- Lost Records: Bloom & Rage - Elhalasztották a második epizód érkezését
- Megjelenési dátumot kapott a Captain Blood
- Somber Echoes - Launch trailert kapott az űrbéli metroidvania
- Jotunnslayer: Hordes of Hel - Már elérhető a korai kiadás
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi 16-os szettem egy jobban terhelhetőre.
Mivel a mostani melett az erősítőm és a szubom is csak félig van kihasználva, és bizonyos esetekben kevés a jelenlegi maximumhangerő.Az erősítőm 140W RMS tud csatornánként 4Ohm-on.
Olyan szettet szeretnék amivel már megközelítőleg kitudom használni.
(120W körül lenne szerintem az ideális, akkor még az erősítő sem lenne csúcsra járatva)Szívesen várok minden ajánlatot, ötletet.
Lehetőleg új hangszór legyen, és az ára maradjon 30e ft alatt.Az alábbiakat néztem eddig:
Audio System Mx 165 Plus (Nagyon kicsi szerintem a mágnese ill a 80W sem túl sok, viszont 106db max hangerőt mértek vele 90Hz-nél)
Audio System Radion 16 (Ha jól tudom a magasa megegyezik az Mx-ével, és a 90W sem sokkal több mint az Mx 80W-ja viszont az ára +50%)
Audio System X-ION 16 (Ezt csak használtban bírnám megvenni)MNC The Rock szett(Nagy terhelhetőség, minőséginek látszó anyagok, csak félek a valódi minőségtől, a márkától)
Axton AC 26 (120W RMS-t ígér, szerintem ehhez elég kicsi a mágnese, valamint egyszerű anyagokból van, PP membrán, lemezkosár, viszont komoly a hangváltója)
Sinus Live SL 160 (Elvileg 100W RMS, eléggé Oldschool hangszóró, sajnos semmit nem találtam róla)
Impact PG65S (100W RMS, szimpatikusnak néz ki, viszont kicsit félek a márkától, mert nincs vele semmien tapasztalatom)
Szóval ezek közül kellene valamit választani.
És lehet, hogy sokaknak nem tetszik amit írok, de szeretném a hangerőt a hangminőség elé helyezni. Szóval ez alapján kellene dönteni.Más ajánlatokat is szívesen várok, ha valami ötlet lenne.
Amik semmiképp nem jöhetnek számításba:
Spectron 16-os (anno a spectron mélynyomóm a kocsi csomagterében megolvadt a nyári melegben és behullámosodott a membrán!)
Ground Zero 16-os fekete Titanium szett (a 100W rms ami rá van írva mese, 80Hz-en volt vágva és egy szintén GZ erősítő hajtotta de nagyon keveset bírt hamar torzított)Bocsi, hogy hosszú lett.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Valami készül...
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Automata kávégépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- PlayStation 2 Resident Evil 4 Limited Edition Steelbook PAL PS2
- Samsung np350v5c-s05de laptop - nem működik
- DEATHMATCH GAMING PC // E5-2650 v4 (12CoRe-24Th) // 16GB DDR4 // ZOTAC GTX1660 SUPER 6GB
- Revel Performa C52 center hangsugárzó
- Új Oehlbach Twin Mix One M audiofil hangfalkábel. 50%-50% OFC/ezüstözött. Szerelve és méterre is!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest