Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #17109 üzenetére
Jött vagy 5 féle új iPad.
A Pro egész jó, van benne 4 hangszóró, király lehet.
Kizárólagos szerződésük van pár Microsoft és Adobe termékre amik igen faszák szóval szopjanak lovat.iPhone 6s/6s plus
Ugyan az mint az elődjuk csak elvileg jobb minőségű fémből vannak, force touch plusz 12mp kamera.
Ja meg az Ubuntu Phone-os oldalról lapozunk alkalmazás váltó.Szóval egy évig nem csináltak semmit.
Ja de, kilopkodtak pár fícsört a droidból és bele heggesztették az iOS9-be.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #17092 üzenetére
kösz neked is meg Razornek is Vizsgán izzadtam , mondta" helycsere" , reakció: ****meg , bukta , erre a végén , sajnos mind ketten.... átmentetek , kva humoros volt a biztos...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
s3nsitivity
addikt
-
w333
félisten
válasz Tomi_Ohl #17040 üzenetére
Nem olyan sok az-az animáció, inkább kissé csicsás de engem nem zavar amíg nem akadozik az animáció
Használtam MiUi -t 2 évig és imádtam olyan mint egy "szifon"
A másik dolog hogy valamivel kisebb a szifon 6 és ugye értékállóbb is illetve a támogatással biztosan nem lesz gond
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Tomi_Ohl #17018 üzenetére
Amúgy az MS is bevallottan a low-end telefonokra fejleszt
Pontosan, én Androidnál is ugyan az a helyzet, talán az alkalmazások egyszer majd úgy lesznek megírva hogy felismerje az adott hardvert és az alapján működjön, valami ezzel kapcsolatban már történt és ez kb. most is így működik csak még nagyon gyerekcipőben jár
(#17019) Justreboot
Oké ... akkor másképp fogalmazok (az alkalmazások laggolnak)
Görgess már egy jó nagyot a Play áruház kezdőlapján, szétfog laggolni az egész !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #16990 üzenetére
Ezzel az érveléssel nem tudok vitába szállni. Én sem tudom elképzelni, hogy lehet látni a különbséget. HD meg full HD között lehet simán látni a különbséget (pláne, ha pentile matrix), de 400 ppi felett már 1 mm-ről sem látni pixelt. Ideje lenne nem 4k kijelzővel szenvedni, hanem 4k akksikkal... *sóhaj*
(#16991) norbert1998: Ez a telefon ugyanúgy fog kinézni, mint a Z4, Z3, Z2, ugyanúgy 5.2", ugyanúgy vízálló, ugyanaz az IPS panel lesz benne, ugyanaz a kamera, MINDEN Ugyanaz, az SoC-t kivéve. A felbontás lenne az a bizonyos nagy újítás. Ez olyan, mintha az SGS7 demótelefonja IPS kijelzővel lenne kiállítva kb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #16968 üzenetére
Oh, én megkérdeztem a 4s topicban, trollkodás nélkül, normálisan (de tényleg), hogy lehet-e valamit kezdeni ezzel, hogy újra működjön a telefon, legalább a Facebook, tárcsázó, meg Insta menjen rajta normálisan. Hú, hallod, amit kaptam tőlük! Hogy én kamuzok, mert neki tökéletesen megy minden, így is gyorsabb, gördülékenyebb mint az Android csúcsok, apple hater troll vagyok, nem is láttam még iphone-t, blabla. D Mondom, ezzel akkor nem lehet mit kezdeni? És tudod, mi volt a válasz?????? Na????
#USERERROR
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CJ4567
nagyúr
-
Just_Reboot
addikt
válasz Tomi_Ohl #16829 üzenetére
"Az S6 edge+ mellett egy Android 6.0-t futtató Nexus 6 is szerepel, aminek a kevesebb RAM és a gyengébb hardver ellenére sem jelent gondot a multitasking."
#CSAKANEXUS!
#SZARATOUCHWIZZ!
"Remélhetőleg a Samsung javítani fogja a hibát (ami szerintük talán egy hasznos funkció)"
Ha szerintük hasznos funkció akkor a büdös életben nem fogják javítani.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz Tomi_Ohl #16827 üzenetére
Nyugi csak kötekedtem kicsit.
A hivatalos CM támogatás annyiban más hogy már nem XDA-n csinálja egy lelkes, vagy több dev hanem a CM csapat ténylegesen foglalkozik a telefonoddal. Tehát nem a lolli a hivatalos hanem a csapat támogatása.
Szerk: A fentebbi hozzászólásomban a "Semmenyire" elírás volt, ennyire nem szar a helyesírásom.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
-
Just_Reboot
addikt
válasz Tomi_Ohl #16823 üzenetére
Nem, nem ,nem! Azért mert a CM csapat támogatja a telefonod attól még nem lesz rá hivatalos lollipop. A CM hivatalosan a One Plust támogatja. Ezért a te telefonodra akkor lenne hivatalos a lolli ha a Xiaomi adja ki. Teccik érteni?
És a továbbiakban ne takarózz azzal hogy van a telefonodra hivatalos lollipop mert a CM csinált rá. Mert ennyi erővel akkor az S2-re is van hivatalos lollipop.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #16767 üzenetére
Igen pontosan.
Ugyan az az architektúra csak a Qualcomm nem tudott lemenni 14nm-ig így kb kukázható az egész SoC.
Majd az S820 a Kryo-val.
Úgy mint ahogy a Krait elverte a Cortexet a Kryo is elfogja ismét. Ez csak egy megbotlás volt." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #16724 üzenetére
Nincsenek előrébb, nem találtak fel az UI-n kívül semmit, a rendszer adottságait használják ki amiket esetleg a náluk aktuális verzió (értsd, jelenleg KitKat) alapból nem tudna. De olyan dolgokra verik a mellüket amiket a mostani fő verzió tud de legalább cserébe a MIUI szar API szinten áll.
Más,
Végre megvan az első OnePlus 2 System Dump.
Ma nem érek rá de holnap már kezdem is a portolást.Az a Launcher a Shelf fícsörrel nagyon begyere.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #16720 üzenetére
A MIUI lelop pár fícsört az új droidokból, személyre szabja és kiadja nagy újításként.
Khm, honnan is ismerős ez? iMIUI
Na meg ez is mikor hogy sikerül.
Gondoljunk a Heads Up-ra. Elég vissza maradott.
Régen jók voltak, MIUI4-ig szívesen használtam aztán egyre jobban elvesztette a varázsát.
Na meg, hogy a főverzióval nem törődnek aztán beadják, hogy jól van ez így.. ez szánalmas.Igen is számít a fő verzió, nem csak a fícsörök miatt de az API támogatás is egy fontos dolog azt meg nem tudják emelni verzió nélkül. Rengeteg új API jött a Lollival is és most még több fog M-el is.
És az, hogy ezt csak az aktuális flagship élvezheti elég szánalmas." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
válasz Tomi_Ohl #16720 üzenetére
"MIUI megelőzi Android és az Android verziók nem számít"
Ez elég viccesen hangzik. De lehet csak a google fordító miatt. Tehát a miui megelőzi az androidot úgy hogy az AOSP-ből építkezik? Az android verzió nem számít. Hát persze a google is csak viccből ad más verzió számot az új android verzióknak.Más: Letöltöttem a Blisspop romot. Fel merjem rakni?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #16716 üzenetére
Csak annyit mutat, hogy nem volt túl töltés. Attól lehetett töltőn és nyúzhatta közben ha többet használ mint amennyit tölt akkor is ilyen a gráf.
Bontott gráf mutatná a rendeset.
Amúgy egy ekkora aksi egy ilyen felbontású kijelzőt nem tud 8 órán át hajtani. Fizikai képtelenség. Max ha nem csinált semmit csak állt és még háló se volt akkor.
De aktív használat mellett ez lehetetlen.[ Szerkesztve ]
-
-
s3nsitivity
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest