Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Most biztosan nem veszek telefont, de rákérdeztem, hogy bármikor kapom kedvezménnyel később is, mert most nem veszem igénybe. Igazából ha kijönne idén egy Mi5 akkor nem is gondolkodnék, de erősen buzerál a Mi Note Pro is amit nemsokára piacra dobnak. Most csak hűséget írok alá és nem tudom mi lesz később. Nekem nagyon bejött ez a Xiaomi a MIUI-val, csak ezért nem veszek azonnal S6-ot, pedig nagyon tezsik.
-
Just_Reboot
addikt
válasz csiziktomi #6094 üzenetére
Há me szamszung.
-
w333
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #6087 üzenetére
Én holnap vagy holnapután vagy pénteken vagy hétvégén nevezek.
Csak root nélkül picit korlátozva leszekNo Sana No Life
-
Fejvadi
nagyúr
Holnap lejár a 2 év bilincs, de megint elkötelezem magam. Csak ne lennék ilyen hűséges Még mindig nem tudtam eldönteni kihez is legyek. Eddig a T-Mobile volt, szerintem maradok is.
-
Tomi_Ohl
veterán
Engem meg már csak egy Sony felirat választ el attól, hogy egy Xperiát tartsak a kezemben.
De csak ma délutánig.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
Milyen jó, hogy a Z-ről még azt is le lehet szedni.
-
Tomi_Ohl
veterán
Na megvan a 0.0.3-as XperiaPOP Z4 téma (Playről).
Statusbar jó, beállítások app megint nem kék.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
norbert1998
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz Just_Reboot #6071 üzenetére
Az a hab a tortán. Nálam úgy kompletten a márka ásta már el magát, holott vannak jó termékeik is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #6066 üzenetére
Pedig most unlockoltam függőn a BL-T és CM12 van rajta és a kernel umlockolt két magot pluszba és most 35ezret ér el az Anyuban
Oké menj haza Xperia billentyűzet részeg vagy
Antutu nem Anyu[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #6064 üzenetére
Bugmentes gyors supportált jó romolhatóság lagmenteség, mi a bajod vele?
No Sana No Life
-
Just_Reboot
addikt
válasz norbert1998 #6062 üzenetére
Hagy ne írjam le szerény véleményemet a Sonyról.
-
w333
félisten
-
norbert1998
nagyúr
válasz Just_Reboot #6054 üzenetére
Csere 1:1-ben sp-re?
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #6057 üzenetére
Az a baj hogy a G2 -t mikor megvettem már 1 év 4 hónapja volt megjelenve, ez meg ugye még nagyon - nagyon friss cucc
Lassan de biztosan jönnek a frissítések a lényeg hogy atom stabil legyen !
Azért az "S" csúcs széria sokkal gyorsabban kapja a frissítéseket, a Note széria inkább az üzleti kategória, és ugye nem olyan sok felhasználónak van
(#6058) Balathruin
Persze
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #6058 üzenetére
Azt fogja mondani, hogy ne, de ne higgy neki amíg nem adja 50 alatt
-
w333
félisten
válasz BloodRay #6053 üzenetére
Nekem főleg a fejlett 8 mag Exynos (ami egyáltalán nem melegszek) és a kamera miatt kell nagyon, biztosan karcolódik de mindenképp tokban lesz !
Szerintem a G2 -t most még eltudom adni jó áron, ha várok akkor nagyon csökkenni fog az ára, illetve most járt le a Telekomos előfizetésem (pontosan holnap jár le a 2 év) és mindenképp hosszabbítok és úgy vagyok vele hogy 2-3 évig bőven el leszek az S6 -al, támogatás is biztosan jó lesz !
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
-
BloodRay
veterán
Én azért annyira nem ájultam el tőle. Igényes külsőre, de a kamera nagyon kiáll.
Szép a keret, a hátlap, de a hátlap egy hét után már karcos lett ismerősömnél... Emellett nem kicsit fog csúszni az ember kezében melegebb időben.
Sebességétől sem ájultam el G2 után.
Mindezt írom úgy hogy nem rossz telefon, jó az ujjlenyomatolvasó, nekem is tetszik, de biztosan nem fizetnék rá annyit G2-re amennyit kellene..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Orionhilles
senior tag
@Justreboot
Láttam a hirdetésed (N4), de hogy 8 vagy 16 GB-os, azt nem.
Gondoltam szólok, hátha gyorsabban kelne el így.
[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Tomi_Ohl
veterán
Mindegy, akkor más kérdés.
Playen néztem, még régebben meg volt adva egy bankkártya fizetési módnak. Most az van alá írva, hogy lejárt. Most akkor mi?
Van ott olyan is, hogy "Ellenérték beszedésének engedélyezése az O2 részére". Ha így fizetnék, akkor is lehetne visszatérítést kérni esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #6044 üzenetére
Most csakazértse írnak. #csakakkorhanincsittaszőkeherceg #pedignemisaz #hanemszőkerajgyereksandavigyorralaképén
Warez amúgy itt is tiltott? Kéne az XperiaPOP Z4 témának a 0.0.3-as verziója, de sehonnan sem sikerül leszednem.
Pedig pont ki van javítva benne az idegesítő systemUI bug.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Írjatok bátran sokat, mert a a Szőke herceg már nem kirándul.
-
w333
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz Balathruin #6032 üzenetére
Izommmali , a meg mi ? jó lesz az az MTK , de ha arra is nexus 9M+ lenne firkálva jobb telo lenne
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Weeman1
veterán
-
Penguin95
senior tag
-
w333
félisten
-
no more
veterán
Tudtok valami appot, amivel személyre lehet szabni a fülesen a hangerő gombokat?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
Orionhilles
senior tag
#csakadroid #szaraszifon
Máris jobb a reggelem
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Flind
senior tag
Csak HTC-t neee!
Szar kamera, nagy káva, szappantartó forma, szar üzemidő, szar ár, de legalább lehet vele igénytelen hifizni. Év telefonja díjat neki!Amúgy az M9 már annyira nem rossz. De a konkurensek megint sokkal jobbak.
Hupsz, a rák nehogy meglássa! Jól jönne ilyenkor az a spoiler gomb..
(#5994) Justreboot: Csak majdnem.
Akkor a N5 hogy jött képbe? -
Just_Reboot
addikt
válasz Balathruin #6001 üzenetére
Mert utálom a MediaTek procit.
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #5998 üzenetére
De miért? Szerintem az Ultra még frizbinek is jó lenne, olyan könnyű.
ДарСтав: Vágod a szalonnát, közben megsül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest