Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
koplarovic13
tag
válasz Gery9112 #40196 üzenetére
Igen, konkrétan arra célzok.
A hivatalos bf1 fórumot is izgalomba tartja, nem vagyunk egyedül. Kéne egy kis nyomozó munka, topicgazda esetleg ráér még?
Délután játszottam egy full kampányt, a dijazása a szokásos volt, egy db. operation battlepack-ot nyertem.
Viszont épp most fejeztem be ugyanazt, 13 sima battlepack a jutalmam.Mitől, milyen paraméterektől függ a dijazzás mértéke, erre lennék kiváncsi. Mert ez igy nem determinisztikus sztori, nem szeretem a random esélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Gery9112 #39303 üzenetére
"They Shall Not Grow Old" (eredeti vers: Laurence Binyon: For the Fallen)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #38277 üzenetére
300perc még kb a 150, utána leteszem picit, egyrészt a BF V-ig, előtte pedig a Shadow of War-t be kéne fejezni,már érdekel a sztori. Na meg az Origin, ááá, sosem lesz vége.
De persze, simán lesz közös game, BF V-t PC-re veszed?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Skeleton01
aktív tag
válasz Gery9112 #38269 üzenetére
Nekem már a frissítés előtti napokban elkezdte ezt csinálni, úgy, hogy eddig semmi ilyesmi nem volt, véletlenszerűen kifagy a kép, és hibaüzenet nélkül kidob az asztalra. Rendszer eseménynaplója app error 1000-es kódszámmal rögzíti. Tegnap levettem a cpu tuningot és a ramok xmp profil helyett alapon mennek, úgy néz ki ez megoldotta. Én valamelyik win frissítésre gyanakszom, külföldi fórumokon is panaszkodtak hasonlóra korábban, csak amiket írtak, azok a számúak pont nincsenek fent sem.
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #38120 üzenetére
Vissza fogok, még 3 szint kell PC-n a 150-hez, ami mondjuk ha most hétvégén duplaXP, akkor meg is van.
Néha kicsit GT-zek, a Srácok meg Rayman-eznek, de összességében vhogy most a egyik single sem köt le.
Meg most lett új VGA-m, végre nem low-on tolom a dolgokat, ott a Hellblade PC-n, de este tök parás, alig merek vele játszani! Meg ugye Shadow of War, ááá, 50 óra lenne egy nap, az is kevés lenne!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz Gery9112 #37871 üzenetére
Fekszik egy sarokban meg bujkál hogy lelőjön valakit azzal a valamivel
Persze az már hol érdekli az ilyeneket hogy a csapat -1 emberel küzd, mert nem segít
Ha rendes fegyverrel menne akkor lehet hamarabb kiszedné és nem lenne ideje mondjuk a csapatársát lelőni, áá nemMint amikor gyökér fut mögötte hogy lekéselje közben meg engem meg másokat is hátba lő, ha simán fegyverrel leszedte volna akkor segítette volna a csapatot
Nem ő megy a késelésre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mettek
addikt
válasz Gery9112 #37779 üzenetére
Bf3-ban volt a legdurvabb. Én ott jatszottam klánban is. És hiába volt punkbaster meg külső anticheat program, nem fogta meg a hacket és még a klánokban is volt cheater és már eleve gyanús volt hogy egyesek kimagaslóan jók...fura módon jók. Aztán pont ezért jómagam is kipróbáltam a cheatet mert iszonyat felcseszett hogy minden szerveren legalabb 4-5 hacker volt.
Az egyik klános meccsen a gyerekkel pixelből lőttük egymást ugy hogy kb nem is láttuk a másikat...1 golyó 1 halal mert ugye no recoil volt. Na én itt fejeztem be a klánosdit mert az egész elvesztette a hitelességét, sportszerűségét.
Viszont ha ma felmész egy cheat előfizető oldalra akkor nagyon sokszor láthatod hogy nem él a hack mert sokszor frissítik az anticheat programot ami lelővi a hacket, magyarán csak időszakonként lehet hackerbe futni.És félreértés ne eeesen, nem cheatelek, bf3-ban is csak egy probat tettem vele hogy lássam mi megy a klános vsatákban, mert ugye a wallhackel látod a másikat hogy hogy reagál az eseményekre, látja e a falon keresztül ő is a dolgokat. Elégge árulkodó ha valaki mindig az enemy mögé tud kerülni de őt senki nem tudja hátbalőni...
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
nagyúr
válasz Gery9112 #37690 üzenetére
Nem ez a Nickel srác akit számtalanszor csalással vádoltak, vagy le is bukott, talán BF4 időkben?
Mondjuk ezeknél a makró alap, látszik is...Majd megnézem mindjárt mit mond, kíváncsi vagyok egy "pro" véleményére is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #37690 üzenetére
Az, h mit mond, fogalmam nincs, hang nélkül kellett nézzem, de ügyesen játszik.
Múltkor észrevettem, h pl. hétvégén vagy szabi nap estéjén mennyivel jobban megy, azért utazás+meló után nem tudnék még hasonlóan sem játszani, 3-as KD azért szinte mindig megvan inf-ben adott napra vetítve utóbbi időben, sőt, de neki jóval magasabb. Egy ideig tudok így "pörögni", de aztán lemerül az elem, majd visszamegyek a nyugisabb tempóra!
Ma leszel?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz Gery9112 #37580 üzenetére
Amúgy ha nincs még meg, próbálkozhatsz CQ helyett a shock operationnal is... Zeebrugge... meg az az árkos pálya (Somme river vagy mi???) ott támadók kezdőjén és közben is elkaphatod esetleg az infit...
Főleg ha sok a noob, nem is tudják ott van, én ebben a módban csináltam meg, igaz ígyis kellett vagy 2-3 este rá (nekem).Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #37515 üzenetére
Persze, mindenki azzal tolja, amivel jól esik neki, nekem mindegy, én mindet szeretem, sőt, inkább változatosan tolom, de csipának csak agresszívan, távolra szar vagyok.
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #37511 üzenetére
Igen, az jó ötlet volt! Utána adtam nekik a repcsivel!
Legközelebb többet beszéljünk, h ki mivel jön, mert amikor van ilyen mapon 2 medic, 1 supp, 1 recon és egy assault, együtt mennek, kb letartolnak mindent. Elején így volt, utána picit átalakult a csapat, de nagyon király körök voltak
zola! okés, mehetünk.
#37512) propetya85: változó, ha tudsz, csatlakozz vmelyikőnkre. Nekem van pár fix szerver, de általában nem én vagyok fent leghamarabb, szóval megyek a Többiek után. Mi az origin nicked?
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
válasz Gery9112 #37354 üzenetére
Nem is tudom. Ha megvettem 1000 scrap áráért, vagy ládából double XP-t nyitottam, akkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy az már az enyém és akkor használom fel, amikor akarom. Mindegy, ha úgy van ahogy mondod és csak bizonyos ideig felhasználható, akkor evvan el tudom fogadni. Mindenesetre épp 140 és 141 között vagyok és jól jönne az a négy, ami most eltűnt. Az egyiket épp tegnap nyitottam pedig...
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #37278 üzenetére
Neha nagyon konnyen meg van a 2 robbantas egy korben. Neha meg nagyon nehez!
En most mar megcsinalok mindent, amit lehet, de BFV release elott el kell dontenem, hogy kell-e nekem ujra ez. De sajnos tudom a valaszt!prokxy: persze. De C-D-nel siman lehet shotizni!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #37222 üzenetére
Á, poén, személyesen ismer, voltam náluk már! És tud is róla!
Mondjuk tény, szeretem tudni, h kihez társul a TS másik végén lévő hang ha már jó ideje együtt játszunk.
-
nagyúr
válasz Gery9112 #37187 üzenetére
Én szinte mindig ott csüngök, de ritkán jönnek a népek TS-re... lehet kéne valami publikusabb állandó hely, amit mindenki ismert és be tud lépni, vagy nem tudom.
PH/WH akárki.(#37192) zzola
Annyira nem OP az... nem jöbb mint a többi szerintem, meg néha azzal se lehet eltalálni a célt valamiért nem adja be.
De tény hogy ha benne vagy az ideális távolságban, ami itt ugye picit messzebbi célok, akkor adja rendesen ezis... de a Russian is meg a többi is.
Egy baja van nincs rajta bayonett... meg a Trench assault fegyón se... néha jól jönne a sentry-k ellen és olyankor szívok.De az a trench cucc is nagyon adja... majdnem jobb, mint az automatico... sőt lehet jobb, ritkán fekszek mások által ha időben észreveszem őket, mindegy mivel jönnek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #37187 üzenetére
Nekem is ok a TS, de csak mértékkel.
Király volt, mikor szórtad az ammot, én toltam spot flare-t, viktor a füstöt és medkitet, ori meg assaultként a rakétát meg a antitank granyókat. Ezt így kéne mindig.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #36977 üzenetére
Egyébként tök jól ment 800DPI-vel és 10% soldier sensitivity-vel, marad is így, de lentebb nem viszem, az már nagyon nagy út lenne. Repcsire így is felvittem 800DPI+25% seni-re.
Sajnos nincs az, mint a BF3-4 esetében, hogy van battle report, tök jó lenne megnézni, h pl. ugyanazzal a fegyóval milyen pontosságot értem el...így legalább tudnák viszonyítani.Rendben, majd hangosan felsziszegek, ha a szurit a hátam közepébe döföd!
juve: ez nem az, ez kompromisszum! így enged játszani!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #36589 üzenetére
100-on volt á lá brókenmasina, de az nemnormális, szóval levittem 50-re és ha célzok, akkor az összes zoom-ot 80-ra. De ez még így is sok, szóval ma csökkentek. Inkább lassabban érjek oda, de találjam el.
De tegnap este direkt megnéztem PC-n, hogy játszottam, 1200 DPI és 15%, szóval eléggé lassú, de legalább pontos. Megnéztem mentéseket is, 49-5 volt Vauxon meg ilyenek, tankkal nem is mondom, de a konzolon a tank még nehezebb, egy infes szarrászed, de még egy lovas is.
A repülő az meg pláne (angolul is, jah ), ott esélytelen vagyok egylőre, pedig már nem tuhanok le, de a célzás, áááá, qrvanehéz. Lehet, h minden marad PS-en, de a gépbe veszek egy VGA-t. Csak akkor mi lesz az esti TS-ezésekkel, nekem akkor az PC-n kuka. Ááááá, élet nagy problémái!
#36588) FollowTheORI: annyira nem gáz, meg tökre élvezem, bár megint szívni a sok szar fegyóval, amíg eljutok egy normálisig, ez azért pluszban hozzátesz a nehézséghez, ill. az, h nincs kivel gémelni, public only, az meg ugye...
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Gery9112 #36478 üzenetére
Nekem az nagyon bejön, nyilván védőként jobb, de szeretek támadni is ott.
Bizarre: passzolom, amúgy nem értem mit szarakodnak, vonják le, nincs rá gond.
Prokxy: nekem bejön a light tank mindenhol, több vehicle killem van, mint inf.
zzola: nekem az nem annyira jó, egy olyan kártyáról intéztem a tranzakciót, amin össze-vissza pénzek vannak, most van rajt 1500 euro, de lehet, hogy jövő héten már csak 15 lesz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #36467 üzenetére
Ma már leszek, tegnap csak a vásárlásra kapcsoltam be a PS-t.
Este belövöm a beállításokat Brokenmasina setupja alapján, aztán majd finomhangolom.Én Zeroékkal írogattam a trailer-ről, grafika, hangok ez szép és jó, de a BF1 is ilyen, csak a hangulat ugye. Eléggé szétzilálta a BF3-4-es kiváló csapatot, veteránokat a BF1 sajnos, vmi nagyot kell villantaniuk, hogy újra bizalmat szavazzanak neki a régiek.
#36468) zzola, (#36469) sixpak: teljesen igazatok van, megértem. Én is megveszem, 100%, viszont én lemezesen, aztán ha nem kell, akkor eladom.
-
-
Lendova
őstag
válasz Gery9112 #36260 üzenetére
Nagyon ritka az a cheater, aki egyértelmű. Én idén még nem is láttam ilyet.
Aki pedig óvatosan csinálja, az nem tűnik fel a 99%-nak...
Ma futottam bele ebbe a jóképességübe Vallekok, a 3. halál után már egyértelmű volt, hogy cheater. Persze ez is sunyiba csinálja, kiváncsi voltam, 3 kör alatt senki sem panaszkodott rá.All fiat goes to zero.
-
Madn!ght
addikt
válasz Gery9112 #36260 üzenetére
Én is találkoztam tegnap egy félistennel, aki 8.25 experimentallal 4-5 perc után már 20-2 körüli staton állt. A csapat többi tagja max. 7-8 frag-et gyűjtött, pedig azért relatíve én is magas k/m statot szoktam produkálni.
Érdekes volt, meg sem várta a játékidő felét sem, kilépett...
Kipróbáltam a fegyvert, nekem kb. 6-7 lőszer kellett egy emberbe, míg én két lövésétől feküdtem 100 hp-ról.
Gondolom megint a lag, ping, fps, skill és mindenféle csodaindokokkal magyarázható a delikvens statja, de azért nehéz volt elhinni, hogy (ruputure) nyitott mapon nem hal meg többször (nem az árkokban mozgott).
más: apropó a "perkek"-hez van már valamilyen leírás, hogy melyikeket hogyan érdemes kombinálni?
-
sealandfirst
junior tag
válasz Gery9112 #36206 üzenetére
Te is most kezdhetted az ipart...
Mondjuk a topic gazdától elvárnék némi felvilágosítást, ilyen helyzetben.megjelent négy új promóciós dog tag
awarded during french / russian / marine / apocalypse STAGE
Gondolom minden egyes DLC ingyenes lesz.
Ha a rész küldetéseket teljesíted, tiéd a dög tagHa mégse, tévedtem :Ö
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #36173 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, ha a korábbi xp-ket beszámolná, mert a tényleges "munka" meg van!
Ez nekem nem lesz meg. Nem rakok bele még 450 órát! Most is van benne már majdnem 1000.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Tegla80
addikt
válasz Gery9112 #36121 üzenetére
Hat jah, tele van minden kis xar hibaval amirol nem is beszelunk....pl nalam a a patko jel van ha fejlodik a tanker-em,holott az a lovase.(kepem is van ,de inkabb errol nem rakok majd masrol,mert leszidnak a tobbiek a sok kepert. )
voodoo98
probaltam En is keresni,de ps-en nem talaltam,ezert op camp lett mert az tolom ugye alapban is.Kemeny party volt,de a vegen sikerult behuznom....
Szoval kiszedtem egy uccso mvp-vel ezt is az elobb.
igy allok jelenleg beloluk
csak a lovasok nem jonnek,de elobb utobb 1+lesz abbol is.Jah,es kaptam egy bartek bludgeon puzzlet is. szoval ad ez mindent talan igy a vegere.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
sixpak
nagyúr
válasz Gery9112 #36074 üzenetére
Nekem 0 db.
Kirakva is egy lett, még az elején.
Mondjuk én már rég átadtam a terepet a kisebbik lányomnak, én már kezdem unni, Ő viszont nagyon szeret játszani vele, persze only operation, ahogy az apjától látta.
Nagyon durván tolja, 12 éves lány létére....mondjuk nem ma kezdte a multis pályafutását.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #35951 üzenetére
Semmi megszerezhető cucc nem lesz most benne:
As some of you asked about it, the #BF1 April Update doesn't feature new melee weapons, weapon variants, dog tags, ribbons, medals or codex entries, but several fixes and tweaks. Stay tuned for the update notes.
Forrás: twitter
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #35906 üzenetére
Ez jó hír! Köszi!
A Mosin Nagant M38 nem tudom mit keres itt, lehet a 2. vh-s fegyver file-ok közül került be.
[ Szerkesztve ]
-
sealandfirst
junior tag
válasz Gery9112 #35889 üzenetére
Nem nézek ilyen tömegtermékeket, maradok a ww1-nél
a main stream nem az esetem .
Beugrottál, mindenevő vagyok, nem vagyok válogatós, fő a változatosság.1, vhs témájú mozit mikor láttatok utoljára mozikban?
Talán még vetítik a magyar mozikban:
[link]Viszontlátásra odafönt (2017)
November 1919. Two soldiers - a disfigured but brilliant artist and an ex-accountant - start a memorial con. But in the France of the Roaring Twenties, their adventures soon turn dangerous.
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #35596 üzenetére
A BF2018 alfa tesztjére, hogy lehet bejutni? BF1 Closed Alpha-ról is lemaradtam. Random osztogatják a kulcsokat? Vagy jelentkezni kell, megnézik az illető profilját és az alapján eldöntik, hogy adnak-e neki kulcsot vagy sem?
-
Tegla80
addikt
válasz Gery9112 #35568 üzenetére
Mar rengeteg kes reszletett eladtam,de aztan ugy voltam vele lehet ad erte diszesebb valtozatott ha ujra van 5,ezert gyujtom ismet(meg mert nem kapok mast)...1et varok meg azt kiderul.zzola
Kuldenek ha lehetne mert ezek mind +vannak,de a tobbi csak 1-2-3 reszletbol all meg es nem is adja oket jo ideje.Sony® & PlayStation®
-
voodoo98
addikt
-
dergander
addikt
válasz Gery9112 #35511 üzenetére
Ha már Votekick akkor a medic-eket is lehet kicsapni mivel a 80%-a azt se tudja mi az élesztés,vagy ha szembe állsz vele és kérnéd a csomagot azt se tudja mit kell csinálni!Mert éppen szerencsétlen az illető. Ja és nem csak lvl10-esekről van szó,láttam már lvl120-ast is aki 15 alkalommal futott el mindenki mellett.
Amiket leírtál arra mindre van megoldás , tank ellen Tankhunter plane, a spotflare-t tud repülő is dobni(ha akar).
Aki pedig normálisan játszik,az foglal,éleszt,lőszert ad.
Akkor van WIN ha jók a medicek és élesztenek. Rengeteget számít / ana!
(#35515) bul07 A legnehezebb unlock számomra, az 5 boat volt, asszem machinenpistolt adta. A többi nem problem , antitank kill is könnyű de csak amiensen. Egyik se könnyű,de hát valami kis extra. Asszem van unlock cucc elég drágán az felold minden fegyót, láttam már lvl10-es embert SMG08-al. Gondolom akkor így.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest