-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz trebrona #70475 üzenetére
Nagyot tevedsz, en nem fikaztam senkit sem!
Mondjak le az okostelefonrol...vicces vagy. Attol, hogy vannak olyan appok amikben van tracker es minden lepted kovetik, vannak olyan appok amiknek nevetseges a terms and condition resze meg leteznek olyanok is amikben nincs, amik privacy baratuak, csak meg kell keresni oket. En ezeket kutatom es droidon meg is talaltam oket, mindenre talaltam alternativat, tehat nem kell lemondanom semmirol.
Amugy megkerdeznem toled te hany felhasznalasi feltetelt olvastal el eddig eletedben, bar gondolom ez utan ravagod, hogy sokat.
Androidnal meg kevesebb feszkoval talalkoztam koszonhetoen az android (ami amugy open source csak mondom) nyitottsaganak es kulturaltan valaszoltak a kerdeseimre, bar nem innen talaltam valaszt a kerdesemre mint az esetek tobbsegeben. Magam kepzem.vodrosjozsi:
Tracker segitsegevel gyujtenek cegek, fejlesztok allitolag anonimusz adatokat ami bullshit.
Azok segitsegevel latnak sokmindent rolad ami alapjan majd kesobb szembejonnek relevans reklamok esatobbi. Eleg ha elolvasol egy felhasznalasi feltelt es megnezed hogy kezelik az adataid, a cookie-kat. Es erre ratesz egy lapattal a sok permisson amit emberek megadnak az appoknak.
"Ha kinyitsz egy ajtot es nem csukod be ott emberek fognak bejonni vagy sem de ne rizikoztassa meg inkabb az ember. Ha nem huzod le a rolot be fog latni az utca nepe"
Igy lehetne legjerthetobben elmagyarazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest