Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
sziasztok, nemrég felraktam a bf1et újra, steames, és a menüben nincs video, hanem ilyen fekete a háttér, az írásokat is alig lehet itt ott kivenni, rágugliztam, ott valszeg egy régebbi változat lehetett - ki be kapcsoltak grafikai dolgokat és megjavult, de ez nálam nem segít, van valami common megoldás erre a dologra?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz ASDGamer #40065 üzenetére
újra lett rakva a gép, így én ma indítottam el az 5-öt, de mintha az szarabbul menne, jött egy 7~ Gb körüli patch, azt leszedtem, csak az a baj h nem tudom milyen beállításokkal toltam - arra emlékszem hogy ultra közeliekkel, most feltoltam szinte mindent, meg ami olyan azokat egyel visszább vettem - de picit lassulásos a téma - fene tudja... mit csinálnak
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz juliensorel #40067 üzenetére
én inkább Bad Company 2-t írnék, de persze kinek a pap kinek a paplan
Ryzen több magja befigyel nálad is, azért nem problémás, tény és való hogy a játéknak kell a legalább 6 mag (64 fő orientált multi - és itt sírom vissza a bad comnany 2 - 32 fős multiját, mondjuk azokon a pici pályákon inkább a 20-24 volt a kedvező), ill. az se mindegy hogy milyen vga driverrel tolja az ember, nvidia pl. megjelenik valamilyen játék és már tolja ki az új verziót, ami miatt meg a régebbiek elkefélődnek én meg értetlenül állok h mit wtf?![ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
én mondjuk bf1el sokkal kevesebbet játszom, és ebből adódóan kevesebb scrapem is van, jelenleg van olyan 194 ládám amit játékok alatt ill. loginokért kaptam, először azt hittem milyen király vagyok ennyi ládával de a te mennyiséged omfg!! mondjuk én sem szeretek idióta célokért futkozni, meg irritál is, mert elveszi a figyelmet a főbb játékobjektívek elől :S majd kinyitom őket egyszer de akkor ezek után tényleg sok jóra ne számítsunk lol
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #39537 üzenetére
írtad hogy leszedted a 4**.** drivert, DDU-val szedted le vagy csak simán? én is észreveszem, hogy rosszabbul mennek a játékok, és teszt alatt is előjött egy átlag 4-5 fpssel
-
Źşë'
addikt
válasz Tegla80 #39364 üzenetére
nekem kezdetek óta olyan 47-49 körüli non stop, igaz most láttam olyat is hogy 74-80, olyan késéseim vannak meg villognak sűrűen a felkiáltójeles ikonok h adatvesztés meg miegymás - szar így rohadtul játszani, ezek ne lenének mocskos jó lenne... szar az egész szerverhosting dolog - sokkal másabb egy olyan embernek a játék aki ott ül az optikai szálon mint nekem a itt a kábelen, és akkor előtte meg adsl volt lol... azt hittem jobb lesz ezzel a kapcsolattal de nem igazán..
-
Źşë'
addikt
volt szó erről a cpu kihasználtság csökkenésről, am én észre is veszem .. sokkal röcögősebb a játék, játszottam most pár kört, de akkor érzem mikor bemegyek nagyobb darába, eddig full sima volt mindenhol, egy pici akadást nem tapasztaltam... meg az is bosszantó h ennyire nem talál szervert ez a szutyvadék ill. meccs alatt be akartam rakni a boostert, erre semmi reakció, jött a köv kör aztán akkor rakta be... szarabb mint vót
ha már bf5 akkor 2080ti nagyon elgurult a gyógyszere nvidiának lol
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz nincsnév007 #39324 üzenetére
biztos belefutottál egy marék lángba csak vicc, de am engem még a játék megjelenésekor-tájékán az a parkinzonkóros rángatózás kapott el sokszor, a fegyverrel úgy rohangáltam mint valami őrült
tegnap ránéztem a játékra hogy kaptam e 25 ládikót, de sajna nem, erre most belépéskor meg ott vírit, így most van 138 lol
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz taknyí #39295 üzenetére
bc2 nél is ez volt, és a többi bf nél is uh ez dice betegség, vagy inkább ea tekintve azt hogy mások fejlesztették a bizonyos részeit a játéknak - foshalmaz szervermegoldások, lagos multi, és töketlen fejlesztőbrigád
-
Źşë'
addikt
am hány óra a 150es szint kitolása, persze tudom ez skillfüggő is ill. hogy ki mit játszik rendszeresen, na de mégis, nekem 296 órát jelez a game, és lassan meglesz a 100as szint, csak itt már tényleg rengeteg XP kell
btw. f*szságnak is tartom kitolni ennyire a szinthatárt, de lehet ők is mert nem győzik 2x XP hétvégéket bedobni folyton - nem is beszélve a boosterről h egyáltalán van a játékban ilyen item
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz csongi #39078 üzenetére
de ez a szerver oldali kiszolgálás csak a nagyon magas fps értékekre igaz, packet lossok keletkeznek mivel ugye nem tudja kezelni ez miatt a játékát a magas fps el rendelkező alanynak, így felesleges is túl magas fps értékkel játszani
több ezer kilométert én rohadt sokszor megérzem, olyan találat vesztéseim vannak hogy sokszor fogom a fejem, de néha meg fasza az egész game, de legtöbbször szopróroller dmg téren - tudtommal meg ugye eleve topológiailag hogy merre teszi meg az utat a jel, mert hiába a forgalomirányítás sokszor van olyan hogy nem a rövidebb utat választja a hálózati eszköz hanem valamiért a nála hosszabbat, szép kis pingeket és latencyket képes eredményezni
-
Źşë'
addikt
válasz prokxy #39052 üzenetére
az tényleg durva amúgy, mert 99állok, nemrég még a dupla xp hétvége előtt néztem és kb 1100percet írt a 100-ra való lépésig a bc2 nél még érdekelt a platina fegyverkihúzás meg dogtag, de ennél a résznél már nem érdekel valahogy - sőt a bc2nél konkrétan emlékszem az 50es szint elérésére - atacama desert C pont conquestben, házból def kiszedve egy tankot lol
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz IntelKiller7 #38900 üzenetére
azt én is néztem, egyszer ott van a quit gomb másszor nincs, de akad rendesen benne bug, pl nem enged spawnolni sokszor szabad helyekre, karakter animációk, pl a fegyvert kifordított kézzel fogja, vagy a hullák valaguknál fogva lógnak a föld felett +a hitbox egy katasztrófa, semmim nem látszott ki aztán kiszedtek simán
(#38879) blue01song a film effektet lehúztam. sztem nem csúnyább, de néhol szebb, pl a szél fújja a leveleket, akkor a havas pályán ahogy a földön kering a hó a széltől, ill hópelyhek hullása is ad agyfajta feelinget a játékhoz, na meg az hogy dinamikusan váltakoznak az időjárási tényezők, köd, hóesés, eső, napsütés - meg az éjszakai operations (vagy mi) is bejön, mikor ugrunk ki a repcsiből - nekem egy nagy szívfájdalmam van, hogy a hitreg egy hatalmas szarkupac, még jobban mint az előző bf játékokban, ill. a hitbox is mint szélben a fing úgy száll a játékos után...
-
Źşë'
addikt
vasárnap este felé én is leültem picit játszani vele, egy nyomorult conquestet nem bírtam letolni mert offline volt a game... és kb 3x szakadt meg... fogtam azt kiléptem... mióta occóért volt a játék vannak észrevételeim szerint ezek a dc-k... mintha nem bírja el a kapacitást a rendszerük... határ kaka!
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #38171 üzenetére
még múltkor írtad, hogy ugrásszerűen megemelkedik a cpu hőfok játék alatt, sztem ez az új cam szoftver miatt lehet, előtte nem csinálta nálam, valószínű hogy rosszul jelzi ki a hőfokot éppúgy mint az fps számot, gta5-el játszottam és ott az aktuális 57fps helyett valami 116ot írt kb dupláját, valami nem kóser az új verzióval sem
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz keszegduda #37962 üzenetére
2500kval és gtx 970el játszottam a játékot, a cpu 4,2ghz-en toltam, iszonyat sok mikroakadás volt és szinte sok esetben kiakasztóan idegesítő (ennek ellenére sok játéknak elég a 2500K és a többi cucc, csak ugye jönnek a prociigényesebb játékok időről időre így..), raktam össze most év elején egy gépet, 8700k és maradt a gtx 970, meg ugye ram az ugyan úgy 16 giga csak ddr4 3200mhz, a játék csak úgy szárnyal, sehol egy mikrolag (statban is igencsak megugrott az eredményem), drop, full vajsima lett méghozzá ultrán, de nem csak ez hanem még pár általam játszott játék is mint pl gta5 (itt lement az fps 27-30ig, az új géppel pedig 57-60 ugyan ott, ugyanazokkal a beállításokkal, am tartja is az 55körüli értéket átlagban), AC Origins szintén droppolt mint a nyavaja, most az is kisimult - de ugyan ezt sokan elmondhatják itt a topikban is, van akinek régebbi i7el és 1080Ti-vel droppol a játék, egy szó mint száz kezdd kevés lenni az a 4 mag és 8ht szál, szóval én semmiféleképp nem ebbe az irányba terelnélek, minimum egy 8400 vagy 8600asat javasolnék
és jöhetnek az nvidia új vgai, a 4k még mindig baromi drága, mellé meg még a vga ára is felment rendesen, én úgy vagyok vele, hogy ez a gtx 970 simán elég fullhdre (nekem legalábbis legyen meg a 45 vagy ez feletti fps a töbi nem érdekel), egyenlőre nem is szándékozom cserélni, mondjuk Metro Exodus biztos meg fogja enni, de puding próbája az evés
-
Źşë'
addikt
válasz Pro!Petya #37952 üzenetére
köszi az infót nekem még a V3.5.80 volt fenn 41 fok az elég kellemesen hangzik, nálam sztem még a vga fűti fel a belső hőmérsékletet, az olyan 60-65 fokra megy még fel ill. a az NZXT S340 Elite ház nem olyan szellőzékeny sajna
-
Źşë'
addikt
válasz prokxy #37949 üzenetére
mindent fullra be lehet konfigurálni, színek, effektek és persze a kikapcsolást is most csak a deszka, a kraken, a ramok és a vga logo világítanak, ez nem zavaró és még látványos is üres perceimben azért nézegetem, olyan mint egy szép akvárium, vonzza a tekintetet
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #37913 üzenetére
nekem is x62 van, 8700k-t hűtök vele, kb 4 hónapja raktam össze a gépet, sok mindent kipróbáltam proci hűtés végett, először fordítva raktam a radiátorra a ventiket hát a Kraken folyadék hőfokra olyan 60-70 fokot írt a CAM, megfordítottam és kapásból olyan 50 fok környékére kúszott fel játékok alatt (AC Origins-el teszteltem, mert annál jobban szvsz nem nagyon tekeri meg semmi). Erre lőttem még egy Fan profilt, és most olyan 40-45fokor ír a CAM. Alapjáraton meg ebben nyári melegben 30fokon tartja a vizet a venti ill. pumpa.
A szoftver szokott rosszalkodni, főleg mikor áramtalanítva van a gép akkor bekapcs után picit nehezen hozza vissza a beállításokat, win loginnel picit várok ilyenkor, és a háttérben feláll a szoftver. Volt hogy nem észlelte a krakent a rendszer, de ez nagyon ritka (restart után észhez tér), ill. van még egy Hue+ vezérlő, ezen led szalagok és 2 NZXT venti, ezeket is nagy ritkán nem detektálja, de tényleg kb 1hónapban 2-3x, gondolom hálózati probléma ill. valamiféle usb-s szoftver kommunikáció végett hülyülhet be"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz FollowTheORI #37472 üzenetére
huhh, tényleg alakulnak az árak
-
Źşë'
addikt
válasz SyMbioTe #37432 üzenetére
jónak jó dolog az ssd, mondjuk nekem csak win van rajta meg 1-2 program, játékok alá meg vettem egy sshd-t, bf betöltése úgy néz ki h még várni is kell h elinduljon a kör kb olyan 10-20 secet, mert mire mindenki belép és ready lesz, meg az lenne a fasza ha 1-2Tb osakat lehetne kapni olyan 30-40ezres áron, akkor beruháznék játékok alá egyre, de az még sok idő mire ennyire lemegy az ára szvsz
-
Źşë'
addikt
minap láttam 246os pinggel játszani egy csókát, 3. volt a csapatranglistán, és valami ilyen 37/6 os kdja volt (és nem tankozott se repült, infantry volt) ez a játék tud csodákat produkálni amúgy... vagy ennyire szar a netkódja vagy tényleg ennyi a csiter (mindkettő?!) - 43as pinggel nekem is baromira szar tud lenni, még régen a call of duty valamelyik részében multiztam, talán mw3 és ott volt olyan folyton hogy killcamban az ellenfél sokkal hamarabb észrevett mint én őt, kvázi nem volt szinkronban a játékunk, értsd úgy hogy az ellenfél sokkal előbb meglát, ezáltal elkezd lőni és jönnek a wtf scenek... piszkosul nem mindegy hogy az ember honnan játszik és milyen nettel :/
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #35643 üzenetére
hol kell keresni ezt az intel torbo boost technology-t? szolgáltatásokban? csak kíváncsiságból érdekelne, am én is upgradeltem a 2500K-mat 8700K-ra és teljesen kisimult minden játék, és ezt mondom úgy hogy 970gtxem van mellette, fullhdben játszom maxon megy vele minden néhol az élsimítással nem számolva de megvan simán a 40feletti fps (ac originsben is min 41fps ill. avrg 48-54 napszaktól függően fhd max settings aa most nem tudom hogy hogy van belőve) - GTA5ben ahol volt 2500k-val 28fpsem most lett 60-70, Warframe-ben sokszor leesett 48fps körülire, most meg nagyon ritkán látom 134-5 de inkább 143-44fps a 144hz miatt, szóval mindenképp egy pozitív volt a gép upgrade 8700k-ra, a ramjaim azok 3200mhzesek, sok tesztet néztem 3200vs alatta/fölötte, ez volt az arany közép út, felette már necces az időzítés miatt, meg enyhén drága is az a pár 100 mhz
-
Źşë'
addikt
most youtuboztam és találtam 1-2 érdekes videót, magyar gyerekeket kérdeznek amerikai katonák ill. sokkoló footage német katona kölykökről cudar...
-
Źşë'
addikt
válasz Neoteric #34603 üzenetére
ez így igaz, baromi nagy előnyhöz juttatja az embert ha nem 5000km ről játszik tanyanettel, de még ha nívósabb a net akkor se ér vele sokat az ember... ha van olyan latency
-
Źşë'
addikt
válasz Pro!Petya #33983 üzenetére
ez úgy fest elsőre mintha nvidia vezérlőpultban felhúznád a digital vibrance-t - azaz növelnéd a színtelítettséget
(#33992) workdontplay ezek az etnikai megkülönböztetések nem értem hogy jönnek egy játékhoz (meg amúgy sem), ha sehogy sem jön be a karaktered színe sztem hanyagold a játékot, inkább keress valami más szórakozást magadnak de ha lehet ne legyen törvénybe ütköző
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz #86952448 #33764 üzenetére
ha 3gbos a vgad, elképzelhető hogy elfogy a vramod és ezért jönnek a mikrolagok, figyeld egy gpu monitorozo progival (msi afterburner) h mennyire telítődik a vram a vgan - 3giga kevéske egyébként - én is ezt mondom úgy hogy a 970en 4giga valójában 3,5giga... le van osztva a vram és az az 512mega elviekben lassabb is, mikor a 3,5et túllépi igen észrevenni ezt az elcseszett határt... ha anno tudom hogy ilyen ez a kártya meg se veszem... picit becsapva érzem magam, és rohadjon meg az nvidia h ilyet ki mert adni a kezei közül... nem különben meg a magas vga árai miatt is...
-
Źşë'
addikt
én már érzem játék kezdete óta, nagy szar a bf1 netkódja is... hitbox reg failek sorozata-legjobb mikor hasalok fedezékben, lőnék de a nagy büdös semmin elakad a golyó, azt én halok meg, ilyen rengetegszer van... mintha elcsúszna a pálya/pályaelemek, nem lenne szinkronban a többi játékossal.. szerverek a picsába több száz/ezer km-re, ugyan az mint az előző bfeknél, és sokszor ez basz fel engem agyilag... sokszor van hogy egymást nyirjuk ki, milyen jó azoknak akik ott ülnek a digi optikai gerinc-kábelen, lófasz pinggel és latencyvel... apropó ping - egy srácot láttam 100as pinggel játszani, de úgy alázta a csapatom mint az állat, ilyen 44:3as kd hm
-
-
Źşë'
addikt
válasz sixpak #32815 üzenetére
jé, ez nekem is hasonló volt, zátonyra futottam vele, aztán olyan érzésem volt mintha a víz felett lebegnék magasan... akkor nem éreztem rosszul abból a fos hajból alig lehet kilátni kormányosként... meg van még 1-2 jármű dettó
-
Źşë'
addikt
válasz nagybá #32667 üzenetére
fuhh ez a pubg ez már kezd unalmas lenni, mindenhonnan ez folyik (és nem is akkora nagy valami), nekem már kb annyira idegesítő mint egy édes élet (vagy valami hasonló) cím olvasása/meghallása tvből ismerősöktől...
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #32535 üzenetére
annak viszont örülök hogy nem érzek semmi késztetést hogy megszerezzek bármi nemű dogtaget meg skint bf1 alá, vért izzadnék sztem sokszor meg egy csomót idegeskednék nem is beszélve a nemkevés beleölt időről
a heti feladatokat csinálgattam, de egyszerűen azt is nonszensznek tartottam hogy mindig ugyan az, meg hát azok sem 5perces mutatványok - jó van egyszerűbb is de h ezekkel kell szarakodni egy objektív orientált játékban..."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz IntelKiller7 #32529 üzenetére
ha lenne bennük némi tisztesség akkor nem megszopatnák ezekkel az őrült cselendzsekkel a népet, hanem egyszerűbb módon odaadnák... nyilvánvalóan nem fog mindenkinek meglenni ez a 100 vehicle destroy, pl nekem sem, mert elmennek a csába hogy még mindig itt tartunk hogy el kell az ember kedvét venni, és nem úgy játszhat ahogy akar
-
Źşë'
addikt
válasz Snooker #31955 üzenetére
ez így szokott lenni... tiszta röhej, friss rendszerrel meg ég és föld a különbség, a sok szemét szar amit feltelepít a driver csomagból amint kijön egy fos játék, mert anélkül már el sem indul némelyik - van hogy heti 1 driver megjelenik...
-
Źşë'
addikt
miből/melyikből érdemes most bevásárolni? és miért?
-
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #30022 üzenetére
nekem sokat segített a rendszer újrarakás, vga driverek - meg minden szar progi be tud kavarni
az origin, maga a kliens nekem okozott már meglepetéseket gameplay közben... pl átfedést érdemes kikapcsolni, volt olyan is pl h skype miatt vagy firefox miatt voltak mikrolagok"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz LeRoy18 #29334 üzenetére
kb azóta nem játszogatok mióta 3-4 játékomat tönkrevágták a csíterek... ennek meg már vagy 2 hónapja is ha nem több... az updatet a felénél lepausáltam, az amit most itt olvasok rohadtul nem pozitív és nem csábít vissza - nem a sírókat rívókat kell cikizni, sztem elég szomorú hogy amiért kiadtál több mint 10k kest az nem szórakoztat de felqr agyilag... nem kelenel itt senkit sem cikizni ez miatt szerintem
van más amivel tudok játszani steamen, majd ha kap egy normális pecset talán visszatérek, de addig minek? hogy szét***on az ideg olyan dolgok miatt amiket ki is lehetne javítani a fejlesztők által?!
-
Źşë'
addikt
válasz sakic82 #28629 üzenetére
nekem anno q3ban volt hasonló gondom, túl sok volt az fpsem, ezért lett pocket loss, mihelyst fixáltam 125re az fpst megszűnt a probléma
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz ForRedGlory #27629 üzenetére
nálam is, de már régóta, és ami fura az az hogy van hogy jobban fut, és van hogy szarabbul... ez az engine szép de ultra gáz hogy olyan vason droppol mint amilyenen toljátok... ráadásul g-sync mellett, hát ***szák meg diceék és ea-ék a szarjukat :/
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #27246 üzenetére
hát gondolom húzni akarja, a dupe xp meg elég jól jöhet majd
-
Źşë'
addikt
próbálgatom a dlc mapokat, nem rosszak amúgy, de ez a Rupture nevű map nekem darál mint a fene, ekkora lenne a gépigénye?
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #27189 üzenetére
érdekes akik sokat halnak a játékban azok általában mindig csalókat látnak... az hogy tele van próval az egy dolog, nem is értem... a 100as karik tuti nem csalnak, el kell fogadni hogy léteznek ilyen pro játékosok, ezt a világot éljük az e-sportok virágzó világában
kikerekedtek a szemeim hogy most jól látok?!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz bandi0000 #27067 üzenetére
de ez nem mérvadó ha vannak normális driverek, a gépigény pedig mindig az aktuális legerősebb vashoz "optimalizálják" a dolgokat (értem ez alatt az "addig nyújtózz ameddig a takaród ér" elvet), már amennyire lehet ahhoz alakítani - vagyis ezt írhattam volna múltidőbe, mert ez addig volt így míg pc-re nem portolt játékok érkeztek, melyeken induláskor ezer meg egy probléma fordul elő és nem egyszer volt már az is terítéken hogy marketing ill. egyéb okok miatt le lett butítva az adott játék... Far Cry3, Witcher 3 és még ha megerőltetném magam tuti tudnék írni párat
de egyébként én sok sajnálatos dolgot említenék meg itt ezen a ponton, pl ahogy lett említve a dedicated szerverek eltűnését, moddolhatóság likvidálását, fizess a pályákért meg skinekért DLC-kel, lebutított irányítás-mozgás-fizika (mind karakter mind jármű), optimalizálatlanság, rengeteg bug és gond.... fejlettebb lenne a játékipar ha nem kerültek volna ennyire előtérbe a konzolok... Killing Floor 2, amit abból a játékból kihoztak technikai téren pl a gibs and fluids (nvidia) cuccal, és ez csak egy kis cég, de a játékot pcn fejlesztették, és nemrég került át konzolra
van pár játék amit pont ezért öltek meg... pl quake 3 pl mai napig játszott game szvsz pont a moddolhatóság miatt, szerencsétlen bad company 2be meg nem lehetett mapokat szerkeszteni, még peticiót is indítottunk ez ügyben emlékszem itt phn, és olyan mértékűvé nőtte ki magát hogy sok külföldi is aláírta - de hát miért is lett volna valami belőle?! a piac ezt diktálja, sokan elfelejtik hogy a dinnye se volt anno tök ízű na kb hasonló dolog
(#27074) l.skywalke pár negatív dolgot hozott csak fel, ezen nincs semmi sértődésre okot adó dolog azt hiszem
-
Źşë'
addikt
válasz l.skywalker #26938 üzenetére
pf bölcsebb maradtál volna ha meg sem szólaltál volna! most vagy akarsz magad mellé játékosokat pc-s táborból vagy inkább nem...ne sértegess itt senkit se kérlek.... az egy dolog hogy a konzolt azért vetted mert olcsóbb mint összerakni egy gépet... én meg azért nem veszek konzolt mert a joyos játék agyhalál,bohóckodás nem más... ami arra jó hogy eltütymörögjön az ember a tv előtt... nekem egyáltalán nem hiányzik
-
Źşë'
addikt
origin újratelepítéssel a játékot le kell szedni megint?! csak mert elkezdte tölteni, holott már a könyvtárában van...
-
Źşë'
addikt
tiszta vicc hogy manapság fizess az új térképért, régen meg orrba szájba jöttek a cumminity mapok a játékokhoz... és aranyosak is mert letiltották a moddolhatóságok, csak hogy fizessünk még többet nekik az official szarjakért - bezzeg quake, ut, meg codnál mennyi tartalom volt, a játékaikat meg ők teszik tönkre
-
Źşë'
addikt
válasz fulton #25379 üzenetére
fuhh hát én bc2 után lehaltam hogy milyen szar lett a bf3, előrendeltem a limited editiont, van benne kb 30órám.. mindent elszartak ami jó volt a bc2ben pl ejtőernyőzésen (túl van animálva, és sok idő mire megránt egy madzagot, leugrasz 15 méteres épületről, elkezd szabadonesni az ökör, első alkalomkor: szabadonesés, mire odáig jutott hogy kirántsa az ejtőernyőt csattantam a földhöz), tereptárgyak miatti elakadás (autoroncstól nem lehet arrébb menni tankkal- volt hogy beakadtam lépcső és autóroncs közé tankkal és ez miatt szedtek ki- mondom no komment), fegyverviselkedés, új lézeres meg taktikai fények felhasználása... nekem ez mind negatívum volt anno jah meg a legotrombább dolog: a járművek likvidálása... wtf hogy kell egy tankba 5-6 rakéta? meg miközben lövöm az ürge feljavítja 100%-ra, baz én ettől is agyf*szt kaptam, tudom hogy kb hasonló a bf1ben is, és ez sem tetszik, nemár hogy a sofőr belülről megbütyköli... emlékszem bc2ben ott guggoltunk a tank seggében fedezékben hogy tudjuk nyomni a repairt, poén volt mikor elütött a rükverc miatt a noob tanker... bf3tól meg kihalt ez a dolog, nem szeretem
viszont én nem értem bf1nél a repülők irányítása ugyan az mint singliben, mégis másképp kell használni őket, ami spben van sokkal kézenfekvőbb, multiban meg picit túl van bonyolítva, lehet csak én nem jöttem rá hogy állítsam be normálisan őket, majd üres szerveren talán egyszer próbálkozok
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz l.skywalker #25167 üzenetére
-
Źşë'
addikt
válasz jety91 #25144 üzenetére
mennyit lőhet vajon? ~70%acc? ne legyünk ennyire naivak kérem!
(#25145) deadwing "Beugrik az ajtón, közben lefekszik és ezalatt lő szarrá." hány ilyenem volt nekem is, miközben te ezt megcsinálod, közben rángat a célkereszt, az animáció időtől nem tudsz szabadulni... és máris megvan az eredmény = lehetetlen ezt megcsinálni hack nélkül
(#25148) prokxy sztem látszik, ki az a félisten aki így random tudja hova nyomja a célkeresztet, persze proság is van benne, de ez még megspékelve egy kis haxel - megjegyzem 0:23 secnél nozoommal normál esetben körbelövöd mint a szart, ez meg betalál 100%
(#25158) bul07 "össze lehet ilyet hozni, főleg úgy hogy mindig a sűrűjében van egyedül" igen, és ebben van a legnagyobb igazság, nincs fedezék, és túlélési esély, max akkor ha tudja merre kerülje ki az ellenfeleket
(#25159) FollowTheORI mondjuk én azt nem tapasztaltam hogy a fegyverek erősek lennének, főleg a revolverek határ szarok, 1 tár 1 ember minimum - lehet a 2.ba is belelősz de hogy nem marad ott az is tuti
-
Źşë'
addikt
válasz anubis6 #25113 üzenetére
meg hát ugye akinek 5ös k/dje van gyalogosként, nekem már az is eleve furcsa egy ilyen lagos és 64fős játékban, értem ez alatt hogy nem igen lehet elbújni mert mindig van egy ellenfél aki leszed, még ha a haverját szeded is ki...
-
Źşë'
addikt
válasz Zso Ro #25105 üzenetére
ez fejlövés volt, és úgy hogy álltam kb fél méterre az ablak előtt, az ablak zárva volt paletta előtte és az ablakon túlról jött a lövés, ezért gyanús... whval vagy aimmal ez gyerekjáték, de hát nagyobb örömbe ne legyen a hülyegyerekének
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #25099 üzenetére
mert a játékban minden egyes fegyver ballisztikája nyíl egyenes - csak egy körről írtam btw.
látom most felcsaptuk az online fps mikor van csiter a palacsintában című fejezetet, korrekt a 2 szabály
végül is ez kettő dolog eldönti azt hogy mikor van csíter a szerveren, sztem ha ezt a két feltételt látjátok teljesülni akkor azonnal disconnect"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #25088 üzenetére
eléggé érdekes logika az ami után levonod ezt a következtetést... sztem meg aki gyakorlott, veterán játékos az könnyebben észreveszi a csalókat - eléggé meredek kijelentés, hogy tavaly óta nem találkoztál csiterekkel, ez kb olyan mintha a játékban nem lennének csalók
jah jönnek az ultra giga próók (ez enyhén röhejes, nem gondolod?) egy privát heckel a háttérben... már bad company 2 nél létezett fizetős hack, persze a játék védelme nem szűrte ki, mint ahogy ezé a szar részé sem
nagy cs:gos meccseken is főtt már be vérpistikék kobakja mert hacket használtak (és nem voltak lowok), nem is beszélve olimpiai játékosokról?!
ha te nem tudsz különbséget tenni lehetetlen és lehetséges között akkor nem lehet hogy te is használsz valamit?! soha a büdös életben nem használtam csitet, nem is fogok, de gondolom azt hogy aki nem bír észrevenni egy kirívó esetet az vagy full balf*sz vagy csitel és ezért tompultak el az érzékei...
most jöttem ki ismét a játékból, volt 2 csávó, akikről egyértelműen meg merem állapítani hogy csaltak, az egyik (név: Mistress1LZA) 100%os HSt vitt be nekem LMG-vel (full egyenes ballisztikával, mikor normál esetben annyira rángat hogy szabályosan körbelövöd az enemyt) ill. a pálya végéből lőtt le szintén HS-el LMG-vel, - 4x bedarált ebből kettő 100% gyanús helyzet... a másik csákó (név: Muktinsh) meg: bementem a hosszabb istállóba, felmásztam létrán oda az ablak mögé, még bosszankodtam is hogy innen szart sem látok, mert benn volt még az ablak lehajtva azzal a pici zsalugáterszerű elemmel, mondanom sem kell hogy HS-t kaptam így fedezékben, úgy hogy nem is látott, jó lehetnek véletlenek, uh erre azt mondom lehet nem csaló de mondjuk ami még gyanúsabbá tette ezen kívül volt még 2 gyanúsabb eset ahol nem szabadott volna észrevenni, pláne nem HS-el kiszedve
továbbá voltak mostanában olyan halálok mikor az ellenfelet vagy nem mutatta a játék mintha pályán kívül lett volna ill. valami lehetetlen helyen
mióta kijött az utóbbi 2pecs azóta elárasztották a játékot a gyanús emberek...
btw nekem eltűnt a chat szöveg h fairlight ezt meg azt banolt... az is lehet hogy deaktiválták a p***ába(#25092) anubis6 ezt a spectate lehetőséget még nem is próbáltam, majd meglesem... azt hittem h nincs is a játékban
szerk: és akkor ott vannak az okosabb fajták akik csak wall hacket használnak... tegnap volt egy ilyen eset, befutottam egy udvarba, bebújtam egy bokorba, ott voltam vagyfél percet, szóval ha valaki utánam is jött volna azt észreveszem, de a csávóka ahogy berontott az kapun, már tudta hova nézzen és kapásból lőjjön... szóval no komment, elárasztották a szervereket a szar emberek, én asszem szünetre rakom egy időre
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz whitezo88 #25064 üzenetére
engem ma párszor felqrt, túl erős még mindig, meg annyira unbalanced a game
meg úgy érzem retkes sok a csiter, wh user, szart sem ér a fairlight... vagy mi a bánat
hitreg szar, az is idegesít h fejbelövöd és fut tovább, ez előtt 2 peccsel még sokkal játszhatóbb volt, egy rakat szar lett ez a játék..."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #25040 üzenetére
egy pillanatra azt hittem h valaki prohardvere arc csinálta a videót a legvégén ott a logo, legalábbis nagyon hasonló
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #24607 üzenetére
egy ilyen köröm nekem is lett, asszem erre mondják azt hogy majdnem holtverseny
-
Źşë'
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #24580 üzenetére
ennek kb 5%-a [ON]
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz hszilard666 #24525 üzenetére
hu hát azért az a champions hagy kívánni valót maga után az minden csak nem quake szvsz
leszedtem a betát, már csak el kellene indítani... csak a lélek nem visz rá"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz kriszpontaz #24522 üzenetére
mondjuk ebben van igazság, nem játszik az ember annyit mint sulis korában, kevesebb idő és energia jut játékra, emlékszem mikor napi több órát nyomtuk klánban anno, na meg hobbi szinten, q3ban lehetett reflexeket is szerezni, első blikkre nekem anno rettenetes gyors volt, de aztán ráálltam és ráfüggtem
meg még azt csíptem q3ban hogy ha valaki csalt az rohadtul látszódott, nem úgy mint manapság... de aki így szedi a népet rockettel, meg így tudja kontrollálni a mozgását, az csak vérpro lehet
meg az is fer dolog volt hogy lehetett bámészkodni játékosok cam-jában, most meg mi van? teljes mértékben el van lehetetlenítve a fer játékos, mert ha valakire mondja hogy csal nincs rá egyértelmű bizonyítéka[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz bandi0000 #24517 üzenetére
azért fényévekkel precízebb és ez által élvezetesebb a játék egy egér+bill kombó fpsben, sztem ezt kár vitatni
legjobb példa ez a vidi, igen megint és még mindig q3"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz dergander #24437 üzenetére
mondjuk cod engem biztos nem fog elcsábítani, de tisztában vagyok hogy még mindig nagy a fan tábora, csak tudnám miért mondjuk engem csak a singel érdekel, EA a season passel rontottal el az egészet, legalábbis én úgy érzem, picit túlárazott és a tartalom sem eget rengető... meg kevésbé érzem balancednek a játékot, fegyverek, járművek, játékmenet, mert azt azért a játék megoldhatná hogy dobál át embereket egyik csapatból a másikba, hogy egál legyen mindenhol... ill kör végén stat alapján balanszolja el a népet... de hát ez túl sok így 2017ben ezek szerint- utóbbi peccsel rohadt lagos és bugos lett a játék, meg mindig a legjobbkor akad be... lehet any*zni benne rendesen azt sem értem miért nincs common fegyver, pl akna meg ilyenek tankok ellen.. pl medikkel meg pár kaszttal nagy nullák vagyunk ellenük :/
nálam még mindig a bc2 az etalon, még ha lagos és bugos is volt, nagyon jól össze volt heggesztve... csak tartalom ölte meg sajnos, mivel ott még ennél is kevesebbet adtak ki"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
nekem még olyan szokott lenni, mielőtt meghalok dobom a gránátot, látom is hogy felrobban az ellenfélnél, de nem hal bele mintha ott sem lenne... nagy fos lett ez az update
-
Źşë'
addikt
óóh elmennek a sunyi p****-ba... mintha nem is Dice/EA páros lenne
(#24310) jsk igen, és ez a badgekkal is így van.... sokszor vagyok úgy hogy na majd játék közben meglesz... amúgy is mikor az ember görcsöl egy adott dolgon az tuti hogy nehezebben lesz meg... ez ilyen mörfi törvénye dolog szvsz
-
Źşë'
addikt
vannak ezek a bonusz fegyverek, amiket csak feloldani lehet, most perpill nem tudom mihez kell az automatico, na a lényeg az az hogy nekem nem számolja a killeket ahhoz a fegyóhoz, múltkor mentem vele, mondom hadd kezdjem el a megszerzését, és most nézem h 0 kill van belőle.. ráadásul amit megyek azt sem számolja mindig, wtf, ez bug? vagy valami reseteli a statot?!
-
Źşë'
addikt
válasz prokxy #23689 üzenetére
mondjuk 2-3x volt egymás után, és tényleg már automatikusan bevésett egy death-et a game... 1x tuti meghaltam a legvégén arra emlékszem tüzes granyóban, de hogy a második körben nem haltam meg a legvégén az is biztos nemtom, de akkor majd figyelem ezeket, lehet bennmaradok repcsibe akkor már ha vége ha nem akkor is lezuhan
(#23699) l.skywalker ismerős a helyzet vagy inkább helyzetek... olyan szemszögekből ki tudnak szedni engem is és 1lövésekkel, meg fél másodperces darával hogy csak nézek... legjobb mikor a vadászrepülő elrepül tőlem 100méterre, tehát nem felettem, nem felém és meghalok tőle...
az is poén hogy hátbatámadom a csókát lövöm folyamatosan, megfordul és lelő, vagy ha nem akkor is ilyen 10%életem marad lol... hozzáteszem nem vagyok kezdő, jók reflexeim is... de valahogy a dice játékok mindig ilyenre sikerednek... hitbox fail... hitreg fail, lag stb... ismerem őket, bc2 rulz de szeretem, még ha fel is qrja az agyam sokszor[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest