Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spanglee001
addikt
-
ciry
őstag
válasz gali777 #14550 üzenetére
Ha nem csipáznak nagy a baj. Legtöbb csapattárs hasonló szint Sok a vak nyomorék
[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
RaGi91
senior tag
válasz gali777 #14550 üzenetére
Kedvencem HC-be, mikor indul a kör és a lovasok/tankok a fél csapatodat legyalulják
@ProEvoFan Ha Lost Connection to the Session címmel dob le a szerverről, akkor azt nekem egy router reset megoldotta. 2 napig kidobott nem tudtam miért, azt hittem EA, de router reset javította.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
lacus83
senior tag
válasz gali777 #11571 üzenetére
Hell. packal 41 valamennyi.
Nekem kb ma 5 percem volt a délélőtti telepítés óta,addigra ért le.
Kb még pukim sincs róla mi hogy van ebben az egészben,csak olvasom itt a hszeket mi medál meg mi puska lőszer golyó.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #11430 üzenetére
Nem nagyon találkoztam még olyan helyzettel, hogy egyszer lőnek a másik felé és annyiba hagyják a dolgot.
Ja, hogy helikopter az ellenfél? Akkor nem értem mi csodálkozni való van azon, hogy nem veszi fel a harcot vele az ember...
Tényleg nem értem, mert csak ezt hajtod...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #11428 üzenetére
Nem terelés.
Sosem értettem, hogy miért zavar ha megjavítom a tankot... Gondolom nem véletlenül tették bele a javítókészletet...
Elmagyarázhatnád, ha már az 5 év alatt még nem sikerült.... mert ugye a BF3 óta nem nagyon sikerül beemelned a játékstílusom.
Gondolom az sem valami nyerő a BF1-ben, hogy a medic classom is 10-es... itt meg ne szórjam a medpakkot? Bár ez nem tankban született...
Vagy hogyan kellene játszani?[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
scabi78
senior tag
válasz gali777 #7068 üzenetére
Dehogynem ér ennyit, rossz esetben is bele teszel 20-30 órát, ha meg tetszik, akkor több százat. Ez a 16 ezer forint mi manapság? Egy-két görbe hétvége, pár pizza, cigi, alkohol, stb... ezzel a játékkal meg több száz órát szórakozol.
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
-
válasz gali777 #6595 üzenetére
Én még nem vettem meg és ettől függetlenül igaza van. Játékmechanikailag semmi köze nincs ennek az SW-hez. Az engine adott, a fejlesztőcsapat adott de ennyi a közös kb.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stoon
addikt
válasz gali777 #5014 üzenetére
XD XD XD LOL......... ja te nem is a cifra(headshooth)cifra vagy.............miért nem epic a címe
(#5016) orichalcos: állat ... melyik kasztál van? mert én eddig a nyeles püfülővel csapkodtam!
plusz engem rettenetesen idegesít amikor meghalok és zoomolgat a mapra ,az valami förtelem mint a leszületés +ez hogy meg kell fejteni hogy kivel hogyan lehet játszani sajna ez türözni fogja szerintem a rendes gémnek is "keresőjét"
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Def26
félisten
válasz gali777 #3636 üzenetére
Ne tudom, kicsit olyan ez a tréler mintha valami assassin's creed lenne, vagy mi fasz.
De nem baj, szerencsére béta erre lesz jó, anno ott már éreztem, hogy milyen a hardline/battlefront is.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Balika23hun
aktív tag
válasz gali777 #2227 üzenetére
A hardline egy oldalág volt aminek szvsz meg sem szabadott volna jelennie mivel semmi köze a battlefield-hez.
A battlefront meg egy összecsapott casual játék volt gyerekeknek meg sw fanoknak. Már a megjelenés előtt tudható volt hogy milyen lesz, így nyugodtan skippelhette akinek ez kevés volt.
Ezekhez képest a BF1 eddig nagyon kellemes érzetet kelt annak akit érdekel a világháborús téma vagy csak szimplán unja a jelenkori bf-eket.
Számomra a legvonzóbb dolog hogy ez nem lesz teletömve ilyen-olyan beméregetős, lézeres, infrás, robbanós fiszem-faszomokkal amikkel a sok hülye gyerek rohangált mert sima fegyverrel egy killt nem tudtak összeszedni.[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
pohár
félisten
válasz gali777 #2058 üzenetére
jó is volna, akkor nem kellett volna Debrecenből elutaznom Örsre, hogy állásinterjúra menjek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Rony949
őstag
Szerintem olyan lesz, mint a Red Orchestra-ban a tank irányítás: 1 játékos CSAK vezet, 1 játékos a bal löveget kezeli, 1 játékos a jobb löveget kezeli. Többet nem tudok mondani, mert nem értek a tankokhoz, a régiekhez meg főképp nem, de én így tudom elképzelni. És én ennek csak örülni tudok, mert az előző BF részekben már így is eléggé erősek voltak a tankok. Ha volt egy tapasztalt játékos, csak gondolt egyet, bepattant egy tankba és hatalmas pusztítást tudott okozni (és mindezt egyedül).
-
Mondjuk az tény, hogy 2éve biztos van, hogy nem játszottam BF-et gép hiányában. Így nem tudom miket módosítottak azóta de amikor mi toltuk akkor simán rámentünk helivel az AA-ra. Néha kellett 2 kör, hogy bedaráljuk teljesen, de utána nyugi volt egy darabig.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest