Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A Denon X2300 erősítőn próbáltam lejátszani USB oldalról egy filmet - ezt kipróbálás nélkül is megírtuk volna, hogy nem fog működni, az erősítők egyetlen egy videó fájlt sem játszanak le.
Szerintem olvass vissza kb. 1 évet itt és az S905/905X/912 topikban, meglátod, hogy mik a lehetőségek, szerintem, egy LibreELEC képes lejátszóval mindent megoldanál, egyrészt lenne egy jó HTPC rendszered másrészt elfogadható áron lenne az eszközöd. Soka jánlást kapnál egyik illetve másik oldalról is, nekem volt mindkét oldalról eszközöm, maradtam egy márkásabb S905-nél, elégedett vagyokvele.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest