Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
A fog war az a shotgun only, nem ...?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
És akkor lesz új szerverkereső is, vagy hogy lesz ....?
Mert ezzel a vacakkal ami most van privátszerverre keresni , hát nem tom ....I love latte-avokado !
-
whitezo88
nagyúr
Első Behemothom is meglett [link]
-
Lendova
őstag
válasz laceszgamer #13682 üzenetére
BF4-ből kiindulva, talán délutánra lesz...
De remélem tévedek és végre egyszer időben közzé teszik.All fiat goes to zero.
-
ciry
őstag
-
laceszgamer
addikt
-
Lendova
őstag
Holnap patch.
Battlefield 1 Fall Update 11152016
PC: Multiplayer will be offline for 1h starting 08.00 UTC / 12.00 AM PT.
[ Szerkesztve ]
All fiat goes to zero.
-
laceszgamer
addikt
válasz melega #13677 üzenetére
Semmivel se, inkább nagyon könnyű, még hardon is, bár ez leginkább az AI-nak, vagyis annak hiányának köszönhető.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
válasz stickles #13676 üzenetére
Drivereket frissítetted? Dobj fel egy monitorozó progit és nézd meg, hogy mennek a hardvereid. Origint is heréld ki(in game kikapcs, Helper Service kikapcs) és ha lehet ikonról indítsd a játékot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
melega
őstag
A BF 1kampány mivel nehezebb mint a 4. része?
-
válasz stickles #13674 üzenetére
DX11 vagy DX12? Win? Felbontás? Kicsit több info.
(#13673) whitezo88 akkor nem csak nekem fura. Néha a tankot sem látom a puszta kellős közepén, csak szaladok-szaladok majd durr és fekszem és akkor látom, hogy volt tőlem egy köpésre.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stickles
tag
Sziasztok
Most vettem meg a Battlefield1-et . A bétát próbáltam ott nem volt gondom , de most annyira szaggat , h élvezhetetlen a játék , bármilyen beállításon .
Low-----Ultra ugyan azGépem
Fx 8350
Giga gtx 760
8gb ramHálás lennék ha segítenétek
-
whitezo88
nagyúr
Ilyet en is tapasztaltam, sokszor atment a lovedek rajtuk pedig nem is futkorasztak. Neha nagyon durvan adja scouttal egy egy mapon mashol meg esek kelek. Btw: par napja lattam meccsen 83-8as scoutot es nem tankozott. 50 headshotja volt mert irta a vegen. Ha ez nem cheater akkor megeszem a kalapom...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz BlessedElroy #13663 üzenetére
Mi ez/ki ez, Neo a Mátrixból?
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Aventador91 #13669 üzenetére
De supermanesen megfejelte a tankot hálistennek. 18-4 sikerült neki az új technikával.
Origin: BlessedElroy
-
Aventador91
őstag
válasz BlessedElroy #13663 üzenetére
Szerintrm nem cheat, csak ügyes
-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm urak!
-
spanglee001
addikt
válasz BlessedElroy #13665 üzenetére
és itt egy videó a reportolásról [link]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
törölt tag
válasz BlessedElroy #13665 üzenetére
Open your Friends List
Click the '+Add a Friend' button
Search for the ID of the user you want to report
Click on their name to open the user's Profile
Click 'Report User' and tell us what sort of problem you're having
Otherwise, we recommend that you submit any or all of the following:The screenname, Gamertag, PlayStation™Network online ID or ID of the offender
A screenshot of the action as it is taking place
A screenshot of the main score screen -
BlessedElroy
senior tag
Hol tudom jelenteni ezt a férget? Valaki segítsen légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
BlessedElroy
senior tag
Nézzétek ezt a kis cheater g.cit, de megdöglött a rohadék. Megyek is jelenteni.
[link][ Szerkesztve ]
-
Hogy legyen valami pozitívuma is a medálos bugnak, legalább megadja amit akkor csinál meg az ember. Így lett meg most a Scout-os medál, ha már beadta megcsináltam azt is. Na de lehet ezután le is teszem azt a kasztot végleg. FAO-n álltam lent F és B között. Az erőd szélén állnak és lőnek a medicek meg a scoutok. Telibe rajta a célkereszt és nem adta be hitre sem. Ott szenvedtem, előtte meg fent D-nél lőttem egy 8-0-át, aztán meg egy 6-ost A és B között simán reflexből. Néha adja, néha meg senki sem döglik.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Lac-coo
őstag
válasz Carlos Padre #13659 üzenetére
Az igaz, ha valami rovodpalyas assault akkor ez az
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz Locutus #13649 üzenetére
Nekem bejitt, shotgunt nem nagyon hasznalok, bar eros de azert el is kell jutni valahogy odaig, hogy hasznalni tudjam, az alap smg-k meg szerintem meg meg ugy nem jo kozepes tavra sem....
Marad ez a csuda
Egyebkent ha mar patch, en adnek egy kis hatasos lotavot az assaultnak, nagyobb nyilt palyakon szi te mar kihalnak, pedig nagyon kellene legalab squadonkent ketto....
Csak a 20 meteres lotav miatt inkabb mindenki medic....De egy valaszthato forgo tolozaras puskat is elviseltem volna assaultban
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
őstag
válasz sz.atesz89 #13652 üzenetére
Reddites pletyka szerint holnap
-
-
válasz SkyS1gn #13650 üzenetére
Olvasom mindkettőt csak érdekességképpen. Hát van egy-két rinyagép akit jól fel kéne pofozni.
Komolyan:
- A Shotik legyenek még távolabb hatásosak.
- Az LMG-ket nem élvezet használni, nyomni az egyes egérgombot folyamatosan nem érdekes.[ Szerkesztve ]
-
sz.atesz89
tag
Mikor lesz már végre patch?
PSN: szuhi
-
lofagi
addikt
Egy kis Martini-Henry az erdőben! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Locutus
veterán
válasz Lac-coo #13605 üzenetére
Igen, de úgy érzem, hogy pont arra a középtávra meg baromira nem jó, amire a legtöbbször kellene.
Elvégre nem sniper vagyok, hogy messzire lövöldözzek vele... közelharcban jó, de ott is több idő és ammo ledarálni vele az ellent, mint a shotival, tehát második, és harmadik killekre kevesebb az esély. Hát még a 2x60 tár. Az out of ammo is sokkal jelentősebb probléma vele.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
atee
őstag
Direkt nerfelték a szerver keresőt? Mert nem látok egy szervert sem...
D-day 2002-01-04 01:54
-
válasz Lac-coo #13643 üzenetére
Minden ponthoz elvisz legalább 3 ösvény/folyosó...
(#13644) N@idia a gázgránátot, hogy dobod el 200m-re a fűben hasaló sniperre? A gázzal a saját csapattársaid is szopatod, mert a köhögéstől meg a hányingereffekttől nem lehet rendesen célozni. Ha meg töményen van 2-3 akkor látni is alig lehet benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lac-coo
őstag
Tudom, higy kell jatszani vele, szerinted nem tanultam meg futni allandoan mint a nyul...?
Az erdos meg szerintem nem olyan jo, en nagyon sok granatspammelest latok, meg most fejbol nem tudom, de pl van pont amihez nem is visz kerulo ut.
De ez mondjuk mindegyik palyara igaz, ezzel a granatozassal csinalhatnanak valamit, foleg a gazzal....I love latte-avokado !
-
válasz laceszgamer #13633 üzenetére
Amiens-en és Scar-on tapasztalom én is ezt a bugot, de nem a ködtől függ. Van amikor verőfényes napsütésben is előjön, de a többségében nem. Amivel kicsinál az az újraélesztős hiba, vagy beragad az újratárazás effekt, vagy a hasamból áll ki a fegyver illetve szimplán csak nem tudsz lőni amíg nem váltasz oda-vissza fegyvert. A másik meg ha elrepül a hullám és gyakorlatilag a halálom helyén húznak fel mire átjut a kamera 3-szor lőnek szitává megint.
MÁS
Ennél a játék szériánál 1 adott statisztikai elemet nézni botorság. Hisz minden mindennel összefüggésben van. Lehet valakinek kimagaslóan magas a KD-je, de az nem jelenti azt, hogy jó játékos. A WL arány sem mond el semmit. 1 fecske nem csinál nyarat mint mondani szokták és ha az autobalance a szopóágra küld akkor úgy jártál. Na meg aki a statisztikákban merül el az elfelejti élvezni a játékot.
(#13621) Lac-coo nekem semmi bajom az Assault kaszttal. Nem szabad megállni vele középtávon mellett veregetni, meg kell tanulni közelebb kerülni, úgy mozogni hogy a pontlövőkkel megizzadjanak ha el akarnak találni. Simán csináltam valamelyik nap is Argonne-n vele 21-1-es arányt, de a végére is 40-8 vagy mennyi lett.A CQ64-es Argonne meg az utóbbi évek egyik legjobban megtervezett INF-es pályája. Nincs olyan, hogy beszorul a harc mint Metron vagy Lockeren és átmegy gránát spammelésbe.
-
kisza25
félisten
most már eljutottam odáig, tudom mi az a medál és most már engem is felhúzott, mert mikor majdnem megvolt, bf1 dx11 hiba leállt és mikor újra felmentem az a medál már nem is volt köszi nektek, jobb volt tudatlanságban élni
zsolti_20: köszi
players111: ok értem és akkor mi az a /D
Aventador91: imádom a videóidat, nagyon sokat tanulok belőlük[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
őstag
-
scope2007
addikt
Nálam meg most javult a gém, lol
Eddig a hitbox vicc volt mint bf4ben
De már két napja végre halnak az enemyk, nagyon könnyen, kb ranézek és meghalt
Wtf van már a játékkal vicces bitzesCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
laceszgamer
addikt
Amiens + köd = szívás.
Egyetlen olyan bug ami elő szokott jönni nálam és kegyetlen gáz.Ha jön a köd, akkor kb ahogy átsüt rajta a fény kék vagy sárga világítás lesz mindenen rosszabb esetben semmit se látni tőle annyira erősen...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Aventador91
őstag
büszke vagyok magamra kitartottam a végsőkig ilyen körülmények között... csóri tanknak folyamatosan halál közeli élménye volt. a végén már lángolt az egész, egy ép ülés nem maradt, de nem tudtak kiszedni a kis genyók
-
Lac-coo
őstag
Egy tuti , 64-es erdos palyara ne menjetek, az a jatekipar szegyene
I love latte-avokado !
-
Edem05
őstag
válasz BlessedElroy #13626 üzenetére
sztem nem trollkodik
-
Pubszon
veterán
válasz guftabi96 #13623 üzenetére
Pont most találkoztam a tankos buggal.
Ja meg ha élesztenek akkor a fegyverem szinte mindig bugos, mert nem tudok vele semmit sem csinálni, csak ha váltok pisztolyra meg vissza.
A menü meg még hogy rossz, de a procit már az is zabálja 30-35%-ra.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
guftabi96
addikt
Megjelenéskor magában a játékmenetben nem sok bug hátráltatott, de most már ott tartok, hogy állandóan van valami.
Most pl ezzel találkoztam:
[link]
De tegnap óta sokszor van az is, hogy ugye a távcsőben éles a kép, körülötte meg full homály, na ez így marad akkor is, ha épp nem célzok. középen egy akkora körben éles a kép, mint amekkora a távcső, körülötte meg minden homályos.
A menü még mindig egy semmirevaló szemét, alig várom, hogy a Bf4 is megkapja...#KeepFightingMichael
-
Lac-coo
őstag
Én csak assaulttal szopatom magam, szóval nekem nem olyan fényes a KD , mert teszem a dolgom , tolom előre ahogy bírom, megyek rá tök reménytelenül a tankra stb ...
Amíg meg nem unom
Igazából elég casual játék lett ez....I love latte-avokado !
-
Allien
veterán
válasz laceszgamer #13615 üzenetére
Azért részben, de hülyeség. Azért, mert ha kurva alacsony, akkor ott valami gáz van. Pl eleinte 0,1 volt ez nálam. Miért is? Ja, mert folyamatosan fagyott a játék, leállt 6 másodpercre... Mostanában, hogy megoldódott a fagyás, max ritkán akad egy kicsit, már totál más a helyzet. Ennek ellenére, ha mégis topba kerülök, tudom, szar a csapat. Normál K/D közel van az 1-hez. De, ha valakinek kirívóan magas, az me csal. Ez alól kevés a kivétel, ez tuti... Annyi skiles csávó NINCSEN a földön. Persze, vannak kiemelkedően jók, de, hogy folyamatosan mindig, mindegyik szerveren hozzák az 5-s szintet, na az kamu. Ha másért nem, mert KELL találkoznia egy csíterrel, aki elkeni az arcát, mindegy, mit tesz.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Gyula84
veterán
válasz laceszgamer #13610 üzenetére
hogy k/d itt nem igazán érdekli a többséget.
naplót vezetek róla jó?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zsolti_20
senior tag
senki?
-
laceszgamer
addikt
Hát, lehet a reménykedés találóbb lett volna, legalábbis egy BF-ben valahogy számomra mindig a Win/Loss volt a mérvadó.
-
BlessedElroy
senior tag
A K/D az olyan, mint a barátok közt. Mindenki nézi, csak van aki tagadja.
Tankosokat se általánosítsuk azért. Én sokat tankozom, de ha sikerül beleülnöm, akkor valószínűleg én foglalom és/vagy védem a legtöbb zászlót a 64 ember közül. De minimum a top 3-ban leszek. Amelyik tankos campel és lövöldözi a gyalogosokat, az sztem is ott rohadjon meg! Jó ránézni a fasza K/D-ra a meccs végén, de azzal nem fogunk csatát nyerni.[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
Az a baj, hogy a tobbseget a kd erdekli ....
I love latte-avokado !
-
zzola
titán
Honnan veszed, hogy a K/D nem érdekli a többséget? Csináltál közvélemény kutatás?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Most kezdtem nemrég a dolgot, valaki esetleg tud valami pontosabb infot a sniperről? Mit kell igazából nézni a fegyvernél? Nem tudok rájönni melyik számít jónak és melyik nem. Jelenleg russian 1895-el tolom. Van esetleg ennél jobb?
-
laceszgamer
addikt
Tuti gyorsan fejlődnek vele, mert úgy dől belőle a pont, ráadásul izgalmas úgy a játék is.... ja nem.
Kedvencem az mikor valaki végigcampeli egy tankban az egész játékot, és ha még ki is kapnak a végén irogatja, hogy " ez " meg hasonlók... csak nem sikerül neki rájönnie, hogy k/d itt nem igazán érdekli a többséget.
-
Allien
veterán
Nekem nulla pinget jelez. GPON optikán ok, hogy alacsony a ping, de gondolom másnak is. De valami miatt nullát ír mindig.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
Locutus
veterán
Meglett végre a hellriegel, de.... fassetudja. Amennyire istenítik, én valahogy pont annyival jobb voltam eddig a Model-10 A Hunterrel. Lépten nyomon 1-5 hp-val futnak el előlem az ellenfelek...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Pubszon
veterán
válasz Snip3r_HUN #13602 üzenetére
1-2 kört megnézek, de a tearing miatt nem szeretem.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz laceszgamer #13594 üzenetére
A DICE szerverek szerintem azonos sorrendben adják a pályákat, nem?
Most is játszottam ugyan így 6 CQ-t, az első pálya a Fao Fortress, az utolsó pedig a The ST. Quentin Scar.
Van CPU igény különbség a pályák közt rendesen.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest