Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz aprokaroka87 #64093 üzenetére
Öregség, ja...
1995 elejéről van tőlük dedikált CD-m, akkor már a DJ pultban álltam, a Digital Scream pedig fellépett nálunk és ajándékba adták.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
Talán annyi a különbség, hogy a G4 esetében az alaplap volt a hibás, most meg egy szoftver. Ezt könnyebb lesz javítani....
Más
Már rég megvolt a Transformers a kihalás kora, de most meg is néztük.....baromi unalmas.....a 3 még csak csak, de ez nem.Más....megint😊
A vodafone/zte mifi az új aksival......az elötte lévő 3g-s hibátlan volt(szintén ZTE), ez meg 2x megy szervízbe
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mentic18
aktív tag
válasz aprokaroka87 #64093 üzenetére
Üdvözletem rókakoma. Hogy s mint? Nem vesz Ön is egy pléjsztésönt?
Samsung Galaxy A53 5G
-
Aryon87
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért ilyenkor van az hogy érzem hogy öregszek, valamelyiknap listázta a youtube az egyik ismert dalukat,mikor meghallottam egyből elkezdett rémleni..kb gyerek koromban hallotam utoljára ha jól emlékszek
De még magnó kazettán volt meg a szüleimnek....Amúgy üdvözletem mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
G3 feligmeddig (az inkabb kekhalallal szallt el, ahogy a mienk is), leginkabb a G4-et erintette, majd a V10-et is, volt G5nel is hebe hoba ha jol tudom. Most a G7 a soron kovetkezo ugy tunik...
Nem veletlen jo a 2 uj Xiaomi telefon... U11nek nincs lezerje
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #64089 üzenetére
Szvsz. ott csak lézeres autófokusz van ... ami kicsit gyengusabb !Hmmm tényleg U11 -ben is dual pixel van !
Poco és Mi 8 is dual pixel, mint a Samu csúcsokban !
Szerk.
Ahogy látom ez a Bootloop hiba a G7 -t sem kíméli (LG nem tanul a hibáiból?) !
Mióta is van ez náluk ? G3 -tól nem ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Quqesz
nagyúr
-
legenda
válasz vodrosjozsi #64082 üzenetére
Nem tudom, sosem torrenteztem és nem is fogok.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Megnéztük este a M:I - Utóhatást, tetszett.
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #64079 üzenetére
Ezen rohogtem en is egy nagyot, nem hiszem el hogy ismet megtortenik.. es de, ismet elqtak...
Es a bonusz, hogy a V40 sincs sehol... Dehogy veszek en V30-at.. anno mennyit jartam veluk szervizbe... Bar lehet megis jobban jarnek, ahogy annakidejen is 🤔Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #64078 üzenetére
Igen, jó, ez nem titok. De azért pl az LG is jó........lenne ha nem lenne ekkora fatökű!!!!! És igen, megint megcsinálták!!!!🤣
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Quqesz #64076 üzenetére
Igen, vannak azért eltérések rendesen a különböző gyártók között, bár néhány gyártónál típus függvénye is.
A Honor 8 esetén a 1.5 például elég durva már, vagy a Mate 9-nél az 1.64, szerencsére az utódok sokkal visszafogottabbak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
Kíváncsiságból megnéztem(fülnél mérve):
Xiaomi MI8: SAR 0.701
xiaomi redmi note 5: SAR1.29
xiaomi mi mix 2s: SAR 0.542samsung GS9: SAR 0.294
samsung Note 8: SAR 0.17Iphone 8: SAR 1.32
Iphone 8+: SAR 0.99
Iphone X: SAR 0.92Huawei Mate 10pro: SAR 0.87
Huawei P20pro: SAR 0.73
Huawei P20: SAR 0.76LG V30: SAR 0.48
LG G7: SAR 0.244[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Aryon87 #64074 üzenetére
Nem tudhatod...
Én legalábbis nem mernék rá nagyban fogadni.
Mondjuk és gyakran telefonálok úgy, hogy a telefon nem a fülemen lóg, hanem mellettem van kihangosítva, így annyira nem izgat, de akinek sokat van a fejéhez szorítva és rengeteget telefonál, annak akár számíthat is, ha adott tekintetben problémásabb a készülék.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
De azt tudod, hogy SAR értékben az alma a tréek közé tartozik(elég magas).....ezért kár szidni a sáomit...😉
VJ
Muter 70 éves. Kellett neki új teló, de max 30e-ért. Mutattam neki több mindent, de mikor bementünk a tnor boltba és a csaj 25e kirakta elé nem volt kérdés. Amúgy nem rossz gép, nem is döglassú(G3s szarabb volt) és megkapta az oreót(amit most a samu tabom is, de egy évjárat a kettő és a tab 3x annyiba került😉). Szal egy nyugdíjasnak hozza amit kell(telefon és sms max).nrg
Már értem honnan lesz a huaweinek hirtelen hajlítható kijelzős telója...😂[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Ez volt mar? Crash.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
legenda
válasz gerner1 #64055 üzenetére
Más gyártónál nem láttam még mobilos fronton MU-MIMO és hasonló extrákat, de később csak bevezetik majd a csúcskategóriában, mert a Samsung használja már egy ideje.
Vannak felhasználók, akik adott tekintetben gyengébb fotós képességgel rendelkező okostelefonnal is viszonylag jó fényképeket készítenek, mert maga a készülék csak egy része a sikernek, bár ezzel lehet is sokszor szembesülni, amikor írják ott, hogy egyik vagy másik ottani felhasználó képei alapján vettek x vagy y telefont, de nekik nem hozza azt a szintet, ami látszik is az általuk betett képeken.
Igaz, olyan felhasználótól is láttam olyan Mi 8-cal gyenge fényviszonyok mellett készült nagyon rossz képeket, aki amúgy jókat szokott betenni más telefonokkal, ezért nem tudom, hogy hol az igazság, talán a kettő között.
Mondjuk ez is elmondható más telefonokra is, ezért mindenki próbálja ki maga, hogy nála miként teljesít egy adott telefon.w333: Kód iPhone-hoz: *3001#12345#*
nrg_52: A SAR érték engem is csak egy bizonyos szint felett érdekel, de ha egy - a Xiaominál csúcsnak kikiáltott típusú - okostelefon nem tud minden 4G+ módot, azt már erősen problémásnak gondolom.
Nem akarok itt részleteseb belemenni a műszaki részébe, sokkal többről szól, több problémát jelent a felhasználóra nézve, mint amire sokan gondolnak, hogy csak a mobilinternetes sebesség lesz lassabb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
Na ugy tunik ezuttal U11 elobb megy mint szamitottam ra :)) drukkolni sziveskedjenek :D
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #64063 üzenetére
Az. Figy man, nem ismered a k10-et? Kutyam Jerry Lee +1.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #64059 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek, számomra az Amoled előnye az AOD-ben rejlik, mert nekem mindegy, hogy melyik paneltípus, de nem mindegyik használja az AOD-t. U11-re is rá van tákolva egy hozzá való, de csak 10sec erejéig tartja fent, pedig jó lenne, mert minden értesítést megjelenít a M10Pro-val ellentétben.
Egy olyan pulykapénznek én is örülnék, de nem lesz olyan.[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #64058 üzenetére
Igen néztem azt is, és azok is tetszenek, de én már maradnék (szubjektív alapon) amoled vonalon.
A többiekkel nem tudom mi van/lehet (?)... - Gondolom ők is elmerültek az év végi "hajtásban". Remélem, nekik is kilátásban van egy vastagabb "pulyka pénz" az ünnepek előtt ... 😜👍
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #64055 üzenetére
Az tuti hogy Moz adja a legmagasabb színvonalat a fotósban, bár ő egy alaptelefonból is kihozná a maxot.
Nem elhanyagolható a Pocok képalkotása sem, tomboy által látható pár, igaz ő a szerkesztett topikba rakott sok képet. Engem legalábbis meggyőztek azok is.Jó látni hogy jelen vagy te is, azt hittem eltűnt mindenki. Sárkánynéni hiányzik még innen, bírtam a kommentjeit
De Dokival mi a helyzet? 2 hónapja volt belépve a fórumra[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
dBm nagyon rossz volt ... 100-115 fölött volt mindig !
Mi 8 az -90dBm !
Redmi Note 5 az -93dBm !
Mi A2 Lite -96dBm !
A3 (2016) -93dBm !
iPhone SE és iPhone XR -n nem tudom hol kell ezt megnézni !
Huawei Y3 II pedig -61dBm ez győzött (ennek biztos sz*r a SAR értéke) !
Szerk.
S8 -nak nagyon sokszor láttam az akkustatisztikában a rossz térerőt (sárga és piros csíkokat) a Mi 8 -nak végig zöld (tehát full térerő volt mindig)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gerner1
nagyúr
"A másik, hogy a SAR érték magasabb a Mi 8 esetén (fejre EU mértékben például bőven a duplája), amiatt lehet is jobb a térereje, de cserébe nem annyira egészséges használni."
- Pontosan, ahogy írod. Ezek párban járnak. 👍Bár nekem nincsen Note9, de a kollégáim közül van 2 -nek is, és mindazt amit írtál megtudom erősíteni, mert valóban nagyon jó MU-MIMO -val. Sajnos ilyen szempontból (sem) a Xiaomi -ról nincsen infóm, az egyelőre nincsen ismeretségben.
Mindezek ellenére, én is szimpatizálok a Mi8 -cal, de a Mi Mix 2s -sel is. Nálunk egyelőre elhalasztva a csere, de ha a 9.0 -val a Mi Mix 2s, vagy a most megjelent Mi Mix 3s is ugyanolyan minőséget tud fotózni, mint a Mi8 (ezzel a gyártóval kapcsolatban etalon: Moz képei a fotós topikban...), akkor könnyen lehet, hogy később ezek közül lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Aryon87 #64052 üzenetére
Azt használom egy ideje, mobilon pláne jobb a fototrend automatikusan igazodó felülete.
w333: Ne csak a csíkokat nézd, a dBm és az asu számít, ahhoz meg úgy kalibrálja minden gyártó a pálcikás kijelzést, ahogy akarja.
A másik, hogy a SAR érték magasabb a Mi 8 esetén (fejre EU mértékben például bőven a duplája), amiatt lehet is jobb a térereje, de cserébe nem annyira egészséges használni.
Kompromisszumos dolgok ezek...
Nekem is jobb volt a Mate 10 Pro térereje, mint a Note9-é, de ebben a felállásban is igaz, hogy a Mate 10 Pro SAR értéke magasabb.
Wifi tekintetében nálam a Note9-é mindent visz, sebességben nagyon ütős a MU-MIMO miatt (van hozzá megfelelő, MU-MIMO képes routerem) és a kapcsolat minősége is a legjobb eddig, pedig a Mate 10 Pro-é is korrekt volt (de ott nincs MU-MIMO).[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
Most nézem, nem is olyan rossz a fotótrend fórumos oldala. Mintha gyorsabban is töltené be a chrome (PC-n).
Csak a felület furcsa a megszokott MA összkép után.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
Azért kell jó telefon, hogy legyen rendes 4G, de még inkább 4G+, ahol az elérhető - már ha jó szolgáltatónál vagy.
Én már jó ideje nem láttam 3G-t vagy 2G-t a telefonomon, mert a telefonálás is 4G-n megy, ami ami nem csak a fővárosban, hanem vidéken is mindenhol van, amerre megfordulok, pedig majdnem lemegyek néha a térképről, meg be a hegyek közé: [link]
Ez ott vidéken, a hegyek között: [link]
Évente kétszer utazu[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Már találtam egyet, csak ugye malmozok. Mert az U11 eladhatósági indexe ugye nem épp az eget karcolja.. És mire ez elmegy, mindent elvisznek az orrom elől
-
Aryon87
félisten
Mi8 nem is fog összejönni sajna. Plusz ráfizetés megtiltva, így abból kell gazdálkodjak, amennyi összejön.
És ez egy Pocokra fogja futni, bár még opció lehet az S8+, de a V30 is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
G6 kb 1 hónapot se volt nálam miután egy 40 fokos kánikulában 3 alap alkalmazás mellett egy alsókategóriás szintű teljesítményre fokozta magát, ment is fel apróra mint a huzat.
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #64038 üzenetére
Gyönyörű ez a V40, de tényleg, akkora fatökű banda lett ebből a gyártóból... Ugyanazt az öngolt rúgják mint tavaly. Itt a karácsonyi szezon, és a telefon sehol...
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #64035 üzenetére
3 dolgot kéne tennie az LG-nek:
1.végre egyedi dizájn, és minőségi(G4 mi más, ezt már ezerszer megrágtuk, mindenki meg tudta különböztetni a többitől)
2.lenyomni az árat, hogy újra fel tudják futtatni a márkát(szívesen vennék egy jó LG telefont újra)
3.egy normális kameraszenzort berakni, nem ilyen hangyahere méretűt.
A többit hozza az LG, max még a kijelző minőségén lehet javítani. Nincsen messze a siker, eddig is csak bfszság miatt csúsztak le.....Leslien
Én sem értem.....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #64033 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Felettunk furdoszoba lehet, mosogep tartalma omlott be..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Nem lesz szerencsém azzal. 120k kivétel nélkül, bezzeg Eustock 140k áron ad vadiújat. Nem értem a piacot komolyan. M10Pro 100k áron ment el, holott jóval drágábban adták a boltok.
Amúgy használt játszik csak, Poco van csak 100k árfekvésben.
Csak kérdés hogy még idén el is megy az U11, vagy megint xarakodok vele, mint tavaly. Oké, minek vettem ezt, már én se tudom Gondoltam király lesz most is, a kamera a király, minden más fapados járat, Oreó se ad semmi pluszt, Pite meg sehol, az U11 Life kapja meg azt elsőnek[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
winery
aktív tag
válasz pkaresz #64015 üzenetére
Mert az nem Poco, ha így folytatja a cserét pár hónap és Redmie note5 lesz , vagy egy Samsung s7
Amúgy kíváncsi leszek mit mond Aryon87 a Pocorol.
Black friday akcióban én a német amazonról rendeltem a legújabb reklám mentes kindlet 36800ft lett ahogy nézem kis hazánkban 60-65k Ft lesz ami már csak azért is bosszantó, mert amazonról akció nélkül most 162 euro szállítással.
-
Aryon87
félisten
Drukkoljatok, hogy sikerüljön összehozni legalább egy Pocophone-t, ha már a Mi8 nem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #63999 üzenetére
Figyi. Nekem is sokáig nem volt bajom vele az alapokat kivéve(itt ott azért laggos a rendszer). De most volt pár, azóta megint ok minden, remélem így is marad. Lehet vmi a frissítésben nem volt százas, nem toom.....örülök, hogy neked nem jött elő. A lefagyás elég ilyesztő volt, de kaptam segítséget, nem is hájpoltam túl a dolgot.😉
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #64007 üzenetére
Na ezt a hulyeseget honnan szedted?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz neo_xperia #64006 üzenetére
Aryon más accal vagy 30 hszt írt azt taglalva h milyen sok szemetet összefújt a szél csak aztán moderálva lett
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #64004 üzenetére
Azt nem mondtam. Csak megjotte, azt mar indul a bakterhaz
Mellettem elfersz, engem nem zavar.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
Utolsó kérdés: ki nem a huawei nagykövete és hát a válaszok között nem volt ott Hawer szal mégis igazunk volt, lefizették a palit. Bár akkor tényleg sokat kellett fizetni a huawei-nek hogy azt a micsodát válassza a Hawer én viccnek beraktam volna válasz lehetőségnek,
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #63999 üzenetére
Meggyütté?
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #64000 üzenetére
Köszönöm szépen!
Úgy legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic