Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ha nagyon kellenek azok az adatok, azért nem lehetetlen. Pl. ha szétszeded a telefont, esetleg lehetne találni egy pontot az usb port körül, ahova be lehetne forrasztani direktben egy töltőt. Vagy másik lehetőség, hogy veszel bele egy akkut. Bár nem tudom milyen telóról van szó, de Ali-ról gondolom pár ezerből megúszható egy új akku, azok jellemzően azért félig fel vannak töltve amikor megkapod, szóval egy mentést meg lehet csinálni vele.
szerk.:
Illetve ugyanígy a kiszerelt akkut is meg lehet próbálni direktben tölteni. Persze ezekhez nem árt egy minimális hozzáértés az elektronikához.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73690 üzenetére
Nem nehéz megtalálni, messziről hallatszik a kukorikácsolásod.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #73629 üzenetére
Az itthon már luxuscikk, szóval mi is át kellett álljunk klímás fűtésre. Eddig is vegyesen fűtöttünk, fával és gázzal, most a fát dobtuk, pontosabban drasztikusan visszafogtuk, helyette klíma lett. Az a fuvar fa ami 1-2 éve még 65k volt, ősszel már 120-ba került, most utoljára decemberben meg már 130k, azóta már nem vettünk, de gondolom tovább is emelkedett.
Az eső itt is elég sokat esik az idén, legalábbis a tavalyi évhez képest mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Quqesz #73623 üzenetére
Köszi, azt tudom, hogy konkrét gyártóknak vannak ilyen app-jai, de én valami márkafüggetlen megoldást keresek. Elvégre az alap rendszer mindegyiken ugyanaz, és szerintem a csatornalista tárolása is egységes lehet, mert próbáltunk több TV alkalmazást is telepíteni, és mind felismerte a gyári app által behangolt csatornákat, szóval valahol az android filerendszerben ott kell legyen a csatornalista eltárolva.
-
MODERÁTOR
Ahoj Mindenki!
Megvagytok még?
Na de van egy félig-meddig Androidos kérdésem, ezért is keveredtem ide. Adott egy Android TV, amiben gyárilag nincs csatornalista mentés. Kérdés, hogy tudtok-e valami app-ot, amivel lehetne menteni a beállított listát mondjuk pendrive-ra? Ha szerkeszthető is lenne gépen az már csak hab lenne a tortán, de a sima mentés / visszaállítás lehetőség is jó lenne.
-
MODERÁTOR
válasz Quqesz #73523 üzenetére
Nincsenek a helyzet magaslatán... Én csak 6 darab dezodort rendeltem a múlt héten egyik délután, másnap reggel 8-ra ígérték a közeli easybox-ba. Na természetesen ebből nem lett semmi, de meg se nyikkantak, hogy mi van. Aztán harmadnap jött egy sms, hogy a csomag átvehető az automatából, vegyem ki két órán belül, és akkor nyerhetek egy telefont, stb. Hát mondom ez k... jó, ők késnek két napot, én meg szaladjak két óra alatt kivenni. Nem a sorsolás végett, arra teszek magasról, de ilyenkor nem az lett volna a minimum, hogy a késésére tekintettel most részt veszek a játékban, és nyerhetek egy telefont? Na mindegy. Szóval az előbbi értesítés után egy órával jön egy újabb sms, hogy sajnos a csomag késik, elnézést kérnek, de a szállítónál valami gebasz volt, de 3 munkanapon belül legkésőbb megkapom. Azért elmentem az easybox felé, úgyis volt arra dolgom, megnéztem. A csomag benne volt, szóval simán átvettem. Másnap reggel megint jön egy mentegetődző sms, hogy mély elnézéseket kérnek, de most már három napon belül biztos meg fogom kapni a csomagot. Szóval no komment.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73374 üzenetére
Ez "szuvenír" lesz Japánból, nem DAC.
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #73361 üzenetére
Jahh, mondjuk igen.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73358 üzenetére
Announced 2021, March 17
Status Available. Released 2021, March 26 -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73269 üzenetére
"és fizetni se lehet vele" Dehogynem! [kép]
De használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73266 üzenetére
Nekem van egy Casio-m, abban bírja az elem 2-3 évig is.
Bár az is igaz, hogy nem hordok már karórát pár éve, szóval csak van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73165 üzenetére
Mert fóliát az OBI-ban kell venni, és nem a Telekomnál. Na de ezt én magyarázzam egy kertésznek?
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #73133 üzenetére
Szerintem meg az osztrákoknál.
BŰÉK Mindenkinek!
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #73090 üzenetére
Nem tudom arra ki gerjed, én inkább a hús-vér nőket kedvelem. De ha nézni kell, akkor is inkább legyenek igazi szereplők, mint rajzok.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #72943 üzenetére
Köszi! eMAG saját márka. Most 193k, de én leárazva plusz kuponnal vettem 172-ért. Ja, elég nagy is, és ahhoz képest takarékos, csak 66W a fogyasztása, ami ebben a méretben nagyon jó. Most is HORIZON van itthon, de az kicsi, csak 32"-os, és "buta" is, gondoltuk ideje már nagyobbat venni. Az Androidhoz nem ragaszkodtunk, így képben volt még egy 65"-os sima smart is (akkor 169.990 volt az ára, és elérhető is volt), de az meg ~120Watt-ot zabált, így letettem róla.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72942 üzenetére
Köszi, meg viszont is!
Inkább a párom tv-s, én legtöbbször csak háttérzajnak használom netezés mellé. Benyomok valami természettudományos csatornát, aztán elvan a háttérben, legfeljebb néha rápillantok.
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72940 üzenetére
Hozzánk is megjött a Jézuska, és hozott egy Androidos "kütyüt".
-
MODERÁTOR
válasz akooos #72893 üzenetére
Ez így van... Én egy hete nézegettem egy TV-t, 191000Ft volt. Naponta többször is felnéztem eMAG-ra, nézegettem más hasonló típusokat is, agyaltam melyik legyen. Tegnap délután is beléptem, 191k, erre este 6 körül éppen az orrom előtt árazták le 171-re, mindjárt meg is vettem. Akkor estig, amíg le nem állították az eMAG weboldalát, 171k volt, reggel néztem hátha bekerült BF akcióba is, de nem, akkor már 191 volt megint. Erre most nézem, újra 171k.
-
MODERÁTOR
válasz Quqesz #72855 üzenetére
Én is voltam benne, tavaly december közepén az egész családdal együtt átestünk rajta. Kb. 3-4 nap volt ami keményebb volt, enyhe lázzal, de totális levertség, gyengeség. Akkor az alatt a 4 nap alatt max. a mosdóba kimenni volt erőm, enni sem ettem semmit, csak ivás volt, le is dobtam 9 kilót. Ezután volt még pár nap, amikor már ugyan talpon voltam, de nagyon gyengén, kimerülten. Összességében kb. 1 hét volt nálam, mire kihevertem.
Hál' Istennek családban senki, de egy 49 éves kolléganőm belehalt tavasszal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72850 üzenetére
A harmadik egy kicsit engem is megviselt, bár lázas nem voltam, de magas lázas tüneteim voltak, erős hidegrázás, aztán meg szakadt rólam a víz. Délben kaptam, kb. este kezdtem szarul lenni, egész éjjel alig aludtam, aztán reggelre el is múltak a tünetek, csak a fáradtság maradt megint estig. Első kettő Pfizer volt, azokat észre sem vettem, a harmadik Moderna.
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72831 üzenetére
Már 1 milla is pénz egy fülhallgatóért? Én tudok hozzá jó kábelt 5 milláért!
(valamelyik audiós topikból loptam a linket)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72652 üzenetére
Nem szívják itt eleget a véred?
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #72632 üzenetére
A telefon nem volt a kérdésben.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #72630 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #72540 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #72509 üzenetére
Azért néha az alkudozás is tud pofátlan mértéket ölteni. Mikor fent van x dolog 20k-ért, és akkor rád ír, hogy 6-ot tudna érte adni. Aztán ha válaszolsz neki, hogy köszi de nem, akkor meg jön, hogy bzmgakrvnydgykr. Eleve pofám se lenne valakire ráírni egy ekkora alkuval, nem még elküldeni az anyjába utána, ha nem adja oda.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz S e t h #72294 üzenetére
Semmi extra, nincs mögötte erős kötődés, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak meguntam a régit, kilenc év után már időszerű volt váltani, illetve a téma ami anno ihlette, már nem volt aktuális számomra 1-2 éve. Kb. fél éve vetődött fel bennem a gondolat, hogy akkor cserélni kéne, de nem volt konkrét elképzelésem, talán csak annyi, hogy most emberalakot szeretnék. Nagyon viszont nem feküdtem rá a témára, néha amikor eszembe jutott valami, akkor ránéztem, hogy szabad-e PH-n, ez meg az egyik kedvenc filmem, és nemrégen amikor újra láttam, jött az ötlet, hogy akkor Ramius kapitány arcképe pont jó lenne. Ndruu megrajzolta, bejött, úgy gondoltam ezzel együtt fogok tudni élni megint pár évet, és lényegében ennyi.
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #72291 üzenetére
Valami tábornok?
Sean Connery / Marko Ramius a Vadászat a Vörös Októberre című filmből.
-
MODERÁTOR
válasz monroe8609 #72288 üzenetére
Szia!
Esetleg ha felcseréled a két kártyát? Vagy ha csak a "rossz" foglaltba raksz be SIM-et, akkor sem látja? Ha semmi sem segít, nyomj egy gyári visszaállítást, hátha... Ha pedig az sem, akkor én passzolok.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mentic18 #72189 üzenetére
Közel három évesen újra megadta magát a Xiaomi Note 5 A Prime akkuja (egyszer már cseréltem benne, kb. egy éve), úgyhogy most úgy döntöttem már nem vacakolok vele, telefon csere volt, jött egy Redmi Note 8 a helyére tegnap.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #72063 üzenetére
Nem ugyanarra a profilképre gondoltatok.
-
MODERÁTOR
Na sziasztok, kellemes karácsonyt Mindenkinek!
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71895 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #71877 üzenetére
Óóó, erre nekem is remek stratégiám van, sosem fogadok sportra. Eddig bejött, semmit sem buktam.
-
MODERÁTOR
Ehhe, egy Arcképgyáros a topikban. Gratulálok és jó munkát hozzá!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71431 üzenetére
Lassan megint ott tartunk ahol három éve, egy hozzászólás és két faszom meg öt bazmeg...? Mennyivel tart tovább leírni, hogy felrakod a fóliát, mint, hogy felbaszod a fóliát? Please! Eddig egész jól működött már...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Quqesz #71390 üzenetére
Jahh, szerintem már a "hétzenélős kvarcórában" is van wifi.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71345 üzenetére
Felment az iPhone-ra?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71224 üzenetére
Uhhh... Eddig azt hittem, hogy 25 éves hitel csak lakásra van.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71222 üzenetére
Na, sok a törlesztő?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #71139 üzenetére
Igen, az 5GHz-es rész gyorsabb mint a 2.4GHz, már "n" módban is, de ha van "ac" szabványos kliensed, úgy lehet igazán kihasználni a sebességét. Megfelelő klienssel, ezzel a routerrel elérhető ~500Mbit/sec körüli sebesség WiFi-n, ha gyorsabbat akarsz, akkor tényleg jobban zsebbe kell nyúlni. Kábelen persze ez is tudja az 1000Mbps-t.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #71137 üzenetére
TP-LINK Archer C5 v4. Tökéletesen elbír az 1000-es DIGI nettel, nem is drága, és még jó kis Padavan CFW is van hozzá!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71118 üzenetére
Jaahh, akkor kicsi a kutya, bocs!
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71113 üzenetére
Nem ártana már levágni a füvet.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #71081 üzenetére
Féláron eladod, tudsz belőle venni egy Huawei-t.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz akooos #70946 üzenetére
Azért ez nem úgy néz ki, mint a föld forgásából adódó elmozdulás. [kép]
Egyébként meg teljesen igazad van, jó ez. Én egyébként is mindig azt vallottam, hogy egy telefon az telefon, aki fotózni akar, az vegyen fényképezőgépet. Ezért aztán sosem értettem, hogy egy telefonnál miért kell ennyire rákattanni a fotós képességeire. Szerintem az teljesen mellékes, amire kell(het), pl. megörökíteni egy baleset körülményeit, vagy váratlan érdekességet amibe belebotlasz napközben, mindegyik megteszi.
Persze tudom, mindenkinek másak a preferenciái.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Valami gond a cookie kezeléssel lesz nálatok, engem sosem dob ki, pedig az itthoni laptopom állandóan be van jelentkezve most épp két hete, és közben meg belépegetek melóhelyi gépről, és telefonról mobilnetről is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mentic18 #70711 üzenetére
Azt még tudomásul is venné az ember, hogy az akku nem örök életű, a szomorú inkább az, hogy olyat már semmibe nem kapsz, mint a gyári volt. Eddig ahány telefonomba vettem utólag akkut, beleértve az összes butát is, a csereakku többnyire nem sokkal volt jobb, mint a több éves gyári. És teljesen mindegy, hogy eBay-es kínai rendelés volt, vagy itthon vettem háromszoros áron telefonos boltban, vagy épp a szolgáltató üzletében.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest