Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #72727 üzenetére
A katt és kész az én vagyok !
Én nem pöcsölök egy képpel sokat ... azért hogy 1pixelleljobb legyen, meg iPhone egyébként is ilyen előveszed lövöd kész, állítgatni meg ilyenek nekem már nincs türelmem
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #72675 üzenetére
Kis iPhone SE nekem is haldoklik az akku de durván ilyen 20-30% -t zuhan a töltöttség, igazából ilyen szaladgálós telónak használom pl. kocsiba GPS és zenehalgatás, meg ha egyek bulizni és tudom hogy beb*szokakkor ezt viszem magammal (a 13PM meg jó lenne önvédelmi eszköznek ha arra lenne szükség ) ... de annyira szeretem azt a telefont is hogy holnap kemény 6k -ért cseréltetek benne egy akkut aztán jó lesz egy darabig
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #72672 üzenetére
Pedig szerintem okostelefon amit a leggyorsabban lehet eadni
Kérdés 50 -ért milyenek vannak ?
Vagy PS5 de az megint csak drágább ... és kb. meginr sehol sem kapható
Napokban voltam a Media M. mondom veszek egyet és lecserélem a PS4 Pro -t kb. 2 hete volt az üzletben vagy 10-20db. mondják hogy még aznap elvitték mindet, aztán felhívom a konzolvilágot hogy ha megrendelem kb. mikorra várható ... mondja fél év !
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #72669 üzenetére
Most a 13PM nekem is maradni fog 2-3 évig biztosan ... lelassúlt a fejlődés, nem érdemes már évente sőt még 2 évente sem cserélni
A 12 Mini -t sem azért cseréltem le mert kell az új hanem mert kellet a nagyobb kijelző, de ezt már tavasszal tudtam csak megvártam a 13 -s szériát a 120hz meg bitang
12 Mini rekod idő alatt ment el HW apróra felraktam, és 30 perc múlva már találkoztam is a vevővel akinek ugyan olyan autója van mint nekem, mondom jó kezekben lesz a Mini
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #72643 üzenetére
Nekem egy Samsung Qled TV -m van és iPhone -al simán megy az Airplay
Meg egy Samu porszívóm de sajnos az magától nem csinál semmit
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #72618 üzenetére
Egy baj van a Xiaomi meg Samuval hogy kb. brutálisan nyomják ki az új modelleket, mire berendelünk minden tartozékot hozzá már olvasom hogy kijött az újabb modell
Hosszútávra iPhone -al jársz a legjobban és nem azért mondom mert nekem is az van … világ életemben Droidos voltam rengeteg telefonnal Nexusok, Lg-k, Samuk, Sony-k, Htc stb. de én már nem tudnék visszamenni mert annyira kényelmes minden hogy ebből már nem engedek
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #72599 üzenetére
Valami Xiaomit vegyél szerintem mondjuk egy RN 10 Pro ár/érték nagyon jó azt tudja mint egy A72 csak olcsóbb, Samu vonalon pedig az S20FE amit még jónak mondanak
iPhone vonalon 11, 12 széria
Nálunk mondjuk a Xiaomi már jobban fogy mint a Samsung
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Intruder2k5 #72583 üzenetére
Hát igen ... de itthon a lakosság 80% szerintem havi részletre veszi meg, és ha van egy havi kereted ilyenekre pl. több előfizetés és több telefonrészlet akkor az nem fáj annyira mint egybe kiadni ennyi pénzt, mert alapból úgy számolsz a fizuddal hogy havi XY erre megy el
Mint a cigi azt sem veszed észre aztán havi 50-60 -t simán el lehet füstölni, vissza is kéne állni az elektromos cigire vagy leszokni teljesen mert ez rengeteg pénz 1 hónapban !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Intruder2k5 #72581 üzenetére
Persze ez egyértelmű ... az a baj hogy az ember nagyon hamar hozzászokik a jóhoz, ha volt már csúcs telefonja az embernek akkor utána mindenben azt a tudást és teljesítményt illetve minőséget stb. várja el, az olcsóbb telefonok meg valószínűleg ezt nem tudják így kénytelen vagy megvenni mert ha azt vesszük ezek már inkább mini multimédia eszközök, mindent lehet vele csinálni, filmezni, játszani, fényképezni, videózni stb. és aki telefon b*zi az pontosan tudja hogy milyen ez nem hinném hogy valaki ilyet vesz csak telefonására, ettől függetlenül nagyon drága és lehet csak nekünk az mert világbajnok Áfánk van, és ha azt vesszük USA -ban 1 fizuból 3-4 ilyen telefont megtudsz venni, itthon meg kb. 2-3 fizuból 1db.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Quqesz #72561 üzenetére
Igen szörnyen drága ez így van … csak sajnos tényleg ez a baj a 12 Minivel hogy túl közel tartom a szememhez hogy lássam és kezd bezsibbadni tőle a fejem, pici ez a telefon nem tartalomfogyasztásra való az X-től sokkal kisebb kb. ugyan azt látom mint egy iPhone 7 telefonom, hiába nagyobb a kijelző ugyan olyan picik a betűk meg minden kb. minden rajta
Szerencsére most járt le 2 hűségem is … illetve 2db. törlesztőrészlet is, ezért is gondolkodtam el rajta meg a 13 Pro annyival nem olcsóbb hogy azt vegyem, ha a kettő között lenne 100 különbség azt mondom oké de 30 ezer forint szeretem már nem oszt nem szoroz
Androidra már nem tudnék vissza menni az biztos meg ott mi a választék nem nagyon van semmi Samsung és Xiaomi de ott is elszálltak az árak nem kicsit
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Az iPad -ok is jók lettek, főleg a Mini !
-
w333
félisten
iPhone 13 család vélemény ?
12 Mini csere lesziPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Nah sziasztok de rég voltam már erre, kicsit offline voltam nem fórumoztam !
Ki hogy van ? kinek milyen telefonja van stb. ? új tagok ?
Csak hogy ne legyek nagyon elfogult akkor egy kis negatív a 12 Mini -ről ... kicsi vagyis túl kicsit, zsebben hasznos de tartalomfogyasztásra nem ajánlom, sokszor félregépelek vele, ezen kívül nem rossz de kicsit megbántam hogy nem 12 Pro Max lett !
Tanulság kis telefonról nagyra váltani megszokható, de nagyról kicsire nem szabad !
Főleg mivel mobilos boltban dolgozom és minden 2- ik embernél 12 Pro Max van, kicsit csorog a nyálam utána, na de majd a 13 Pro Max most már azt megvárom
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71783 üzenetére
Különben a Tizen rendszer tényleg jó ... nekem az van egy nagy Samu Qled TV -n, bitang gyors és jó az egész kezelőfelület meg minden, iOS -el is komunikál és nagyon jók az alkalmazások pl. Netflix, HBO GO én mindkettőt használom és soha semmi hiba nincs !
Van összehasonlítási alapom egy LG Web OS TV van a mási szobában, nagy az jó sz*r !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nálam az eladások is ezt mutatják ... pl. 50% iPhonra keres cuccokat (2020 SE, 11 Pro, sima 11, 12 Mini és 12 Pro max), 25% Samsung -ra (inkább az A széria ami nagyon megy), 20% Xiaomi telefonokra (Redmi sorozat), a maradék 5% pedig a régebbi Huawei telefonokra pl. P30 Lite, P30 vagy P30 Pro, a tokok meg fóliák a P40 szériára ott rohadnak a fiókban mert nem tudom mikor jelent meg a P40 Pro de pl. 1db- al találkoztam (üvegfóliát raktam fel neki) de ő is azt mondta "netes rendelés volt még 1 hétig tesztelem de küldöm vissza"
Az új iPhone szériából is a 12 Pro max és 12 Mini ami a legjobban megy, ezt kb. úgy tudnám jellemezni hogy 40% (12 Pro Max), 40% (12 Mini), és 20% (12 és 12 Pro)
És ezek elég valós adatok mert mind a 3 szolgáltatótól hozzám küldik az ügyfeleket, mivel nekik nincsen akkora tartozék felhozatal mint nekünk, nálunk szinte minden megtalálható a legolcsóbbtól a legdrágábbig ... mi szerezzük be a kollégával az összes árút szóval jah !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Aryon87 már megint háborúzik ... Karácsonyi telefonajánló topikba, csak tudnám mire jó ez már megint
Néha úgy érzem mintha saját maga alatt vágná a fát, szvsz. ezt a Huawei-es témát el kéne már engedni és szembesülni a tudattal hogy a Huawei már soha nem lesz olyan mint régen
Szerk.
Mobilos boltban dolgozok már több mint 1 éve és tudom hogy mi folyik ezzel kapcsolatban (főleg hogy mint a 3 mobilszolgáltató mellettem van), az emberek 99% -a amikor szembesül a tudattal hogy nincs GMS a telefonjukon viszik vissza a telefont hogy "nem kell" az Auchan vevőszolgálat meg már csak az indokot sem kérdezi meg csak annyit hogy "Huawei ? akkor adom is vissza a pénzt" szolgáltatóknál ugyan ez a helyzet, jóban vagyok mindhárom szolgáltatóval és ők is ugyan ezt mondják hogy 100 emberből 99 visszaviszi ![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz akooos #71759 üzenetére
+1 ezért a + kényelemért nekem is megérné ... tudod hányszor ébredtem úgy hogy nincs kávé főzve, álmosan úgy hogy a cigi a szádban van és nagyon innád a kávéd aztán szembesülsz a tudattal hogy nincs főzve, ez nagyon kegyetlen tud lenni
És nem a lustasággal van a baj hanem álmosan kitakarítani a zacctól, feltölteni vízzel (fele mellé) és kávéval feltölteni aminek a fele a konyhapulton landol (álmosan) majd bekapcsolod a cigid már elégett és egy fél örökkévalóság után már kezd csordogálni a kávé
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71757 üzenetére
Mondjuk ebben is van valami
De ez mondjuk ilyen másodlagos kávézásra lenne
Nekem mondjuk nagyon ízlik az ilyen kapszulás, főuleg az ilyen különleges ízek, karamellás, vaníliás, krémes stb.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71753 üzenetére
Köszi mindenkinek ... igen a Dolce Gusto Krups gépekről és is sok rosszat hallottam szeretnek elromlani
Nespresso kapszula meg mind féle van hozzá, de nem a kávéfőzőt szeretném ezzel kiváltani hanem néha inni valami különleges krémes kávét, este akár koffeinmentest
Kapszulák ára nem vészes ahogy nézem a tchibo drágább
Pont ma néztem már Auchanos kapszula is van Nesspresso -hoz, meg Aldi, Lidl stb. 600ft/10db. meg már a Jacobs is gyárt hozzá kapszulát az sem drága
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71741 üzenetére
Euronics -ben meg 22k a piros, a zöld is annyi csak ahhoz nem adnak 12k utalványt !
Szóval vagy Média 21k (zöld) vagy Euronics 22k (piros) a fehér és fekete nem olyan szép !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek kávéfőző az van ... csak kéne egy ilyen kapszulás is napközben amikor már nem akarok kifőzni egy adag kávét csak innék egyet vagy megkínálnék valakit !
Én is a Nexpresso -t néztem mert ahhoz a legnagyobb kapszulaválaszték, olcsótól a drágáig !
Ez a szimpatikus [link] ahogy nézem adnak hozzá 12k kapszula utalványt is
Szerk.
Nem tudom eldönteni hogy melyik színben lenne a jó ?[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kapszulás kávéfőzőkről kinek mi a véleménye ?
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #71719 üzenetére
Jónak tűnik ... mondjuk szvsz. egy Legion 5 is jó választás !
Igazából szinte ugyan (kicsit erősebb) csak Lenovo !
[TheVR] srácok tesztelték
Jah és igen használd egészséggel !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #71710 üzenetére
Ez jól hangzik ... mi a pontos típusa ?
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #71706 üzenetére
Na és mit tud ... én is nézegettem Gamert Laptopot !
De az árakat nézve inkább maradok a PC vonalon
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71683 üzenetére
Samu még nem kezdte el még kiadni a fincsi frissítéseket amitől lassúbb lesz a telefon, gyengébb a kamera és kevesebb üzemidő ?
Mert lassan aktuális lesz, kb. az újabb modell megjelenésétől rá 5-8 hónapra jönnek a frissítések ... most nem tudom hogy van de S6, S7E és S8 -al is átéltem ezt ... fotós topikba ha jól emlékszem még bizonyítékot is raktam fel mennyire szétcseszték a kamerát
Lehet már nem csinálják de régen ez nagyon is igaz volt !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #71679 üzenetére
Mi 10T Pro után ne csorogjon ... barátomnak van, úgy ahogy van gáz az a kijelző, nagyon gyenge ips panel, színekkel nincs gond de az a fényerő hát szerintem botrányosan kevés, Redmi széria kijelzőben odavág neki rendesen
Én nem tudom hogy gondolták ezt de nagyon alsópolcos az a kijelző
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #71665 üzenetére
Jah hogy kintről jön ? ezt nem tudtam
Samut alig vesznek mostanában, az A51 és 71 ami nagyon megy illetve a Xiaomik
FE nem tudom mióta létezik de talán 1 ember keresett rá tokot, nem népszerű szerintem, S20 népszerűbb
Note 20 meg dettó
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #71662 üzenetére
Exynos
Quqesz
Nagyon sokan örülnek ennek jövőre tuti az összes gyártónak lesz Mini telefonja, jól csinálja az Apple ezt fogják a legtöbben venni ... eddig a 12 szériából 80% a Mini -re keres tartozékokat a maradék 20% Pro max sima 12 és Pro -hoz slig keresnek valamitKülönben nem kicsi ez 5.4” nem kicsi, Nexus 5 mennyi volt 5” mégis tökéletes volt, az a baj hogy rá lettek kényszerülve az emberek a tepsikre, ezért szokatlan most egy normál méretű telefon
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #71579 üzenetére
Szerintem a Xiaomi elveszi tőlük a trónt !
És ha vissza is térnek valaha normális Androidos telefonnan akkor is nagyon sok idő kell (több év) majd ahoz hogy visszanyerjék az emberek bizalmát !
Akkuteszt ... [link] a 12 Mini tényleg jól bírja ezt én is tapasztalom, 6 óra SOT !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Dr. 444Hertz #71561 üzenetére
Durva visszaesések vannak Huawei -nél ... kérdés túl élik vagy mennek a levesbe ?
-
w333
félisten
válasz trebrona #71520 üzenetére
Jaj tényleg ... bocsi Airplay -re gondoltam !
Hát sajnos ez ilyen, tudom azt hogy drága az iPhone (de már ez sem feltéten igaz) de 4-5 évig kiszolgálja az embert, míg monduk egy Androidos csúcs 2év jobb esetben 3év
i12 Mini 280k volt szerintem nem vészes, Androidos csúcsok már sok esetben drágábbak !
Egyik barátom egy Mi10T Prot vett ami kicsit olcsóbb , de az egy péklapát és a kijelzője hát nem a jobbik fajta IPS -hez tartozik, autómata fényerő nem működik jól (ezt Mi8 -nál ién is tapasztaltam így manuálisan használtam) és nagyon-nagyon gyenge a fényereje !
Nem tudom mihez hasonlítani szerintem RN8T -nek is sokkal jobb a fényerő !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz tesz-vesz123 #71518 üzenetére
Hát igen elég régóta talán az első egy iPH 6 volt ... de nagyon sok Androidos telom is volt szinte az összes Nexus, LG, Samu, Xiaomi stb. aztán mindig is hiányzott az atomstabil működés ezért tértem vissza az iPhone -hoz !
Android -nál vaami kompromisszum mindig volt, nem azt mondom hogy rossz csak volt ami nem működött úgy ahogyan én szerettem volna, tudom az iPhone kevesebbet tud de azt viszont tökéletesen tudja, míg az Android mindent túd aztán vagy működik vagy nem
Illetve szerintem Android 7 után már nem jött semmi változás csak maga a stock android rendszer felület elment egy olyan irányba ami kimondottan ronda és csúnya !
Samunál meg azt vettem észre hogy addig jó egy csúcstelefon amíg ki nem jön az újabb modell, majd ők utána gondoskodnak róla hogy rosszabb legyen a kamera, gyengébb az akksi és akadósabb a rendszer (vedd meg az újabb modellt), sajnos ezt S6, S7E és S8 -nál is megtapasztaltam, még ha sokan azt gondolják hogy ez összeesküvés elmélete !
Azóta volt sok iPhone telefonom, 5S és iPhone X és most is van egy SE és ilyen gondokkal nem találkoztam, sőt inkább ellenkezőlebb, egyre jobb lett minden !
Illetve olyan TV -m is van (Samu Qled) ami tudja az AirDrop -t szóval az is jó dolog
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71513 üzenetére
Samu nálam már rég nem játszik ... Exynos (kenjék a hajukra)
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Quqesz #71405 üzenetére
Szerintem Nexus már nem lesz ... a legnagyobb hibát azzal követték el hogy eladták a Motorolát és most meg külsős cégel gyártassák le a telefont, azért ez egy vicc !
Én elhiszem hogy szeretnének egy Apple lenni ... na de így ? valamit le is kéne tenni az asztalra, vagy egy brutál telefont vagy fél áron ! de ez csúnya is és drága is !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #71403 üzenetére
Nem úgy értem ... hanem hogy próbálkoznak ők csak kevés sikerrel, hamarosan szerintem elfognak tűnni, brutál veszteséges lehet ez nekik !
De nem is értem mit gondoltak ? Nexus prémium telefonok után adnak egy valamit a Foxon által gyártott ólcsó és ronda anyaghasználatos telefont 3X áron ? várható volt hogy ez lesz
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Van itt minden azért OFF topik
vodrosjozsi
Minimális különbségek vannak ... jobb kijelző, jobb kamera, erősebb, dizájn !Minen évben ez van, nagy fejlődések már nem lesznek, lassan 3-4 évente elég telefont cserélni mert sok újdonságot már nem tudnak beletenni !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Na kinek lesz valamelyik iPhone 12 ... csak kíváncsiságból ?
Vagy ki mit gondol róluk ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #71279 üzenetére
Nálunk kb. 25euróval drágább ... szolgáltatónál szerintem ilyen 270-280 lesz !
Nekem a 12 Mini nagyon bejön, ugyan azt tudja mint a nagyok !
Szerintem ezt fogják venni a legtöbben, kellett már egy ilyen méretű teljes kijelzős telefon is !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71256 üzenetére
Főleg az esti fotózás az ami nagyon vonz ... meg ugye hogy gyorsabb minden
Na de holnap kiderül hogy milyen lesz !
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #71251 üzenetére
Jobb lesz a kamera ez egészen biztos ... írták is hogy javulni fog a DeepFusion, az éjjszakai mód és a Smart HDR is változik a 3.0 verzióra
Nekem mondjuk a Normál és Ultraszéles amire szűkszégem van, a Telefotó nem érdekell !
Na meg az éjjszakai mód ami nagyon kell
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz akooos #71245 üzenetére
Szerintem csak tárhely (64GB) és kamerában ... 3 helyett 2 lencse lesz mint a 11 -en !
Mindegyik A14 Bionic és 4GB/RAM lesz, talán a Pro Max -ban lesz 6GB !
Várom is a holnapi bemutatót
Amit lehet már tudni hogy javul a DeepFusion és Éjszakai mód, és Smart HDR 3.0 lesz !
Elvileg 699$ lesz ugyan úgy mint a sima 11 volt ami itthon kb. 260-270k
Még szerencse hogy lejárt a hűségem
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
[iPhone 11 pro vs 12 mini] kijelző méret különbség 😁
Most lőttem az előbb !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #71171 üzenetére
Nekem igazából a friss HW és jobb kamera miatt kell
Fontos lenne hogy este is jó képek tudjon lőni !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #30610944 #70964 üzenetére
Hát kb. igen
És hogy őszinte legyek sebességben meg felhasználói élményben is a legjobbak pedig nekem csak egy X van, de kell az éjjszakai mód így lehet 12 Pro lesz a következő
Semmi késztetést nem érzek arra hogy visszamenjek Droid- ra !
Sőt az iOS 14 -el kissé androidosodik a rendszer a Widgetek miatt ... hosszútávra szerintem nincs is jobb választás mint egy szifon !
Szerk.
Másodlagosnak van egy SE -m is ... az is szinte ugyan ilyen gyors és fluid ![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na ez a Note 20 tényleg vicc szerintem is ... és fél millió !
Megvárjuk a szifon 12 -t
-
w333
félisten
Szerintem is ... a boltokban meg őrület van, nagyobb sorok mint karácsonykor !
-
w333
félisten
válasz leslien #69892 üzenetére
+1 ugyan ezt érzem én is az X -el !
Ráadásul sebességben szinte semmi különbség nincs a 11Pro -hoz képest !
Szerintem nagyon jól sikerült ez a 13.3 frissítés !
-
w333
félisten
válasz Norbi. #69879 üzenetére
Képernyő alá inkább ne ... az nagyon rosszul működik S10 -nél is
A felső vékony kávába rejtsenek el mindent !
Szvsz. a 3D arcfelismerés a jövő az mindig működik, télen, nyáron, reggel, este !
Újlenyomatolvasó a múlté, szerintem ezt el is kéne már engedniük ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest