Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz N@idia #29318 üzenetére
Tegnap 4 körből az első háromban játszhatatlan volt, a negyedik még úgy ahogy elment, de addigra már elment a kedvem az egésztől. Mégha állandó lenne egy-egy körben a helyzet, de az a tapasztalatom, hogy az eleje hiába jó, lehet három perc múlva játszhatatlan lesz az egész. Medicként és sniperként próbáltam boldogulni, mert ezek a kedvenceim, de a pontlövő fegyverek miatt még jobban kijött mennyire rossz, kb. nem tudtam megölni senkit, hiába a 16-os autoloading tár, ha a lag miatt a fele mellé megy. Az egészben a legbosszantóbb, hogy két hete még semmi baj nem volt vele, szóval nemhogy jobb lenne a játék az idő előrehaladtával, jelen állás szerint egyre rosszabb lesz. És hogy miért játszunk vele akkor mégis? Még így is ez az egyik legjobb a kínálatban.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
l.skywalker
félisten
válasz N@idia #28448 üzenetére
Egyedül a lándzsát kaptuk meg a lovashoz mint új fegyver.
Btw: ez a pálya a kóstoló. Prémiumok felhasználóknak mielőtt kijön a full DLC.
Én éppen 90-es szinten veszteglek, de tolni kell a dupla XP-t, nincs mese
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
Snooker
senior tag
válasz N@idia #28202 üzenetére
Igazából a Giant's shadow-on kívül nem volt semmi sem free. Egyébként nem kell feltétlen megvenned a prémiumot, elég ha majd külön megveszed a DLC-t, akkor is elérhető lesz mind az 5 ( és majd októberben vagy novemberben ez kiegészül még egyel) map hozzá, csak erre várni kell szeptember végéig, amikor is megvehető lesz külön.
-
őstag
-
voodoo98
addikt
válasz N@idia #27370 üzenetére
Szerintem is, de ezt rakta fel az alaplapi cd-vel (gondolom), amikor a chipsetet installáltam és magától indult illetve a Creators update resetelte, mert ki volt kapcsolva.
Uninstalled...
Joker bácsi:
Valamikor csinálhatnál egy fasza pilot tutoriál videót!
Pl.:
- Hogyan rázzuk le a g*ci fightereket!
- Hogyan játszunk fighterrel, illetve attack plane-nel!
stb.Már 25-ös vagyok, de még mindig eléggé low, közepes fighterek simán leszednek, főleg, ha egyedül vagyok a gépben. Egyelőre csak Attack Plane-nel repülök! Ground-ot már elég jól szedem, illetve kerülöm az AA-kat, de dogfight még abszolút nem megy.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
-
őstag
válasz N@idia #26311 üzenetére
Azért az engine folyamatosan fejlődött. Tavaly találtam egy kis írást arról, hog milyen változások voltak újabban.
Elég sokminden bekerült, pl. physically based renderer meg ilyenek.
http://c0de517e.blogspot.hu/2016/08/a-retrospective-on-call-of-duty.html
-
Csaber
senior tag
válasz N@idia #26235 üzenetére
Meglehet oldani mindig egy kis játékot nem panaszkodásképp a héten 67 órát dolgoztam a munkahelyem , mellé van a ház... holnap reggel visszasegítés van aztán a házhoz veszünk pár dolgot az Obi-ba ezért kocsikázás lesz (laza 80 km oda vissza durván) , amúgy ma max 40 perc játékidőm volt abban erre [futotta] amúgy valahol 1:40.8 körül volna a tökéletes köröm de, fáradt vagyok...a mai délutánt amúgy rokonlátogatással majd vendégek fogadásával töltöttem és mivel keróval mentem mindenhova így sportolás is volt egy laza 30 km letekertem
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
válasz N@idia #26019 üzenetére
Néztem videókat ahol bekapcsolva használják és hát hányinger.
Célőz, lő majd elemeli, újracéloz és lő, hogy ráhúzza az autoaim.
Lényeg a lényeg: Én emiatt dobáltam jó egy hétig a kontrollert. Miután kikapcsoltam láss csodát, hirtelen megint adta.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
STC Speed
őstag
válasz N@idia #25891 üzenetére
Szerintem nem fog leáldozni, nekem volt több konzolom is, utoljára 1 éve volt kb 3 hónapig ps4 em de eladtam.
Miért? éves ps plus,drága játékok, csak az exkulziv cimek voltak szépen, élsimitás,,gyenge textúrák voltak minden játékban pc game után.Most is megjelenet a Dirt 4,tulajdonképpen okádék ahogy ps en kinéz.Másik,hogy szeretem,hogy nyomok egy kör bf-et és alt+tab és megy a net, vagy ha irnak facen. -
LeRoy18
aktív tag
válasz N@idia #25891 üzenetére
filmbuzi vagyok inkább, elsősorban, de
de mintha a koporsomba vernék ilyenkor a szegeket
ezen nőttem fel, ilyenkor azt érzem, hogy tilatkoznom kell ezellen
és csak azért is épitek még egy utolso pécés toronyházat, csak játékra, kerül is amenyibbe kerül, megéri[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz N@idia #25488 üzenetére
Most jutottam el oda,hogy már egy mapot sem tudok végigtolni a UPC-s nettel.Tegnap csatlakoztam a platoonon keresztül,fél map után levágott,aztán sorbanállás.
Elővettem a mobilom,megosztottam a netet,és láss csodát,egész este tudtam gémelni.IGaz,akkor már Prokxy ellen,aki le is lépett valami szar stat(36-1) után,mert nem adta neki
Viszont rohadtul szívja a netem,így lehet befizetek én is egy általad említett motyóra,bár nekem elég lesz a 25+100Gb kieg mellé.Kösz a tippet -
l.skywalker
félisten
válasz N@idia #25568 üzenetére
Már megjelent a CTE kezdőoldalán a két konzol logoja halványan és azt ígérték, hogy Q2-ben lesz vele valami. Amúgy konzol alatt a PS4-et és az Xboxot értettem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zso Ro
senior tag
válasz N@idia #25281 üzenetére
"nekem a 21:9-es monitor nem jött be, méretileg nem volt vele gondom csak a képfrissítéssel"
ezt nem igazán értettem.mi köze a képaránynak a képfrissítéshez?
21:9-esben is van 144Hz-es pl LG34UC79G,hogy az olcsóbbik típust mondjam.(#25285) prokxy
Cserélnem kellett a 29-es LG-t 34-re,mert a magassága kevésnek bizonyult.A 34-nek már tökéletes,a szélte meg egyenesen óriási.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
voodoo98
addikt
válasz N@idia #25281 üzenetére
Nagyon odavagyok én is a 144hz-ért! El sem tudom képzelni milyen lehet a 240hz! 4k is nagyon tetszik, de lemondok róla még pár évig, mert ott nem nagyon lehet kihozni a minimum 100-120fps-t.
Csalók:
Volt egy mole nevu gyerek, 88as szinten! Egyértelműen csalt, be is vallotta. Reportolta valaki és kb 2órával később FF ban lett a vege. Az nem semmi, hogy 88-as szintig jutott. Persze lehet, h nem csalt végig!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bivalyolo
őstag
válasz N@idia #24969 üzenetére
nálam kb 20-25 percig jól megy, aztán szép lassan kezd droppolni 10 alatti fps-re.
először azt hittem, hogy esetleg túlmelegszik a kártya vagy a cpu de csak 69 fokos volt, a proci pedig 56..tök jó, most lett olyan gépem aminek tükörsimán kéne vinnie ezt a hulladékot, erre jönnek ezek a droppok meg a másik csodálatos élmény a disconnect..
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
nagyúr
-
l.skywalker
félisten
válasz N@idia #24724 üzenetére
Azért te láthatóan egy fokkal jobban mozogsz. Én utólag megnézve elég amatőr vagyok. Célkereszt a földön, nincsenek fejlövéseim, egy helyben álldogálok fedezék nélkül és nézelődök mint a vidámparkban, az eldobott gránátjaim fele körülbelül sem oda megy, ahova én szánom, sőt ahova hiszem, hogy dobom
-
guftabi96
addikt
válasz N@idia #24056 üzenetére
Nekem meg mintha jobban futna a patch óta. FPS-ben nem lett több, de mintha sokkal simább lenne.
(Nekem ez volt a bajom, hogy hiába van 100 fps-em, nagyon "darabos" a kép.
Bár Amiens és Quentin Scar még kimaradt, azok futottak a legrosszabbul.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Zso Ro
senior tag
válasz N@idia #23632 üzenetére
uDX11-ben erősebb a 480-nál,ami nekem van és én Ultrán játszom.1-2 dolog van lentebb véve,amit feleslegesnek tartok az FPS csökkenés elkerülése miatt és így ma is 87-137 FPS-em volt 2 mapon monitorozva.
Aztán meg ott jön még a G-sync Neked a GTX-el,már ha tudja a monitorod.Milyen is lesz? -
Zso Ro
senior tag
válasz N@idia #23621 üzenetére
Én ilyenen játszom.Nagyon jó.1060-al simán menni fog.
Ha belegondolsz elég logikus hogy 1920x1080 kevesebb pixel mint 2560x1080.Nekem előtte egy 24-es monitor volt 1920x1200-as felbontással.Kicsivel lett kevesebb fps-em.Mihez képest kérdezed az fps számot?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz N@idia #23330 üzenetére
Több volt az, csak ennyi ment fel!
Tegnap egy ora elég volt belöle, spawnkill egyfolytában, estem keltem, közben frissitett a win, alig volt 50-60 fps, à, hagytam is!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz N@idia #23279 üzenetére
+1
Nem azt mondom, hogy legjobb map lesz, de mindenképpen hiánypotló! Első vh erről szólt kb. De szerintem az is látszik a mapon, hogy még nincs kész. Itt-ott nincs elég tereptárgy/növényzet. Írták is, hogy ez alpha map.
Nekem alapvetően tetszik, szokatlan ez az éjszakai hangulat.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz N@idia #23276 üzenetére
Kipróbáltam...sniperparadicsom, tankkal nem lehet mozogni, totál nyílt terep, javítás felejtős, ezeken a mély árkokon egyfolytában ugrálni kell, nekem nem tetszik, hangulata nekem nem jött át. :/
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laceszgamer
addikt
-
voodoo98
addikt
válasz N@idia #23024 üzenetére
+1
2.vh-s codot valszeg meg fogom venni, de nem lesz benne szerintem 100 óránál több vagy még annyi se! Ugyanazt kapod mint eddig, csak mindig egy picit ráncfelvarrva a grafika. Sajnos! A komplexitása BF-fel össze sem hasonlítható. (alapvetően cod-os vagyok, bo1-ig aktívan toltam mindegyikkel, bf-ekkel meg csak a 3mal toltam 30órát kb.)Amúgy a quickmatchet nem is értem miért használjatok. Server Browser-t kell használni, ott nézni olyan szerót amin pár ember hiányzik. Vagy maxos és akkor várni egy kicsit.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
válasz N@idia #23024 üzenetére
Én a PC vonalról beszéltem
PS1 volt az utolsó konzolom, ez a típus
Oké nem fog kihalni de
Én általában éjfél után vagy délelőtt játszok , ha nagyon megcsappan a játékosszám akkor ezekben az időpontokba nem lesz elég Európai játékos hogy kedvemre tudjak válogatni játszani[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Olympos
aktív tag
válasz N@idia #22546 üzenetére
Köszönöm!
Hát...eddig azt hittem, hogy tényleg van vmi cpu limit a "régebbi" prociknál, de az új kártyával semmi mikor-makro lagg. vaj simán fut a játék. nem hittem, hogy ennyit számít.
ddr3 8gb ram bőven elég neki és a mostani proci is. már a kép is szép, n@idia-nak hála.
a proci leterheltsége semmit nem nőtt/csökkent rx 480 és gtx 1080 között. ugyanúgy 100%-ra pörgeti mindkét kártya leterheltségét.
mem használat sem. gpu vram használat sem.
csak a nyomorék gpu lapka, ami miatt akadásmentes lett a játék, pedig az rx 480 is szuper kártya.ja...az is fura, hogy az operations elején futó intro sem szaggat már. (ez mi, hogy egy 30fps-es intro szaggat egy rx 480 kártyán, egy gtx 1080-as kártyánál pedig nem?????)
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz N@idia #22470 üzenetére
Köszi!
Filózok rajta erősen! Elvileg van 4G, ahol lakom. Most néztem meg a térképet.
Nekem semmi másra nincs szükségem, csak kb. 100gb netre 1 hónapban, gyakorlatilag játék miatt. Letölteni nem akarnék róla, max netezni. De valaki írta korábban (lehet, hogy Te ), hogy kb. 20-30gb elég a bf1-nek (de most visszakeresem). Tv-re nincs szükségem.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
daveoff
veterán
válasz N@idia #22249 üzenetére
Ebben nem értek egyet, pont a bf fanok nem maradnak meg szerintem, mert nincs semmi ami itt tartaná őket. A bf1-nek már nem sok köze van a megszokott bf hangulathoz, és a taktikus játékhoz. Egyre nagyobb baromságok vannak a játékban, balance szar, csak rontanak rajta folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
válasz N@idia #22249 üzenetére
Ahhoz már 3dlcnek kinn kellene lenni szerintem, a content jön sokkal lasabban és ez az egyik legnagyobb ok,hogy az emberek megunják.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Pubszon
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz N@idia #22099 üzenetére
Megvan a mérés
Játék indítás előtt indítottam a mérést, ebben minden benne van szerver kereséstől játékon át a végső hogy is fogalmaztak, szerver betöltés fagyásig(ezen a ponton megáll és nem tölt be a pálya) és végső Alt+F4Kép bal felső sarka a lényeg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Olympos
aktív tag
válasz N@idia #22056 üzenetére
Másodpercenként kb. 20kbyte/sec a letöltés, 15kbyte/sec a letöltési forgalma.
Legyen a letöltés 30kbyte/sec.
Felkerekítve 31 nappal, napi 3 órával számolva az egy hónapot 10GB-ot fog letölteni a játékod, ami durván túlbecsült.
Ha a forgalomba a feltöltés is számít, akkor sem lépheti túl a 20GB-ot.[ Szerkesztve ]
-
gytacs
tag
válasz N@idia #21452 üzenetére
Én még nem reportoltam senkit. Pedig találkoztam már csalóval, (másodpercenként egy kill supporttal a kezdőjükről, ez egy kivételes conquest volt), születhettél bárhova Jaja, amúgy a makrót, no recoil-t és társait én is csalásnak tartom. Van is pár no recoilos. Automaticoval fél pályáról 100 hp-t egy pillanat alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest