-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz KurtCobain #17328 üzenetére
"hozzád nem szólt senki, nem neked címeztem azt a kommentet."
Én kérek elnézést, hogy válaszolni mertem. Kérnem kellett volna külön engedélyt tőled, hogy hozzád szóljak?
Nem a legolcsóbb ájfónokat írtam be, hanem a hivatalos árat. Ugyanis ezeknek van egy fix ára, nem adja senki sem olcsóbban, maximum trükközéssel, mert nem kapják meg olcsóbban nagy tétel rendelésénél sem.
Direkt nem az akciós árat néztem, hanem az általános, akció nélküli árat. Mutassak neked historyt, hogy elhidd, hogy nem ár alapján választottam webshopot, hanem tényleg ott néztem először?
Az eDigitalos mondatodból én más emelnék ki:
"Mellesleg most nézem, hogy az edigitalnál 230 a 64GB-s S6, az S6 edge 64GB meg 260, mert le van akciózva."Tehát ez alapján azt kellett volna mondanom, hogy a Samsungok olcsóbbak, mint az almák, mert az edigitalban éppen akciós? Nem sántít ez egy kicsit?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Micsurin
nagyúr
Ide meg te nem hiányzol . [link]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Balathruin
veterán
Tudom, azért mentem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eFootball
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest