Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #34949 üzenetére
Nálam az van, hogy ezen a mapon hiper akad! A többin is van stutterek, de lövéskor nagyon akad ott is.
Tehát 2 bug van:
1. lövésnél és hitelésnél beszaggat, erről már tudnak, javítják
2. sima micro akadások, de a Passchendaele mapon irgalmatlanul droppolGangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #34944 üzenetére
Lehet, hogy emiatt nem érzed! Nekem 120 van és amikor visszább vettem 100-110-re akkor mintha nem lett volna annyi, de lehet csak pillanatnyilag. Mindenesetre ez sokaknak okoz gondot.
(#34928) voodoo98
18-19 Superior BP-et kellett kinyitni hozzá! kb. 8000scrap-be került, de úgy, hogy mindent visszascrapeltem.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #34929 üzenetére
+1
a lezoomoló animáció az hihetetlen laggos, de már CTE-n is szar volt. Az egyik leghangulatosabb map és játszhatatlan.(#34930) Madn!ght
+1 (tök ugyanez, néha beesik az fps 116-ra 120-ról, de ennyi)Update hír az Apocalypse DLC-s új lagról:
Meg van fix, de a belső certiken át kell menjen, de minek??
Ha lesz hír időpontról, akkor Westie azt is kiírja!Westie:
DICE has a fix for the stuttering issues that have been introduced into #Battlefield1 since the DLC launch. It now must pass through certification for the consoles & will then be deployed to all platforms.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bivalyolo
őstag
válasz Pubszon #34871 üzenetére
Nálam olyan van, hogy első játékba belépve 1-2 perc múlva droppol egy szépet, és egyből visszaugrik a korábbi értékre az fps persze ezután már minden oké.
Viszont tök mindegy neki, hogy milyen mapon. Ez ráadásul nem is ennél az updatenél jött elő, már korábban is megvolt."Let's agree to disagree!"
-
mcmike
őstag
válasz Pubszon #32292 üzenetére
In the Name of the Tsar DLC-ben van benne a Supply Drop mode, én is csak a prémium upgrade után látom ezeket a szervereket.
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
őstag
válasz Pubszon #32178 üzenetére
Azt sosem tudhatod, hogy kinek mi éri meg. Olvastam nemrég egy riportot egy bálnáról. Bálnának hívják a játékiparban azokat, akik nagyon sokat költenek egy játékban mikrotranzakciókra. Kérdezték az úriembertől, hogy mégis miért költ több ezer dollárt havonta, egy ingyenes mobiljátékban? Azt hiszem Clash of Clans nevű mobiljátékról volt szó amúgy. Nos, mint kifejtette, ő ezzel spórol! Ő ugyanis egy felső vezető valami cégnél, ergó sokat keres és emiatt igen jó körökben mozog. Ha elmennek kiruccanni a "haverokkal", akkor az neki több ezer dollárjába fáj. Így viszont neki olcsóbb, mert nem megy rá a pénze és egészsége és mégis kiélheti magát valamiben.
-
Ármester
válasz Pubszon #32053 üzenetére
Originen, előbb is írták már, én is onnan tudom
[link]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Marmonkanna
tag
válasz Pubszon #32009 üzenetére
- 10-én, pénteken vettem észre először.
- én mostanában csak a bf1-et és a rocket league-et toltam, aminél a multi miatt ez tapasztalható, de biztos más játékoknál is ez van, mert ez valami hálózati gebasz.
- országot nem lehet egyértelműen mondani. múltkor is, mikor néztem kb csak holland servereket láttam, mégis egy részüknél 90 körüli ping, a többinél 150, de 50-70 lenne a normális. RL-ben meg nem tudok helyszínt, de a rendes serverekre most is jó a ping, a virtuálisakra meg a triplája. -
AAntii
őstag
Múlt hét közepe óta van, a holland szervereket érinti.
Nem csak mi magyarok panaszkodunk rá, deutsche telekom előfizetőknek is volt gondja.
Jelenleg is szar holland szerverekre, ha ír szervert választunk, akkor visszatér minden a normális kerékvágásba, 30-40-es ping van akkor."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
őstag
-
őstag
A szerverek IP címét nem egyszerű (igaz, nem is bonyolult) kiszedni. Én a Netlimiter 4 vagy a Wireshark programokat használtam erre. Nyilván csak multiplayer játékokat érint. Szerintem célszerű eleve traceroute (windowsban tracert) kimenetet csatolni. BF1 esetén a 31.204.143.173 szerver IP még mindig él és ott továbbra is i3D.net a szolgáltató. Én Digi-s vagyok amúgy, engem nem érint a probléma.
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #31978 üzenetére
Köszi!
Amúgy ez simán lehet! De akkor is milyen már! VGA driver-t ne installáljon már a tudtom nélkül!
Felraktam a 388.31-et remélem visszafelé már nem telepít!(#31969) mcmike
Köszi!(#31986) Németh Péter
Biztos voltam, h ezt valaki megkérdezi! (no offense)
Ez egy netről szedett screenshot! Egyszerűbb volt így![ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Pubszon #24262 üzenetére
Minek? Alaporajelen, 4,5GHz-en bőven elég. Egy FPS-el sem megy többet a játék ha a CPUt huzod. Az, hogy ennyire ki vannak hasznalva a magok, az nem orajel függvénye, hanem, hogy 4 magos a CPU.
980Ti-vel sem volt gyorsabb, most 1080Ti-vel sem, hiaba allitgattam a CPUt. A 7700K alapból magas órajelen megy, a 4770K-t azt kellett cibalni, de amikor valtottam 7700K-ra azt se vettem eszre.
Most a VGA cserét eszrevettem, de a CPUhoz nem kellett nyulni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
nagyúr
-
fuvi
senior tag
válasz Pubszon #23840 üzenetére
sniper esetében a rank 10en kapott martiny-vel kell 300at ölni h megkapd az új martiny-t (tesó = ugyanaz a családneve )
illetve nem számít hogy eddig mennyit öltél vele, mostantól számított 300 kill kell
levelcap videója erről CTEn[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
-
giornalista
senior tag
válasz Pubszon #22943 üzenetére
ha csináltok egy partyt és akár csak 1 játékosnak is van Premium Pass-a, akkor játszhattok a Premium mapokon is, amíg bent van a partyban a Premium passos játékos.
tehát, nem kell fizetned, hogy játssz a DLC mapokkal.
annyi a hátrány, hogy nem kapsz XP-t a DLC mapokon, viszont ha később megveszed a DLC-t, akkor utólag jóváírja az XP-ket. illetve nem éred el a DLC fegyvereket, assignmenteket, stb.
-
Olympos
aktív tag
válasz Pubszon #22733 üzenetére
Mi nem hajtja ki???
...Józsibá a malacokat hétfő reggel másnaposan lehet nem hajtja ki....de egy i7 4770K bármelyik GTX 1080 kártyát kihajtja még SLI-ben is.
Nekem is i7 4790K procim van és GTX 1080.
Ha felveszem res. scale 200%-ra, ha hagyom 100%-on...mindegy: GPU 100%-on pörög a CPU meg közben pulcsit köt, annyira unatkozik.GPU 100%-on pörög...MINDIG.
Ja nem...bocs: van hogy leesik 99%-ra egy pillanatra. "Biztos" CPU limit.
Megyek is veszek egy i8-837248327468327K processzort 576ezer forintért....[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Pubszon #22737 üzenetére
Megnéztem pár saját lementett videót, ahol aktív volt az MSI AB OSD-je és az esetek 99%-ában 99%-on ment a GPU, a CPU max 73% volt. De javarészt 60 körül mozog, szóval jó lesz az a 1080!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz Pubszon #22742 üzenetére
Szar a program ennyi. Ilyen beesések nálam is vannak 980-al. Ehhez se lenne elég?
Az hogy a program néha beakad, nem CPU limit. Főleg nem a GPU viszonyában, ha amugy az idő 99%-ában meg 99%-on megy.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
N@idia
őstag
Már nem azért, de nekem a GTX 1060 sem megy mindig maxon bf1-ben. Nálam a GPU kihasználtság 80-99% között szokott mozogni a CPU pedig 60-80% között. Az fps általában stabil nem droppol soha 60 alá és én ezzel elégedett is vagyok ebben a formában 60hz-es monitornál
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
prokxy
veterán
Néztem én is CPU kihasználtságot, a BF1 release-kor eléggé meg volt terhelve, azóta 60-80% körül van, néha 90, de az elég kevésszer. Nem hiszem, h egy 4770K 4.5Ghz-en ne lenne elég egy 1080 OC-nek.
szerk: ORI, megvan már a 933? Ha nincs, majd mesélek róla!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
Ez nem a proci miatt van, 60-80% ingadozik a proci, bőven van még tartalék ott... de jó, akkor vegyetek 6-8 magos intelt... nekem mindegy.
Shadowplay nem is az FPSből kell levegyen, átlag... szerinted miért demozta az AMD a ryzent a streameléshez, stb... nyilván nem azért mert "nullát vesz le" a valamiből.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Hol nem hajtja ki? Ne viccelj már... arra gondolsz mikor néha beesik a spawn képernyőn?
Ugyanmár.
Mellesleg streamel is mellette... szerintem proxy nem fog.(#22731) TTomax
Az, de Steve egyszer elmondta hogy úgy mér és olyan helyen ahol nagy a CPU terhelés (sok AI krakter, sok robbanás, esemény, stb). Ennél több multiban sem mérhető sokkal... szóval nem annyira irreleváns az a mérés, mint gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Pubszon #22334 üzenetére
Folyamatos Q használata során nem is enged x ideig újra bárkit is spotolni. Körülbelül 3s-enként tudsz egy területnyi enemyt (értsd úgy, hogy ha több áll egymás mellett) spotolni büntetés nélkül gyalogosként. Járműben ez értelemszerűen több, de azoknak az értékét pontosan nem tudom.
-
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22230 üzenetére
Nekem a legfrissebb nv driver van fent és nem ütköztem DX hibába szóval nem feltétlen mindenkinél rossz az új driver, nálam legalábbis jól működik. A mass effect andromeda is jobban fut az új driverrel a bf1 pedig olyan, mint a patch előtt volt a stabil 60 fps megvan ultrán továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #22102 üzenetére
Nekem a Trench Hunterrel volt ilyen bugom, megcsináltam a 15 kill-t egy roundban és a menüben 0-t írt.
Taktika: ezt hagyom másodjára és akkor egyből ingame odaadja a fegyvert! Remélem működik.(#22105) Carasc0
Fura, hogy akkor ott van a menüben! Nem kéne, hogy ott legyen egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22104 üzenetére
Thank You! Akkor most már nincs miért aggódni magyarán bőven elég lesz a bf1-nek ez a csomag, de persze más multis játékkal is játszom ezeket is ha beleveszem akkor kb 20GB fog elmenni játékra 1 hónapban, ami nem sok a 100GB adatmennyiségből a többit akár youtube vagy filmezésre is elhasználhatom. Ez a mobilinternet nagyon jó dolog, mert hordozható bárhova vihetem csak bedugom a stick-et és már mehet is a multi
-
daveoff
veterán
-
nagyúr
válasz Pubszon #21114 üzenetére
Érdekes, mikor én lovas vagyok hamar lekapnak... szóval ez max kívülről tűnik soknak.
De azt hiszem a kardjuk eddig is 1 hit kill volt, nem?
Vagy ebben most csak annyi az extra hogy ezen a térképen ott lesz egy kard "elrejtve"?
-
nagyúr
válasz Pubszon #21095 üzenetére
Akkor max olyan lenne mint a BC2... ott is kevesen és csak a legelvakultabbak tudták kitolni maxra a rangot általában... a végén már olyan sok kellett és olyan keveset adott a játék, hogy csak na.
Ráadásul azt hiszem akkor még ilyen dupla XP akciók sem nagyon voltak.Sokan hozták gondolom fel ezt problémának, hogy nem volt hova fejlődni a játékban egy idő után, olyan hamar elérted a max rangot. Most kicsit orvosolták ezt legalább.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Pubszon #20487 üzenetére
Az egy "Geballteladung". Aki szeretne egyet vásárolni: [link]
Ami az ablakban van az egy "Stielhand 24 Granate"
Súly: ,0,595 kg
Hossz: 365 mm
Hatótávolság: 27 m
A Model 24 Stielhandgranate a német hadsereg sztenderd kézigránátjává vált és az első világháborútól egészen a második világháború végéig használatban is maradt. Megjelenése miatt botgránátnak is nevezték és manapság ez az egyik legkönnyebben megismerhető gyalogsági fegyver a 20. századból. Természetesen a briteknek is megvolt a véleményük a német haditechnikáról, ők csak egyszerűen burgonyatörőnek nevezték. 1915-ben mutatták be, azonban egész háború alatt fejlesztették. Dörzsgyújtó szerkezetet használtak, ami csak a német gránátokra volt jellemző, más országokban egyáltalán nem volt gyakori.
27-37 m-re lehetett eldobni, míg a brit Mills bomb-ot mindössze csak 14 m-re, persze az angol sajtóban ennek a duplája is megjelent.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
laceszgamer
addikt
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #20399 üzenetére
Én se fogok venni premium-ot pc-re, mert szerintem nagyon hamar üresek lesznek a szerverek és tartok tőle, hogy ehhez elég 2-3 hónap és már senkit nem fog érdekelni. Sokan úgy is az alapjátékkal fognak játszani, mert drága a premium pass szóval értelmetlen pc-re megvenni. Talán majd, ha olcsóbb lesz ellenben konzolon mindenképpen megéri, mert tömve vannak a szerverek, bármelyik módban is szeretnék játszani mindig talál teli szervert akár délelőtt akár este
[ Szerkesztve ]
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz Pubszon #20371 üzenetére
Nyilván, egér+bill kombóval könnyebb a célzás. De kontrollerrel is el lehet boldogulni pláne olyan környezetben, ahol mindenki más is kontrollerrel játszik (megoldható egeret és klaviatúrat drótozni ps4hez, viszont így meg az imput lag lesz magas mivel az ezt szolgaló ketyere ugyanúgy emulálja a billentyűzetet, mintha kontroller lenne).
Szóval nem ördögtől való dolog kontrollerrel fpst játszani, viszont annyit bőven megér a dolog, hogy ne kelljen crashelésekkel/csalókkal bajlódni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz Pubszon #20367 üzenetére
Dehogy annyi. Nálam is ki van kapcsolva, de túl sokat amúgy sem segít.
Nyilván, ha eddig nem játszottál fpst kontrollerrel, ne a bf-el kezd De ott van pl a Destiny, szerintem a legjobb kontroller-fps-tutorial játék
Talán azért nem olyan idegesítő konzolon, mert mindenki adott feltételekkel rendelkezik. Ugyanazzal az itt lenézett kontrollerrel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Pubszon #20192 üzenetére
Ez is igaz. De azért a behemót nagyobb game -changer, mint egy-két kemper.
De, ha a mit nem illik vonalon megyünk el, akkor meg annyi alternatíva jön még, amit nem "illik", hogy a pár kempingező csak egy kis töredékét fogja képezni.
Lényeg, hogy mindenki csóró snipereket szidja, holott rengeteg dolgon múlik még azon kívül a győzelem és, ha a többi klappol, akkor meg is van, kemperek ide, vagy oda.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Politika
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest