Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nejad
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #12598 üzenetére
Ezek a magamutogató videók nem az én világom, amúgy ebben a lövegben még nem ültem mert a sok kis nyomi elviszi a játék elején és a bázis bejáratánál kempel vele. Sima tankkal meg szerintem már mindenki lőtt le repülőt mert olyan lassúak, de még a parti vagy a hegyi 2 csöves mazsino ágyúval is. Sőt még a felvehető tankelhárítós puskával is. Ebből a játékból a maszek szerverek hiányoznak leginkább, tegnap 13 sniper volt a csapatban a fao vagy milyen erődős pályán.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #12598 üzenetére
Nekem tetszett! Az egyik lövéssel 2 repcsi ment a levesbe?
-
nejad
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #12592 üzenetére
Nem nagy szám, talán 2 lövés volt ami távolabbra ment, a többi szinte a fejed felett vagy már szinte az arcodba csapódtak a gépek.
-
lofagi
addikt
Szépek a lövések.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Edem05
őstag
Jól nyomod, ment a like. 😁👍
-
Frod
addikt
válasz RaGi91 #12578 üzenetére
köszi a tippet, akkor este ránézek én is - pl a sniperekről akkor első körben kapom is le.
ezt ki kellett tapasztalni, vagy valahol figyelmeztet erről a program, mert ha ezt tudom én sem használom default-ként kb mindenre!? (bár azért mindenről nem kapom le, mert baromi menőn néz ki ha sikerül beadni egyet!)Do you see the white shadow?
-
Snip3r_HUN
addikt
Itt a második epizód.
Battlefield 1 | Clear Sky #2 | A Montage by Snip3r_HUNIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sheep
addikt
válasz Fitzgerald #12589 üzenetére
Arról nincs hír hogy lesz-e valami battlelog-hoz hasonló cucc a jövőben?
Valahol olvastam hogy ez így csak átmeneti állapot mert bugos lenne a kibővített menü (fegyvervásárlás és hasonlók) a multiplayer alatt, de hegesztik.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
laceszgamer
addikt
Majd mire kijön a DX13 arra pont használható szintre jön a DX12.
Eddig szinte mindig ez volt, reklámozták, hogy mennyivel jobb meg gyorsabb... hát nem igazán. Most a DX11 lesz olyan helyzetben mint anno a DX), marad sokáig ez a fő DX.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Fitzgerald
veterán
Ezzel a nyomorult szerverkeresővel sosem fogok kibékülni. Ha 63-an vannak a szerveren és joinolsz, a rohadt animáció miatt már tuti hogy megelőztek, és már csak sorban állni tudsz. A másik meg hogy mi a rákért nem tudják feltüntetni hogy hol áll a meccs éppen? A tököm menne be olyan szerverre, ahol 900 fölött van már a ticket count, és mindjárt vége a meccsnek...
Battlelogban nem volt ilyen probléma. -
R3laX
addikt
Hahó!
DX12-ben tényleg ennyire megzabálja a gépet? LINK
-
nagyúr
-
hommeros
őstag
Az azonnali kill csak hátulról megy. A többinél úgy csapkodom a fejét a buzogánnyal mint Mari néni a szőnyeget.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
sheep
addikt
Amikor engem leszúr vki akkor bead egy animációt (pl hasbaszúr és látod az ellenség arcát közben).
Ez melyik gombbal működik? Ez nekem nem sikerül.Tegnap ott állt egy sniper , nem vett észre, odamentem nyomtam a meele attackot és csak simán döfött egyet, erre észrevett, nyomtam még 2x, nem halt meg, ugrott egyet és lelőtt. Meglepődtem mert azt hittem csak oda kell menni és simán le lehet bökni.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Rison77
senior tag
válasz RaGi91 #12578 üzenetére
Néha azért elég vicces, amikor belémereszt egy tárat az enemy, előveszi a kis stukkert avval is meglő 2x, én meg töretlenül felnyársalom. Persze a másik oldal is érdekes, amikor úgy 20 cm-re elrohanok mellette, ő meg néz , hogy ennek mi baja.Bár sinai desert-en elég hasznos, hála a csodálatos spawn rendszernek, bárhova akarsz spawnolni mindig kitesz 5 km-re a sivatag közepére. Mintha nem figyelné a pálya méretét a rendszer, mert oké, hogy egy kisebb mapon letesz 200-300 méterrel odébb, de a deserten ez kis kitérő legalább 1km .
-
RaGi91
senior tag
válasz voodoo98 #12577 üzenetére
Ha bayonet van a fegyveren, akkor lassabban tudsz zoomolni, és csökken a hipfire pontosság. Én nem használom, mert a bayonet rush pontatlan bugos és rengeteg idő, míg megölsz vele valamit.
Kb. 3x haltam meg miatta, hogy vagy átszaladt az enemy-n, vagy pedig többen voltak és lelőttek, úgyhogy inkább anélkül megyek, legalább nem üvölt közben a katonám, hogy "HELÓÓ MEG SZERETNÉLEK ÖLNI, DE AZÉ SZÓLOK, HOGY TUDD MÁR 20 MÉTERRRŐL"
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #12566 üzenetére
Ez hogy van pontosan? Bayonette mennyire teszi pontatlanná? Illetve amikor konkrét fegyver customization van, akkor attól mennyivel lesz jobb a fegyó? pl.: magnification, vagy a már említett bayonette levétel.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
voodoo98
addikt
Én írtam nem megfelelően.
A kérdés az lenne, hogy pontosan mi a squad suppression assist?
Hogyan lehet minél gyorsabban begyűjteni?(#12575) Xaels
Köszi! Akkor kb. jóra gondoltam, de gondolom fontos, hogy ne találd el, csak arra felé lőj![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
válasz Snip3r_HUN #12527 üzenetére
Ez is érdekes, szerintem összesen nem ültem annyit lovon. Inkább futok, de van abban valami amit mondasz. Itt a gránát nem dísz mint korábban. Simán elvisz 2-3embert egy jól eldobott nade.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
laceszgamer
addikt
válasz lofagi #12571 üzenetére
16-tól lesz valami egyhetes event is, legalábbis ezt feljegyeztem magamnak. Mi lesz pontosan azt nem tudom, mert nem volt kiírva, csak hogy akkortól lesz.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lofagi
addikt
válasz laceszgamer #12570 üzenetére
Novemberben már elkezdenek nekünk adagolni elég jó dolgokat, többek között a balance, átdolgozott suez pálya vagy melyik is az a 3 pontos sivatagos, új kihívások, mint a bf4ben is voltak. Lesznek itt jó dolgok ebben a hónapban.
Egy kis sniper közelharc, mert nem minden a kempelésről szól.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
laceszgamer
addikt
Elvileg hamarosan jon a kovi patch legalábbis mintha valami ilyesmi lett volna egy ma délelőtt linkelt oldalon.
-
Rico45
őstag
Skacok!melyik gombokkal kell szuronnyal támadni gyorsba?Bármit nyomok nem jó :-)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
laceszgamer
addikt
válasz sixpak #12562 üzenetére
A legjobb az volt nálam bugok tekintetében, mikor light tankba spawnoltam, de szerintem egy másik srác is pont abba akart, és konkrétan félig a tankba ragadva volt a tankomon egy medic. A pláne meg az volt, hogy láttam a halott társakat, hogy fel lehetne éleszteni stb... Aztán végül addig így a tankba ragadva volt míg le nem lőtték.
-
sixpak
nagyúr
válasz laceszgamer #12560 üzenetére
Nálam ilyen spawn bug még nem volt.
Igen, én is kaptam 2db. 3as ládát az előbb....igaz, ugyanolyan értéktelen vacak volt benn, mint a többiben, ment is scrap-nek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
válasz sixpak #12555 üzenetére
Vicces lenne ha a VGA nem lenne elég. Szerintem szimplán inkább valami bug lesz a háttérben.
Ez a végén nem jelenik meg dolog részben nálam is van, csak annyi, hogy az adatok megjelennek, de például mindenki profilképe helyén egy barna kocka van csak.
Azt utálom mikor spawn-nál rányomok a tankra vagy a lóra, és letesz állat / jármű nélkül, de persze a hozzá tartozó class-ban... ha már így tesz le, legalább az amúgy választott osztályba tenne...
Amúgy jött új láda is, legalábbis nálam már 3-mas esett az előbb, eddig meg kettesek voltak.
-
Aventador91
őstag
válasz bulikavagyok #12553 üzenetére
Konzolon bfezni olyan mint mekiben salátát enni. (nekem). még a hideg is kiráz
-
zzola
titán
válasz bulikavagyok #12553 üzenetére
Mertottnincsenekprok!
-
guftabi96
addikt
válasz sixpak #12548 üzenetére
De, nekem is ezt csinálja.
A hang megy. Utána egyszer csak magához tér és gyorsítva lejátssza a videót, ahogy felettem nagybá is írta.Cris99
Tudom, nekem csak az a bajom, hogy ezeket a dolgokat úgy tálalják, mintha örülnünk kellene neki, pedig az igazság (szerintem) az, hogy ezeknek a dolgoknak már megjelenéskor benne kellett volna lenniük.
Nekem böki a csőröm, de hát ez van.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
sixpak
nagyúr
(#12549) laceszgamer, (#12550) N@idia, (#12554) nagybá : nekem ssd-n van, de gyalázatos az Operation eleje...most rámentem egy másikra, még rosszabb, 10 másodpercekre lefagy... lehet egy normális VGA kellene?...na mindegy, a játék megy amúgy, csak ezek a videók nem...
szerk:. és ha már panaszkodás van...lassan egy hete, hogy a parti végén nem látom a summary-t, se hihglights meg mifaszom, sem battlepackok, csak a forgó karika.
Ez is egyedi hiba vagy ez tényleg ekkora rakás szar?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
-
1m1s
tag
-
BlessedElroy
senior tag
válasz BlessedElroy #12545 üzenetére
Nem is szóltam semmit, megkövetlek. Én vagyok bamba.
Origin: BlessedElroy
-
warcat
veterán
Amúgy garantálható,hogy jön majd (valamikor megint) a ww2 Battlefield, képzeljetek el egy D-Day operationst
Jó lesz.EA: It's in the crate!
-
feco70
senior tag
válasz laceszgamer #12542 üzenetére
Most már én is csak azt fogom nyomni. A bevezetők nagyon jók lettek.
-
guftabi96
addikt
válasz sirdenis #12536 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a bétában volt jelen ez a hiba, és elvileg javítva van.
Ha nincs, akkor viszont az tényleg elég gáz. És elég sok dolgot megmagyarázna
Egyébként mostanában sokszor látok olyat, hogy úgy szed le közelről az ellen, hogy nem látom, hogy ott van.
Most Monte Grappán volt olyan, hogy a killcam szerint ott volt velem szemben, de amíg én ki nem feküdtem, addig nem látszódott. (nem úgy értem, hogy elbújt, és nem vettem észre.)
És ez már többször előfordult velem. (nem gyakran)
Fel is vettem, de hát a jó öreg shadowplay most is csak hangot vett fel
Kis hiba jelző ikonok nem villogtak.#KeepFightingMichael
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Lac-coo #12535 üzenetére
Suez ezen a téren sem mérvadó,csak meg kell nézni itt és a többi mapon mennyi a kör végi zászlófoglalások száma. Ettől a maptól eltekintve így van jól,a feladatokra adjon több pontot ne az ölésekre.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sirdenis
tag
Mindenkinél más az időjárás? Ez elég gáz lenne.
-
Lac-coo
őstag
válasz Snip3r_HUN #12530 üzenetére
Azert latszik, hogy fragre loszar pontot ad !
I love latte-avokado !
-
feco70
senior tag
De jót röhögtem ma, fönt a völgyben feküdt két Sniper. A lovassal mind a kettőt kardélre hánytam, olyan bénák voltak, nem tudtak kilőni. Amugy szoktatok operations módba játszani? Ma kipróbáltam, hát nekem nagyon bejön. Nagyon izgalmassak tudnak lenni.
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #12523 üzenetére
Sniperek ellen a legjobb a gáz Ha oda vágod neki kénytelen maszkot venni és nem tud leszedni te pedig könnyedén bedarálod. Én eddig nem használtam, de most már igen és valóban hatásos épületekben is nagyon jó
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
guftabi96
addikt
Most először játszottam suezen cq-et.
(Eddig mindig a legvégére értem be. Most már értem, hogy miért akarják megváltoztatni.
Amit meg nem értek, hogy ez a map hogy jutott el ezen állapotában addig, hogy bekerüljön a kiadott játékba. Hát ez valami katasztrófa. Hogy is gondolhatták, hogy ez 64 fővel működni fog?#KeepFightingMichael
-
Pubszon
veterán
Ma este a RAM használat felment majd 11GB-ra, proci kihasználtság 90-100% között, GPU 70-80% között, és volt némi FPS droopom 50-52-re leesett.
Böngészőt bezárva sem sokat változott a helyzet, csak a RAM használat esett vissza 9GB-ra.
Ujra kellett indítani a gépet, hogy megjavuljon...Mi lehetett a gond?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
válasz boogie84 #12522 üzenetére
Akkor téged is nagyon utállak
Most, hogy betettétek megnéztem és azt írja 3-at öltem light anti-tank gránáttal. A vicc az, hogy egyik kasztomnál sincs betéve, nem sűrűn vettem fel más kitet sem eddig így nem értem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
-
őstag
-
laceszgamer
addikt
válasz boogie84 #12522 üzenetére
Gáz.
Alapesetben sokan nem maszkot vesznek hanem próbálják elkerülni... pont jó arra ha egy épületből kell kiszedni az embereket.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
juve600
nagyúr
BF1 játékosoknak kötelező lesz megnézni : [link]
-
RaGi91
senior tag
Nekem folyamatosan előjön ez az RGB artifacting bug. Ha egy bizonyos irányba nézek, akkor hol kéken, hol zölden, hol meg pirosan villog a kép. Nem enyhén idegesítő. VGA-nak semmi baja. Másnál is előfordult. -.-
-
válasz voodoo98 #12516 üzenetére
De mindenkit idegesít szerintem ebben a formában. Nekem is baromi nehéz medálok vannak, ha beadja őket. A Galambos medálból 2-t megcsináltam, de 2 napja nem tudtam folytatni mert mindig elcseszi a bug.
Kimaradt szerintem egy link.
-
voodoo98
addikt
Csak engem idegesít ez a kib. medal bug?! 2 db squad suppression assist-om bánja, h nem jó medál volt kiválasztva (illetve nem volt, mert berakta a multi hetieket)! K nehéz össze szedni squad suppression assist-ok, így meg főleg. Hiperidegesítő. Ki is léptem mára.
Egyébként tudja valaki, hogy ez pontosan mi?
Illetve, hogy hogyan lehet a legkönnyebben összeszedni?Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
válasz Dtomka #12514 üzenetére
Argonne az itteni Metro map. Csak sokkal kevésbé cső és több a kerülési lehetőség.
Valakinek meg van már a Puzzleökből megszerezhető fegyver valamelyike?
-
Dtomka
veterán
válasz lofagi #12409 üzenetére
Köszönjük a hasznos tanácsokat. (de ezekből szinte már mindent megtanultam )
Szerintem BF3 és 4 ben nem volt ennyire "élvezetes" repülőben játszani, a sok hőkövetős .... miatt.Nem tudom Ti , hogy vagytok vele, de nekem az egyik kedvenc mapon a Sinai Desert
(#12501) giornalista
"egy 1. világháborús Operation Metro Párizsban már volt is akkorra metró, és az eredeti pálya ugye párizsi "De jó lenne egy metro map.Tudom lehetetlen, de én egy Strike at Karkand mapnak is örülnék
Vagy a BF vietnamból valamelyik pálya....esetleg BF2. (...kumubula - gránátdobálás, arra emlékszik még valaki ? )
-
Zin
őstag
dejo h az edigitalnal is 16 eze r már a jatek és 3 napot kell várni..csodás...tegnap még 13 ezer volt...pff
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
scabi78
senior tag
-
laceszgamer
addikt
válasz giornalista #12501 üzenetére
Egyelőre azt se tudjuk milyen páyák stb elsznek. Én kivárom míg jönnek ki ifok, aztán majd kiderül lesz e premium vagy sem.
-
daveoff
veterán
válasz Németh Péter #12505 üzenetére
hát inkább ne hozzanak pályákat a régebbi bf-ekből, találjanak ki újakat, valós 1. VH-s helyszínekkel, meg egyébként se illene bele a képbe szerintem.
egyébként arról tudni infót, hogy a jövőben érkező kiegészítőkben itt is 4map/DLC lesz?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
őstag
válasz giornalista #12501 üzenetére
Ez már a Hardline-nál is így volt. Mondjuk onnan átvehetnék pl. a Double Cross vagy Train dodge pályákat... Utóbbin van gőzmozdony is, majdnem olyan, mint a BF1-ben.
-
glspeter1
őstag
válasz spanglee001 #12502 üzenetére
Semmit.
Nálam össze vissza cserélgeti körről körre.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
spanglee001
addikt
elindítom a játékot és a múltheti medálokat dobja be ezzel mit lehet csinálni?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
giornalista
senior tag
válasz guftabi96 #12495 üzenetére
sokkal nagyobb átkúrás a Premium: abban eddig 5 DLC volt, most viszont már csak 4 lesz.
igaz, az 5-ből 1 mindig korábbi játékok újragondolt pályái, de mégis, 4 új pálya, DLC. most ilyen nem lesz. pedig istenem, adná magát egy 1. világháborús Operation Metro Párizsban már volt is akkorra metró, és az eredeti pálya ugye párizsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest