Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz bandi0000 #27067 üzenetére
de ez nem mérvadó ha vannak normális driverek, a gépigény pedig mindig az aktuális legerősebb vashoz "optimalizálják" a dolgokat (értem ez alatt az "addig nyújtózz ameddig a takaród ér" elvet), már amennyire lehet ahhoz alakítani - vagyis ezt írhattam volna múltidőbe, mert ez addig volt így míg pc-re nem portolt játékok érkeztek, melyeken induláskor ezer meg egy probléma fordul elő és nem egyszer volt már az is terítéken hogy marketing ill. egyéb okok miatt le lett butítva az adott játék... Far Cry3, Witcher 3 és még ha megerőltetném magam tuti tudnék írni párat
de egyébként én sok sajnálatos dolgot említenék meg itt ezen a ponton, pl ahogy lett említve a dedicated szerverek eltűnését, moddolhatóság likvidálását, fizess a pályákért meg skinekért DLC-kel, lebutított irányítás-mozgás-fizika (mind karakter mind jármű), optimalizálatlanság, rengeteg bug és gond.... fejlettebb lenne a játékipar ha nem kerültek volna ennyire előtérbe a konzolok... Killing Floor 2, amit abból a játékból kihoztak technikai téren pl a gibs and fluids (nvidia) cuccal, és ez csak egy kis cég, de a játékot pcn fejlesztették, és nemrég került át konzolra
van pár játék amit pont ezért öltek meg... pl quake 3 pl mai napig játszott game szvsz pont a moddolhatóság miatt, szerencsétlen bad company 2be meg nem lehetett mapokat szerkeszteni, még peticiót is indítottunk ez ügyben emlékszem itt phn, és olyan mértékűvé nőtte ki magát hogy sok külföldi is aláírta - de hát miért is lett volna valami belőle?! a piac ezt diktálja, sokan elfelejtik hogy a dinnye se volt anno tök ízű na kb hasonló dolog
(#27074) l.skywalke pár negatív dolgot hozott csak fel, ezen nincs semmi sértődésre okot adó dolog azt hiszem
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
válasz bandi0000 #27072 üzenetére
PC esetén egyesek miért használják a macrót?
Mert előnyhöz jutnak és ezt még nem szankcionálják csak azértÉs akkor még egyesek tolják is fel a videót hogy hú de f@sznán tudok játszani
Na de mindegy is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
válasz bandi0000 #27069 üzenetére
+1
Megj.: SLI egyébként nem ment (túl) szarul BF1-ben, de a Gsync-kel együtt az 10-es széria vmiért nem megy. ha van Gsync, akkor az fontosabb mint, hogy 120-140fps legyen gsync nélkül, próbáltam. SLI-ben amúgy is eléggé dadog.
Megj2.: OFF-ba raktam jó pár kommentet. Légyszi használjátok. Köszi! (Tisztelet a kivételnek természetesen!)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
válasz bandi0000 #27067 üzenetére
Régen is volt ezer féle alkatrész és mégis megtudták írni rendesen, sőt régebben még több volt mert azóta egy két gyártó eltűnt a színről
Bf2, cod4, cod2 jól megvolt írva, és még a BC2 is normálisan használta a gépet, szépen megvoltak a fokozatok hogy ki milyen erős gépen játszik annál jobban fut
De most mi van, van akinek egy közepes vga-val is szépen fut másnak meg csúcs vga-val minden gondja van a SLI meg vagy megy vagy nemEz mind a fejlesztők hibája mert konzolra egyszerűbb megírni majd valahogy ráfaragják a PC-re, és persze hogy több a hiba PC-n
És akkor sírnak hogy csökken a PC piac(mind alkatrészileg míg játék szoftverileg)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
l.skywalker
félisten
válasz bandi0000 #24728 üzenetére
Élő stream: May Update Sneak Peek
35 perce megy
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Źşë'
addikt
válasz bandi0000 #24517 üzenetére
azért fényévekkel precízebb és ez által élvezetesebb a játék egy egér+bill kombó fpsben, sztem ezt kár vitatni
legjobb példa ez a vidi, igen megint és még mindig q3"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Csokifalo
senior tag
válasz bandi0000 #22975 üzenetére
Nem mondtam hogy az EA hibája, és összességében én speciál pont hogy nem fikázom, arra referáltam,mennyien panaszkodtak itt a magas árakra, hogy konzol esetén még több a kiadás. Nem türelmetlen voltam, hanem mint írtam BÉNA vagyok és öreg jobb vasakkal is bénázok, nem hogy a kezdő szettel. Amúgy közben ma megtaláltam a lehetőséget hogy ps4-re megvegyem, és meg is vettem külön ezt a DLC-t 4500-ért online.
L3 köszi, egyébként segít valamit? ( este kipróbálom )
[ Szerkesztve ]
-
-
laceszgamer
addikt
válasz bandi0000 #22566 üzenetére
AA truck.
Kell hozzá egy kis gyakorlás, de a kis gépeket is remekül lehet vele leszedni, a bombázók meg ingyen pontok kategória körülbelül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
prokxy
veterán
válasz bandi0000 #22516 üzenetére
Ajánlom Fort de Vaux-ot, mondjuk egy shotival vagy egy automatico-val. Ha pedig nagyon a pont kell, akkor medic + nagy láda és minél jobb hipfire-s/gyors fegyver!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz bandi0000 #21750 üzenetére
Hát az engem nem vigasztal
BC2 tolhattam egész nap még egy évvel a megjelenés után is mert volt játékos, még régebben a cod4-ről ne is beszéljünk
De a BF3 és BF4 esetén is bármely időpontba voltak játékosok
Én amióta az eszemet tudom késő éjszaka(hétköznap éjfél után) és délelőtt szeretek játszani mert a kicsik iskolában vannak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bbdzyx
senior tag
válasz bandi0000 #21226 üzenetére
Nem. Legtöbb egérnek 800 cpi a natív felbontása, azon a legpontosabb (egy-két régebbitől, illetve az újabbaktól eltekintve). Ezen felül egyéni preferencia, hogy mit állítasz a játékokon belül - amennyiben azok raw inputot használnak - nem lesz pontatlanabb.
A Hama uRage Illuminated pedig ipari hulladék kategória.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
-
voodoo98
addikt
válasz bandi0000 #21103 üzenetére
Ultimate edition (130eur korul volt) vagy ultimate shortkit (ami fegyókat lockol ki)?
Ultimate edition tartalmazza a premium pass-t, ezért tudja az ultimate-s 2 héttel korábban kezdeni a dlc-ket.(#21104) N@idia
Most állítólag rotálásban megy a 3 map, de én már nem játszok vele, majd a véglegesben.(#21107) FollowTheORI
100-as szintet megcsinálom az tutti. 98-as vagyok. De utána szerintem marha sok kell majd az egyes szintekhez. DLC-ben jön 10 új rang. Gondolom legalább 2-3milka lesz / darab.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #2894 üzenetére
Én már eldöntöttem, hogy csak konzolra veszem meg a BF1-et nem csúnya a játék konzolon sem, bár biztos nem olyan mint egy PC-n, de ahhoz képest nagyon jól fut PS4-en főleg az új update óta. A végleges változat meg szerintem ennél is jobban fog futni meg talán javul is még a grafika.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
spanglee001
addikt
válasz bandi0000 #2892 üzenetére
a több kompromisszum? emberi szem (átlag user) észre sem veszi a különbséget néhány beállításon. ultra az csak azért van, hogy a legkeményebb kártyákat teszteld vele, de játszani stabilan ultrán nem fogsz. minimum 1 milló feletti konfig kellene hozzá és nemsokunknak van itt olyan
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
válasz bandi0000 #2883 üzenetére
Mintha nem lenne vezetéknélküli egér + bill... amihez természetesen van ágyban/kanapén használható állvány/asztal.
Nem tudtad 60fps alatt "kaotikus" lesz a játék
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
kisza25
félisten
-
lofagi
addikt
válasz bandi0000 #2681 üzenetére
Elvileg csökken a hardver igény és marad ilyen szép. :] Bár ez mondjuk UBI-nál pont az ellenkezője szökött lenni, de bízzunk benne, hogy itt nem ez lesz.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik