi patch? Vagy majd csak 13-án?
-
boogie84
veterán
válasz PeeterssoN #15746 üzenetére
Egyenruha színéről már meg sem ismered a csapattársad?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
válasz lofagi #15725 üzenetére
Nincs mit. Korrektek az anyagaid megérdemlik a kiemelést szerintem.
MÁS
Tegnapi tapasztalataimról osztanék meg pár dolgot.
1. Mortar vs. Repair Tool: mivel a mortar körülményes és a patch óta nem sokat ér szerintem, pláne nem tankok ellen, gondoltam beteszem a kalapácsot és majd trollkodom azzal. Neki is ugrottam egy Heavy Tanknak, de szart sem sebez Ott püfföltem majd 1 percig és csak 90-ig jutottam. Legalább korábbi BF-ekben volt hatása a Repair toolnak a járművekre ha már oda kellett rohanni közvetlenül mellé. A kiszálló enemyt meg hiába csaptam vele fejbe... Illetve a vonatot sem sikerült sebezni az oldalán.
2. Empire's Edge fps: nem nagyon volt eddig gondom azon a térképen de tegnap 2-szer is belefutottam abba amire itt többen panaszkodtak. A komplett gép félgőzön megy. VGA kihasználtság Deploy képernyőn 99% és pörög az fps rendesen, minden szép sima. Leszületek majd szépen fogja magát a VGA és a CPU kihasználtság is beesik 50%-ra. Ami ultragáz, hogy nem csak CQ-ban. DOM-ban is azon a hangyaf@sznyi darabkán fele annyi játékosnál is 44fps emiatt. Előtte, utána egyik térképen sincs gondom. Amiens is vajsimán megy.
3. Disconnect: nekem ezzel nincs bajom, tegnap 1-szer ledobott, de kb. ez volt a 2. ilyen eset megjelenés óta. Pedig nekem tényleg nem csúcsszuper vezetékes netem van. Csak egy Wifis modemes Telenor Hipernet.[link]. Ritkán van rá panaszom egyébként pedig a PC mellett rá van csatlakozva egy Laptop, egy tablet és egy telefon is szinte állandó jelleggel.
-
PeeterssoN
őstag
Találtam 200%-os ticketes TDM szervert!
Csak csipa, no hud, no gránát! Saját is csak akkor latni ha spotolsz vagy tovább rajta hagyod a célkeresztet. Igazi bujkálós, de a forest sztem felejtős. -
taknyí
senior tag
-
törölt tag
-
Frod
addikt
válasz lofagi #15739 üzenetére
még az előző videóból a minimap méret-növelés tényleg hasznos volt, köszi érte.
ugyanakkor minden egyes 'batlefíld' fonetikus kiejtésnél majdnem kiesem a székből. vannak weboldalak amik felolvassák hangosan, ha nem vagy biztos valamiben. ha meg feature nem bug, akkor bocsDo you see the white shadow?
-
lofagi
addikt
válasz smokiii1 #15737 üzenetére
Köszönöm, igyekszem kicsit komolyabb hangvételben előadni, a hasznos tanácsokat. Kár, hogy erre kevesen vevők. De nem baj.
Igen, egyelőre csak a battlepackekből lehet szerezni, s nem dobálja túl sűrűn az az igazság. A nagyobb packekből már jobbak az esélyek.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #15732 üzenetére
Én nem értem mi ez, de remélem 13-án vmit alkotnak MINDENNEL , mert egy roncs a pöcs óta... Nem lehet játszani egyszerűen... Eddig felqrt, hogy Empire's Edge 50FPS, GPU 6%-100, most már nem játszok azokon a mapokon, cserébe végig se enged egy kört játszani, mert Server Disconnected
-
smokiii1
aktív tag
válasz lofagi #15723 üzenetére
Na akkor egy kérdés ha már felmerültek a videódban az xp boost-ok. Bár lehet mondtad, de most nem néztem végig. Szóval xp boost-ot csak battlepack-ekből lehet szerezni?
Egyébként nyertél egy feliratkozót. Általában angol youtube-ereket nézek mert a legtöbb magyarnak vagy alapból idegesítö hangja/stílusa van vagy pedig direkt módon rájátszik hogy az legyen. De a tied szimpatikus, sőt még a háttérben lejátszott gameplay is élvezetes. -
sixpak
nagyúr
Igen, upc.
Egy 5-6 éves wifi nélküli Cisco modem. Soha nem volt vele semmi gond. Én is 60akárhány órát tettem az alphába és a bétába, meg 100-at a megjelenés óta ebbe, de mint délelőtt írtam is, soha nem volt még problémám.
Du. jött elő, de vagy 4x.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
R3laX
addikt
válasz daveoff #15718 üzenetére
Nah megnéztem, nem kapcsolták ki a We free-t , azt mondta a nő továbbítja a munkatársak felé... ez a "persze, persze, kikapcsoljuk " Ugyanúgy előjött a hiba amúgy is...
Sixpak: Neked nem UPC van? Na meg igazad van, de tényleg bétával is játszottam, megjelenés után is játszottam Connect Box-al, akkor is jó volt, ez a patch óta van, az iszonyú GPU/CPU kihasználtság mellett a netet is szétszakította
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Na, nekem is előjött a server disconnected, ma du. már 4x.
Ez tuti, hogy nem szolgáltatói hiba, hanem a balfasz játék miatt van. Talán javítják majd...vagy az eddigi példákból kiindulva, még mást is elbasznak.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Aventador91
őstag
van battlefest-es dogtag-em, pedig nem is foglalkoztam a témával
-
VincentVG
senior tag
Köszi a válaszokat.
Akkor nincs olyan h felveszem a sinai map-en az élére vasalat keki rövidgatyót + a dísz zubbonyt és kipakolhatom az összes medált, hadd csillogjanak, hátha könnyebben leszednek a sniperek??
(u.i. igazából csak azért kérdezem, mert nem vagyok túl penge, és kicsit rágörcsöltem az első medál megszerzésére, és nem tudom kell e ez nekem?? (nem annyira) ) okké tudom trófea gyűjtés..
-
lofagi
addikt
Mit és hogyan listám. Nagyon köszönöm.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
lofagi
addikt
Egy kis fejlődési útmutató.
-
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok,
A megszerzett medálok látszódnak valahol?
Pl mint a dogtag? lehet őket "viselni"? (és "killcam" esetén látszik az ellennek?)
Vagy csak gyűjtögetni és nézni a menüben? -
daveoff
veterán
válasz STC Speed #15717 üzenetére
myupc oldalon elvileg ki lehet kapcsolni, de nekem ott nem sikerült, ugyanúgy élt tovább, ügyfélszolgálaton kikapcsolják, csak nekiállnak győzködni, hogy ne. határozottan megmondod, hogy neked nem kell, és kész.
-
daveoff
veterán
válasz STC Speed #15702 üzenetére
Nálam úgy néz megoldódott ugyanez a probléma. Nem akarom elkiabálni, de tegnap előtt teljesen kikapcsoltattam ügyfélszolgálaton keresztül az UPC Wi-free szolgáltatást, azóta egyszer sem dobott le a játék, előtte kb minden második körben server disconnected volt.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz PeeterssoN #15712 üzenetére
Ha még kiderül,hogy a bf4 -ben próbáltad,megcsikargatom magam...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Frod
addikt
-
Aventador91
őstag
válasz PeeterssoN #15712 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
Jelentem én is megcsináltam az AT gránátos medált! És hogy miért nem sikerült előtte? Mert a light at gránátot dobáltam előtte...jó hogy nem számolta bele! .
-
Land
veterán
Megkaptam születésnapomra a Bf2-et. Eddig Bf4-eztem. Élvezni fogom, jófajta?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Laraxior
titán
válasz STC Speed #15702 üzenetére
Kezet foghatsz daveoff kollegával.
Neki is problémás, minden körben kibassza a game.
Az UPC-s konektboksz a probléma forrása.Megjegyzem, mint ahogy korábban, hogy nálunk itt németben is ugyanazt a szart adták, nekünk is beszart, csak a szolgáltató neve más, de még a logojuk is ugyanaz
Kicseréltettük, azóta nincs vele baj.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
STC Speed
őstag
UPC -s netten nincsen problémátok?
Csomószor disconnectel a játék.... vagy ez másnak is gyakori?(2-3 kör után szinte tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Steam topic
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest