Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz mentic18 #70194 üzenetére
Valahogy nekem is tele a hocipom ezzel az egesszel, hogy 3-4 boltba kell elmenni, hogy a szokasos dolgainkat ossze tudjam vadaszni ha egyaltalan sikerul. Wc papirt, kezmosot, zsepit mar egy par napja nem talalok sehol sem.
Ja meg nana, hogy most tudnek igen jo aron venni egy P30 Pro-t, de nem vehetek mert lehet holnaptol nem lesz munkank ez a szar virus miatt.
Agyrem. -
mentic18
aktív tag
Pékség: überfaca minden. Szájmaszk, kesztyű, fertőtlenítés. Kezdek kiakadni az egészre és inkább otthon maradnékde nagyon örülök annak hogy nem kell a hitelt fizetnem.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #70192 üzenetére
MM-ben leepites volt, beleeatem a tavozandok csoportjaba. 2 het szunet utan felvettek WD-be. Ertekesito vagyok papiron.
Fogadom a vasarlot, elmondja mit szeretne, szamlazok es ennyi. Feleannyi a melo mint MM-ben, tobbnyire adminisztracio ha azt vesszuk.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Weeman1 #70191 üzenetére
Ugyvan focista a térdemmel
Bár azok se futnak, akkor nekem se kell
Úgy néz ki igen, maradok a kertész pályán de nem tudom hogy ki fog nekem fizetni ha senkinek nem lesz pénze.
Szilárd: miért mentél át oda? Nem lehetsz inkább futár? És mit kell ott csinálni?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70187 üzenetére
És ha szabad érdeklődni milyen vállakozás lesz az? Maradsz a kertész melónál vagy újítasz?
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Az fincsi...
Kitartas, meg sikert a vallalkozashoz.
Most kezdtem Edigitalban, de mar valasztanunk kell: megyunk a kozponti raktarba vagy szabadsag.
En szabadsag, 2 ora odaut, 2 ora hazaut, es kora hajnali keles nem buli. Tisztaban vagyok a vegevel, de ez van..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
S e t h
nagyúr
Ugyan, ettől még Greta nem fog hátradőlni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Drakmusz #70166 üzenetére
Tegnapi napon kirúgtak a suliból arra hivatkozva (bár nem kellett, én kértem h oké, indok nélkül fel lehet de hát azért mégiscsak), hogy nem végzem jól a munkámat.
136 ezerért is elvégeztem mindent, ez van, elkezdem a vállalkozást amit támogat a kormány, remélem az bejön.
Ez a korona vírus nem jöhetett volna jobbkor, egyrészt szar, hogy ennyire vigyázni kell mindennel, másrészről megtanulunk figyelni a környezetünkre meg az egészéségünkre, harmadrészt meg milyen tiszta lett Velence.
Jó lenne túlélni ezt a vírust egészségügyileg és anyagilag is és élvezni, hogy ennyire szép a környezetünkSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
Jónak tartom továbbra is a ma bejelentetteket. Azt sajnálom, hogy a szektor amiben dolgozom nem olyan, hogy csökkentsék a munkavállaló által fizetendő járulékokat. Így nem nő a fizetésem június 30-ig. De persze nem is várható el, hogy az IT szektorban is úgy álljanak hozzá a dolgokhoz, mint a vendéglátásban.
-
Drakmusz
addikt
válasz Aryon87 #70181 üzenetére
Jól hangzik, de vannak benne érdekességek.
Nyilván az átlagember ebből nem fog túl sokat látni, főleg ha nincsen fedezete.
Viszont spekulációs céllal biztosan sokan fogják felvenni.
Vagy olyanok akiknél már amúgy is komoly tőke van felhalmozva, ez így működik.
Ráadásul a forintot kivégezték, ma már járt 360 közelében is az euró.......
Lesznek itt még meglepetések.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Quqesz
nagyúr
Én lógatom a lábam és csak ilyenek történnek:
Tegnap 500nm gyepszellőztetés.....
Ma 32 méter lebetonozása, ami a végén majdnem megszopatott(a másfél köb 1 méter híján volt meg, ezért még 4,5 csomagot kellet vennem kész betonból, persze 14:45-kor )
Itthon tanulás gyerekkel, kretén regek, mit hogyan kell küldeni...ja és gyereket messenger appja kivágta. Email alapján nincsen ilyen felhasználó..... új regisztrációt hiba miatt nem lehet csinálni......Ok gyerek telefonszám alapján új jelszó, megkap megváltoztat és bakker egy teljesen idegen emberke facéjára beléptünk már jeleztem a facésoknak, de bakker ez hogyan????
Szal apróságok.....
Boltban minden van, itthon is. Para nincs.[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz gerner1 #70176 üzenetére
Kijárási tilalom nincs.
Hitelmoratórium a cégeknek és a lakosságnak.
A komoly veszteségeket elszenvedő ágazatoknak elengedik a járulékfizetési kötelezettséget június 30-ig.
Irányított THM, na ez a legkeményebb.
A magyar ember most bevadul, figyeljétek meg.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Weeman1
veterán
Én megpróbáltam dolgozni,de a lába nem úgy gondolta.
Otthon lábadozom,meg segítek tanulni a gyerkőcnek.
Asszony bankban dolgozik,bolondok háza van bent azt mondja.
MezőkövesdenXiaomi 11T Pro
-
Drakmusz
addikt
válasz akooos #70168 üzenetére
Mi az éttermet bezártuk, a házhozszállítás marad.
Ezt a részét viszont kibővítettük.
Illetve a beosztásoknál előre vettük a hiteleseket és a gyerekes kollégákat.
Úgyhogy én 1-2 napot megyek hetente, rövidített műszakban.
Vagy még ennyit sem, itthon a háznál mindig van munka.
Az asszony keramikus, pihen egy darabig.
Az üzemanyag tényleg jó dolog, de nem fog sokáig tartani.
Szerintem Európában nagyjából 2-3 hónap múlva már megfogják a vírust.
Viszont utána mindenki ezerrel fog fogyasztani, de ne legyen igazam.
Az emberek sajnos képtelenek lelassulni......
Aryon 87 A lényeg hogy megvagytok, nincs dráma.
4-kor rendkívüli bejelentés a miniszterelnöktől.
Nagyon valószínű hogy kijárási tilalom lesz.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz #30610944 #70169 üzenetére
Merre van az itt? Elég szar helyzet lehet, ha ilyen megszorítások vannak a vásárlásban.
Most Pesten lakunk, itt nincsenek ilyen megszorítások, hogy maximum 1 csomag wc papírt lehet venni. Szerencsére a tisztálkodó, tisztasági és tisztítószerekből mindig nagyobb adagot vásárlunk, mert nem akarunk hetente wc papírt venni, vagy mosószert. -
törölt tag
válasz akooos #70168 üzenetére
Itt sem jobb a helyzet.
Ami jo:
Benyo ar lent van
Kisebb forgalom az utakon
Ami nem jo:
Minden mas gyakorlatilag. Egy csomag 6os wc papirt hozhattunk csak el es ezt is a 4edik boltban talaltuk es itt is az utolsok egyike volt. Egy doboz 6os tojas, egy karton viznel tobbet nem engednek (mi nem vettunk jo nekunk a csapviz csak elottem levo csavo nem vehetett kettonel tobbet). Egy doboz zsepi max. es egy csomag pelus.
Rohej. Igy most kitartunk egy hetig kb. A sok taho aki meg raklapszamra felvasarolt mindent az el mint marci hevesen mig masiknak semmi sem jut.
Bravo emberiseg igy kell ezt. En mindig is azt mondtam megerdemelnenk ugyanazt mint a dinok. -
akooos
veterán
Home officeban vagyok több, mint egy hete. A lakás alatt nem messze van egy kisbolt, oda szoktam lejárni ha kell valami. Feleségemet reggel viszem munkába, délután meg hozom haza, úgyhogy kb senkivel nem kell érintkeznünk
Viszonylag izoláltan élünk most kettecskén.
Várom már, hogy lecsengjen (bár az üzemanyagár csökkenésnek nagyon örülök). -
Aryon87
félisten
Csalad megvan: Anyam nemetben van, eddig nincs baj, mi is megvagyunk itt. Nekem uj munkahely, februari leepites volt, most Edigital 3. napja.
Minden ok.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drakmusz
addikt
Csak egy gyors körkérdés srácok.
Kit hogyan érint a jelenlegi helyzet?
Munka, család stb.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Aryon87
félisten
válasz #30610944 #70159 üzenetére
Áh, Annyit nem ér az a bugyuta csapat, hogy bannt kapjak miattuk..
Ha ennyire nem képesek felfogni a dolgokat, így jártak. Csak azt nem értem minek okoskodnak olyan témában, mikor úgyse lesz Huawei-jük sosem, és még csak látni se láttak, csak képen..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
válasz Intruder2k5 #70161 üzenetére
pontosan, vasárnap este kaptuk meg a feladatokat egy esszét mondjuk tegnap megírtam
szerk: vasárnap lesz az, csak hétfőn néztem meg ofő üzenetét
[ Szerkesztve ]
>
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
válasz Quqesz #70157 üzenetére
én is nyaralok, kosztolányi elkalauzol ismeretlen területekre
van ebben jó is egyébként, tisztul a szervezet a hétvége után, várom a pénteket, mondjuk lövésem sincs mi lesz ha senki nem szervez bulit, mert semmi nincs nyitva ugye.
én már visszatértem az iphonera, bár s10+on gondolkoztam egy ideig, helyette vettem egy egész jó kis lapost, végre tudok jácccani is most lett behúzva digis net kaka telekom helyett, tegnap szenvedtünk vele egy órácskát hogy a padlásról lehúzzunk egy kábelt a szobámba, aztán vissza az egészet mert nem lett elég a kábel és arrébb raktam a switchet véletlen, szóval nem unatkoztam. (de végre nem wifiről kell loloznom)>
-
mark!
őstag
szervusztok szervusztok, jelentkezek a karanténból, jó nagy szopás, holnap reggel 8-ig két verselemzést és egy esszét kell írnom. suliba akarok menni
egyébként miújság erre, jó rég voltam már itt degec környékén. a kakas degradálódott papagájjá?
>
-
törölt tag
Ismet megjosolta a jovot ez a mese:
[link]
-
Drakmusz
addikt
válasz vodrosjozsi #70149 üzenetére
Itt is a középutat kellene erősíteni, de ez nem nagyon megy.
[link]
Nem lehet félvállról venni a történetet, viszont a pánikkeltés sem segít.
A linken van országonkénti lebontás, illetve halálozási ráta az életkorok függvényében.
Az olaszok az elején elengedték a dolgot, ez a mentalitásukból is fakad.
Hamarosan szerintem mindenhol megfogják a terjedést.
Mondjuk Magyarországon a turizmus már elesett, a vendéglátóiparral egyetemben.
Arról már nem is beszélve hogy itthon az emberek 70%-nak semmiféle megtakarítása nincsen, így nehéz lesz túlélni.....[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz kalanchoe #70147 üzenetére
Nevess mert addig se rohad le a szánk. Ja de az a lepra bocs
Viccet félretéve az ebola nem volt komolyabb, az ellen van vakcina, működik, oké utólagos szal amíg odaér talán kidöglesz, itt viszont ha meg vagy fázva, vagy elkaptad az influenzát, esetleg alap huruti betegséged van (asztma stb stb) és erre rájön a korona akkor tök m1, hogy fiatal vagy vagy öreg, patkány módon elhullunk ha egészséges vagy, ha nem. Ha le van gyengülve az immunrendszered akkor is nagy eséllyed meghalhatsz nem beszélve a kórházakban lévő fekvő betegekről, az elfekvőn levő emberekről.
Szóval lehet itt azzal jönni, hogy ez túl van parázva, de szó nincs róla.
Igen, akik ennyi mindent felvásárolnak azok nem normálisak valljuk be, de az is túlzás ha ennyire nem érdekel titeket. Amúgy mi ezt kihordjuk lábon de talán édesanyámnak vagy a nagynénémnek akik nem fiatalok már és potenciálisan veszélyeztetettek azoknak nem adnám át.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
Ezekben a Huawei topikokban osztodassal szaporodnak a tul okos emberek es akkor meg finoman fogalmaztam.
-
Aryon87
félisten
válasz nrg_52 #70141 üzenetére
Voltunk Tescoban, betankoltunk
kemény 2kg liszt és 2kg cukor.. 2db halkonzerv és 1-2 hétköznapi apróság..
De voltak ám sorok..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mentic18
aktív tag
válasz nrg_52 #70141 üzenetére
Tudjátokaz a baj, hogy a hivatalos adatok szerint csak 19 fertőzött van, ezzel ellentétben nem jelentették be a hírekbe hogy 5 koronás van győrben, az ápolók meg a dokik védőfelszerelés nélkül vizsgálnak mindenkit. De az is vicc hogy a mamák papák elmennek vásárolni mindenféle helyre. Aztán meglepődnek h eltaknyolnak.
Samsung Galaxy A53 5G
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #70140 üzenetére
Nincs a f@szt, nem ebola ez, na az para lenne. Legyengult szervezetu ember a sima tudogyulladasba is belehalhat, nem kell hozza korona...
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
addikt
Maga a vírus jelenléte és veszélye nincs felfújva, az igen, hogy ennyi szart vesznek az emberek
-
Aryon87
félisten
válasz #30610944 #70138 üzenetére
Es mi lenne ha ez a virus komolyabb lenne es total be kene zarkozni akkor fel nap alatt felvasarolni mindenki mindent?
pontosan ahogy írod. + még egymást ölnék...
-
törölt tag
válasz Aryon87 #70137 üzenetére
Ilyenkor mindig felmerul bennem, hogy embereknek honnan van hirtelen ennyi penzuk?
Hova teszik otthon ezt a sok sz@rt?
Es mi lenne ha ez a virus komolyabb lenne es total be kene zarkozni akkor fel nap alatt felvasarolni mindenki mindent?Komolyan sajnalom, hogy nem a vilag vegen elek elszigetelve mindenkitol es en sajat magam termelnek meg mindent. Internet, telefon, szamitogep nelkul. Meg boldogabb is lennek.
-
Aryon87
félisten
Köki Tesco tegnap még nyugis volt. Ismerős viszont tegnap küldött egy képet, egy tag 2 bevásárlókocsinyi tejet vásárolt... Mi 2 hete egy kiscsajt láttunk a Kökibe aki egy fullra pakolt bevásárlókocsit tolt. Volt benne vagy 20-20kg liszt és cukor
-
w333
félisten
Szerintem is ... a boltokban meg őrület van, nagyobb sorok mint karácsonykor !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #70130 üzenetére
MEGATROLL.
-
Quqesz
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70125 üzenetére
Ebben igaza van most (kivételesen?). Elég fos megoldás az S10-en is a rejtés. Az ember azt gondolná, hogy nem kapcsolja ki a felső sávot a telefon és mindent alá tesz, hanem elfeketedik az egész, de az értesítések bal oldalon látszódnak.
Ezért nem is használom, mert szerencsére oldalt nem zavar a kamera. Középen nem tolerálnám, mert útban lenne mindig a szememnek Ezért nem jön be a notch sem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #70125 üzenetére
Nezd meg a Huawei/Honor telokat, vahy Xiaomokat. Na ugy.
Az ikonoknak fent kellene maradniuk a fekete savban, es nem alattaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #70123 üzenetére
Probald ki ha lesz lehetoseged. Beallitanad hogy a lyuk elrejtese, cserebe kapsz szoftveresen egy kb fel centis fekete kavat ugy, hogy az ertesitosav lemegy a kameralyuk ala.
Fck logicXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #70121 üzenetére
Pedig a 20+ nem rossz. Ultrahiz kepest sokkal diszkretebb, es meretben is jobb. A kozepso lyuk viszont valoban mehetett volna oldalra, plane hogy meg mindig nem lehet eltuntetni rendesen szoftveresen.
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70117 üzenetére
Megnéztem múltkor őket. Nem tetszenek. Sem az ultra, sem a plusz, sem a sima. Az ultra túl vastag és ronda is. A 20+ csak szimplán ronda és idióta a középen lévő lyuk. Az ultra túl nehéz is.
Tuti nem váltok egyikre sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70119 üzenetére
Mert vergődnek, mint a többi gyártó.
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70117 üzenetére
Epénisz méregetés(ha van az almának X11pro péklapát méretben, akkor miér ne legyen nekik is)....
-
vodrosjozsi
addikt
Ez a galaxy S20 ultra mire jó?
Tökre nem értem a 8k-t, + a 100x zoom is tökre nem néz ki jól.
Másik oldalról meg üdvözlendő a 4k Felvétel + 5x zoom, a 50x zoom végre használható, de ez még mindig nem egy pw 808.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
Ez az uj Xiaomi reklam az odlalon b@zi nagy lett.
Lassan az egesz oldal egy nagy reklam lesz es a forum lesz majd az aprobetus resz.
LoL -
akooos
veterán
Én láttam a felesleges hangulatkeltést is, bibibííí
Senki nem maradt le semmi értelmesről. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Intruder2k5 #70113 üzenetére
Én is, bár a matek lehet nem stimmel
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #70110 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, én látok minden hsz.-t.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #70110 üzenetére
Semmit nem vesztettel azzal a 2 hsz-el.
-
mentic18
aktív tag
-
vodrosjozsi
addikt
Hova tűnt 2 hsz?
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70104 üzenetére
Ááá bazz, pont most akartalak éjfélkor megcsörgetni alszole?
-
akooos
veterán
válasz Intruder2k5 #70100 üzenetére
Igen
Quqesz: lehet placebo, de jobban alszok kikapcsolt rádiójú telefon mellett. Nekem éjjel reülőmódban van a telefon amúgy, a router a lehető legmesszebb
-
Quqesz
nagyúr
válasz Intruder2k5 #70100 üzenetére
Ja, akooos a vén tengerész...🤔😃😃😃🥴
akooos
És a wifi routert kikapcsolod(az nagyobb sugárzást gerjeszt)? Amúgy meg én nem tartom a telefont az ágy mellet. Éjszaka a ne zavarj van bekapcsolva és csak aki a kedvencekben van, az csöröghet+1 helyiséggel kijebb van a telefon.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Képregény topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat