Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz norbert1998 #17931 üzenetére
DarStav-nak a bejáratás után jobb lett. Mondjuk azóta már megpusztult nála.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
#
S
Z
A
R
A
Z
I
P
H
O
N
EMmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Nem tudhattam, hogy ilyen hülyeségeket fogsz írni. Majd legközelebb kérj engedélyt.
A legolcsóbbat úgy értettem, hogy a 16GB-os verzió árát. Ezt írtam már többször is, de te már megint másról beszélsz.
Egy webshop kiírhatja az akciózott ár akár dupláját is normál árként. Ez egy bevett szokás (parasztvakítás). Még akkor is, ha amúgy nem is csökkent az ára. Mint ahogy az is, hogy az épp raktáron nem lévő termék árát alacsonyabbra veszi. Nézd meg a MM árait, az akciózott ár áll közelebb a samuk valódi árához.
Nagyon nem érdekel az előzményed. Én direkt megnéztem több helyen is a telefonok árát, ezért is védem az igazam, nem csak a levegőbe beszélek...
Akkor én meg mondjam azt, hogy nem jó webshopot választottál, mert az egyik típus nincs is raktáron?
És neked az nem sántít, hogy egy darab webshop kínálata alapján érvelsz, ami egyébként valószínűleg vevőcsalogató trükköt használ?
Egyébként edigital-nál 4 telefon volt a hétvégén speciális akcióban, samu nem volt közte.
Az edigitálnál és a MM-nál is megegyezik a samuk ára, szóval felesleges a szart kavarni.
(#17331) Tomi_Ohl:
#buzulásaznukuAmúgy ki mondta, hogy rólad beszélek?
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Macsk berakta telegramra a képet, elolvastam, így muszáj válaszolnom.
Egyrészt hozzád nem szólt senki, nem neked címeztem azt a kommentet. Másrészt az egész onnan indult ki, hogy egy android csúcstelefon drágább, mint egy ájfos. A hülyének nézés innen indult.
Magyarázni azt nagyon tudsz, de érvelni nem. Úgy próbálod kicsavarni a dolgot, hogy te gyere ki belőle jól. A legolcsóbb ájfonok berakásával és a legdrágább webshop kiválasztásával.
A szolgáltatós link neked nem volt jó, mert ott drágább az ájfon. Nekem az edigital nem jó, mert jóval drágább a samu, mint a telekomnál meg a media marktnál.
Én választottam kettőt, neked egyik sem volt megfelelő.
Az meg rohadtul nem érdekel, hogy te mit honnan vennél, nem erről volt szó.Mellesleg most nézem, hogy az edigitalnál 230 a 64GB-s S6, az S6 edge 64GB meg 260, mert le van akciózva. Vicc vagy...
(#17322) norbert1998:
És az addig jó, amíg így van.(#17326) Balathruin:
Te se hiányzol nekünk.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Nyilván a szarszung is drágább, ha az ájfos is, ne értetlenkedj már. A kettő közötti differencia kb azonos.
Most megint balf.szkodtál kicsit, mert egy drága helyet választottál.
Media Markt:
SGS 6 32GB: 194899
64GB: 229999
128GB 259999SGS 6 Edge 32GB: 224899
64GB: 257899
S6 Edge + 32Gb 259990Note Edge 32GB: 239899
A mikrofont meg nyugodtan felveheted.
És nem kell a másikat hülyének nézni a legolcsóbb és legdrágább árak összehasonlításával. Köszi.Hálistennek a fontosabb emberek már ott vannak telegramon, ide már felesleges is járni.
Ezzel a végszóval távozok is.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Kimondottan wakelock figyelő alkalmazással kéne megnézni. Mint pl. wakelock detector vagy betterbatterystats. Utóbbi xda-ról levadászható. De root kell mindkettőhöz.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #16721 üzenetére
Ahogy Tomi mondta, már egy ideje a BlissPop van fent nekem a V5-ön. A 3.5-ös.
Nekem bevált. Azt nem tudom, hogy N6-on mennyire lesz fasza.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Offenzívát indítottunk telegramon az androbites csóka ellen.
Aki gondolja, írjon neki néhány kedves szót.
Főleg te, s3nsitivity.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #16319 üzenetére
1.) Ments le mindent a pc-re, mert minden törlődni fog, még az sd kártya is
2.) Rakj fel egy olyan kernelt, ami támogatja az f2fs-t. A boot.img-t rakd fel a bootloader-ben ezzel a paranccsal: fastboot flash boot boot.img
3.) Rakj fel egy f2fs-t támogató recovery-t: fastboot flash recovery twrp-recvery-f2fs.img
4.) A TWRP-ben menj a wipe menübe
5.) Csinálj teljes wipe-ot jobbra húzással
6.) Menj a Wipe -> Advanced Wipe menübe
7.) Válaszd ki a /cache-t
8.) válaszd ki a Change Filesystem-et
9.) Bökj az f2fs-re, elindul a folyamat
10.) Csináld meg ugyanezt a /data-val
11.) Amíg a recovery-ben vagy, csatlakoztasd a telefont a PC-hez, és csináld meg ezeket:
-parancsok-
12.) Újraindítás és készen vagy
Nagy vonalakban ennyi. A 11-es is kell. A 2-es és a 3-as pontban úgy rakod fel a kernelt meg a recoveryt, hogy a telefon a gépre van kötve és parancssorba beírod azokat a parancsokat.
A 11-es is ugyanez, csak annyi a különbség, hogy recovery-ben vagy, nem bootloader módban.Bár nexust nem mókoltam még.
Meg az előkészületeknél írja, hogy szükség van f2fs-t támogató kernelre és recoveryre. TWRP és Zen kernel.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #15518 üzenetére
Ha felraktad volna már azt a qrva telegramot, akkor tudnád.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz CJ4567 #15334 üzenetére
+ warez
+ az a kritikus III/10/1-es pont megsértése(#15339) norbert1998:
Ha nem olvastad el, akkor nem lett volna szabad bejelölnöd, vagyis nem is lehettél volna itt, nem is tilthattak volna ki.
Olyan ez, mint az ittas vezetés. Ha valaki beléd megy, akkor te vagy a hibás, hiszen ittas voltál, nem is vehettél volna részt a forgalomban. Ha nem vagy ott, nem történik baleset.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #15308 üzenetére
Még be is vallottad. Egy élmény volt.
(#15310) radi8tor1:
Lassan annyit b@sztatom a topiklakókat, hogy már moderátor is lehetnék.(#15311) norbert1998:
Itt kezdődnek a problémák.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #15304 üzenetére
Mi az, hogy ma elolvastad? Regisztrációnál van egy ilyen jelölőnégyzet:
Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Alapelveket!
Te anélkül regisztráltál, hogy elolvastad volna. Kérném az azonnali kitiltásodat!Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz s3nsitivity #15244 üzenetére
Ebay-ről memkártyát csak sinceritytrading-től szabad venni. Olcsó is, jó is, és viszonylag gyorsan megjön.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
A Felhasználói Tartalom nyelve a magyar, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet.
Alapelvek II./8.A modkerben leszek, ha keresnétek. Sziasztok.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Ezek az ikonok megtévesztőek...
#szaramiui
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #14877 üzenetére
Ne vedd már komolyan. Annyi történt csak, hogy felkutatta a családfádat és rájött, hogy te vagy a gyökér.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Találjatok már ki valami mást. #szarafacebook
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Nyugi srácok, mert pihi lesz megint.
Pearce, te meg azzal a lendülettel amivel jöttél, akár le is állhatsz a flame-mel.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Micsurin #14128 üzenetére
Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom).
Szóval 14131 darab törölhető hsz. Uccu neki modik.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz CJ4567 #14110 üzenetére
#radiafőnök #CJaziSheepes
SP után szabadonSenki se vette észre az egy órás banom?
Azt hiszed, hogy itt foglalkozik veled bárki is? Aranyos.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Balathruin #13819 üzenetére
Ilyen kritikus szituációban muszáj volt megőrízni a hidegvért.
Amúgy meg minek bántottam volna csóri ájfont. Elég szar annak már attól is hogy létezik.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Fuh gyerekek, ma belénk jöttek hátulról kb 100-110-zel....
Mondanom se kell, hogy ajfonja volt a gyereknek.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz s3nsitivity #13733 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy most valami nyári akció van és hogy lejjebb ment a 1+1 ára?Most nézem, hogy csak volt. Máig.
Add el, és vedd meg Justreboot nexusát. A macskaszar értékcsökkenté teszi.
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz s3nsitivity #13593 üzenetére
Vágesz. Be is van kapcsolva.
De mindegy, nem téma.(#13585) Tomi_Ohl:
Recovery-ből flashelhető SU zip? Vagy play-ről supersu, azzal meg lehet frissíteni a binárist.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz CJ4567 #13449 üzenetére
A Telekom is ugyanolyan
zsidócég, mint a Telenor...
Egyik szolgáltató se jó. Ugye nemrég törölték el a hívásvégződtetési díjat, ami majdnem 6Ft, erre ezek meg emelnek...
Digire kíváncsi leszek, de tőlük se remélek túl sokat, kevés frekit vettek, az nem lesz elég, tuti össze kell majd állniuk valamelyik naggyal, aki valószínűleg a Vodafone lesz.Lassan 2 éve voipozok, inkább vállalom azt, hogy néha szar a vonal (bár úgy tűnik sikerült megoldanom a problémámat, és stabilabb lesz).
Most perpill az olcsómobilhívás.hu-t használom, 12ft egy mobilperc, mp alapon. Sikerült kuponokkal elég sok kedvezményt összehoznom, úgyhogy most kb 4ft 1 perc.
Netnek meg ott a klikk és a bluenet (dual sim rulz). De ezeket a tetűládákat nem etetem 40-50Ft-os percdíjakkal...Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Penguin95 #13287 üzenetére
De aztán semmi buzulás, buzulás az nuku.
(#13291) no more:
Én nem vagyok gyártó fan, mindig az aktuális készülék felé húz a szívem, úgyhogy
#csakaztev5Viszont mióta megvan, csak CM-mel használom, mert a gyári UI, a NubiaUI kb 1:1 MIUI koppincs.
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #13098 üzenetére
Ti sem vagytok jobbak attól a Pjotr gyerektől, ugyanolyan elvakultan véditek a saját szarjaitokat. Csak azt nem veszitek észre, hogy ugyanolyan hulladék mindkettőtök telefonja.
(#13100) ДарСтав:
"mint látod, Justreboot máris imádja egyikőjüket"
Szerintem most már mind a kettőt.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest