-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz Aryon87 #70983 üzenetére
amit pl ők csinálnak amellett a GMS hiánya csak bolhafing
Ezt te sem gondoltad komolyan, igaz? A GMS hiánya egy olyan pont, ami miatt az átlag felhasználóknak konkrétan használhatatlan kategória egy HMS készülék. Egy színes tégla, amivel lehet egy csúcskategóriás telefonok között is maximum közepes, alulexponált fotót lőni (éjjel viszont valóban meg sem közelíti más). Hiszen egy olyan appok is elérhetetlenek rá, amit a felhasználók közel 100%-a használ itthon (Messenger, Facebook). Ezt a böngészőből elérem dolgot jól kinevettem! 2020 van. A szoftveres környezet a legfontosabb egy okostelefonnál. Szinkronizálás, eszközök közti átjárás (én pl. imádom, hogy feltöltök valamit drive-ra, otthon már fent van PC-n, vagy fordítva), frissítések, streaming szolgáltatások (nekem is van Spotify, HBO Go előfizetésem, egyik sem elérhető HMS-re, sem Netflix) nélkül stb-stb. Nem kell ahhoz P20 Pro felhasználónak lenni, hogy ezt lássuk, nemde? :)Az Exynos valóban sokszor bizonyította már, hogy a Snapdragon mellett nincs helye a piacon, ahogy a Kirinnek sincs, ami az Exynosnál is gyengébb. Mégis Samsung-iPhone árban kaphatóak a készülékek, kiherélt rendszerrel, mindenféle extra szolgáltatás nélkül. Az lenne a legjobb, ha minden Snapdragonos lenne mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Honda topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest