Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz neo_xperia #63999 üzenetére
Na a 307-eshez grat, remélem jó darabig jó állapotban marad.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
neo_xperia
senior tag
De jól szórakoztam..
Hetek óta nem néztem erre,de megérte.
Látom a nyoMi8 az aktuális sláger, te jó ég...
S8-at,U11-et cserélni rá,hááát...🙄😃Quqesz: egyre jobban azt érzem hogy nem én vagyok a Te embered!
Nálam január óta hibátlan az S8+, egyedül az aksi nem bírja már úgy mint új korában.
Ja, és két hete vettem egy 307-est, eddig azzal is elégedett vagyok (kopp-kopp)..
😃😃😃😃🤣Aryon: annyit is ér?
Hát nem tudom. Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Tőlem akár ma elvinnék 120-ért az enyémet..🤔[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Quqesz #63992 üzenetére
Vannak jó IPS kijelzők, meg AMOLED is akad (más gyártónak szállít jókat a Samsung is, meg ott a BOE), de a sajátjaiban használt Samsung Super AMOLED mindent visz - ezt mindig elmondom/leírom akkor is, amikor épp nem Samsung telefonom van.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #63995 üzenetére
Annyit is er amugy.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ok, elmegy annyiert. Utana mit csinalok, mert nincs pluszba 20k a Mi8-ert. S8+ jatszana meg, meg vissza M10Pro es ki is fujt a tortenet.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Jaja 2020 januarig meg van ra gari + fuggetlen dualsimes es karcmentes is. Legjobb osszeaalitas.
Tavaly 120ert tudtam elpasszolni nagy nehezen.[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Lassan minden napra van új tokom az S9+ra.
Hát ez őrület és még a pie se bugos. Egyszerűen tökéletesSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #63986 üzenetére
Kis szerencsével 100k -ért elmegy mert van rá itthoni sok garancia !
Nekem az S8 ennyiért ment el (1 nap alatt) és volt még rá 5 hónap garancia !
Szerk.
Próba szerencse, hirdesd meg aztán egyszer úgyis elviszik !
(#63988) akooos
Na igen, de az kijelzőben szvsz. azért jóval gyengusabb, de nem rossz az sem !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Honlap szerint Q4-bennkellene jonnie. Bar csodat nem varok, ez meg juniusi szinten ragadt (nem mintha jobb lenne egy novemberivel), szal lesz az tavasz is mire megjon a Pite.
-
w333
félisten
válasz leslien #63977 üzenetére
Különben Mi A2 Lite -re is most jön a Pite frissítése
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #63979 üzenetére
elvileg decemberben kapjuk.
Ezt tudod hányszor olvastam már ... HTC Decemberben megkapja a főverziót, aha majd Februárban addig szerintem ne is várd mert még az U12+ sem kapta meg
HTC 10 -em volt akkor is Decemberre ígérték, na kb. azóta hazudnak
(#63980) Grave444
"Telefon" felül 3 kis pötty Beállítások, További hívás beállítások és ott lesz a szám megjelenítése kimenő hívásoknál, ott tudod ezt beállítani !
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Van egy dual simes Galaxy J3 2017 telefonom.
Masodik kartyarol jelzi a számot, az elsőre magántelefonszámot ír. Másik telefonban működött.Ki lehet ezen a fostalicskán valahogy ezt kapcsolni?
Nem is értem hogy lehet valami ilyen szar, hogy nincs ilyen opció a menüben. Telekom kártyán a *111# sem megy ebben a telefonban, fogja magát és kilép.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na pár nap és megkapjuk a stabil pitét ... kínaira már megjött !
(#63973) kali
De előbb próbáld ki a fúrást !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Noname ellenére masszív, kb 1mm vastag erős szilikon. Alatta átlátszó carbon mintás fólia (teló fekete), ami a tok alá jutó szemcséktől véd. Jól fog jönni a későbbiekben a karcmentes állapot
Hasonló tok védte meg 4 alkalommal a Mate-t is eséskor (összesen 6x esett )[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ez gyors volt
Nekem meg 2 napja megjött a carbon mintás fólia a telóhoz, és most este vettem ki a postaládából az új tokot is.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Megjött az XR ... szuper jó "kis" telefon ez !
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Intruder2k5 #63961 üzenetére
Nem nagyon értem,hogy miért. Ugyanannyi eséllyel indultok nem?
Seth: add el és vegyél egy normális telefont[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #63960 üzenetére
Én azért játszanék, hogy el tudjam tüntetni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
Rossz üzletpolitika lenne, mert a generált problémák miatt a legtöbben nem Samsungra váltanának.
Úgy kell csinálni, ahogy én, állandóan más gyártójú a következő telefonom és mindig az aktuális csúcs, így egyik sem tud kiszúrni velem!, mert nincs ideje és nem is tud egyik sem rákényszeríteni a következő típusára.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Nem a nyereményért, mert az nem annyira jellemző, de a játék kedvéért igen.
-
Aryon87
félisten
Még szép
Kali: az nem vederbe fog menni, hanem hőlégballonba
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem, én ki vagyok zárva belőle.
-
vodrosjozsi
addikt
Ti is játszotok a nyereményért MA-n?
-
Quqesz
nagyúr
Bakker tényleg neked lesz igazad a végén samu terén....szal múltkor lefagyot. Ok, újraindítás sikerült és csináltam egy wipe törlést is. Most felrakom tölteni, de a piros led nem világit...mondom mi a fuck. Másik töltő, led gomb ki/be kapcsolás és semmi. Újraindítás után lám minden megy. Aztán nézem a kijelzőt, de jól néz ki, előbb nem ilyen volt. Kiderült a kékfényszűrő sem ment rendesen.......tényleg az apple útjára léptek....1 hét alatt ennyi xarság.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz #81733120 #63950 üzenetére
Nemmtudok rola hogy lenne, bar nekem perpillanat mindegy
Nem amoledes a telom (ja nem is hianyzik az amoled, az ips is kivalo)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Annyit tudok, hogy a 206 volt az autóipar hulladéka. 12 hónap alatt 14-szer szerviz. Nekem nem volt, de haverom apja a Dózsa György úti Suzuki szervízből átment a szomszédba a pözsó szervízbe, mert ott többet lehetett keresni.....jóval többet.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #63946 üzenetére
A 307 az már sz*r, azzal is van tapasztalat ... a 306 még a régi recept szerint készült, ennek még fémből van a 2 első sárvédője és nem műanyagból !
Szerk.
De 300k -s autóról beszéltünk srácok, az akkori időben 1997 és 2005 között még autókat gyártottak és nem ilyen hulladékokat amiket most eladnak !
Szerk.2
Hát kopogjam le (kopp-kopp) mióta megvettük a 306 -t anyámnak csak 1 baja volt (AC pumpa ami 22k volt a javítás) olajcsere 10k -ért és + 50 ezer a 4 új téli gumi, ezen kívül nem volt semmi extra ráköltve csak a benzin és az autóillatosítók !
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Aha, hát volt egy krva jó 307es apámnak de folyton szervízelni kellett, a 6 cd-s rádió egyszerűen katasztrófa volt, folyton tönkre ment valami de a kényelem tényleg fasza volt.
Aztán mi vettünk egy 301-es.. höööö. Jót nem tudok írni róla
bárki bármit mond, az egy nagy rakás sz@r. Mármint nem a kocsi hanem az összeszerelés.. és a márka.
sehol egy normális kartámasz, itt már a kényelem se játszott, egy olajcsere 50 ezer és mintha rosszabbul ment volna utána, a rádióvezérlő/rádió egy nap alatt facán karcos lett, a csomagtartónál lepattogott a festék magától, az 1.2es motor igaz, kevésnek bizonyul hiszen 100al mentünk autóúton és már nem volt elég ereje ahhoz h a klíma is menjen
A gáz az, hogy ezt a vw megoldotta 1.0!-es motorral. Ja és a legjobb a végére maradt: 3 hónap után szarakodott a kuplung, figyelmeztettek előre, hogy ugyanolyan szar lesz. Hát nem rendesek? De
Mi úgy jöttünk el onnan, hogy az utolsó ajtóbecsukás hangja hasonlított egy ladáéhoz.
Isten irgalmazzon mindenkit a pözsótól.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #63944 üzenetére
Újakról nincs tapasztalatom ... de ezek a régebbik nagyon jók !
Szerk.
Jerry meggyötörte a Mate 20 Pro -t ... hát durva !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #63943 üzenetére
Jó, a fosvágen mindég túlárazott volt...
W333
Nálam az oroszlán nem ugrik...szokott jó pár itt nálunk bentállni, és a szerelő jó nagy qvaanyázás közepett szereli....😉 francia autó kényelmes, dizájnos, de megbízhatóság az szerencse kérdése....[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz gerner1 #63941 üzenetére
Nagyon jó kis autót ... anyámnak 270k -ért vettük a kis 306 -t és makulátlan az autó, igaz Pápá -ra mentünk el érte de tényleg megkímélt és kevés km, ezen felül nagyon keveset eszik, jól megy, kényelmes és még sorolhatnám, szóval tényleg nagyon jó vétel volt !
Suzuki ilyen áron egy fapad és az összes le volt pusztulva, az egyiket Hont -n néztük meg de a próbakör alatt abban reménykedtem hogy visszaérünk még az autóval mert úgy csattogott benne valami hogy jaj, tulajdonos szerint ez ilyen nem kell vele foglalkozni, megkérdeztem poénosan ... és mikor kell vele foglalkozni mikor a váltót a visszapillantó tükörben látom ?
(#63943) vodrosjozsi
Tévedés, a Peugeot nagyon jó autó csak sokaknak a sztereotípia hogy "francia" pedig semmivel sem rosszabb mint egy német autó, volt a családban elég sok Peugeot (nekem is volt 406) ráadásul sokkal kényelmesebb és a futómű is olyan hogy nem érzi még a rossz utat sem, nekem Seat Leon van az jobban megérzi a rossz utat
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #63936 üzenetére
Nagyon jó kis autót lehet ennyi pénzért venni !
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #63938 üzenetére
Persze hasznalt autora gondoltam.
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #63936 üzenetére
1925 dollár az 550ezer forint, abból már lehet venni autót. Persze nem Sportsvant, mint egyesek
-
Aryon87
félisten
Hopp, egy hasznos funkcióra bukkantam. Chrome-t használóknak ajánlom figyelmébe
Szerencsére találtam rá megoldást, van egy rejtett funkció amit be kell kapcsolni, újraindítani és alulra kerülnek a gombok. chrome://flags/#enable-chrome-duet Itt érhető el a Chrome Duet funkció. Enabled-re kell állítani, ekkor megjelenik egy relaunch gomb, de nekem az nem volt elég, alkalmazás menüben ki kellett lőni a Chrome-ot majd következő indulásnál már alulra kerültek. Sokkal kényelmesebb így használni egy kézzel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #63931 üzenetére
És csak azért mert hajlítható.. Lassan tényleg ott tartunk hogy kék vagy piros bogyó (Mátrix), azaz telefon, vagy autó az x árból (végülis már most súroljuk azt a határt).
W333: komoly az az éjszakai hosszú záridős Részletesség van bőven. Tényleg össze kell valahogy hozzam azt a Mi8-at, nem mintha U11 nem tudná ezt. Csak a night sight mód kellene már ehhez is..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Kissé megszaladt az árazó ceruza samsungéknál....a hajlítható kijelzős telóra már 1925-2565 dolcsit jósolnak.......
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz kengyel #63926 üzenetére
Na igen nem rosszak ezek az új Szifon sorozat !
Lányomnak pedig Appel telefonjai voltak mindig, így megértem miért kell az !
Az amihez hozzászoktunk azt szeretjük, nehéz mást megszokni !
Nekem is amikor volt iPhone telefon kellett vagy 3 hónap mire hozzászoktam !
Szerk.
Ezt láttátok fotós topikban ? bitang ez a Mi8 hosszú záridővel is !
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Máig nem vágom, hogy xboxot kell vhová regisztrálni a garancia miatt? Március óta van egy itthon, de még nyomokban sem találtam rá utalást, hogy vhová regisztrálni kellene.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #63910 üzenetére
😂
Nem veszek, csak megláttam egy eladót 89e ért és eljátszottam a gondolattal.....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Lehet el kellene adnom az S8+-t és venni egy másik telót...100e sztem simán kapnék érte....
-
w333
félisten
válasz akooos #63893 üzenetére
Igen ... de nyugi csak a (virtuális) Webkártyát
Ha jól tudom OTP -nél ez havi 99Ft annyit megér ez a biztonság !
Csak annyi pénzt pakolok rá amennyiért vásárolok (10-20-30 ezer max.)
Ali pedig nagyon jó, egyik csomagom nem jött meg a másikat pedig az eladó visszamondta (készlethiány miatt) de mind a 2 esetben visszautalták a pénzt !
(#63895) nrg_52
Pontosan !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Jaj tényleg még1 kérdés: a kontrollert is reggelni kell vagy elég csak a konzolt? Egy dobozban van az egész.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #63902 üzenetére
2TB -os 2.5" -os vinyót (nem olyat, ami "előredobozolt" külső...).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest