Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz BlessedElroy #13195 üzenetére
Ne kezdjünk bele ebbe a témába. Rengeteg paramétertől függ ám. Maradjunk annyiba, hogy nem fogsz tudni nagyobbat ugrani meg nem fog 1pontba lőni a fegyvered attól, hogy több fps-ed van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Németh Péter #13194 üzenetére
Már bocs, de sztem 60FPS-től már tökmindegy, hogy 60 vagy 789 FPS.
Origin: BlessedElroy
-
őstag
válasz Richard #13190 üzenetére
Mostanában cod-ban sincs ilyen. A magasabb FPS abban jobb, hogy hamarabb tudod észrevenni az ellent, jobban tudod előrejelezni a mozgását, ill. a hirtelen mozdulatokat jobban tudod felfogni. Szóval nem lesz teljesen egyenlő esélyed 60Hz-el egy 165Hz-essel szemben, de nem ennyire durván lesz különbség.
-
mate182
tag
válasz Richard #13190 üzenetére
Nem tudom. De találkoztam egy Jogi87 nevű gyerekkel akinek 197-1 volt. K/D-je a kör végére XDDDD
Viccet félre téve Sztem amugy nem számít... Ha szerencséd van esetleg jól taktikazol kicsinalhatsz egyszerre akar 5 enemyt is úgy hogy észre sem vesz....
Per mare, per terram
-
mate182
tag
Gyerekek épp a minap..
Berakott a round ba. Na mondom gyors tank....kaptam is egy sofort tank nélkül XDDD Nem is ez a lényeg. St. Quentin scar-rol van szó. Beültem a kis kocsiba. Csináltam magamnak egy squadot és tök egyedül végig orderezve top3 ban zártam. Néha elütöttem pár enemyt meg lőttem ide oda. Ahogy éppen foglaltak flippergolyo formájában inga járat a-bl b-be b-bol e-be.... Jó gyors a kis kocsi erre kiváló, ajánlom igyis lehet csinálni. Mondjuk tény, hogy pipa voltam és amugy monoton lett volna. De az elozokorben engem is felidegesitettek azzal, hogy se reviev se heal se ammo semmi.Per mare, per terram
-
őstag
Üdv!
Itt is van ilyen bug mint a codokban, hogy minél több FPS, annál gyorsabban lő pl a fegyver?
Vagy 60 FPS felett egyenlő esélyekkel vág neki mindenki és mindegy, hogy 65 vagy 165?!
Kösz
-
Zen7
tag
válasz Idiofil #13187 üzenetére
Igen, már elég unalmas hogy "special" forces-zal kooperál sokszor az ember és a chatet sem ismerik persze
[ Szerkesztve ]
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
Zen7
tag
Sziasztok
Van olyan csapat/squad akik délután/esténként nyomják és be lehet csatlakozni hozzájuk?
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
BlessedElroy
senior tag
válasz BlessedElroy #13184 üzenetére
A másik probléma pedig amikor nem tölt be rendesen a pálya, nem tudunk választani kb lovat sem.
Ez igazából kva egyszerű(nálam legalábbis nagyszerűen működik). Amikor vége egy körnek, jönnek a kis képek, battlepackok, az idő számol vissza, bla bla bla... Itt amikor feljön a continue a jobb alsó sarokban mi többnyire automatikusan rényomunk azonnal. NE! Figyeld a jobb felső sarokban a kis forgó bigyót, ami jelzi hogy tölt. Na ez megáll mindig pár mp-re. Akkor nyomj a continuera, amikor forog!
Ez így kicsit szánalmasan hangzik, de meg fogsz lepődni, milyen simán betölt. Ha akkor nyomsz rá amikor nem forog, akor bachatod.Ja és természetesen mondanom sem kell, hogy packokat nem nyitogatunk akkor, amikor várunk hogy betöltsön a pálya.
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Akinek medál-problémája van(gondolok arra, hogy a múlt heti van ott megint), az próbálja meg így:
Amikor csatlakozol a szerverre és már a sorban vagy/loadingolsz, látod a pályáról a képet. Ott a battlepack mellet van a medál, ne piszkáld még! Ha itt kiválasztod, hogy melyiket akarod csinálni, akkor a régi van sokszor. Várni kell amíg bent vagy a játékban, squad választás, stb. Csak itt válassz! Tegnap este óta folyamatosan tesztelem, így nekem jó.Origin: BlessedElroy
-
SkyS1gn
félisten
Basszameg... mire jöttem rá...
Azthittem az nv driver a xar. bár a .70 továbbra is kaki nálam. DE a .63-al is a gpu usage kicsit be beesett mostanában.
Kérlekszépen ha Originben a játékra mész és megnyitva hagyod a jobbról beúszó sávot akkor valami webservice eszi a procit szépen 14%-al, CPU limites lett a rendszer, ezért a gpu kihasználtság lement 70-80ra és 40-50 FPS-re a game néha ami idegesített mivel eddig is ment ultrán maxon. 60-70FPS-el.
Ahogy elindul a game ki kell x-elni azt a beuszó ablakot. Akinek volt valami drop problémája nézzen rá erre.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Pubszon
veterán
válasz sirszevenap #13170 üzenetére
1060 és 3770k 4.4Ghz-en 60 alá nem esik, fullHD ultra és 125% scale.
(#13178) N@idia: Felejtsd el az 50%-os terhelést. Inkább 85-90%.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
N@idia
őstag
Na megnéztem Bf1 alatt eddig nagyon fasza nem esik be az fps minimum 65-120 között ugrál szóval megérte váltani (úgy néz ki) Az viszont normális, hogy az i7-es procit is 75-85%-on van hogy 90%-on tekeri mind a 8 magot az az 4-et valójában Reméltem, hogy ha az i5-ös procimat 100%-on tekerte akkor majd ez változni fog és csak 45-50 között fog menni, de nem igazán akar csökkenni néha-néha leesik 65%-ra
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kisza25
félisten
válasz sirszevenap #13175 üzenetére
Elég BUGOS, nekem I5-6600 RX 470-el ULTRÁN 80-120 FPS
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
steele80
senior tag
válasz sirszevenap #13175 üzenetére
Nem a 8 Gb miatt csinálja, hanem mert szar egyelőre a játék.
-
N@idia
őstag
Nekem is beesett szintén GTX 1060 6Gb csak Asus Strix OC Viszont eddig egy i5 3570K hajtotta, ma pedig bekerült az i7 3770 4.3ghz-en fut az alaplapom NonK OC-val ennyit tud kihozni belőle. Jelenleg most tesztelem aztán majd megnézem mit produkál BF1 alatt is
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
1m1s
tag
Nyugi nekem is 1060, 16gb ram, i5 2400 kombóval nagyobb ütközetnél beesik az fps-em.A CPU 100%-on, a VGA meg 60-70%-on, de elvileg tudnak a hibáról, remélem orvosolják is.
-
zzola
titán
Lehet kevés ram. Simán benyeli ilyen jeleneteknél a 10-11 gigát...
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Aki GTX 1060 -al játszik mit tapasztal? Nekem ultrán és high-on is ugyan úgy beesik robbanásoknál 60 alá, van mikor 50 alá is. Normális ez? 6GB-os msi gaming x a kártya, i5 6500 és 8gb ram társaságában.
Bankkártyával? Hát persze!
-
SkyS1gn
félisten
Nem csak szerintem fos a .70 driver
Laggol, gpu kihasználtság esik lefele.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
válasz Stunts666 #13162 üzenetére
Hidd el én sem tudok megülni a valagamon. Meg is látszik az 1.45-ös KD-mon. Mondjuk ha lennének értelmes medicek a közelemben akkor ez több is lehetne... Viszont egy komolyabb ütközet kialakulásánál érdemes egy pillanatra megállni, felmérni a helyzetet és helyezkedni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pubszon
veterán
válasz Laraxior #13156 üzenetére
Ha feljebb veszem, akkor GPU limit lesz és amiatt beesik 60 alá az FPS.
Így most jó, csak 1-2 óra game után kell egy gép restart mert elkezd droopolni meg mikrolagok jönnek.(#13159) scope2007: Ja, nekem sem jó.
Én az ikonok automatikus rendezését bekapcsoltam, nekem így jó, nem rakom szét úgy sem őket.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Zso Ro
senior tag
válasz BlessedElroy #13161 üzenetére
Köszi Neked is a linket és a többieknek is a hozzászólásokat.Megnézem a magyar srácot és a külföldi videókat is meghallgatom,hogy átálljon az agyam.
Előttem szólókhoz én sem állok meg,legalábbis BO-t végigfutom és all-in-bn felrakok mindent arra,hogy kinek jobb a reflexe és a célzókája.De itt tényleg nem működik,és míg a COD multiját a legtöbb ember single mode-ban tolja,itt valóban fontos a csapatmunka.
Van egy kézreálló game padom(Genius ergomedia 500) azzal tolom a COD-ot erre a BF-nél nem tudok ráállítani semmit a billentyűkre,így nemcsak a játékstílusban van eltérés,de a kezelésénél is vissza kell szoknom a billentyűzetre.Ennél nagyobb handicap már csak akkor lenne,ha kikapcsolnám a monitort. -
steele80
senior tag
válasz scope2007 #13159 üzenetére
Ez a szerverkereső egy vicc. 5 percig próbálkoztam bejutni egy játékra, de ez sorban állás nélkül nyilván nem megy. A szerverkereső frissítés után 3 szabad helyet mutat, kattintva harmadik vagyok a várakozók között. Kilépés, még mindig 3 szabad hely a szerveren. Na ezek a dolgok azok ami miatt ez egy béta fázisú játék. Optimizálatlanul összetákolt katyvasz viszont szép a grafikája, de ezt a látványt a gáz és a gázmaszk, a köd, vagy a homokvihar elnyomja. Nem a pénzt sajnálom amit kifizettem érte, hanem a várakozást. Idáig szerintem ez a leggyengébb battlefield játék.
-
scope2007
addikt
válasz Pubszon #13102 üzenetére
sajnos nem lett jó, mikor indul a gém alapból sztem 1280x1024ben indul és akkor méretezi át a desktopot, így az ikonokat átrakosgatja, és mikor betölt akkor automatán felrakja nagy screenre, azaz 1920x1080ba
wtf van ezzel márCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
smokiii1
aktív tag
válasz Zso Ro #13142 üzenetére
Ha nagyon új minden és tudsz egy kicsit angolul akkor nézz youtube-on videókat a játékról. Elég sok youtuber foglalkozik a BF-el, beszélnek a játékmódokról, fegyverekről, kasztokról, mi hasznos, mi nem, meg vannak olyan videók is ahol tanácsokat adnak hogy mirevfókuszálj ha gyorsabban akarsz fejlődni.
-
PeeterssoN
őstag
Baszki nem lehet guggolómódban csúszni? Eltűnt az állandó futás opció?! Legalábbis nálam arra volt állítva így insta ment a becsúszás. Most meg 3 gomb kell hozzá!
-
Vivalas17
újonc
Sziasztok! Tegnap megvettem én a BF1-et remekül működött minden, de ma mikor elindítottam volna fekete képernyő lett és lefagyott mintha nem ismerné fel a videó kártyát ezért frissítettem is a drivert, de ugyan úgy nem indul el. Egy AMD R9 380X -em van más is tapasztalt már ilyet? Minden más játék elindul.
-
válasz Zso Ro #13145 üzenetére
Alapvetően a Battlefield csapatalapú játék. Ha van egy kisebb csapatod/squadod akikkel együtt tudsz menni akkor nagyon sokat húztok egymáson. Például a KD-ra kivetítve ha van egy ügyes medic akkor mellette sokkal könnyebb jó aránnyal végezni. Ha jó a Squad leader akkor a parancsokat az osztagjához mérten ügyesen adja. Ha támadtok akkor támadást és amikor megálltok egy ponton akkor védekezést. 1-1 parancs teljesítése sokszorosát adja pontban az öléshez képest.
Egyébként én is COD-ról tértem át, csak én a BC2 óta játszom inkább Battlefieldet, volt időm beletanulni.
-
Pubszon
veterán
1 óra játék után, az második kb 27 perces CQ kör utolsó 5 percében előjött az FPS droop, ami néha szokott, inkább mikrolaggos de ilyenkor beesik az FPS 52-54-re, de nem tudom mi az oka.
Monitoroztam mindent, de nem látok semmi különöset.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Zso Ro #13145 üzenetére
Nekem pl néhány óra játék után esett le, hogy pl. assault csúzlival (Automaticon 1917 Storm) sokkal jobban adja, ha csípőből lövök, mintha zoomolnék. Utóbbi pár BF-ben megszoktam, hogy szinte mindig emelem a fegyvert úgy lövök, azért is volt furcsa. Zoomolva pl (úgy érzésre) mintha jobban szétköpködné a lőszert az én játékstílusommal. (végig futom a meccset, keveset állok meg).
Ahogy a kolléga is mondja, ha követed az utasításokat jobban adja a pontokat, az jelenti a fejlődés alapját.
Nyilván míg nincs megfelelő pályaismereted, illetve ha teljesen passzív csapattársakat fogsz ki, úgy nehezebben fejlődsz.Náhány jó tanács: válassz mindig squadot; ha nem adnak utasítást, akkor válts squadot / servert (balfsz teammel csak küszködés, plusz elveszi a maradék kedved is a játéktól); ha squad leader vagy, akkor pedig adj utasításokat. Előzőeken túlmenően healelj, supportolj, stb.
-
Zso Ro
senior tag
Na ismét nagy segítség. A gyógyítás és a foglalás alap,folyamatos supportot adok,és elekzdtem lassítani a játékomon,mert ez valóban nem hentelős játék.Az ammo dobálás rejtelmeiről még lövésem sincs,mondom nekem itt minden új,és valóban úgy kezdtem neki 14 év FPS gémelés után a BF1-nek mint egy hugyos Jóska bölcsi után az ovinak.
-
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #13141 üzenetére
1,5giga memória lehet kevés minden lowon van
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
válasz Zso Ro #13142 üzenetére
A KD nem jelentia fejlődés gyorsaságát. Sokkal több pontot ad ha foglalsz, gyógyítasz vagy ammot dobsz. Ki kell ismerni a pályákat, a fegyvereket és nyugodtan kell játszani. Ha itt is belerongyolsz a közepébe akkor ritkán jössz ki jól belőle.
A kaszt szintlépése azért lényeges, hogy tudj újabb fegyvereket venni.
-
Zso Ro
senior tag
Xaels-nek hála eljutottam ide.
Most jön a kisgyerekes nyafogásom,érdekel hogy valósak az érzéseim vagy csak keveset iszok játék közbenNem tudom itt ki mennyit tolta az előző BF-eket,nekem ez az első.COD-os voltam az első szkájfáj verzióig,nameg MOH,
Ami feltűnő,hogy rohadt béna vagyok benne.Lehet nagyok az elvárásaim,de a legtöbb esetben a statom mínuszos,és elég hátul vagyok.Lesz@rnám a dolgot,ha ugye nem ezek jelentenék a fejlődés gyorsaságát.Itt valahogy olyan lassan fejlődök,hogy gyakorlatilag egy helyben toporgok.Este lettem 7-es szintű.
Éjfélkor ki kellett lépnem és átmenni COD: BO-ba hogy helyreállítsam a saját magammal szemben állított követelményeket.Azt hittem elfelejtettem lőni,de végülis ezt a lehetőséget elvetettem látva a játékom Black Ops-ban.Tudom két külön műfaj a COD és a BF,és gyakran megy a sz@rdobálás a két tábor között,de engem ez hidegen hagy.
A végére a sok katyvaszból a kérdés mégegyszer: tényleg ilyen lassú a fejlődés vagy én vagyok egy gyökérláma?
ÉS végezetül még egy: Mit hoz az egyes "kasztok" fejlődése:Assault,Medic,.... amikor ez lép szintet és nem a karakter?
Meló után vagyok,nézzétek el nekem az agyfosást,a válaszokat pedig köszi
Végezetül 2.0: Hellfighters DLC kódot esetleg tud valaki,nem feltétlen pénzért,mert azért én is meg tudom venni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #13084 üzenetére
Ja még mindennek leesett az ára Trump lenyomta a dollárt
Egy irodai gépet raktam össze, a kosárban volt hagyva, 5 alkatrész 65eFt-ról 58eFt lett
De már megy vissza minden siessetekAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
prokxy
veterán
Az eheti medálok másnál sem aktívak? Van hogy a 2 hetes vagy hogy a múlt heti lesz a listában, komolyan, ezt olyan nehéz megcsinálni?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Czvik2.0
tag
Létezik olyan hogy a lángszóróból csak a gáz jön de nem ég? Ma jött velem szemben a tag de nem égett neki...lőttem mint a barom de nem halt volna bele csak szépen nyugodtan odasétált és lekéselt. Nem nagyon találkoztam még buggal de azt hiszem ez az volt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
EPIC Moments Fasza válogatás lett.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #13121 üzenetére
(#13121) Laraxior
THX! Király!Medálok: BATTLEFIELD 1 MEDALS STAGE 1
Szerintem akár mehetne a kezdőoldalra is mint hasznos infó.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Laraxior
titán
-
fuvi
senior tag
-
voodoo98
addikt
válasz giornalista #13096 üzenetére
Jó lett a vidi, grat!
Hogyan rakod ki a jobb felső sarokba a kill logot (ki lőtt le kit mivel) ?Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Rico45
őstag
válasz Laraxior #13113 üzenetére
Igen az sokat számít.
De azért nem semmi
Az a gond hogy több ramot már nem lehet belepakolni.
Lehet nem is segítene rajta.
Na mindegy is.
Sajnos mindig másra kell az a rohadt pééz:-)Köszi a reakciót Köszi hogy nem nevettél ki,hogy mivel is erőlködök
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Csak érdekesség képen leírom nektek,hogy a régi gépemen is elfut a játék
Q6600
4gb ram
HD6950@70 2GB
840 EVO 250 gb
Van hangja rendesen Szerintem szenved :-DD
El lehet vele bohóckodni szépen
Jó ,persze majd ha összejön, veszem az új gépet.De addig is, ez is megtesziNem röhög ! Együtt érez
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban BF1 et venni? Mexikó még lehetséges vagy már tiltva lettek ezek a kiskapuk? -
scope2007
addikt
válasz Pubszon #13102 üzenetére
Woow köszi, hazaérek ki is próbálom
Remélem nálam is működni fogAmúgy tegnap előjott nekem is a kegyetlen akadás
Hazaértem melóból, gondoltam megyek lőni egyet, erre vagy 40fpssel ment a játék, és semmi nem változott, sem driver, sem win10 frissítés
Toltam egy gép restartot, és újra a régi volt szerencséreCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #13099 üzenetére
Nekem hála égnek csak egy bugom van amit hackieeee is írt, azaz a fénylő sivatagos pályák. Na jó, meg amikor lövöm de nem adja be a találatot. Meg ellopja a kezdésnél a lovam. Meg nem lehet nagyítani, lőni a tankkal, meg...
-
válasz Varga György #13103 üzenetére
Eladni fegyvert nem tudsz. Battlepackból kapott skineket lehet bezúzni és az azért kapott cuccot csak battlepack vásárlásra lehet fordítani.
-
krisz901
csendes tag
sziasztok!
az a baromi nagy gondom, hogy kegyetlen fps droppokat produkál a játék az összes beállításon...
12 GB ddr3 1600mhz RAM
i5-4460
gtx 1060 3 gb.
trialt, FHD high-on röhögve vitte.
win7et használok amúgy. ez most meg ha 60fps alá leugrana az fps, akkor inkább gondol egyet és még lejjebb ugrik mert az olyan vicces, mintha pár másodpercre befagyna a játék. valami megoldás esetleg? -
Varga György
csendes tag
üdv eladtam pár fegyót de a pénzt nem rakja át a másik kasszába így nem tudok másikat venni, hogy lehet átrakni? tudja valaki?
-
Pubszon
veterán
válasz scope2007 #13063 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megoldottam.
Ikonra jobb klikk/tulajdonságok/kompatibilitás majd itt a kompatibilitási hibaelhárító futtatása. Itt pedig csak tovább és annyi. Ez után már nem húzza össze az asztalt.(#13098) N@idia: +1
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Windows 11
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest