Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz Aryon87 #65778 üzenetére
Pont fordítva, fizikai stabit nem tudsz kapcsolgatni, eist igen. Tehát 4k- ban a samu kameraszoftver csak a fizikai ois-t használja, kisebb felbontáson -ha ez is bekapcsolva- EIS+OIS is, de én személy szerint nem használom az eist kicsit hullámzó már igy a vidi gyorsabb mozgatásnál
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Quqesz
nagyúr
válasz nrg_52 #65890 üzenetére
Dehogy veszek, vegyen magának! tellik neki rá a 7 számjegyű fizujából......amúgy is decemberben kapott tablettet már tőlem.
Igazából nem akar annyit költeni rá, max 100e-ret, de nem is éri meg neki többet, mert nem hard user.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
BotoxotMi nyócat mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #65878 üzenetére
Jól van látszik egy korosztály vagyunk, +1 ez a sony nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
várom a kövi megjelenéseket, az infókat meg köszi!Holnap nézünk asszonynak új telót, eddig Redmi note 6 pro vagy Mi8 lite a befutó. Kiderül melyik jön be neki, ha egyik sem, akkor majd MAryonM-ben körbenézünk
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Én is tudok ilyenről, de nem izgat.
Megpróbálom majd ezt a módszert. Ha az se megfelelő, akkor törlés a listából a topik. Meg úgy az egész sztem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Igaz hogy az már szerkesztés, de az sem lesz elfogadott ott.. Bár csak 1 ember teszi szóvá, a többiek jóformán úgyis átgörgetnek rajtam. Így marad a színekkel való játék, vagy a semmi. Nem hiányzik az újabb vita.
(#65880) leslien: persze hogy nem látom. Na majd este pótlom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
holnap délután buli van... 17 :00 kor Lg sajtó tájékoztató...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #65873 üzenetére
En is poenkodom de kulonosebben nem izgat.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #65868 üzenetére
En meg -1000000000000... #jojatek
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
-
törölt tag
válasz neo_xperia #65859 üzenetére
Ehhez sem kívánok hozzászólni, avagy inkább nem teszem, mert nem szeretnék emiatt esetlegesen bant kapni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #65839 üzenetére
Hatalmas +1!
Ja, és rákocska vèlemènyèt is tolmàcsolom, úgy hogy +2....
Ilyen az mikor a fagyi visszanyal. Csúnya dolog ez a feljelentősdi... -
törölt tag
így van. Nagyon sokrétű dologból áll össze egy újabb készülékre váltás, hogy megéri, nem éri meg...
Van olyan felhasználó, akinek a mai napig elég egy 4-5 évvel ezelőtt kiadott telefon, mert nem használja ki a töredékét sem. A másik véglet, ahol alig várják, hogy jöjjön az újabb, mert a legkisebb teljesítménybeli növekedést is ki akarják használni. Ezek jellemzően a játékosok. És ott sem a grafikus gyorsítás a mérvadó, hanem a pályák töltési ideje.
Konkrét példa a CSR Racing 2. Azok a játékosok jutnak előnyhöz, akiknek gyorsabban betölti a telefonja az adott futamot. Ha két ilyen gyors telefonú játékos játszik online, azzal rengeteg időt spórolnak, az adott RP eléréséhez. Kíváncsiságból én is csináltam egy nem hivatalos összehasonlítást, 15 regular futam esetén egy Sony XZ, és egy XZ2C között már több, mint két perc volt a különbség.
A gyors rendszerre van igény a hardcore mobil játékosok körében, akárcsak a PC-n. Pont ugyanazt az utat járja végig a mobiltelefon is, mint egy-másfél évtizede a számítógép. -
nrg_52
addikt
-
legenda
válasz nrg_52 #65855 üzenetére
Ha valakinek akár csak egy olyan tulajdonságában is jobb az újabb, ami fontos számára, már megérheti lecserélni a régebbit.
A bukó fogalmát nem értem itt, ilyen tekintetben senki ne vegyen akkor semmiből újabbat és jobbat, mert az újabb és újabb típusok jellemzően nem lejjebb, hanem feljebb mennek árban egy kategórián belül, viszont a régebbit minél később adja el, annak folyamatosan csökken az ára, szóval ez ilyen kör...
Fogyasztói társadalom ide vagy oda, én mindig azt nézem, hogy ha egy újabb típus jobban kiszolgál, többet tud olyan dolgokban, aminek előnyét látom, mert használom és fontos számomra, akkor cserélni fogok.
Tudom, sokan próbálják megmagyarázni, hogy jó még az S7...stb. is, (sok típust lehetne ide írni, sok más gyártótól is) nem érdemes cserélni, nem tud annyival többet az újabb típus, hát, ők tudják, használják csak a régit és mondjanak le az új adta jobbságról és extrákról, az ő döntésük, de a megállapításuk és döntésük nem általános érvényű, nagyon nem, mert oldalnyi listát lehet írni a különbségekről, az újabb adta előnyökről és extrákról.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
korán reggel Nagyéknál... ikrek nem aprózzák el... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #65849 üzenetére
Mert direkt offba tettem azt a hozzaszolast es kulon fel is hivtam ra a figyelmet.
Es sokszor mennek olyan offok amiknek koze sincs a topikhoz, de 10db kep 1 hszben oriasi problema mert serti a szabalyzatot..
Mindegy, kar a gozert.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #65842 üzenetére
Fizess elo premiumra, es tuntess el engem. Gondod egy szal se utana, es legalabb nem kukorekolsz olyanba, ami nem tartozik rad.
Nagyon jol tudom mit hogy, nem kell megmagyarazd koszonom.
Jó éjszakát[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
"Apa, kezdődik..."
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz vodrosjozsi #65842 üzenetére
Ezt már flood-nak hívják...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vodrosjozsi
addikt
Óó b+ tudtam mi hiányzik az életembű. Hogy aryon berakta ugyanezeket a képeket az s9+ topicba hát én akkor adattakarékosra állítom a weboldalt, nekem ez nem kell
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #65839 üzenetére
Jobb? Akkor nezz be oda eloszor..
A tobbire nem reagalok, mert hulye hasonlat volt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #65838 üzenetére
Na most b+, valaki sétál a kietlen utcán, a szabály az h fel kell menni a járdára. De ő nem akar felmenni és egyik nap elütik. Kinek van igaza? Na. Te b@sztad el. Megint. És ki van felháborodva? Te. Megint.
És ne fikázd már a topicokat, mert esett a színvonal.. esett egyáltalán?
Vagy csak jobb lett mióta nem vagy ott? Vagy szerinted azért esett mert "valaki" reklamált a szabályok betartására, azt az a személy most meg pampog mert nem engedik feltenni a szerkesztetlen képeit a szerkesztett fotók topicjába?
Vagy azért mert kiraktak onnét is? Nem kéne másokat ócsárólni, és ha most azzal jössz, hogy a topicot ócsáróltad, akkor az embereket is ott akik oda fel szoktak tenni képeket. Szal kicsit visszafoghatnád magad az ilyen kijelentésekkel mert ez így elég gáz[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #65836 üzenetére
Tudom mit hova lehet, viszont lett volna szerintem ott akit erdekelhetett volna a kis osszehasonlitosdi, de sebaj, akkor bemegy majd belepiszkalva, ezen akkor nem mulik, csak joforman senki szemet nem szurja az az a nehany eredeti kep a tieden kivul. Es nem is kell rolam szoljon a dal, magasrol teszek en arra, csupan szivesseget teszek masnak kulturalt es tisztesseges keretek kozt, aki meg nem csipaz, az igy jart, nem fogok sirni azert.
Face nem alkalmas erre, es a szerkesztett amugyse egy hudenagy topik a fotossal szemben, ami edesmindegy, mert a sima fotos is szet van esve rendesen, pedig kb 1 eve nincs bejarasom oda mar.
Elment a hajo valoban, de a jelenlegi szinvonalat latva nem is banom, mert az a hajo jobb helyre vitt
Hogy miert vagyok meg itt akkor? Mert neha jo visszanezniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
trebrona
nagyúr
válasz Aryon87 #65835 üzenetére
Nézd, elhiszem, hogy elég nagy szívfájdalmad, hogy a fotós topikba nem posztolhatsz, mivel kipontoztad magad. A szerkesztett topik viszont nem erről és pláne nem rólad szól. Ott is vannak szabályok, illik őket betartani. Annak idején ezt is eljátszottad, hogy mások posztolják oda a képeidet, ezzel őket hozva kellemetlen helyzetbe. Ez a hajó elment, fogadd el és engedd el végre!
Vagy írj blogot, oda olyan és annyi képet posztolsz, amilyet és amennyit csak szeretnél.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #65833 üzenetére
Nincs és nem is látok beérkezés alatt..
Milyen jó hogy a szerkesztett topikból ki lett törölve az összehasonlító képeim amit ide is betettem, mindezt 1 ember miatt.. Pedig offba is tettem. Tényleg esik a színvonal és sok a csókos is. Sztem lassan befejezem az ittlétemet, mert minek..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #65824 üzenetére
Az S10 volt a retkes, azzal a 2 telot fotoztam le. Az S10+ es S9+ lencsei tisztak voltak, mertbe ketto volt a lenyeg a mini "tesztben"
Akooos: eselytelen volt a 2 telot fogni, az S10+ biztonsagi kabele huzta a telot nagyon vissza
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na megnyomorgattam az S10+-t.
Pofas kis telo, de semmi extra. Hozza a kotelezo formakat 2019-nek megfeleloen.
Kamera valtozatlan, a szeleslato az plusz feature (ami legalabb jo, bar minosegben meg nem csekkoltam).
Ejjeli modnak nincs kulon opcioja, igy ezen csalodtam, mert ha az AI dobja fel, az ugy kaksi lesz, Huawei es Xiaomi + Pixel megoldasa 1000x jobb.
Pro mod zarido tovabbra is a vicces 10sec, ez mar vedjegy marad, orultem volna ha mar kepes lenne akar 20secnek is, de ez sztem sose fog megvalosulni.
Elolapi 2 kamera valoban idetlen, alkalmazasoknal csunyan belerondit a kepbe, a noccs legalabb eltuntetheto, ezt nem lehet, mert tulsagosan lent van a kavahoz kepest, ugyanez vonatkozik a 2 kisebbre is.
A telefon meretileg csokkent, legalabbis kisebbnek ereztem az enyemhez kepest, es mintha vekonyabb is lenne. Mindenesetre baromi kompakt erzetet ad.
A kekes szin megfogott, gyonyoru. S7 es S8-rol eri meg valtani, a 9-hez kepest semmi elorelepest nem latok a hangyafnyi teljesitmenynovelesen kivul, a szeleslato kamera es a kijelzobe epitett ujjlenyomatolvasot leszamitva.
Osszessegeben tobbet varna az ember, nem durrantottak nagyot, plane hogy jubileumi szeria (ok, arra a Fold lehet "indok")
Kepeket nemsokara teszek fel.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
elődöntőttem én nem veszek Samsung galaxy S10+ mert úgy gondolom h mi az EU ban Samsung clone - t kapunk az USA val szemben... ugye ugye Mr. DJ Koh..
-
mSchumi87
senior tag
A Huaweibe is 4000 aku van nem? Akkor szerintem a Samsung is fogja birni szuflaval a 4100 akuval.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #65812 üzenetére
De az Huawei, mert a töltésanimáció náluk olyanmégse, egy másik S10-et raknak oda, a bixby gomb látható oldalt
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz aprokaroka87 #65809 üzenetére
Az kimaradt nekem, hogy a Samu képes telót tölteni, vagy csak a fülesét? mert ha csak az utóbbit, akkor a Huawei töltimegmaradt a vezeték nélküli gyorstöltés lehetősége, de most már visszafele is működik a dolog, akárcsak a Huawei Mate 20 Prónál, itt is megtehetjük, hogy a telefon hátlapján használjuk töltőpadnak. A szintén új Galaxy Buds headsetet is lehet így tölteni. Ezt egyébként Wireless PowerShare-nek hívja a gyártó.
ez esetben nem szóltam, de volt kitől átvenni az ötletet, csak bírja is szuflával
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #65809 üzenetére
Sztem amúgy Samsung×Samsung, de megszégyenítésképp lehet a Huaweit tölti, pedig üzemidőben - akárki akármit mond - a Huawei jobb. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #65804 üzenetére
Meglovagolja -
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz aprokaroka87 #65801 üzenetére
Nem szoktam vele játszani. Meg otthon letöltök mondent, de ez kimaradt....ráadásul kapásból lerántana 1gb-ot. A smauban ha nem lövöm ki az akkustatnál, akkor aktív marad és copja a netet.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest