Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #69047 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69047 üzenetére
Ja, ezt nálam is csinálja.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
Nem is tudtam h volt sdc19.
A samsung most teljesen olyan volt mint az apple.
Samsung echosystem, samsung is everything.
Jó lenne visszavenni az arcból mert egy rendszer skinről 9 percig pofázni az súlyos.
Semmi újjal nem jelentkeztek, az új buds nem használható telefon nélkül ami tök gáz abban a fényben, hogy az előző 2 iconx ment nélküle, nincs már jack csatlakozó
Viszonylag méregdrágán kapunk teljes kijelzős telefonokat de szerintem nagyon rossz irányba halad a mpbilág ezzel, gyorsan kéne változtatni valamit meet nem sokáig lesz lenyűgöző a kávementes teljes kijelző edge -el.
Igen, tele van hibákkal a szöveg de nézzétek el, semmit se látok abból amit írok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69044 üzenetére
Honnan jon, kinabol?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #69043 üzenetére
Jó lenne ha péntekig megérkezne mert a múlthéten kellett volna keresniük telefonon de még senki nem is hívott.
Az igény be lett adva, 2 hét amíg elintézik meg ideér szal péntekig itt kéne lennie, ne balfaszkodjanak mert kiverem a balhétSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69042 üzenetére
Kakastangát még nem láttam pl...
Na mikor lesz meg az alma?[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69028 üzenetére
Passzentosnak inkább [ez] néz ki...
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69034 üzenetére
Nem, elsore ezt is akartam irni, de magas labda kett volna.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69032 üzenetére
A csorommel? Jartatom, ennyi. 😀
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69028 üzenetére
Te is azt szereted, ha szuk?
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69025 üzenetére
Becsszó ha meglesz az almád küldök neked egy ilyen tokot, de aztán használd édes!
Amúgy mai napig a G4 bordó bőr hátlapja az etalon nálam.....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #69025 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #69024 üzenetére
Tehát a melegek meg a cigányok?
Ne fokozd inkább.
Az hogy te letojod, hogy lenéznek az még nem jogosít fel arra, hogy elítélj/lenézz másokat alaptalanul.
Ha ezt nem tudod megérteni akkor nagyon tudlak sajnálni, hogy ennyire behatárolt nézeteid vannak.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #69023 üzenetére
Engem is elítélnek, meghatároznak, de már letojom magasról.
Én pedig azt itélem el, aki megérdemli ill tesz is érte.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #69019 üzenetére
Miért kell melegnek lenned ha rózsaszín telefonod van és miért cigányos az aranyszínű?
Mert kategórikus. A rózsaszínt a csajok szeretik, és a csajos identitású srácok. Nem, nem a normál, épeszű meleg, hanem a rosszabbja. Az arany, meg azért, mert mikor megnézed a bandájukat, 5kg-nak tűnő fújt arany fukszokkal járnak, a ruhájuk többsége is aranymintás valami. És 90%-nál arany telefont is láttam (S6 és S7 ideje). 5 éves trafikozás alatt megfordult már nálam pár érdekes fazon, szóval nem kell nekem itt védeni a semmit.
Hagyjuk is. Ha neked tetszik az arany, hát legyen. Szerintem az a gáz szín, nem pedig a piros, visszatérve az eredeti témaindító hozzászóláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz vodrosjozsi #69019 üzenetére
Poénból írtam, hogy melyik mivel egyenlő, eszembe nem jutna ilyenek alapján minősíteni bárkit is.
Ilyentén az sem érdekelne, ha valaki beskatulyázna az alapján, hogy milyen színű telefont használok...stb.Szerintem nem érdemes ilyeneken vitatkoznotok egymással, nézheti és láthatja mindenki más és más szemszögből a dolgokat, lelke rajta...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vodrosjozsi
addikt
Félreértés ne essék: nem azért álltam le vele vitatkozni mert annyira érdekel a véleménye hanem mert beállítja az embereket egy telefon színe alapján olyannak ami szerinte gáz.
Érted, miért baj ha valaki meleg vagy cigány?
Miért kell melegnek lenned ha rózsaszín telefonod van és miért cigányos az aranyszínű?
Ez egyetemes hülyeség és velejéig rosszindulatúság süt belőle aminek sehol sincs helye. Biztos nem én gondolom túl hanem túl elmaradottak egyesek ezzel a felfogással.
Túl kéne már lépni azon, hogy kinek milyen a rassza, szexualitása, és saját magán kéne inkább fejlesztenie ha már mások felé rendeli magát.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Jo latni, hogy barmeddig nem koveti az esemenyeket az ember, mindig be tud kapcsolodni, nem valtozik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Piros = csajos
Arany = GyőzikésAmúgy én simán használnám mind a kettőt, ha úgy akarnám, nem izgatna más véleménye, nem mutogatni veszem a telefonjaimat!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Norbi.
őstag
válasz nrg_52 #69010 üzenetére
Nálam nem gond a piros sem, bár a legjobb az i7 féle matt piros volt. Volt sárga Xr-em, annak is imádtam a színét, főleg matt hátlapfóliával. Az ilyen színváltós dolgokat viszont nem bírom, lásd P20 széria Twilight, meg az összes kínai gyártó csilivili színei. Bár a Xiaomi Note 8 Forest Green elég bejövős.
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #69011 üzenetére
Egyetertek, bar azert egy rozsaszin telefon mar erosen megkerdojelezne dolgokat
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69011 üzenetére
Maradjunk. En mast mondtam?
-
nrg_52
addikt
válasz Norbi. #69009 üzenetére
Nekem meg arany a3-am, meg tezsvirem ketto is. A piros mondjuk nekem is eros kicsit, nem mondom, hogy buzis, azt se, hogy nem nez ki jol, de nalam nem fer bele, ennyi. Kokasnak megy a tarajahoz, meg meleg kakast amugy sem lattam meg, szal nala rendben van.
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #69001 üzenetére
Nekem tetszik a Produkt RED, szvsz ez már Unisex !
Több ismerős csajomnak van fekete szifon, akkor ők meg férfiasak ? ugyan már !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #69004 üzenetére
Nyitott szemmel kell jarni. Tobb tesonal lattam arany Samut mint feher embernel.. arany fuxhoz arany telo dukal. Nem sztereotipia.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Az alfahím. Biztos csak fekete zoknit vesz fel, mert férfi más színűt nem hord. Az autó színe is fekete, max fehér.
Gondolom az alfahím több időt tölt el a fürdőszobában a férfias krémeivel, mint 3 nő.
-
Aryon87
félisten
Ami arany, az mint tezsvires.. kar szepiteni.
Barmi mas szinu telo viszont allati jol nez ki, foleg a piros, kek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest