Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz bulikavagyok #16042 üzenetére
A 60 euros digital ár, az általában itthon 12-13k-s dobozos áron megvehető.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz bulikavagyok #16037 üzenetére
PC-n nem tudtok más régióban vásárolni? Már régóta, nem mennek a vpn-es, proxy-s megoldások, sőt ez mindehol tiltva is van.
Ami nagyon új és fogy, ott általában nincs akkora árcsökkenés. Esetleg egy egy bundle, vagy ha hw-hez adjak gift-ként az tudja levinni.
Értsd: mafia III-at vagy watch dogs2-őt tök jo aron vehetsz pc-re, de overwatchot vagy bf1-et nem
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz Németh Péter #15894 üzenetére
Ja, csak user nem fog otthon wiresharkkal csomagokat ellenőrizni, főleg messzemenő következtetést levonni a program által elé tárt adathalmazból.
Mármint abszolót logikus amit mondasz, csak nem életszerű az ilyen jellegű debug user-oldalon.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz zsolti_20 #15686 üzenetére
Skype-n szoktunk csevegni, de vegyél fel nyugodtan Origin-en. VVaC_Valkyrie
Van itt egy másik csapat, akiket rendszeresen látok együtt játszani, ők irtak egyszer egy TS-t, ahova mehetünk nyugodtan, és akár több squaddal is mehetünk együtt. Csak a cÍme nincs meg (Prokxy, lofagi, ha esetleg olvassa )
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz PeeterssoN #15676 üzenetére
Ah bolondság, ne mondj ilyet
Pont ez maradt meg h. Csokinak magyaráztam skype-n, h. látod nézd meg ezt az etejedu srácot, végre egy normális lead, aki adja a parancsokat és faszán együtt mozgunk, ha meg véletlen nem ad, és hozzám kerül, akkor se hiszti lesz belőle, hanem továbbra is 3 mapon keresztül a legjobb squad vagyunk, holott egyikünk se emelkedett ki a tömegből, csak összedolgoztunk
Volt most reggel pislogás, amikor megláttam a nicked itt, sejtésem nem volt, h. egyáltalán honfitárs vagy, nem h. ph-s
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz PeeterssoN #15672 üzenetére
Pedig, tegnap este azért jó kis squad jött össze, üdv VVAC_Valkyrie ^^
Make things work
-
-
X Factor
addikt
válasz Snip3r_HUN #12344 üzenetére
Ez lenne nekem a must have monitor, csak az a fránya hajlÍtás úgy idegesÍt. Ráadásul anélkül, lehet megállna 100k-ban.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz kisza25 #11938 üzenetére
Megtörtént, a vsync volt a ludas, érdekes.
Mióta van Freesync mobnitorom, szeretem használni, mert a fixált 75-el, ugye ha 40-ig le is esik, akkor is folyamatos a kép, meg se suttering stb...
De itt vhogy 75-ről hajlamos bezuhanni. Anélkül nálam is hozza nálad Írt értékeket. 100 körüli átlag, de 70-80 alatt is nagyon ritkán láttam.
Ja igen, meg bár Írtam Motion Blur még se volt off
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz kisza25 #11926 üzenetére
msi ab, riva tuner megy dx 12 alatt is.
Hmm érdekes. Nálam 16.9.2, gép adatlapon, vsync megy, freesync is bevan kapcsolva. itt is ultra és motion blur off. Így ált 75 megvan, de néha ugrűl 50-75 között. Ugyanúgy 64 fős multi. Fps szituáció függő, de intezÍv környezetben sokszor leesik 50 körülre. Gpu végig 100% és 1100-as órajel.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
X Factor
addikt
Tegnap mi is haverral, már terveztük h. a 0-24-es Tescoba éjszaka elnézzük-e, vagy kora reggel különböző helyek csekkoljuk a készletet.
Majd rájöttünk, hogy az időnk nagyobb kincs, és 12500ért megvettük a cdkeys-ről. Konzol esetén még megértem a nagy őrületet, no de pc-nél.
Make things work
-
X Factor
addikt
Van itt társaság, akik szokták együtt nyomni esténként? SzÍvesen becsatlakoznék valahova.
Make things work
-
X Factor
addikt
DX12-ben, alt-tab nál nektek is kifagy? 16.9.2 driver.
Make things work
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest