Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
winery
aktív tag
Sziasztok a Kikanál online vásárolt már valaki, vagy nincsen ismerőse aki valami hatással lenne egy online rendelésre ?
Rendeltem egy Tv állványt utánvéttel fizetést adtam meg + házhozszállítás, azért is tetszett a Kika. ,mert 5 napot írták. ,hogy meglesz .
Kaptam a mailt amit ilyenkor szokás, azóta semmi , eltelt az 5 nap és kapom a mailt ,hogy kiszállítás megtörtént ,csak nekem nem szóltak
Hívtam a ügyfélszolgálatot nem vették fel , írtam is nekik, de eddig semmi
Igazából a bajom ,hogy nincsen tv állvány , nem tudom mikor lesz. ,ha lesz egyáltalán, de ha veszek máshol akkor tuti csengetnek ,hogy itt van tessék lássék
Vagy csak én vagyok türelmetlen
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69394 üzenetére
Szoktal rajta csiripelni is?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
HÁZIGAZDA
válasz #96302336 #69383 üzenetére
"Jól mondod nem kötelező. De ha ez gyakori lesz, akkor tényleg nem fogom látogatni ezt a pár oldalt. És az a baj, hogy nem egyszer tolja a képedbe, hanem többször. Ez kontraproduktív."
session alapú a figyelmeztetés, szóval ne csukd be az ablakot és enjoy, hogy csak egyszer láttad. azt meg sem merem kérdezni, hogy telibe leszarás és azonnal őrjöngés helyett esetleg elgondolkodtál-e azon, amire az üzenedben kértünk..
"Oldják meg az értelmes nem zavaró reklámokat. Basszus. Tech oldal, és err képtelenek, míg más portálok régóta kulturált módon megcsinálták.... "
hoznál erre légyszives példákat?
"ahogy a fórum is egy tré őskövület kinézet.... Ennél csak egy rosszabb van a szintén lapcsaládhoz tartozó SG. Azt már csak kéthetente egyszer nézem. Erre a sorsra jut ez is hamarosan, ha így folytatják."
az SG nem tartozik a lapcsaládhoz... évek óta. a "tré őskövület" kinézetű fórumot meg, ha most frankón modern kinézetűre cserélnénk, szerintem lebombáznák a userek a ph székházat. ráadásul ez az őskövület kinézet fórum full új éppen...
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
nrg_52
addikt
De parazs lett hirtelen a hangulat. Nott az egy fore juto moderatorok szama. Az android offtopic jobban teljesit.
-
HÁZIGAZDA
válasz #96302336 #69380 üzenetére
az oldal készítői biztosan nem szarják le, hogy elvárod, hogy bevétel nélkül dolgozzanak
ezt az ablakot meg csak az kapja, aki adblockert telepített, szóval nem egészen értem az "ilyen szarok miatt kell az adblocker" logikáját.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69384 üzenetére
Igen!
Ha nem tetszik kihajíthattok nyugodtan.
Ez veszélyes! -
vodrosjozsi
addikt
válasz vodrosjozsi #69381 üzenetére
Ja most látom h prohardver.
Így akkor hogy nézed a .. felnőtt tartalmakat?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69381 üzenetére
Ezt maga a magasságos PH! tolta a pofámba.
akooos: Jól mondod nem kötelező. De ha ez gyakori lesz, akkor tényleg nem fogom látogatni ezt a pár oldalt. És az a baj, hogy nem egyszer tolja a képedbe, hanem többször. Ez kontraproduktív. Oldják meg az értelmes nem zavaró reklámokat. Basszus. Tech oldal, és err képtelenek, míg más portálok régóta kulturált módon megcsinálták.... ahogy a fórum is egy tré őskövület kinézet.... Ennél csak egy rosszabb van a szintén lapcsaládhoz tartozó SG. Azt már csak kéthetente egyszer nézem. Erre a sorsra jut ez is hamarosan, ha így folytatják.
-
törölt tag
"Van egy kis gond" Ezt így az ember pofájába tolni, ráadásul full képernyőn, az hányingerkeltő és ocsmány. Ha az miatt, mert blokkolót használok, korlátozva leszek, akkor viszlát! Nem véletlen az a blokkoló! Köztük az ilyen szarok miatt! Ki nem szarja le hogy hogyan, és miként szerzi be az oldal a bevételét! Ez most mocskosul feldühített!
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69376 üzenetére
Bezzeg a cibetmacska sz@rjabol keszult kavet meginnad te is fogadjunk, de a hanyasos derogal...
Badog: megoldom, van itthon par mobil meg szilo.
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #69374 üzenetére
Hany legyen?
-
MODERÁTOR
-
nrg_52
addikt
Megjott a kavefozo, marha finom kavet foz, pedig ki se rugta meg magat. Ha meg apk-t is lehetne telepiteni ra valahogy, meg jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz halhatatlan #69368 üzenetére
Ilyen nincs ne is keress
Régen a symbian-ra lehetett így tolni alkalmazásokat, ezzel megkerülve mindenfajta szabályt. Mondjuk akkor még nem voltak elterjedtek a mobilos vírusok szal lehet azért.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Weeman1
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz halhatatlan #69368 üzenetére
Nincs. Play aruhaz, vagy telon a bongeszoben beirod xy apk es letoltod
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
halhatatlan
aktív tag
válasz vodrosjozsi #69367 üzenetére
és olyan amivel tudok gépről appokat rátelepíteni?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz halhatatlan #69365 üzenetére
Szerviz szoftver?
Olyan nincs.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
válasz halhatatlan #69365 üzenetére
Köszönjük az információt
Egyébként a saját topikjában szerintem többet tudnak róla, mint egy kibeszélő off topikban.
-
halhatatlan
aktív tag
Galaxy S8- hoz nincs valami jó kis szerviz szoftver pc-re! köszi!
-
törölt tag
Miert nincs olyan telefon amibe minden benne lenne amit szeretnek basszus kulcs.
-
Aryon87
félisten
válasz nrg_52 #69354 üzenetére
Jobb 2 a páromé, a P9-et váltotta a Honor20Pro, így a P9 most parkolópályán van, majd tavasszal gari lejárta előtt bemegy egy "szervizelésre". Enyém a Mi8 és P30Pro A minyóc tartaléknak van, de ugyanakkor fotózásra is. Gcam jól teljesít rajta.
Drakmusz: 16
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69347 üzenetére
Az ember lehet, de en baromfi vagyok. Kis krupszos dolce gustonk nekunk is van, de ezek a nagy dogok finomabbat foznek, nehogy mar egy barpistanak (igen, direkt) kelljen man elmagyarazni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69347 üzenetére
én meg még sosem ittam kávét
-
vodrosjozsi
addikt
válasz nrg_52 #69339 üzenetére
De sz@r vagy, már az ember egy jó erős feketét sem tud főzni magának?
Nekünk csak egy kicsi nespresso-s delonghi van. Jó, nem lehet mindenféle tejszínkeverést végezni rajta (alapból a te modelled is csak 3at tud jó esetben), de tesóm barista, meg én is konyítok hozzá egy keveset. Nem mondom hogy profik vagyunk (de ) szal nekünk így nem volt szükségünk ilyen baszottnagy cuccra, meg hát nem egy nagy dolog elkészíteni se azokat a keverési módszereket.
Meg amúgy is, kicsi, elfér, 5 mp alatt lent van a kv. Kell ennél több?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
Nofenye, hasznos
[link]Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nrg_52
addikt
válasz aprokaroka87 #69340 üzenetére
Azaz, ilyesmi, konkretan ez:
Remelem jo lesz, az ertekelesek jok es alzan szepen le lehetett csipegetni az arabol kuponokkal.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69334 üzenetére
Mi9T Pro, ez csak az ára meg mérete miatt
ASUS ZenFone 6 itt csak az ára nem tetszik a Xiaomi-hoz képest. Minden másban jobb. -
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69328 üzenetére
En se akartam bf-ezni, de tegnap szulinapozas kozben beszart a kaveautomata.
-
legenda
válasz Drakmusz #69326 üzenetére
Tenném, de cserébe nyáron nem voltam szabin.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, hogy kimaradt a legalább 10 - 11 éjszakás nyaralás, csak az augusztus 20-ai hosszú hétvégén tudtunk elutazni 4 éjszakára, de akkor sem túl messze és csak úgy, hogy az elsőn (pénteken) 18:00-kor végeztem a melóval, az asszony várt az irodaház előtt az autóval, beültem és hajrá...Intruder2k5: Nálunk azt nagyon indokolni kellene, ha úgy akarnék átvinni, hogy nem folyamatában decembertől.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Intruder2k5 #69324 üzenetére
Nálunk nem igazán lehet átvinni, kiírtam mindet.
Illetve lehetett volna úgy, hogy mivel december 30-án és 31-én szabadságon vagyok, folytathattam volna január 2-ával, 3-ával...stb, eredetileg úgy is volt tervezve, de aztán átszerveződött.
Szerintem jobb is lesz így, mert januárt 6-án indul a több munka, 2-a és 3-a viszonylag nyugis lesz, ha minden igaz.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69321 üzenetére
Ataludtam egy par honapot ugy latom. Aprilis bolondja!
-
legenda
December, idén már csak 11 munkanap!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S e t h
nagyúr
De jó, hogy időnként emberközeli tud lenni egy olyan cég, amellyel kapcsolatban nem mindig csak pozitív jelzők szoktak az emberek eszébe jutni.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69316 üzenetére
Vegyél iphone-t a telecomtól, az jó lesz
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69316 üzenetére
Inkább vegyél egy másik telót.
-
vodrosjozsi
addikt
Épp el akartam újságolni, hogy ugye a Note3-ra az utolsó főverzió az 5.0 volt.
Hát én meg updato-n találtam egy 5.1-es rendszert, gyorsan leszedtem (1 napig szedte le backi..), felraktam, gyorsan ide akartam írni, hogy mekkora király vagyok erre az Odin azt írja ki, hogy FAIL.
Hát anyád
most tehetem fel a Note7 portolt romot... remélem az felmegy különben ma nem lesz telóm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
addikt
Nagyon utálom a telekomot az iphone miatt viszont lehet, hogy ez egy jelzés volt, hogy ne vegyek
2 hete használom a félre rakott Sg Note 3at. A konklúzió az, hogy már szabadulnék tőle rendesen, de csak a lassúsága miatt. Néha rátör, hogy irtózatosan belassul, messenger - youtube nem frissíthető (mondjuk az új cod játék megy rajta ), de ennyi.
Karácsonyig talán kihúzom ezzel, vagy tovább. Kicsit bánom,hogy eladtam az S9+tSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69312 üzenetére
itt allandoan van elet
:D -
MODERÁTOR
-
törölt tag
milyen halott a forum ma.
barhol kerdezek semmi valasz. -
Aryon87
félisten
válasz akooos #69308 üzenetére
Változott a gesztusvezérlés? Mert a régit azt de utáltam, hogy alulról kell mind3 esetében bökdösni. kínaiaknál (Huawei/Honor, Xiaomi) a 2 oldalt egyike a vissza, alulról felfele a főmenübe lépés.
-
Quqesz
nagyúr
válasz akooos #69308 üzenetére
Nálunk is hibátlan eddig a 10, inkább az appok fejlesztése van még lemaradva, de persze ez mindég így van új verziókor. Ami dícséretes, hogy kezdenek belehúzni a gyártók az új droid kiadásába. Na majd ha fent lesz jöhet night mód meg 30 sec záridős képek, kíváncsi vagyok a minőségre.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
S10-re kint van a (nem béta) 10-es droid. Ahhoz képest, hogy januárról volt szó, elég hamar megjött. Holnap telepítem is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest