Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70599 üzenetére
Egyik sem ér 420-at... 250-nél húznám meg a határt, de egy összegben annyiért sem vennék Max rablánccal
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #70596 üzenetére
Hát ha azt figyeled, hogy minden csúcskateg telefon 400 körül van, ez meg profi kamerát kapott (lol, nem bízom el magam, mégiscsak a Sony szrt bele legjobban a szenzoraiba), jó akku, 8gb ram.. nem éri meg még mindig ennyiért egy telefon sem.
Na majd a Xperia 1 II pro. 500értSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
Új olcsó Sony mobil...ja nem
[link]Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70594 üzenetére
De az azonnal 85 lóerő, nem csak 5000 fölött
Na de mindegy, nem akarok 180 lóból / 400+ nm-ből átülni egy elektromosba, ami nem hozza legalább ugyanezt
Ami igen, az drága, úgyhogy még nem. -
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70591 üzenetére
150 le alatt nincs élet...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70591 üzenetére
E-Up-ot próbáltam már többször is (versenyeztem is ellene ).
A golfom erősebb. -
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70589 üzenetére
De akkor hol marad az élvezet? Se lóerő, se punci, se csoki.....
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70586 üzenetére
Cserébe nem túl erős, én meg hülyegyerek vagyok 29 évesen is és szeretek néha odalépni
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #70581 üzenetére
E golfot nem vennék, a hatótáv kamu. Golf GTE, plugin hibrid, 30 km-t bír. Városban ideális, a mellette lévő 1.4 turbó pedig elég fickós motor.
Mondjuk nekem most nem opció az autóvásárlás, jelenleg a mostani golfot kell összerakni, mert a múltkori borz gázolás óriási kárt csinált benne. Eddig 2 kilónál járok és messze még a vége.
Relatív, de egy 15 éves 1 millát érő autóról van szó
Túlságosan szeretem, hogy lecseréljem valami kompromisszumosra -
vodrosjozsi
addikt
Amúgy most nézem, hogy 7.5-ért van 100kW-os kiszerelés ami 3 éves.
Ez sztem már kellően jóSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70581 üzenetére
ID3 basszus azt ki is hagytam. Talan annak is jo ara lesz. Lehet iden jon ha csak nem csuszik a korona miatt.
-
vodrosjozsi
addikt
Ez nem annyira vészes de nem is annyira egyszerű.
Én is nagyon gondolkozom, hogy lecseréljük egy elektromos autóra a sportsvan-t, bár itt elég kevés az áru, és igazából VW-re cserélnénk, hozzászoktunk a golf-hoz, na.
De amit láttam kezdő árban az 4.6 86 kw-os, lófszt se tud menni, 6 éves, de nincs baja, belül tökéletes állapotban, és hát a forgó alkatrészek se mennek ennyi idő alatt tönkre, + garis az akku még 2 évig. Tehát tökre megérné, a közelben van egy ingyenes töltő, 150km-et tud megtenni (2017 előtti modell, az utána lévő 300km-et tud), szóval egyébként tökre megérné. És most jön a de: 2.5 milla támogatás lejön 11-ből, 9 milla lesz alapból a VW I.D.3, akkora mint a sportsvan, és kb 7 milla. Na már most azért ez sokkal jobb ajánlat, tud alapból 350 km-et. Nagyon vennék egolf-ot de lehet várni kéne basszus..Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz #30610944 #70578 üzenetére
Árban akkor lenne csökkenés, ha elárasztanák olcsó kínai eletromos autókkal a piacot, ami eljöhet(Byd már itt van és nem gagyik állítólag). Vagy veszel használtat, pl Opel Ampera...
De nekem az igazi használhatósággal van bajom. Ha vki a városban lakik és ott vagy max az agglomerációban járkál kiváló. De ha már le akarsz ruccanni valahova, akkor már agyalni kell, hogyan érsz oda egynfullosan megrakott autóval.....szóval kell a 2 autó, mint anno, hogy volt egy hétköznapi és egy hétvégi autó...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quqesz #70577 üzenetére
Persze meg igy is dragak az elektromos autok de kezdenek merseklodni az araik lassan ahogy telitodik az elektromos hasznaltauto piac illetve hogy az emberek nem veszik igy muszaj lesz arat vagnuk.
Aztan az is lehet penzem sem lesz azt maradok a seggemen.
Meg masfel ev es lejar a hitelem addig sok viz lefolyik a dunan. -
Quqesz
nagyúr
válasz #30610944 #70574 üzenetére
Ha csak városi furikázásra kell jó lehet, bár árban még mindég annyira magas, hogy sztem nem éri meg. Pont a facén egyik helyen írtam, hogy ugye most adnak majd 2,5 millát a 11 milla alattiakra is, de ha 10,5 legyen az ár, akkor is 8 az új középkategóriás autó. Benzinest meg veszel 5 misiért(Kia Ceed).
A másik Peugeot 208 villany 13 milla......Kia Stinger 14 milla....... nem 1 kategória, biztos ennyiért a másodikat venném. Vagy ha csomi is kell van ennyiért Kia Optima kombi hybrid 220LE-vel.
Vagy Lexus NX is néha akcióban 12-14 milláért.......pápá pözsó.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Quqesz #70573 üzenetére
En nem is ertem honnan a fenebol van ennyi energiajuk hallod.
Oregszem b@ssza meg.Mas. Kezdek eros kesztetest erezni, hogy elektromos autot vegyek ha lejar a hitel a mostanira. Az uj Peugeot 208 vagy az uj Renault Zoe nagyon bejon. Meg masfel ev mire lejar a hitel. Ha addig tudunk kicsit gyutjeni akkor lehet be tudnank vallani egy uj hitellel.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70570 üzenetére
Nincs mire panaszkodni ennyi.
En pl. most elegedett iPhone 11 tulaj vagyok.
Mondjuk lanyom felhuzott, hogy a piheno napomon felkeltett reggel 05:18-kor. -
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
Na, kihalt a topik, zárható
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok a wifi hotspot-ot fel lehet valahogy erositeni? Itt is mukodne a repeater?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70567 üzenetére
Azt eddig is lehetett, csak jól el kellett bújni...
-
Quqesz
nagyúr
Érződik az a maradjotthon rendesen az embereken. Flusztráció van keményen. Érdemes csak beleolvasni pár topikba, megy az anyázás rendesen. Asszony meg azon van kiakadva, hogy mennyi ismerőse válik a karantén következménye ként....
Nade
Aki nem nézte a Narcos sorozatot, annak ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #70562 üzenetére
Jól megcsinálták a 3. részt. Tetszett, hogy megtartották a régi stílust, de felújítva a mai kornak megfelelő dolgokkal. Bár furcsa volt nézni a '95 és 2003 minőség után ezt a csilivilit. A 2 öreg meg aztán.. jól megöregedtek. Will jól tartja magát, Martin viszont igencsak elengedett
És ahogy elnézem, lesz egy negyedik rész is sztem...Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Top Gun 2-ből mit hoznak ki kb 30 év után..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
winery
aktív tag
Guy Ritchie új filmje The Gentlemen nagyon tetszett, jó hangulata és története, színészek is nagyon jól játszották a szerepüket.
-
-
winery
aktív tag
-
Aryon87
félisten
Bad Boys 1.
Kb 10+ éve nem láttam. Hát valami beteg egy film, hülyére röhögtem magam.. És ebben még semmi cenzúra nincs, a "szép" szavak csak úgy repkedtek. Nem is csodálom hogy nem adják le a tévében, ahogy az összes régi nagy filmet se, csak a családbarát fosokat..
A harmadik rész miatt kezdtem bele, biztos jó lesz az is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Tiszta hülyék az emberek...ma egy kisteherautós majdnem özvegyet csinált a zasszonyból... Zebrán éppen csak ki tudtam slisszolni a kocsi elől......
Persze repkedtek a ló nemi szervek a számból![ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #70555 üzenetére
Dehogy nincs.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #70552 üzenetére
Nem akarom, hogy levaljon a retinam, inkabb kihagyom.
-
mentic18
aktív tag
válasz vodrosjozsi #70552 üzenetére
bödöréket akartam írni, csak ahülye autocorrect.. ugye
Samsung Galaxy A53 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz vodrosjozsi #70532 üzenetére
Azért a Xiaomi adatvédelmi irányelvek elég sokmindent le ír, persze azt nem hogy inkognitó módban is gyűjt adatokat.
De szerencsére pl Xiaomi esetében az ilyen dolgokat lehet blokkolni...
-
törölt tag
En most ilyeneket nezek YouTube-on: [link]
-
Aryon87
félisten
válasz nrg_52 #70546 üzenetére
Passzolom
Nemrég fejeztem be a Westworld 3. évadát angol szöveg + magyar felirattal. Lestem mint hal a vízben, teljes fordulatra kapcsolt a sorozat, az első 2 évad álmossága csak tévoli emlékfoszlány..
Siren is beindult a 3. évadra, minden héten várom az új részeket.
Egyelőre ennyit nézek..Csak nekem tűnik úgy, hogy a legtöbb esetben a sorozatok a 3. évadra találnak magukra? Már ha megérik azt, és nem kaszálják el..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
Ti nagy sorozatevok! Yellowstone c. sorozatot latta valaki? Mennyire fosch?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem meg a dragak megmaradnak draganak nem fognak csokkenteni de emelni sem. Viszont lesznek olcsok is thanks to Apple. Azt ugye mindig is tudtuk, hogy Apple trendet teremt, mindenki majmolja oket es most kijottek az SE-vel ami nagyon jo aron, nagyon jo minoseg mellett topp hardvert ad kis kompromisszumokkal. Ezt kovetni fogjak majd. Lasd OP Z nemsokara jon. Es osszel is lesz olcso iPhone ertelmes meretben meg egy 11 utod is aminek szinten nem veszes az ara de tovabbra is lesz meregdraga Pro szeria.
-
legenda
-
Quqesz
nagyúr
Az új [olcsó] redmi széria... Nos ez is feljebb lépett árban.
-
MODERÁTOR
válasz trebrona #70538 üzenetére
Lehet, de ez egyrészt csak a csúcskategória, másrészt ha ezek nem lennének, akkor nyilván a nevesebb gyártók árai is még magasabbak lennének, hisz jelen helyzetben ők is kénytelenek kicsit igazodni a piachoz. Ha viszont csak ők diktálnának...
Mondjuk nekem aztán tényleg mindegy, amíg lehet használható telefont kapni 50k környékén, addig tőlem mind azt csinál amit akar. És nekem mindegy mi van ráírva, sőt nem is várok el tőle semmi különöset, bírjon ki 3-4 napot az akkuja az én felhasználói szokásaim mellett, menjen rajta a chrome, és lehessen róla telefonálni.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Intruder2k5 #70537 üzenetére
Ez sem feltétlen igaz már mostanában, a kínai gyártók idei csúcskategóriái, P40-P40Pro, Mi10-Mi10Pro, OnePlus 8Pro igencsak apple/samsung flagshipekhez árazottak...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
Csak az a baj, ha nem lennének a kínai telefonok, akkor Samsung-ot sem kapnál már 500k HUF alatt semmilyet. Szóval aki nem akarja ne vegye, de örüljön neki, hogy van, így ő is olcsóbban jut az övéhez. Ha csak persze nem az a gondja, hogy nem tudja már hova tenni a pénzét. A két nagy nyilvánvalóan még jobban elszállna, ha nem lenne olcsó(bb) konkurencia.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Mindenki csinalja, csak van akirol meg nem derult ki. Ilyen ez a popszakma...
-
Quqesz
nagyúr
Hol szeretnéd feljelenteni őket? Itthon, kínában, az usa-ban?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindent ott gyartanak szoval ilyen erovel minden kinai.
-
törölt tag
válasz Quqesz #70527 üzenetére
Most mondjam azt hogy sejtettem.
Mai vilagban a metadata tobb penzt er mint az arany.
De emberek erre csak legyintenek ugye. Nekem nincs mit titkollnom, tolem ugysem tudnak mit ellopni mit kezdenenek az en adataimmal...ilyen valaszokat adnak.
Aki meg foglalkozik a privacy-val kicsit mint en azt meg hulyenek nezik.
-
Quqesz
nagyúr
[link] na erre kíváncsi leszek mi sül ki belőle
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Mire jó egy használt és rossz laptop. Apóséktól elhoztunk 2db 10-es laptopot, mert nem használják, jó lesz az egyik gyereknek. Az egyik ebből kijelző hibás, mehet kukába. Aztán eszembe jut van benne egy 320gb-os vinyó. Na gyorsan szétszedtem, vinyó kivesz, 2e forint hozzá a ház és egy partíció összevonás után egy formázás. 1 külső tárolóval több. Most felraktam rá a sorozatokat, úgyhogy mehet a Narcos sorozat!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz mentic18 #70521 üzenetére
Biztos, hogy meghalt?
És tutira tudod ki is valójában Ed Harris?
Tegnap megvolt a második éved és basszus majdnem lemaradtam a lényegről(2 évad 10 rész a stáblista után van még egy kis filmrész!)
Szóval bár laposabb a 2 éved, lesz még csavar.[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
válasz Quqesz #70520 üzenetére
Elkezdtem. Az első bitang jó volt a kilencedik részig. Hallod Ed Harris rohadt jól hozta amit kellett de a történet elég gyorsan elpuskázta h ki ő valójában. Imádtam az első évadot és nagyon jó csavarok voltak benne és hal istennek nem akartak mindent csak az utolsó részben elsütni hanem voltak előtte is csavarok szép számmal. De a 10.rész teljesen kiszámítható lett az előtte lévő részek miatt. Ha a második évad következő 8 része is ilyen lesz akkor nagyon unatkozni fogok. Amúgy a legtitokzatosabb szereplő halt meg a végén. Lehetett volna ezt izgalmasabban is megírni.
Samsung Galaxy A53 5G
-
mentic18
aktív tag
Le akartam írni az új szerkesztő felületen hogy elkezdtem a westworld-öt. De nem tudok írni az új felületen? Valaki megnézné, aki ért hozzá?
Jut eszembe Westworld.
Akkora csavarok azért nem voltak az első évadban. Az első 9 rész nagyon jól össze volt rakva, de az utolsó rész kicsit rontott az összképen. Nem kell mindent megmagyarázni, a néző nem hülye (legalábbis sokan nem vagyunk hülyék), lehet sejteni a vége felé, hogy ki a rossz és ki fog meghalni, ki az aki bekattan stb. Meg ha valaki öntudatra ébred (ami korántsem lett olyan jól előadva) az nem megy vissza a nem valós lányához. Vagy az van, hogy az érzelem nagyobb jelentőségű a robotokban mint a tudatos cselekvés.Samsung Galaxy A53 5G
-
vodrosjozsi
addikt
Tesóm is felhozta tegnap, de ide is leírom hátha valakit érdekel.
Szóval én tökre örülök, hogy ilyen "mélységeket" érint a Westworld, de ha valami komolyabbat akartok akkor sztem próbáljátok be a Mr. Robot-ot. 4 évados, igaz ha valakinek nem jön be az első évad a hackerkedős dolog miatt akkor még nézhetné szerintem, mert idővel nem ez lesz a központi szál, sokkal jobban kibontják. Sőt, a 4. évadra olyat hoznak be ami a sorozat kicsúcsosodása. Nem láttam még ennél jobb sorozatot, pedig azért amikor hétfőnként kijött a trónok harca akkor minden reggel ott ültem az HBO (khm torrent) oldalon és már néztem is, tök m1 h munkába mentem vagy suliba. De hát a GoT ehhez képest lóf.. se.
Ma bepróbálom a westworld-öt, hátha beránt, bár én nem vagyok ezeknek a híve.
Mostanában inkább a Harley Qiunn-t nézem ha már nincs supernatural
Na meg a Clone Wars!!!Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz S e t h #70512 üzenetére
Igen a második évad nekem nagyon kuszára sikerült, a végén el is vesztettem a fonalat, annyit ugrált a történet ide-oda. Az első évad szépen felvezette a dolgokat, bár ott meg a folyamatos ismétlést untam
A 3. évad meg totál új, és érezni, hogy próbálják felpörgetni és elég éles a váltás is a poros vadnyugat után, de azért csak visszamászik oda is..Magyarul 2 rész van, angolul meg 7 rész van ha jól láttam, úgyhogy itt is várhatok a heti 1 részre..
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #70511 üzenetére
Ma nézem meg a második évad utolsó részét. Az utolsó elötti azért kemény volt(apa lánya dolog). Szóval tényleg katyvasz lett a második évad, mintha az első magyrázata/előzménye akarna lenni, de pont ezzel nyírták ki az első évad sejtelmességét/misztikumát. Ez a baj sokszor a sorozatokkal......
-
S e t h
nagyúr
válasz Aryon87 #70511 üzenetére
Bár most a végére próbálnak összezavarni, de összességében jobb a harmadik évad mint a második, az előzőben elfogyott a koncepció.
Amit nem tudok megérteni és elfogadni is nehezen, mi az anyjuk valagáért kell nekik két év mindig a következő évadig?
Én úgy hallottam, hogy a következő 2022-ben jön ki, bár már láttam olyan infót is, hogy 2021, passz, de nem sok sorozat van amin ennyit szüttyögnek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Aryon87
félisten
Westworld 3 évadja már sokkal izgalmasabbnak ígérkezik, végre kiszakad a kis poros western feelingből, és turbóra kapcsolt.
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #70507 üzenetére
De a Vancedért egy fityinget nem kell fizetni
LiVeGa ó ha tudnád hányszor megjártam már a poklot. Sztem én az ördög vagyok itt, lehet kékhajat le kellene cserélni egy ördögre nem?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #30610944 #70502 üzenetére
Reklámblokkolót csak gépen használok, telefonon nem.
Vanced van, az is csak azért, mert háttérben kikapcsolt képernyővel is fut.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz #30610944 #70500 üzenetére
Te nem érted meg a lényeget. Mert elvből nem akarsz fizetni ezért, meg ugye fontos a privacy.
Dupla lehúzás
Mondjuk ennyi karakter helyett már rég elő tudtál volna fizetni a premiumra, családi csomagra, amit akár 6-an is használhattok, egy áráért. Ha elosztjátok akkor kb 500 forintra jön ki és minden eszközön reklámmentes hahó.Ez a lényeg, nem a többi bs meg conspiracy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest