Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AAntii
őstag
válasz deadwing #31839 üzenetére
Akkor a haverodnak 100 ms-mal jobb a reakcióideje mindenkinél, vagy tényleg annyira béna, hogy nála nem oszt nem szoroz. Engem ha a szűk sikátorokban szaladunk egymás felé az ellenséggel hátráltat, hogy egytized másodperccel hamarabb kezd el lőni, ha épp mesterlövész vagyok akkor is.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
voodoo98
addikt
válasz deadwing #31769 üzenetére
Szép!
Gsync? (mert emellé kell a vysnc! nekem is be van kapcsolva, pedig elvileg nem kéne).
SLI-nél az a fontos, h a 2 gpu ugyanaz legyen, nálad azok (GP102)!
Post process nekem is medium, de most próbálgattam újra ultra-val és elég jó volt (renderahead 4-gyel (!), mintha ezzel sokkal jobb lenne, próbáld ki)
120 fps limit van, általában tartja is.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
voodoo98
addikt
válasz deadwing #31764 üzenetére
Pusztán szórakozás. Maximalista vagyok.
Elég sok órám van benne, maga a gameplay már lapos lenne. Ha sikerül néha ismerősökkel játszani, az persze jó.
Nyilván van egy határ, amit már nem lépek át.
Szerintem viszonylag sokan vannak így (aki az achikra is mennek), ezért is találták ki őket.Van egy másik mániám is:
performance, stuttering, akadás témakör![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #29388 üzenetére
Nem tombréjder ez, hanem LagField!
(#29387) voodoo98: egyik nap bámultam a fát amúgy vmelyik mapon - de szépen is nézhettem ki -,
de én nem láttam semmi extrát, mondjuk nem is néztem még a BF-ben a fákat, max Caspian Borderen!Múltkor angolon nem esett le hogy van angolul az erdő, lett belőle "lots of tree"!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz deadwing #29200 üzenetére
Ne érts félre, nyáron majd mindennap ittam valamit (BF1 után). Hétvégén is vannak bulik, nem ezzel van a "gond", hanem azzal, hogy lanon ez vhogy nem volt jellemző. Talán 1 srác bontott egy sört anno.
-
Gery9112
őstag
válasz deadwing #29200 üzenetére
Jó kis Red Alert 2 Lan partyk..... még a C&C Generals is menő volt (legalábbis nálunk)......el tudnám viselni újra. Remélem az EA rászánja magát is kiadják ezeket a játékokat újra úgy, mint az Age of Empires 1 részét a Microsoft most.
Többet nem offolok
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
guftabi96
addikt
válasz deadwing #26242 üzenetére
Még ha csak a csapattársra születéssel lenne gond.
De a sima pontra spawnolást se tudják normálisan megcsinálni. Már a 4-ben is rossz volt, itt meg azt várná az ember, hogy javult, de nem, mert még rosszabb lett...
Simán berak az ellen elé.
Bár én kezdem azt mondani, hogy szarok bele, néha játszok vele 1-2 kört, többet nem tudok anélkül, hogy ne idegesítsen fel.
Tegnap is 1 kör alatt Fao Fortressen olyan spawnjaim voltak, hogy az agyam elszáll. Leéledek C-re, és belerak a tűzbe. Pár perccel később ahogy leszülettem, egyből elütött az ellenfél autója. Harmadik ilyen az volt, Amikor az ellenfél heavy tankja elé éledtem, konkréten farkas szemet nézve vele. Nyomtam is egy altf4-et.
Én nagyon vártam ezt a játékot, megjelenés napja óta játszok vele, de én kezdem elengedni azt a vágyat, hogy ebből valaha is "normális" játékot fognak csinálni.#KeepFightingMichael
-
LeRoy18
aktív tag
válasz deadwing #26102 üzenetére
zárt keringési rendszer lenne benne, egyirányban? logikus gondolatnak tűnik
hát nem tudom, 5k-10k között költenék rá
mindig mondom, hogy mekkora bf 1 fan vagyok, de 100k fölött sajnálnám rá a pénzt, egy új rendszerre
teszem azt konzol, ps4, xbox, vagy pécétorony akármi alapon[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz deadwing #26073 üzenetére
Köszi az infót! Én is úgy nézem, hogy elment a vonat.
(#26072) Aventador91
Tegnap sikerült (a quad xp miatt) 5,5 szintet ugrani tankerrel. Már majdnem 42-es vagyok, egyébként meg kb. 92-es lennék. Csinálhatnának egy szint újraszámolást, mert ez így azért nem teljesen korrekt.
Plusz lehetne DLC-nként 20-25 szint, 10 helyett. És akkor 200-nál lenne a vége a 4. DLC-nél!Egyébként most kezdődnek a Zodiac dogtages missziók, mától:
De elég idegesítő, hogy minden napra egy db van és nem triviális. Pl.: 5 syringe kills és még mellette 20 revive, már az 5 syringe kill is bőven elég lenne, úgyhogy nem tudok 2-3 óránál 1 naptári nap többet játszani. Ez így szar. Azt hittem az 5 napra van az 5 challenge.ICYMI: These dog tags will only be available for 24 hours each, on a different day starting on Monday. More details to come!
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz deadwing #26062 üzenetére
Kicsit elmegyek OFF-ba, de
1. Megéri 1080ti-vel bányászni? Ott van a drága gépem és napközben nem megy, mert dolgozom! Meg éjszaka is tudnám járatni, mert másik szobában van. Kicsit sajnálnám a gépet 24/7 járatni (ebből 20-22óra lenne miner, a többi BF1), bár úgy tudom nem maxon tekeri a gpu-t, de akkor is.
2. Azért gondolom, hogy nem maxon tekeri, mert tegnap vagy napokban bekaptam egy bitcoinminer malware-t (illetve többet is). Egy harmadik írtóval tudtam csak leszedni, de azt vettem észre, hogy idle-ben 44%-on tekeri a gpu-t, ami cicergett! Először azt hittem, hogy az egyik venti, de vga kondi volt (valszeg). BF1 alatt nem cicereg! Ebből arra gondolok, hogy a miner "más részét" pörgetheti a vga-nak. Tippre! Most egyelőre nincs bitcoinminer malware.
Egyébként jó sok malware-em volt, abból legalább 2-3 volt bitcoinminer. Malwarebytes leszedett 16-ot, de maradék 2-3-at (amiből egy a szóbanforgó miner) egy Zemana nevű trial írtó szedte le. fasza.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #25137 üzenetére
Franc tudja, h csal-e vagy sem...de ha igen, ha nem, akkor is ügyes, egyrészt ha csal, akkor azért mert nem látszik egyértelműen, ha meg nem csal, akkor azért, mert nagyon jól csinálja. Ez az amit én is egy jó ideje gyakorlok üres szerveren, hogy ráviszem a célkeresztet vmire és próbálom azon tartani miközben mozgok, lehasalok, ugrok, stb. Bazi sokat számít, tapasztalat. Inf-ben egyre jobb vagyok, ha nagyképűség, ha nem, de ez ennek is köszönhető, ill. már alig megyek 20%-os acc alá amióta ezt csinálom.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #24355 üzenetére
Na majd csatlakozom és is!
Bugrisnak meg aztán lehet írni, tegnap előtt Amiensen próbáltam szocializálódni vele, nem sikerült.
(TS aznap nem volt opció) Ja igen, TS cím jöhet majd priviben![ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz deadwing #24355 üzenetére
ez a platoon dolog már létező dolog, existing item?
a mobil aplikáción(WINDOWS PHONE 10, or mobile 10, akármi) megjelent egy külön tab, fül, platoon
ilyen lehetőségek vannak:
-hozza létre sajátot
-vagy keressek rá már egy létezőrekeresés után mindig visszadob a a kezdőképernyőre
létrehozni nem akarok, mostanában magamhoz viszonyitva egész sok pontot gyujtük, 2-3 óránként szintet lé-pek szimplán, squad vezérként[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
warcat
veterán
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #21494 üzenetére
Nekem ez a legdrágább játékom, amit valaha vettem...de ahogy nézem, a mostani GR-Wildland is 19e, ha pl. dobozosan akarod megvenni, és még abban nincs is benne a prémuim, szóval...
-
Carasc0
őstag
válasz deadwing #21494 üzenetére
Lassú animációt nem értem.
Spawn rendszerrel nekem nincs bajom. Ésszel választom meg a megfelelő helyet és semmi baj. Ritka mikor kifogom hogy épp megölnek egyből
Campelni sem szoktam, kivéve ha Scout vagyok.
BF4 kuka játék. Egy feltuningolt BF3. Na az látod tényleg nem ér meg egy fillért sem.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #21490 üzenetére
Ennek ellenére viszont én játszom vele (meg sokan mások), mert nincs jobb a piacon, sőt..vannak a játéknak hibái, van ami eddigi BF/DICE betegség és vannak újak, de simán túl lehet lépni ezen, a játékélmény többségében kárpótolja.
Sokaknak fele ennyi nyűgje lett volna, ha pl. marad a BL rendszer, de ez van, meglépték a változást.Prémiumot én is megvettem, mert bazira tetszenek az új mapok, CTE-n kipróbáltam.
De jogos, benne lehettek volna az alap csomagban, viszont látod, ez a mostani módszer minden játéknál kb.Szóval nyugodjál le, igyál egy sört és úgy toljad, egyből jobban adja!
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
válasz deadwing #21488 üzenetére
Mondom hogy túlterhelés van! Nekem is csinált ilyet. De valahogy mégis visszajött. Lassan reagál a server a változásokra. De nekem minden a helyén van.
Nem sebző golyó probléma viszont nem volt, ahogy a korábban említett server disconnect sem. Kellemes órákat töltöttem el a játékkal.
És igen én megvettem a Prem-et, mert ez a játék nagyon adja... De kinek mi. Sok játékba beletudnék kötni, amibe olyan hibák vannak hogy csak na.
Most mi a baj azzal hogy az összes DLC együtt drágább mint az alapjáték? 3 év múlva 8k lesz a BF 1 Deluxe edition. Vedd meg 2 év múlva ha nem tetszik...Ennyire egyszerű a dolog. Nem ez az egyetlen játék, ahol ez így van. Lásd Starcraft 2. Szóval ez nem mai dolog...
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Lendova
őstag
válasz deadwing #19137 üzenetére
Nagy számoknál már semmit. Több, mint 430 játszott meccse van.
Persze, nem fogtok tudni minden meccset lehozni még 5-6 fővel sem, de nem is 50%-on vagy alatta lesz a win/lose arány. Lejjebb írtam már, hogy egyényi teljesítménnyel is lehet 60-65%-ot is hozni átlagos képességekkel, mert nem csak az számít, hogy te mit csinálsz, hanem az is, hogy az általad megteremtett szituációból mit hoz ki a squad/csapat egy része.
Meg lehet nézni az igazi "nyomorékok" win/lose arányát. Vannak játékosok, nem is oly kevesen, hogy alig vannak 40% felett jó sok játszott meccs után. Nem foglal, nem lő le senkit, de legalább tré helyen is van, így a squad spawn-nál is kihagyják. Mint pld. a sokat emlegetett mozgássérült scout-ok vagy a KD huszár fighter pilóták.A skill sem random vagy szerencse kérdése, azonban a többi stat-tal szemben az mehet lefele is. KD, SPM, kutyámfüle valamilyen kombinációjából áll össze. Akinek magas, az tud is játszani.
Kilépésnél nem számolja a lose-t, gondolom a win-t sem. Az elöbbivel elég sokan visszaélnek, amit én szívem szerint ban-nal jutalmaznék.
All fiat goes to zero.
-
laceszgamer
addikt
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16478 üzenetére
Battlefield 1 Pc Increase Frame Rates + Frame Drop/Stutter fix Guide
Bocsi nem neked akartam írni! Azoknak segítség akiknek rosszul fut a játék talán egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16470 üzenetére
Nem neked szólt! A szolgáltatót en mar annyiszor hívtam, hogy mar belefáradtam, de mostanság lekopogom nem jellemző a magas ping átlagban 45-57 között van és ez jobb sosem lesz és így meg lehet multizni A disconnected meg nem jellemző nálam, de a mai frissítés után nagyon szar volt, mert ledobott folyamat remelem ma mar jó lesz
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16465 üzenetére
Meséld mar el mit tudsz tenni, ha magas a pinged ? Ne adj isten tényleg az akkor tudsz javítani rajta hat elárulom neked nem max ha szolgáltatót váltasz, de ahol csak T-Home van és más nincs akkor cseszheted. Szóval kezdem mar unni az idióta ötleteket, hogy biztos a Windows a ludas stb aminek nem sok köze van ha kikapcsolod a frissítéseket akkor az se lehet hibás. A játék sem feltétlen lehet egyedül a szolgálatást lehetne okolni, de ők leszarjak, hogy neked magas a pinged...
-
daveoff
veterán
válasz deadwing #16451 üzenetére
na megjött a server disconnected, úgyhogy gulya bekaphassa.... (meg a kisza is! )
de ezt nézd, kevesebb a packet loss, mint előbb!!!
kurvára a játék a ludas, nem tudom miért nem akarjátok elhinni.....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16442 üzenetére
Én teszteltem délután és nekem nem volt jó kivágott folyamatosan. Én ma már nem tudom csekkolni, hogy javult-e valamit, mert dolgozni kell mennem, de nagyon remélem holnap reggel már nem fogja ezt csinálni. Nálam eddig nem volt jellemző ez a probléma csak ma délután valamiért végig szar volt ami még érdekes hogy konzolra is meg van a játék és ott például egyszer nem dobott le délután ezt add össze
-
nagyúr
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz deadwing #16425 üzenetére
Külvárosban vagyok, a központtól kb 6-7km-re, a upc hálózat egyik végpontján, nem tudom ez számít-e valamit. A szerelő, aki itt volt, mondta is hogy nem túl ideális a helyzetem a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
M@rdel
őstag
válasz deadwing #11735 üzenetére
High-medium vegyes beállításon játszom a min fps /több mérés alapján/ így is 70 körül van.
Úgyhogy nem esem kétségbe, 5 fps-től!
Egyébként teljesen random, hogy fut még közel azonos gépeken is.Csak azért írtam, mert ez is egy megoldás a cpu használat csökkentésére.
(#11736) N@idia Mit állítottál? Bár amd van, de nem árt a tapasztalat.
(#11738) Dtomka Nem. Soha nem volt bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #7284 üzenetére
Van, aludj vissza!
Itt áll mellettem a metron egy emberke, agyonlőnének sem tudnám megmondani így kívülről, h kukis vagy cuncis!Szerk:
Dél koreát nézte már vki h mennyi átszámolva a game?[ Szerkesztve ]
-
-
spanglee001
addikt
-
Dtomka
veterán
válasz deadwing #5644 üzenetére
Igen mert nem teljes képernyős, hanem ablakos módban fényképeztem, De így is látszik a lényeg
Csúnya lesz a játék mint a bűn (0%-ra állítva)
Ha 980Ti-t megfogja akkor a többség nem fogja feltenni 100%, magamat is beleértemSzebb a játék, de talán a DX12 segít ezen (is). Oh, csak már működne jól, mert van már win10 + dx12-t kezelő vga-k, és végre ez a játék alapból támogatja. Majd a teljesben ez is kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz deadwing #5072 üzenetére
16 GB RAM mellett kb 2 óra játék után nálam is közölte hogy elfogyott a memória de mikor megnéztem a feladatkezelőt kb csak a 2/3 át használta fel a memórianak a rendszer... lapozofájl méretét nem tudom a rendszer kezeli az origin-en kívül csak a shadowplay futott
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz deadwing #5078 üzenetére
“Programhiba, amelynek következtében a már használaton kívüli memóriablokkok sem kerülnek felszabadításra, és ami így hosszú távon a szabad memória teljes elfogyását okozza.”
Erre páran panaszkodtak anno Bf4-nél is.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest