Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Jacktor #17094 üzenetére
nem úgy értem, hogy sokáig kell rajta állnod, hanem megkapod a kis csomagot/vagy átrohansz a nagyon (a képernyőn ekkor kiírja, hogy "resupplied by xyz" és nem egyből tölti fel a gránát készletet, kell egy pár mp neki.
(most gondolj már bele, ha EGYBŐL töltené, gyakorlatilag végtelen gránáteső lenne ha mondjuk összeáll egy öt fős csapat amiből két support van nagyládával.)egyébként saját véleményem szerint nagyon jó kis kaszt, a kezdő fegyvere nem a legjobb, de azt a szintet kihúzza az ember, 2-es szinttől ott az Mg15, 3-astól a BAR, és onnantól, mint kés a vajon, én az utóbbi időben csak vele nyomom. (mondjuk scout/medic ezer éve max szinten van, az assault meg nekem nem fekszik)
#17097: a múltkor néztem egy videót ahol tankhunter-kites landshippel gyakorlatilag alázta a gyalogságot az arc. 1 kill/lövés, a martini henry már a kanyarban sincs. talán ide volt belinkelve már nem tudom, ha nem felejtem el megkeresem.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
sixpak
nagyúr
Spectator mód van már?
És ha igen, hogyan kell belépni?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
giornalista
senior tag
válasz Jacktor #17091 üzenetére
a Landship elsősorban akkor jó, ha többen játszotok. akkor viszont óriási. a legjobb szerintem a Tank Hunter variáns, abban van ugyanis quick repair, és elég erős járművek ellen a vezető fegyvere is (infantry ellen viszont nem sokat ér).
solo playben viszont inkább a Heavyt viszem, épp azért, amit írsz, mert ott kapja a legjobb fegyvert a vezető.
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
az elmúlt napok lövéseiből összeraktam egy kis videót, van benne patch előtti és utáni gameplay is, remélem, lesz benne 1-2 klip, ami tetszik majd a videót ide kattintva éritek el, köszönöm, ha megnézitek és ha tetszett, esetleg meg is osztjátok!
-
Jacktor
tag
"legfeljebb a gránátra várni kell" - Nem mondod?! Tehát "rá" kell állnom és egy idő után gránátot is tölt? Miket meg nem tudok (amúgy nem kívánok supporttal játszani, képtelen vagyok normális köröket lőni azzal a gunnal, mondjuk a mortar jó, inkább az érdekelt hogy mikor ládát látok, mire számítsak)
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
Frod
addikt
válasz Jacktor #17086 üzenetére
én azért nem azt hordom, mert azt lerakod, és ha le akarsz rakni megint egyet, akkor a régit sztornózza.
a kis csomaggal meg sokkal mobilabb vagy, szaladgálás közben is tudod dobálgatni a közelebbi csapattagoknak, és abból többet is szórhatsz.
egyébként a kicsi is tölt mindent, legfeljebb a gránátra várni kell.#17091: már módosult a landship, a support-verziója is kisebb ágyút kapott a gépfegyver helyett, és több élete lett. sokkal használhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Jacktor #17091 üzenetére
Attól függ melyik heavy jön veled szembe(ugye abból is van 3). Van olyan, ami járművek ellen hatásosabb, többet sebez, szétkap elég gyorsan. De az infantry ellen nem jó annyira, mert telibe kell vele lőnöd az embert kb, nem robban olyan nagyot a főlöveg. Nem tudom pontosan, de kb 21.et sebez az egyik, 30 körül a másik max a heavy tankon.
Origin: BlessedElroy
-
Jacktor
tag
Ok, akkor ez világos. Kövi: Landshipet mikor érdemes vinni heavy helyett? Az oké, hogy abba szívesebben ülnek be, mivel 2 ágyú is van rajta, viszont így én nem tudok azzal lőni vezetés közben no meg úgy vettem észre hogy a heavy-nek jóval erősebb az ágyúja? Bár lehet ezt csak beképzelem, de mintha egy 1v1-ben pillanatok alatt lebontott volna...
szerk: elképesztő hogy nem képesek megjavítani a companion oldalt basszus...
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
válasz Jacktor #17086 üzenetére
Időbe telik de elvileg feltölt. A kis csomag előnye, hogy szórhatod ahogy tudod és relatív messzire eldobható míg a doboz egyszerre több embert is fel tud tölteni, cserébe csak magad alá tudod letenni és nem szórhatod ész nélkül.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carlos Padre
veterán
Bekerült az új pálya az operationba? Mert a többi játékmódba találkoztam vele.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
N@idia
őstag
Battlefield 1: Epic & Funny Moments #8 (BF1 Fails & Epic Moments Compilation) 5:57-nél és 7:10-nél én könnyesre nevettem magam
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Carlos Padre
veterán
Újabban minden pályán ilyen a köd. És megint nem mindenkinek, Amiensen pár napja sorozatban lőtt le pár sniper, miközben én a következő sarokig sem láttam el.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Frod
addikt
vegyes érzések az új mapról: a közepén a meatgrinder nagyon állat, a többi pontja meg meh... hatalmas távok, sniper kiszed a francba, lineáris zászlók egy vonal mentén.
pl a brit oldal léghajó és fatelep közti része az így mi? elfogyott a tereptárgy, vagy szabadságon volt minden grafikus?viszont remélem nerfelik a tejködöt, mert ezen a pályán olyat kaptunk, hogy szószerint semmit nem láttunk negyed órán át (érdekes amúgy, hogy a képernyőmentés sokkal láthatóbb, játék közben ennél durvább volt)
-
Aventador91
őstag
Ma volt egy szép comebackem az ûj pálya, 5-17-es statom volt az elején. Tul jok voltak, mi tul szarok. A kör felénél feltámadtunk, ledolgoztunk 300ticket hátrányt 50re. Kikaptunk, de jo volt. 53-20al zártam infantryba első lettem. Mint mindig
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz Madn!ght #17057 üzenetére
+1 Néha meglepődök én is, hogy miket lehet vele lőni. Csak rá kell érezni és nagyon adja!
guftabi96
Azt gondolom elég erős konfigom van és drop nálam is előfordul. Igaz nem túl gyakran, de olyankor beesik akár 30-40 FPS re is a stabil 100+ ról!
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
LeRoy18
aktív tag
filmes idézetek? egészséges életmód váltás-ra ösztökéllek, miellőtt késő
-Mik a lábaid?
-Rugók.
-Milyen rugók?
-Acélrugók.
-Hogy fogsz futni?
-Mint egy leopárd.
-Na hadd lássam![ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
franciák és oroszok?
„A Kárpátokkal a hátunkban csak ellenállni vagy megdögleni lehet…”
kitől idéztem? kozákok lesznek-e? honnan ered a muszka szó? -
LeRoy18
aktív tag
válasz laceszgamer #17067 üzenetére
elsőre gagyinak tűnik, youtube csomag kibontós videókat én is néztem előtte
műanyag, semmi súlya nincs, pihekönnyű
viszont kellemesen csalódtam, pörgesd meg az ujjaid között, ilyen összedörzsölős mozdulattal
(érintőképernyős tapis sor leirás, hány ujjal is, fogalmam sincs)
real time/world odabaszni egy ilyen házilag gyártott szerszámmal?
utóviszga kizárva, pénz megspórol, a delikvensnek szerintem annyi[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz Aventador91 #17065 üzenetére
lol, tényleg
nemkefélni, lecseréltem egyből a bal kart a vincseszterre
a luger viszont jobban tetszik az ajándék virtuális skinnél
viszont mit bohockódtam ma a futárrál?
hülyet csinált belőlem a 7kg-os csomaggal -
HurkaLES
tag
üdv.
Single-be meg multiba elfutna játszhatóan i3 4170, gtx 1050ti, 8 giga rammal egy 1366x768 monitoron? -
Kucsek
aktív tag
válasz guftabi96 #17048 üzenetére
Ha DX11-ben fut akkor elvileg nem lehet probléma. Nálam 12-vel droppol (Amiens), 11-el vaj sima. Szerintem DX12 alá tehetsz akármennyi ramot akkor is szar lesz.
Ja és nálam napjában egyszer disconnect, utána viszont nem. (?)Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
-
Newyorker
addikt
Melyik a legjobb SMG fegyver? Mit ajánlotok? Lassan 4 hete játszok intenzíven de nem tudom melik a lenne a jónfegyverem
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Madn!ght
addikt
válasz guftabi96 #17048 üzenetére
Kövezzetek meg, de én a legutóbbi update óta azt tapasztaltam, hogy mintha még jobban futna a játék a korábbiakhoz képest. Akkor sem volt drop, high beállítások és FHD felbontás mellett vajsimán futott.
A napokban cseréltem billentyűzetet - nem tudom mennyi köze van hozzá - és mintha az "input lag" érzés is eltűnt volna. Eddig rohadt sokszor volt olyan, hogy lőttem az ellent és mintha érezhetően később reagált volna a mozdulatokra. (ping, net ugyanannyi 50-55 közötti, UPC 120/10)
szerk: esténként max 1-1 random disconnect szokott lenni, az viszont a korábbiakban 50+ órán keresztül egyáltalán nem fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Nagyon remélem, hogy a 2x8gb ram dualban megoldja majd az fps droppokat, mert ilyen szarul még soha nem futott.
Pedig még a cpu is erősebb lett... Ki is léptem, játszhatatlan az egész.
Ha azzal se lesz jó, akkor az isten ott b@ssza meg, emiatt biztos nem fogok költeni a gépre.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
daveoff
veterán
válasz tom_tol #17044 üzenetére
Hagyjuk, én inkább már nem mondok semmit, nagyon dühítő az biztos. Azt tudom, hogy skippelem a játékot a kövi patch-ig, majd akkor ránézek megint. Most rákattantam megint a Division/R6S jatékokra, úgyhogy nem érdekel.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
tom_tol
addikt
-
PeeterssoN
őstag
Kezdem úgy érezni hogy szopat a játék!
At gunnert nem emeli fel. Szó szerint belassul az emberem ha épp menekülni kell a tanktól (értsd: nem kel fel vagy ha futni szeretnék leguggol, de fizikálisan is látszik hogy a futása nem futás! (Nem most jött a javítás erre, mármint guggolásból azonnal futás??) Martini Henry nem öl? ! Sorolhatnám a sok szart. Ja 4 golyó az arcba de lekésel a szembe jövő hátulról! WTF
-
Pro!Petya
addikt
bejött az uj map és megdöglöttek a szerverek
-
giornalista
senior tag
válasz FollowTheORI #17038 üzenetére
ja, tehát hogy /s.
én órában gondolkoztam
egy ilyet találtam közben:
"My Data Usage details (on Windows 10, Settings > Network & Internet > Data usage > Usage Details) says bf1.exe has transferred 2.01 GB of data. I've played the game for 21 hours so far, which would mean I've transferred around 95 MB/hour mostly by playing Conquest and Operations. I have no idea how accurate that tool is, but I think that's a believable amount."
ez 12 kb/s lenne, tehát rímel arra, amit írtál.
-
nagyúr
válasz giornalista #17037 üzenetére
a mega nálam nem kiló még...
kB
Nem 10.. de nem sokkal több ha jól láttam mikor méricskéltem... mondjuk max 20-30 kb.
Le is meg fel is... szóval együtt 40-60... egy ISDN modemen is majdhogynem elfutna...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
giornalista
senior tag
válasz FollowTheORI #17035 üzenetére
mármint pár 10 MB?
-
nagyúr
válasz giornalista #17034 üzenetére
Pár 10k oda vissza irányba... szóval alapvetően mai mértékkel nem sokat.
A minőség sokkal fontosabb mint a sávszél.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
BemAnyó
senior tag
Hali! Mi tök van a Giant's Shadow pályával ? még mindig nem játszható, egyszerűen nem talál rá szervert,
-
Snooker
senior tag
válasz Czvik2.0 #17017 üzenetére
Egyébként előbb olvastam BF fórumot, igaz ott arról panaszkodott valaki múlthéten, hogy nem engedi fel játszani, pedig előrendelő, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy már akkor kommentelt valaki, hogy neki sima változat van, mégis tud azon a mapon játszani...kiérti ezt...
-
Snooker
senior tag
December 20-a van, miért nem enged fel olyan szerverre, ahol a Giant's Shadow map van terítéken? Megkapom az üzenetet a képembe, hogy ez a standard usereknek nem privilégiuma, csak december 20-tól..
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Ma mikor várható,hogy feloldják az új mapot? Az előbb néztem még semmi.De 20.-át ír az biztos!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
N@idia
őstag
De nem tudsz minden nap játszani a cimborákkal és úgy elég bosszantó sajnos
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Enton
addikt
válasz boogie84 #17007 üzenetére
Nem szabad egyedül játszani, különben ez a vége. Ha cimborákkal van az ember csak kérni kell az ammo-st vagy medicet azt 1 perc múlva már vált is valaki rá, hogy legyen jó a squadnak.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
AAntii
őstag
Tegnap elkezdtem mediccel játszani. Az egy dolog, hogy mocskosul kevés pontot ad az élesztésért (operationsben majdnem az utolsó helyet sikerült elcsípnem maponként 30 élesztéssel), de a tegnapi 2-es medic rangom után játszottam már kb. két órát és most ismét egyes medic vagyok. Csókoltatom a fejlesztők rokonságát, remélem a mama már süti a bejglit.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
dragonfire44
tag
Hali
Már kezdem unni picit a dolgot. Mikor megvettem a játékot ultrában 60fps-el ment most már highban itt ott 45-re lemegy. Mi a f.szomat csinálnak ezzel? Kérdésem milyen drivert érdemes feltenni gtx 960am van.
ÜdvUI.: 376.33 van fent. De csak szarabb szarabb és szarabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #16999 üzenetére
még így se vagyunk olyan rossz emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Horgász topik
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest