Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #71041 üzenetére
Mi band 5 is. Osszefujta a szemetet a szel rendesen.
Van megmondo ember, panaszkodo, csocsfuggo, jogasz is bakker. Mar csak egy nyelvtanar hianyzik es teljes a kep.
Gondolkodom hogy pihenore vagom magam PH-rol egy idore. Kezdek elegem lenni a sok idiotabol. Tanulni ugy sem tanulok itt semmit csak elhulyulok meg elszornyulkodok mennyire hulyek az emberek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #71025 üzenetére
Nemreg meg iPhone-t akartal. Mi van veled ember?
Szedd mar ossze magad. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #71020 üzenetére
?
-
törölt tag
Inkabb beszeljunk arrol hogy OnePlus hogy b@ssz@ el a jovojet epp.
Facebook appokkal elore telepitve jonnek ki telefonok toluk amibol can olyan amit le sem lehet torolni. Blootware...oh yeah!
-
törölt tag
válasz tesz-vesz123 #70986 üzenetére
Ejszaka nem kozeliti meg senki sem...ezzel azert nem ertek egyet.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70952 üzenetére
Vegyel mar egy iPhone-t azt minden bajod megoldodik. Hosszu evek IOS kihagyas utan ujra ugyanaz az egyetlen egy dolog van csak amibe bele tudok kotni. Unalmas.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70878 üzenetére
Nemsokra jon a 4a 5G meg az 5 is.
-
törölt tag
[link]
nagyon remelem ennek lesz folyatasa!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70855 üzenetére
Ja tuti az mert nalam is allandoan be kell lepni de ez nem zavar mert eleve tiltom a cookie-kat mindenhol.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70779 üzenetére
Mindegy max kevesebbet lepek be. Nem fogok allandoan mobilnetre valtani csak hogy mukodjon.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70776 üzenetére
De erdekes, hogy mobilnettel nincs baja, vagy ha benyomok egy VPN-t akkor egybol felcsatlakozik. Akkor itt a PH-nal lesz a hiba szerinted?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70767 üzenetére
Magyarul ez mit jelent?
-
törölt tag
Par napja nem voltam PH-n erre egy macsak fogad fent egy kaktuszon ha wifirol vagyok es nem enged belepni. Ez mi a fene?
Valamirol lemaradtam?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helyes, ne csak en szenvedjek.
Fel nyolctol? Irodista!
Uristen az mar majdnem del. En mindig 6-kor kezdek. -
törölt tag
Itt senki sem dolgozik csak en?
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #70706 üzenetére
Itt nalunk.
-
törölt tag
Olvad az aszfalt olyan meleg van.
🥵 -
törölt tag
Ugy birom mikor kikerik a velemenyem milyen telefont ajanlok erre nincs valami olyan ami mindent tud de olcso valasz jon es vesznek valami szart.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70637 üzenetére
Hidd el hasznalhato google nelkul.
-
törölt tag
Nem nezek focit sot tovabb megyek sportot de ezen beszartam. Nem tudom hogy de YouTube bedobta nekem valahogy.
[link] -
törölt tag
válasz Quqesz #70605 üzenetére
Ez a telefon hosszu tavra tervezek igy ha vegig gondolom hany olcsobb telefont fogyasztanek el ennyi ido alatt mar nem is annyira draga. Persze van olcsobb android fronton de mindnel nagyobb kompromisszumot kene kotnom es egyik sem hozna ezt a minoseget sem hardver sem szoftver teren igy nem lennenek hosszu eletuek vagy lehetnenek de megoszulnek mellettuk.
-
törölt tag
válasz nrg_52 #70603 üzenetére
Nem csak az ugy gyakorlatilag minden. Legjobb pelda amirol korabban beszeltem, az elektromos autok. Nekem senki ne magyarazza meg hogy egy normal benyos auto es annak az elektromos megfeleloje kozt 3-4 milla normalis es indokolhato mert nyakon vagom. Meg azt se, hogy befizetem a kulonbozo adokat es az a penz nem eleg arra hogy normalias utak legyenek, elegendo zoldterulet, jo egeszsegugy esatobbi.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70581 üzenetére
ID3 basszus azt ki is hagytam. Talan annak is jo ara lesz. Lehet iden jon ha csak nem csuszik a korona miatt.
-
-
törölt tag
válasz Quqesz #70577 üzenetére
Persze meg igy is dragak az elektromos autok de kezdenek merseklodni az araik lassan ahogy telitodik az elektromos hasznaltauto piac illetve hogy az emberek nem veszik igy muszaj lesz arat vagnuk.
Aztan az is lehet penzem sem lesz azt maradok a seggemen.
Meg masfel ev es lejar a hitelem addig sok viz lefolyik a dunan. -
törölt tag
válasz Quqesz #70573 üzenetére
En nem is ertem honnan a fenebol van ennyi energiajuk hallod.
Oregszem b@ssza meg.Mas. Kezdek eros kesztetest erezni, hogy elektromos autot vegyek ha lejar a hitel a mostanira. Az uj Peugeot 208 vagy az uj Renault Zoe nagyon bejon. Meg masfel ev mire lejar a hitel. Ha addig tudunk kicsit gyutjeni akkor lehet be tudnank vallani egy uj hitellel.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70570 üzenetére
Nincs mire panaszkodni ennyi.
En pl. most elegedett iPhone 11 tulaj vagyok.
Mondjuk lanyom felhuzott, hogy a piheno napomon felkeltett reggel 05:18-kor. -
törölt tag
En most ilyeneket nezek YouTube-on: [link]
-
törölt tag
Szerintem meg a dragak megmaradnak draganak nem fognak csokkenteni de emelni sem. Viszont lesznek olcsok is thanks to Apple. Azt ugye mindig is tudtuk, hogy Apple trendet teremt, mindenki majmolja oket es most kijottek az SE-vel ami nagyon jo aron, nagyon jo minoseg mellett topp hardvert ad kis kompromisszumokkal. Ezt kovetni fogjak majd. Lasd OP Z nemsokara jon. Es osszel is lesz olcso iPhone ertelmes meretben meg egy 11 utod is aminek szinten nem veszes az ara de tovabbra is lesz meregdraga Pro szeria.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70532 üzenetére
Mindent ott gyartanak szoval ilyen erovel minden kinai.
-
törölt tag
válasz Quqesz #70527 üzenetére
Most mondjam azt hogy sejtettem.
Mai vilagban a metadata tobb penzt er mint az arany.
De emberek erre csak legyintenek ugye. Nekem nincs mit titkollnom, tolem ugysem tudnak mit ellopni mit kezdenenek az en adataimmal...ilyen valaszokat adnak.
Aki meg foglalkozik a privacy-val kicsit mint en azt meg hulyenek nezik.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70499 üzenetére
Latom nem jott at a lenyeg.
Semmi baj nincs harag.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #70496 üzenetére
Nekem nem lenne gondom a reklamokkal de nezd meg honnan indult a YouTube.
Az eljen semmi reklam sem volt, majd a videok aljan megjelent, majd a videok elejen is de el lehetett nyomni, aztan a videok vegen is lett mar de el lehetett nyomni, aztan a videokban is. Es most mar el sem lehet a legtobbet nyomni vegig kell szenvedni 30 masodpercet ami felememeszti a datam amiert fizetek amugy, az akkum meriti. Es most a legnagyobb YouTubereknel mar elo kell fizetni ha akarod latni az exclusive tartalmakat. Ez nekem nem okes. Mindig is lesznek alternativak arra hogy lehessen nezni reklam nelkul.
Jelenleg Vanced, newpipe, skytube, invidious vagy adguard blokkol az utobbi csak bongeszoben.
Amugy meg leirtam mar parszor, hogy nem eleg hogy hasznaljak a szemelyes adatainkat amibol penzt csinalnak nem is keveset akkor meg kell nekik tobb azzal hogy fizessek elo a szolgaltatasukra. Dupla lehuzas. Valakinek nem gond es nem kerdez, orommel perkal. Tiszteletben tartom a dontesuk.
En nem ezek koze tartozok. -
törölt tag
Minden szavaval egyetertek. Tudom van part 1 is de ez kozelebb van a valosaghoz.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz akooos #70478 üzenetére
Igen ezt altalaban megkapom, hogy nekem nincs mit titkolni, tolem nem lehet mit ellopni, rossz erv. De van es erre akkor jonnel ra, ha rossz kezbe kerulne az adatod es tudna az illeto, hogy kell ellened hasznalni. Utana maskent gondolkodnal.
Nagyon sokmindenre kihatassal van, hogy mit latnak belolunk a cegek, fejlesztok.
De ez a tema ennel sokkal melyebb es osszetettebb, mint sokan gondolnak. -
törölt tag
válasz trebrona #70475 üzenetére
Nagyot tevedsz, en nem fikaztam senkit sem!
Mondjak le az okostelefonrol...vicces vagy. Attol, hogy vannak olyan appok amikben van tracker es minden lepted kovetik, vannak olyan appok amiknek nevetseges a terms and condition resze meg leteznek olyanok is amikben nincs, amik privacy baratuak, csak meg kell keresni oket. En ezeket kutatom es droidon meg is talaltam oket, mindenre talaltam alternativat, tehat nem kell lemondanom semmirol.
Amugy megkerdeznem toled te hany felhasznalasi feltetelt olvastal el eddig eletedben, bar gondolom ez utan ravagod, hogy sokat.
Androidnal meg kevesebb feszkoval talalkoztam koszonhetoen az android (ami amugy open source csak mondom) nyitottsaganak es kulturaltan valaszoltak a kerdeseimre, bar nem innen talaltam valaszt a kerdesemre mint az esetek tobbsegeben. Magam kepzem.vodrosjozsi:
Tracker segitsegevel gyujtenek cegek, fejlesztok allitolag anonimusz adatokat ami bullshit.
Azok segitsegevel latnak sokmindent rolad ami alapjan majd kesobb szembejonnek relevans reklamok esatobbi. Eleg ha elolvasol egy felhasznalasi feltelt es megnezed hogy kezelik az adataid, a cookie-kat. Es erre ratesz egy lapattal a sok permisson amit emberek megadnak az appoknak.
"Ha kinyitsz egy ajtot es nem csukod be ott emberek fognak bejonni vagy sem de ne rizikoztassa meg inkabb az ember. Ha nem huzod le a rolot be fog latni az utca nepe"
Igy lehetne legjerthetobben elmagyarazni. -
törölt tag
válasz trebrona #70473 üzenetére
A kedves fejlesztok mar annyi trackert bele epitenek az appjaikba, hogy azokbol is siman megelnek. Ha van reklam abbol nekik penz jon majd, ha ingyenes es nincs reklam akkor tele van trackerrel, onnan lesz penz.
Ha pedig ingyenes (az esetek 99 %-ban) es nincs reklam azt open source-nak hivjak. Az esetek tobbsegeben.
En nem sajnalom a penzt de jo appra. Olyanra nem aki eleve kemkedik utanam es abbol lesz penze de nem eleg neki meg fizessek is elo. Duplan jar jol en duplan szarul. Na itt a problema.
Ebbol volt vitam a Revolut forumban. Szerinted miert nincs netes feluletuk, only app...gondolkozz el ezen. -
törölt tag
Beneztem egy iphone topikba, nem kellett volna...
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70456 üzenetére
Hallod az SE igen bejon meret ugyileg, meg a felso also bazi kava sem zavarna legalabb lehet hol megfogni es a kicsi meret miatt meg tokkal sem lenne nagy.
Van par dolog ami miatt nem tetszik, es sajnalom ezt elb@asztak:
1. Akku nem eleg nekem
2. Nincs night mode a cameraban
3. A 128asat vennem az meg mar annyiba kerul, hogy azert mar majdnem veszek egy OnePlus 7T-t, vagy 8-at, vagy Huawei P30 Pro-t vagy veszek olcsobban egy Pixel 3a XL-t. Szoval kicsit elb@aszott ar az mar.
Mondjuk ha 11-et vennek ott is a 128ra mennek ra es az is sok lenne, ott nem lenne mas lehetosegem mint reszletre venni de a jobb akku nekem kell. Pro Max lenne a legjobb, de nem orultem meg annyit kifizetni.
A Huawei P40 Pro meg mindig izgatja a fantaziam, de valahogy visszajonnek a regi iPhone emlekek amikor lesz@rtam a testreszabhatosagot es csak hasznaltam mindenfele mokolas nelkul es mukodott.
Amugy tovabbra sem tetszik amit az Apple muvel, nem a favorit nalam, de megbizhatosag tekintetetben toppon vannak az tuti. -
törölt tag
Inkabb beszeljunk arrol hogy agyamra megy a kijarasi tilalom es mar iPhone-okat nezek. Konkretan a sima 11et.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70444 üzenetére
Sandlernek egyetlen egy filmje volt valamire valo. Nem jut eszembe a cime, de mikor bortonben volt es amerikai fociztak bent.
-
törölt tag
Par napja mikor bejelentettek a OnePlus 8 szeriat ledobbentem mennyire draga lett, de ma neztem csak, hogy a Pro modellnel mar a kijelzovedo foliat is lesporoltak...mit is mondhatnek most erre.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70418 üzenetére
Ami app nelkul nem sokat er es ott a baj.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70413 üzenetére
Pont azert amiert nem hasznalok facebookot, instat, twitert, google cuccokat.
Privacy! -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70411 üzenetére
En meg ket napja mondtam le a Curve kartyam es toroltettem a fiokom.
Kovetkezo a Revolut lesz. Az is erre a sorsra jut. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70390 üzenetére
Nezd az evek soran sok mindent megtanultam. Az egyik legfontosabb ne dolj be a marketingnak, ketto nem szabad elhinni semmit sem amit igernek a cegek!
Mind a kettobe bedoltem mar, soha tobbet.
Nincs az az proci, vagy akarmilyen energia takarekos mod ami mellett szarnyalni fog ez az akku. 1800 az 1800. Egy Nokia 3310-ben jol teljesiteni, itt nem. Nalam ez del elott megadna magat. -
törölt tag
Mar majdnem beizzitottam a kartyam, hogy veszek egy iPhone SE-t, mikor meglattam miket kinal turheto aron. Sztereo hangszoro, IP67 (ez nekem eleg), vezetekmentes toltes, A13 (mondjuk a sebesseg sosem erdekelt) es mindezek ertelmes meretben. Vegre egy sokmindenben csucs telo ami nem tepsi. De, es itt jon a de. Mivel kurv@ra nem figyelem az Apple-t, csak most esett le e egy az egyben iPhone 8. kiveve a proci. Ami meg annyira nem is zavarna, huzzon le meg egy bort errol is Apple bacsi, de ami nalam elsodleges az az akku. Es ha ugyanaz lesz benne -marpedig ugy nez ki- mint a 8ban akkor nagyon szar lesz. Az elozo SE legendasan jo volt akkuban es ez majd jo ha fel napig birni fogja. Ezert nalam mar kuka a telefon.
Hiaba tepsit kell venni akinek kell a jo akku.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Na ugynezki OnePlus-eknal is elgurult a gyogyszer. Van bor a kepukon rendesen.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #70372 üzenetére
Hat nem tudom hallod. Ha egy ilyen virusnal ekkora terhelest kap az egeszsegugy akkor mi lenne egy komolyabbnal? Muszaj foglalkozni ezek utan az egeszseguggyel.
A cegek meg szerintem sokkal jobban jarnanak, sokat tudnanak sporolni ha nem kene irodakat fentartani, csak azert hogy emberek bemenjenek potyogni mikor ezt otthon is meg tudjak tenni. Mindenki jol jarna/hatna.
Latszik, mennyire tiszta a levego igy egyre nagyobb energiat kene fektetni az elektromos autokra es azokat olcsobban adni es a benzines/dizeles tarsaikat dragabban.kali: Ebben is van valami, de ha valtozast akarunk akkor kompromisszumot kell kotni. Egyre jobban no a nepesseg, egyre jobban tonkre tesszuk a foldet. Minden ilyen kicsi lepes nagy fellelegzes a foldnek. Ha rajtam mulna, bar nem lennek nepszeru en tuti szuletes korlatozast vezetnek be, ezzel csokkentve a tulnepesedest. Van egy melotarsam is 7 gyereke van. Egyreszt nem ertem a csaj, hogy bir elviselni 7 terhesseget, masreszt penzuk sincs es elegge le vannak gatyasodva. Akkor igy mi ertelme? Mert ugye aki ennyi gyereket bevallal az nem a felsobb retegbol valo. Azok tobbsege ilyet nem csinal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tok jo nezni, hogy kihalt minden.
[link]
Ezen videot nezve azon toprengek milyen is lenne ha sokkal kevesebb ember lakna a foldon.
Vegre lehetne franko kepeket loni, ugy hogy nem lenne 1000ember a kepben erre nem lehet kimenni.
Tiszta a levego is, az utakon sincs senki.
Kivancsi vagyok, hogy ha ennek vege akkor megvaltoznak-e az emberek.
Pl. az irodistak akik most otthonrol meloznak ezek utan is igy tehetnenek es igy nem kene tomegkozlekedesen rohadniuk, vagy kocsiban dugot okozni.
Kivancsi vagyok az emberek ezek utan rendesen sorban fognak-e majd allni tavolsagot tartva, hogy turelmesebbek lesznek, hogy visszafogjak magukat vasarlaskor, a cegek, hogy nem tudnak minden aremelest lenyomni a torkunkon....kene egy reset gomb nagyon. -
törölt tag
Ugy birom mikor nezek egy videot es elmondjak benne, hogy ezert senki nem fizetett neki, nem promocios video...aztan ez vagy igaz vagy nem.
-
törölt tag
válasz Quqesz #70314 üzenetére
Nyilvan ugy merul jobban ha mindent bekapcsol az ember. De attol meg nalam nagyon kenyelmetlen az ora. Meg ugyis mindig eloveszem a telefonom megnezni az ertesitest, idot, stb. Szoval tok felesleges nekem.
Munkahelyen is kesztyuben vagyok es ott is allandoan utban volt. Meg jobb nemnezni az idot mert melohelyen mintha lassabban menne.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70312 üzenetére
En ugy vagyok az okosorakkal, hogy a legtobb tul vastag es idegesit, es kurv@ kenyelmetlen.
A notification is idegesit mert allandoan rezeg, jelez.
Gyorsan merulnek. Igy legtobbszor csak sima ora funkciojat hasznaltam mikor volt okosoram. Igy nekem total felesleges egy normal ora is siman megteszi. Ott leglabb van lapos valtozat is. -
törölt tag
válasz Aryon87 #70295 üzenetére
Ha most beirnam barmelyik Huawei topikjaba, hogy thanks apple, akkor egybol nekem esnenek. Pedig apple a ludas, ha tetszik ha nem.
Peldaul:
Apple elott is volt mar ujjlenyomat olvaso, de mikor o beleepitette a telefonjaba, hirtelen mindenki elkezdte.
Notch apple elott is volt, de ugyanaz mint a fenti. Mikor elkezdte hasznalni utana mindenki elkezdte a notchokat nyomatni.
Most ugyanez van a szogletes kamera szigettel.
Aztan az arak szinten zenesz. Ha mar apple megkeri akkor a tobbiek is.
Apple-t kene kiiktatni. Jo lenne egy kis valsag naluk. -
törölt tag
válasz Aryon87 #70293 üzenetére
P40 726 Euro
P40 Pro 999 Euro
P40 Pro+ 1399 Euro
Hat ezt inkabb koszi kihagyom.
Miert nem vettem meg a P30Pro-t mikor akcios volt par hete...
Ezeknek meg egy ev alatt sem fog olyan szinten lemenni az ara amennyit ernek is valojaban.
Igy nalam iden eselyes a Redmi K30 Pro vagy Xiaomi mi 10T Pro europai neven, mert tuti ez lesz a neve esetleg a Xiamo mi10 vagy mi 10 Pro. Meg talan a Pixel 4a, bar eleg kicsi eselyt latok ra.
Bakker de felhuzott a Huawei ezzel az arazassal.Lassan ott tartunk, hogy egy 1000 euros telefon ar normalis lesz, holott kurv@ra nem az.
En elhiszem, hogy van benne techonologia, meg minosegi de konyorgom azert ennyit elkerni erte. Es az ugyanugy igaz a Csamcsungra is, meg az ajfonokra, meg mindenkire aki gusztustalanul araz. -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #70274 üzenetére
Meg tudnam en is, de ha ingyen van minek dolgozzak erte. Meg ha elbaltazok valamit na akkor tejelhetek rendesen.
nCore azok a regi szep idok. Olyan reg voltam mar fent, hogy az accountom sem el mar.
Marad a ThePirateBay meg a YTS. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70266 üzenetére
Az elozo autom is egyszer be kellett vinnem ilyenre, de gyakorlatilag az osszes ilyet ilyenkor visszahivjak. Marmint amik egyszerre gurultak ki a gyarbol.
Ami jo, hogy ha beviszem es amig dolgoznak rajta addig ingyen ragcsik meg iszik vannak es kipucoljak kivul belul a kocsit.
De ez most elmarad egy jo darabig.Ami idegesit, hogy egy hete tankoltam tele most meg meg olcsobb a benyo. Ma kellett volna telenyomni. Sporolhattam volna nem keveset.
Mas:
Ezt a Redmi K30 Pro Zoomot szerintem megveszem majd. Igen tetszik. P40-t akartam vagy a Pro-t de van egy erzesem dupla ennyibe fognak kerulni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70264 üzenetére
Nem vittem szervizbe mivel zarva vannak igy meg van autom.
Visszahivtak az autot valamit update-et kell rajta csinalni, amugy semmi baja.
Meg van munkam, bar most szabin vagyok, de ha bezarunk akkor elvileg az allam 80% fizut ad mindenkinek aki kiesik a melobol. Ezt mondtak, aztan hogy ebbol mennyi lesz igaz majd kiderul. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70259 üzenetére
Most kaptunk sms-t a kormanytol, hogy ne menjunk ki.
Autot vittem volna szervizbe de bezartak.
Minden bezart kiveve a korhazak, gyogyszertarak, benzinkutak es elelmiszer boltok.
Csak akkor mehetunk ki ha dolgozni megyunk, vagy a fenti helyek egyikebe tartunk. Lofralni nem lehet, csoportosulni nem lehet. Parkba is csak akkor mehetsz ha pl. kimegy az ember futni egyet vagy edzeni. Napi egy edzes engedelyezett. Aki nem igy tesz azt a rendorseg megbunteti.
De sut a nap jo ido van. Le is toltam a fuvet, magasnyomasuval lepucoltam a kinti jarolapot, majd delutan kocsit mosok, meg ablakot. Szoval el vagyunk.
WC papir tovabbra sincs sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest