Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Na jó, egykor az Android OFF topic volt.
+1, mára iPhone OFF topic 2 lett. Bezzeg anno, amikor Justre meg még valaki(k) átment szivárványOSphone OFF-ba, kapásból bant kaptak.
Amúgy csak én vagyok egyedül, aki mindent megvesz Play-ből? Ha nem tetszik a játék/bármilyen más app csak visszakérem a pénzem és kész. A telefonomon minden app eredeti. Mondjuk nekem nincsenek is crashek, fagyások soha...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CJ4567
nagyúr
Ha szánalmasnak tartod, akkor vedd meg egyből a drága játékokat, majd ha nem tetszik akkor meg szívás, ahelyett hogy virágboltból leszeded, megnézed hogy egyáltalán megy-e, tetszik-e, na majd megveszed
vagy kipróbálod, nem tetszik, de megveszed mint én az NFSMW 2012-t
No Sana No Life
-
s3nsitivity
addikt
Hogy mi?
FC akkor van ha egy nem létező függvényt hívnak, általában a System. Vagy pedig maga az alkalmazás mutat nem létező vagy nem saját területére. A play service állandó használatba van System szinten így a legvalószínűbb, hogy olyan függvényt hívnak ami túl szalad vagy akár nem is létezik.
Ez részben a Service hibája, már ha az AOSP is azt hívja. Viszont ha nem akkor semmi köze hozzá.
Egyébként emlékszek akkoriban volt 2 verzió ami ezt csinálta mindenhol. Az őrületbe kergetett, az egyik FC-zett állandóan a másik meg akkora Wake Lockot csinált mint az állat.
De a 8.x.x-el már semmi probléma AOSP-n." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Jó de mennyit?!
Nekem 8 naptár, 5 email, 3 helyről kontaktokat etc etc etc.
Több mint 800 kontaktom van amit óránkét frisst mert faccel is össze vannak kötve.. az azért nem egy kis megterhelés..[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
s3nsitivity
addikt
A forkolás szintjét, minél több dolgot forkolnak annál messzebb kerülnek a stock-tól.
Minél stock közelibb valami annál kevesebb dolgot írnak újra, lehet, hogy a kinézete ugyan olyan lesz de az mindössze csak egy mananger osztály ami a GUIt irányítja, attól lehet, hogy minden más össze van gányolva.. lásd, Sony." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Ja, hogy neked ezt jelenti a stock közeli, hasonlítson rá?
Akkor nincs is több kérdésem..Más
Ez a helium bszott király
Nincs nyitva az M8 és lusta voltam még hozzá így nagyon régóta először a gyári rendszerével használok egy telefont.. De a helium olyan lazán vissza állított minden adatom ,hogy valami hihetetlen.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Nem mondtam, hogy a többi közelebb van
A TW a Sense a MIUI meg a FlyMe áll a legmesszebb. De a sony se épp egy közeli.
Bármilyen elfogulatlan emberrel beszéltem mindegyik csak annyival véleményezte, hogy nem rossz. plusz többen is kitértek a lagokra." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Igen hallottam én is, hogy lassabb.. Csak még így is gyorsabb mint bármi más a kategóriájában.
Az, hogy az Xperience UI (mert már régóta nem timescape) jobb mint a TW inkább szóra sem méltatom.. bár két szar közül nehéz választani.
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem tudom.
Az én szemem is bántotta néha a Z3 sebessége.
Lehet azért mert jobbhoz vagyok szokva.Viszont az a P8 amit én nyomkodtam az teljesen király volt. Igaz nem volt nagyon belakva de nem reccent egyáltalán, én jobban szeretem a fémvázas telefonokat mint egy üveget, az üveg olyan gagyi mellette.
Bár még mindig jobb mint a samus játék telefon.Amúgy az újabb Kirinekkel nincsenek bajok, főleg, hogy az MTK gyártja amúgy és mostanában a sajátjaik is elég királyok az árukhoz képest.
Az S801 szintjét hozza P8, csak a GPU gyengébb, ez engem mint azt aki egyáltalán nem játszik nem nagyon hat meg." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy 0.5x animációnál input lag van, míg 1x-nél nincs.
s3nsitivity P8-at? Múltkor nyomkodtam egy Huawei-t a T-ben (igaz az P7 volt), de akadt, sebessége is hagyott némi kívánnivalót, ráadásul az egyedi chipset miatt nem nagyon lesznek rá custom (Pabunak costum ) ROMok.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s3nsitivity
addikt
Ha azt mondom, hogy az utóbbi időben sok telefont nyomkodtam meg gondolom nem lepődik meg senki.
Köztük volt egy Z3 is, nem votl az szörnyű az tény. Akkoriban meg is fordult a fejemben, hogy az lesz az 1+1 utódja. Viszont volt egy jellegzetes mondat ami elhangzott havertól akié a Z3 amíg az 1+1 em nyomkodta, ott ült barátnője mellette és azt mondja a srác neki: "Kicsim ezt nézd ez milyen rohadt gyors, a Z meg néha össze vissza akad "
Megmosolyogtam de nem reagáltam rá.
A vízállóság szerintem nem szempont ,túl nagy a szórás, a végén beázik oszt cseszheted.
Mondjuk szombaton egyetemi bt napon voltam, volt medence is, ott döglöttem egész nap.
Egy srác meg egyszer csak messziről behajított valamit.. felveszem.. egy Z3C
Mondom ennek nem lesz semmi baja?
Azt mondta volt már példa, hogy 1 napig szárítani kellett utána mert nem érzékelt a kijelző.
Azt mondta őt nem zavarja, biztosítása fedezi a beázást isAmúgy én a helyedben megcsekkolnám a Huawei P8-at is.
Prémiumabb az anyaga mint a Z3-nak.
Kamerában is jobb.
sd is van.
csak a vízállóság ami hiányzik, illetve az üzemidő nem olyan hiper szuper de még így is nagyon jó." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Én megvárnám a helyedben az 1+2 t
Hátha lentebb vesznek a kijelző méretből, az SD bővíthetőségen és a méreten kívül minden stimmel. De azok még lehetnek olyanok.
Két darab 1+1 után bizton állítom, hogy a legjobb ár/érték arányú kütyük.Azzal meg, hogy a Sense és a Stock Droid mellé más is betársulna a leggyorsabb rendszerek közé remélem nem a Sony vagy a TW UI-ra gondoltál mert azt is letagadom, hogy valaha hozzád szóltam.
Más,
Jött az sms a postától, holnap itt az M8." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Mint mondtam amíg nem tapasztalja meg az ember addig nem fogja érteni.
És igen akkora dealbreaker dolog. Az M7 idejében minden review áradozott róla, az M8 és M9-ről már csak megemlítik, hogy még mindig a közelébe se érhet senki és mindenkinek ilyen kéne.
A kávára meg legalább van mit fogni nem úgy mint Sony-éknál.
Ott a rádió.. hát persze..
Mert amúgy a Z3 kávája nagyobb mint a HTC One szériáé de mindegy
A sense a stock droid után a legsimább, leggyorsabb rendszer. Az alu ház a legprémiumabb érzések egyike.
Ellenben mit mutat fel a Sony?
Van két előlapi hangszórónk! Csak recsegnek de az mindegy!
Van két jó nagy kávánk mert miért ne!
Lagol a rendszerünk!
Forrósodik a készülék!
Ja meg be is ázik!
Azért ezek killerfícsörök az tény.
Egy dolgot tudok leírni nekik ami tényleg jó és az az üzemidő. Ennyi.Nincs értelme más high end gyártókkal összehasonlítani, mindenhonnan vesztesként jönnek ki.
#SzarASony #CsakAHTC #CsakANexus
-
no more
veterán
Egyébként a Z3 nem sokban marad el a Boomsoundtól, sőt, például tisztábban szól.
Jah, a dobozhang nem sokban különbözik a minőségtől, igazad van.
Szerintem Tomi (ahogy én is) igényesebb annál, hogy telefonhangszórót használjon multimédiás célokra.
Erre nem is reagálok, mert baromság. Majd, ha dolgozol rájössz, miért jó a telefonhangszóró.
Téves. És még értelmetlen is. #szaraswiftkey (tudom, igazából #usererdő)
#usererdő, mert nem érted.
-
no more
veterán
Langyosodik? Az langyosodás, hogy kiesik a kijelző, meg lejön a hátlap?
(#15383) Tomi_Ohl: Cigányhifi, lol... Egyszer próbálj egy One-on filmet nézni, vagy csak valamit youtube-on... Vagy akár csak játszani... Azután minden más kuka. Amikor nem akarsz fülesen youtube-ozni, annyira jó a hangzás, az csak elmond valamit. Persze nem olyan, mint a 2.1-em, amitől remegnek az ablakok, de baromi szépen szól és a Boomsound azért a multimédiás élményt egy új fokra helyezte.
(#15385) Tomi_Ohl: A Z3-nál is vannak ilyen problémák, mivel ugyanaz, mint a Z2, csak magasabb órajelen a proci.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
A Z3 a valamivel kisebb képernyő és akksi miatt lett kisebb, szerintem a képernyő lett takarékos, azért bír többet. Nekem mondjuk sokkal jobban tetszik Z2 a designja. Én éppen úgy hallottam, hogy a Z2 hangszórója kicsit jobb (de úgyse HTC, nem kell cigányhifinek használni). Support meg jó eséllyel ugyanaddig lesz.
Persze ez vagyok én, neked lehetnek más igényeid.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Hát figyelj én nem ítélem el ha neki az jön be hát akkor használja egészséggel, én amennyi sok sz*rt olvastam a Sony -ról illetve tapasztaltam élőben (haver telefonján) nekem biztosan nem kell egy darabig, barátom hetente sírt hogy valami nem jó vagy baj van a telefonjával (Xperia Z) mondtam neki felejtse el a Sony -t, megfogadta a tanácsomat és vásárolt egy Note 4 -t (hozzáteszem ő és én sem szerettük soha a Samsungot) és most pedig kuss -ba van már hónapok óta használja és minden oké vele (én is HTC M9 -t) akartam de mikor kiderültek a dolgok (melegedés + gyengus kamera) inkább az S6 mellett tettem le a voksomat (és egyáltalán nem bántam meg, bitang jó telefon ez)
Szóval mindenképp mérlegelni kell, és aztán dönteni hogy kinek milyen teló kell !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
no more
veterán
Nálam most 40 megát eszik. Használgatom most a TP-t, de egyelőre nem írok vele gyorsabban, mint SK-nál. Sőt, igazából elképzelni se mtudom, hogy gyorsabban lehetne írni vele. SK-nál nyomok 2 betűt és már ott van a szó a javasoltak között, rányomok, és 5-ből 3-szor ott a javasoltak között a következő szó, amire gondolok. Ezért nem értem, miért szarozzák páran a SK-t, amikor az egy informatikai csoda.
Nekem most 40MB RAM-ot eszik, teljesen jó szerintem. A SwiftKey múltkor felment valahogy 140MB-ra, az már kicsit durva volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ez az újraindítás-dolog nem hat meg, én úgyis általában ki szoktam kapcsolni este.
Most utánanéztem, Honor 6-ra van egy-két costum ROM (CM11 és talán kettő hasonló alapú). P6-nál ugyanez a helyzet, csak ott JB is van, P7-nél csak EMUI alapú.
Szóval attól is függ, mennyire lesz népszerű, mennyit fognak foglalkozni vele.Pedig azt szoktam hallani, hogy a Swype tud legjobban ragozni magyarul.
Amúgy meg #csakazxperiabillentyűzetXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
no more
veterán
Bejövős a TouchPal, tudsz valamit, vakarcs. :p Csak kár, hogy nincs külön számsor, meg nem szedi szét a szavakat. De ez legalább nem lagol.
Jah, és amin meglepődtem, hogy kurva jól tud magyarul...
A SwiftKey intelligensebb, de elnézem neki, a no lag miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Amikor még én vettem, 50€ különbség volt, meg is lepődtem amikor múltkor néztem és már csak 15.
Nekem az utolsó 5 évben az Xperia mini pro tartott legtovább. Vegyél olyat, jó lesz az addig, míg ki nem jön a vénégyzet.
Amúgy a Kirint a costum ROMok miatt írtam. Nem nagyon lesz lehetőség lecserélni az EMUI-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Mi3 16GB 205€, 64GB 215€ volt mikor néztem, úgyhogy nem olcsóbb. Mi4-nél nem rúdon, hogy van.
Azért a Honoron elgondolkoznék még. Nincs sok jó tapasztalatom EMUI-jal, ráadásul ott van az egyedi chipset is.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
#csakabelsőtároló mert gyorsabb.
Mi3-ban van NFC, bár még egyszer sem használtam.
RR-en lehet így letiltani, de ha már úgyis fönt lesz, akkor mindegy.
De van. Igaz így fél perc alatt csak 16-ost találtam.
A gsmarena szerint mondtam a Q3-at, aztán lehet pontatlanok.(#15k) CJ4567 fúha, tényleg long post volt.
no more nem kell közé 3 pont és szóköz, user erdők!
-
Tomi_Ohl
veterán
Mondd már el mire kell neked több 64GB-nál.
NFC-t előbb nem mondtad.
Többi azt mondtad nem fontos.
Utólag kéne RR-t raknod rá, mert az a legjobb.
Letilthatod a hardveres gombokat, amik ha nem is világítanak, nem látszódnak.
Van feketében is.Akkor mutatják be, de expected release az Q3.
norbert1998 tényleg
-
-
s3nsitivity
addikt
Engem utálsz azt tudom.
Mondjuk engem elég sokan
Amúgy ott voltam a topik alapulásakor, sőt egyik fél voltam akik szétoffolták a topikot amire fel lett ez.(#12793) Micsurin Hagyjad, szegénynek beütése van.
Nem kell vele foglalkozni és megunja majd mint a kutyák.Amúgy az aláírásod még mindig szar
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest