Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bsony
tag
válasz Daniel Alves #6298 üzenetére
Szerintem full sötét szoba, alulról jövő fény, valamilyen LED-es fehér fényű lámpa lehet. Aztán innentől már csak játszani kell a záridő/rekesz kombóval
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
A linken látható fotót vagy ehhez hasonló beállítást szeretnék csinálni!
Esetleg valakinek tippje hogyan tudnám elérni ezt a hatást. Most próbálgattam de nem igazán sikerült hasonló képet készítenem!
[link]Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
copass
veterán
sziasztok!
szombati szépidőjólevegő
az van hogy kíváncsiságból ráengedtem ezt a ki.....ot automatikus javítást a gúgliban, de már nem tudom visszavonni! kicsit túl kontrasztos lett az egész. "ennyi az utómunka rajta". majd talán nekiesek az eredetiknek lightroommal!
Canon 1100D M42 Vivitar 28mm f/2.5"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
aor
tag
válasz Kean_Sorbo #6294 üzenetére
Köszi a véleményt, kipróbálom a plusz vágást, meglátjuk mi lesz belőle.
Nekem vmiért jobban tetszik a linkelt, ahogy lenyomják csórit a víz alá.zgospel: alulról tudok vágni, megnézem, milyen lesz, de sajna jobbról ennyi van csak. Nőstény igen csak menekülni akart aztán kavarogtak jobbra balra, már annak is örültem, hogy el tudtam kapni ezt a pillanatot és elég éles is lett.
Szeretem a 1100D-t, de ekkor jöttem rá, hogy lehetne gyorsabb is a sorozat felvétel...no mindegy. -
Varlaisaran
senior tag
válasz Real_Necro #6287 üzenetére
Nem vagyok én nagy fotós, néha összejön valami értelmes, a többi igazából a makro képességét demonstrálandó, figyelembe véve a gép oldtimer korát is
Ha már itt tartunk, ezeknél a Z3-aknál tulajdonság, hogy "rosszul látnak"? Talán a legjobb fényviszonyoknél képes zajmentes képet gyártani. Olyan helyen ahol egy "vacak" kiskompakt viszonylag elfogadhatót csinál, ez már alig lát valamit...
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
aor
tag
Üdv!
Így a hosszú 7végén volt elég időm foglalkozni a képeimmel!
Itt egy általam még nem látott történés: gang-bang
Kíváncsi lennék a véleményetekre e kép és esetleg a többi kép kapcsán is. (remélem jól linkeltem.)
Bízom benne, hogy jobbnál jobb képeket sikerül a jövőben készítenem.... -
Real_Necro
veterán
válasz Varlaisaran #6286 üzenetére
A kisdacia-n kívül a többi számomra értékelhetetlen.
A dacia-s poénos lenne, ha nem lógna bele jobb oldalon valami, valamint a háttér jobban el lenne mosva, talán még egy kis PS effekt is elfér. El tudnám képzelni egy ilyen helyzetben a modelt azt szemléltetve, hogy hatalmas hó esett.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Varlaisaran
senior tag
-
Bsony
tag
-
-
bbchris
senior tag
-
Bsony
tag
válasz Real_Necro #6274 üzenetére
Pedig nem is rózsaszín! Igazából csak próbálkoztam
-
p06
senior tag
válasz ballington #6271 üzenetére
Oké, köszi !!!
Hát igen mostanában elhanyagolom a képek elnevezését, igaz így nem valami igényes.
De hogy legyen kép is 1-2 madaras fotó, ezt is próbálgatom de nem egyszerű :
Tengelic
Tengelic 2
VerébAz észrevételeket előre is köszönöm!!
-
ballington
addikt
Ne hallgass Coxerra , nekem az első tetszik a legjobban, olyan egyszerű és szép, háttérképnek való. A második is jó, a harmadik nekem túl zsúfolt a háttérben, ezért nem jön be annyira, nem válik ki az éles rész a háttérből.
Amúgy a rózsaszín a barackfa virága, a másik kettő pedig vagy cseresznye vagy meggy.
Tipp: ha feltöltöd Flickr-re adj neki valami címet.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
fulton
addikt
válasz Real_Necro #6269 üzenetére
Árnyékot nagyon nem tudok másat elképzelni max ha valaki a képen megmutatná mégis milyenre... a retu "felszínelmosásos módszer"el készült, illetve helyeztem a bőrre kis barna árnyalatot.
Direkt vágtam ki a képet hogy középen legyen mert eredetiben kicsit jobbra esett..
-
Real_Necro
veterán
Nem vagyok jártas portréban, nekem a hátsó lépcső zavaró, meg az arcon lévő árnyékokkal sem vagyok kiegyezve. A retus részét milyen módon csináltad? Látom a nyaki részen méretes szőrcsomó lett "borotválva".
Ja, és sikerült túl középre komponálni.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fulton
addikt
Készítettem egy enyhén retusált változatot is, szerintetek meilyk jobb?
-
fulton
addikt
Véleményt szretnék kérni:
Gondoltam készítek profil képet is (kipróbálom milyen)...
A kép Canon 550D váz + Canon 85mm 1,8 obival 2,2 rekesszel kb .este hatkor, már kevéske fény volt a szobában, villanyt még nem kacsolatam vaku no, és Iso 100 érzékenységgel készült.Észrevétel? (sajna kicsit éltelen re sikerült, de talán még nem zavaróan)
[ Szerkesztve ]
-
aor
tag
Üdv!
Van vkinek tippje/tapasztalata, hogy LR-ben, hogy lehet szebb színűvé varázsolni egy tavacska vizét?
Ne legyen olyan mocsári feelingje?! Olyan szép kékes-zöldes-szerűt szeretnék, de nem természetelleneset! -
aldebaran
őstag
Mondjuk igazad van, lehetett volna a vázából egy kis darab... na, majd holnap. Vagy odavarázsolok valamilyen hátteret.
Egyébként thx a kritikát.De egy meg nem nevezett tag hozzászólásához híven (csak ő másik oldalra hivatkozott): de az 500px.com-on valaki megdícsére, akkor már jó...
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
-
-
fulton
addikt
Kellemes Ünnepeket Kedves Fórumozók
Lenne egy kérdés is: Miért van az hogy miután a Canon 550D által CR2 ben készített fotót megnyitottam szerkesztésre a LightRoom 3.5 ben, majd mikor elkészült az a fotó megnyitottam Photoshop Cs4 ben, és kis munka után mikor kimentem olyan fakó lesz a kép, mintha hiányoznának a szinek belőle.:S mi lehet a baja? megnéztem ilyen hatást érek el a progin belül is ha leütöm a Ctrl+Y bil kombit. Nem tudom egyszerűen elérni hogy olyan szinekkel mentse ki a képet ahogy a progiban látom.
-
fattyu
veterán
A CA a gyűjtőnév. gyakrolatilag színi hibát jelent. Ebben vannak benne a a high contrast éleken jelenktkező kékülés lilulás, az out of focus elszíneződés, meg minden ilyesmi.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
Nyomoztam, mit jelent a "purple fringing", aztán szemléltem a képet. Ha jól értelmezem a jobb felső sarokban a szirom széleinél és alul megint csak a szirom széleinél látható?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
Szia!
Nekem a rózsaszín gaz komponálása egyáltalán nem jön be, esetlenséget sugall.
A fehér virág, felül szűk, és van rajta nagyon látható purple fringing, azt le kell szedni.
A harmadik kép talán a legjobb, perspektíva és szerkesztés szempontjából, én egy kicsit csak az éles tartományban lévő virágok kicsit kiexpóznám, hogy jobban kiemelkedjen. -
p06
senior tag
válasz ballington #6204 üzenetére
Sziasztok!
ballington, Zozzant köszönöm a tanácsokat
Megpróbáltam kijavítani a hibákat és született szerintem 3 talán elfogadható kép:
Rózsaszín gaz
Fehér virág
Fehér virág2A kritikákat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
Egy kis szünet és gyakorlás után tennék nektek fel újabb képeket .
Tudom nem profi képek , nem is annak szántam csak kizárólag gyakorlás :
Íme :
[link] - ez kézben tartott géppel készült . Lusta voltam az állványt cipelni pedig legközelebb muszáj lesz .
Ez a kép a várról magas Iso-val készült , elég érdekes lett a színárnyalat
Miket lehetne még javítani rajtuk ?
-
norbi2010
őstag
válasz Real_Necro #6243 üzenetére
Szerintem te sem egyből tökéletes képpel kezdtél,pláne nem egy telefonnal.Amúgy annyira nem szar szerintem,mint ahogy te látod.
-
Real_Necro
veterán
válasz killerjohn #6242 üzenetére
Most miért? Tucatfotó, háttérben a vörös szegély (vagy mi) teljesen elrontja az egészet, mellette még élesség sem az igazi, meg szerintem a fókuszpont sem. Továbbá lehetett volna még alacsonyabbról fotózni stb... Szóval érdemes lenne újrakomponálni.
Szerk:
pontosítanék, éles pont van benne.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Real_Necro #6241 üzenetére
jajjdegonosz vagy
-
norbi2010
őstag
Telefonnal(iPhone 4S) készítettem ezt a képet,kérhetnék véleményt róla?
[ Szerkesztve ]
-
aor
tag
Sziasztok!
Az alábbi képpel kapcsolatban szeretnék tanácsot kapni!
A virágpor a kiemelt téma! A kérdésem, hogy érdemesebb még jobban megvágni?? (azért ennyi vágásra gondoltam, hogy azért még kitalálható legyen, hogy ez egy virág)
Az eredeti képen az egész virág látható.
Minden fajta véleményt szívesen fogadok! -
ballington
addikt
válasz Real_Necro #6237 üzenetére
Hát, most hogy így jobban megnézem, lehet hogy igazad van, de a virágon is vannak élesebb részek, csak mivel nem egy síkban vannak, ezért vannak kilógók is.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #6236 üzenetére
Nekem ez kicsit olyan, mintha a levelekre fókuszáltál volna. Nagyon zavaró, hogy a virág eleje kívül esik az élességi tartományon. Jobbról kicsit szűknek is tűnik, már a levágott levél miatt is.
-
fattyu
veterán
válasz mishubi #6232 üzenetére
lr4.
nem használok semmi mást. 4esben már van az ecset toolnál szűrés szóval bő nyállal megrajzolod a hátteret majd szanaszét szűröd életleníted ahogy jól esik.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
biker
nagyúr
válasz #31757056 #6228 üzenetére
Koszi
Nem akarom senkire fogni, de en is ugy szerettem volna, hogy az irany ez, ezzel a modell arcaba igy hat ora korul lemeno nap sut, mert pont a hata mogott van kelet, es szep melykek az eg
Az ido egesz heten gyonyoru volt, ma ez volt a legvilagosabb, es orultem, hogy nem esik
A vakum meg kifingott par hete, es amikor kerte, hegy csinaljunk par kepet, akkor mar nem tudtam szerezni segedvakut, igy ha messzebb engedem, akkor semmi feny nem jut ra, csak szurkesegA ket elso kepen csak tul sok arnyek nem jo vagy tobb?
A macbookos kep reggel jott otletnek, nyomtam egy full feher kepet a kepernyore, meg ott volt egy ledes makro korlampa elotet a kepernyonek dontve
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
fattyu
veterán
válasz mishubi #6230 üzenetére
Az egész képre alkalmazott szűrés elviszi a részleteket a fenébe. Használj szelektív szűrést a háttéren akkor nem öli meg az állat részleteit.
Az előtte hely egész jó bár kicsit lefelé néz az állat és emiatt ott is zártnak tűnik.
A negyedelés meg jó csak a harmadolás jobb
És most nem is azért mert ez a szabály hanem amint látod kettőből kettőnek nem lett harmonikus a rendezés tehát mégis lehet benne valami.
-
mishubi
tag
Nem sértődésről van szó ahhoz szerintem már nagyok vagyunk, de javíts ki ha tévedek.
Csak ha eddig reagáltam az mindig keveredett a személyes nézőponttal..ezért írtam azt és a vágás is ehhez tartozik, mert nekem így tetszik, hogy a kép negyedekre bontható abból egyiken szerepel az "alany" a másik 3 negyed pedig tiszta.. és bennem volt az is, hogy ha a légy esetleg elindulna akkor nagy eséllyel a tisztán hagyott irányba szállna.
A zajossághoz pedig annyit, hogy az eredeti kép zajos volt és a zaj csökkentésre használt program elmosta a mozaikszem részleteit és a hátán található szálakat.Legközelebb próbálom magasabb isoval..
Természetesen nem mondom, hogy tű éles volt, mert manuális gyűrűsorral csináltam.De sokat rontott rajta a program.
Az ehhez fűzött kritikáddal nincs is bajom, mert megértem.Úgyhogy nem kell félreérteni.[ Szerkesztve ]
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
fattyu
veterán
válasz mishubi #6227 üzenetére
Beszélgetni sosem értelmetlen. Megsértődni az.
Nincs egy éles pont sem ( ami látszik ) azon a képen. Picit backes lett és a légyen oda eshetett a sík ami kb nem látszik a képen.
Sokkal többre mentél volna iso emeléssel és rekeszeléssel hogy több mindne legyen éles.
Makrózás főleg meglevő fényes makrózásnál ez az első dolog amit le kell küzdeni. A zajos kép SOKKKAL jobb mint az amin semmi ( vagy annyira kevés hogy az már kb semmi ) sem éles.
A magas iso nem ellenség hanem lehetőség.
-
törölt tag
Szia. Elso ketto kep nem jo. Az apple-os aranyos, en mar kitennem profilkepnek is, ezt veheted dicseretnek
A szabadban keszultekhez erdemesebb irni. Eloszor is, korabban kellene kimenni amikor meg feny is van. A beepitett vaku nem oldja meg a problemaidat, foleg azert mert a szabadban a kepeket erdemesebb lett volna tele allasban csinalni, nem pedig ilyen megszokott nagylatosban, messzirol pedig a vaku nem er mar semmit. Ha tisztesseges napfenypen probalkoznal tele allasban talan meg valamennyi melysegelesseget is kapnal, szerintem olyan ekv 200-300mm korul. -
fattyu
veterán
-
A Zéé
addikt
válasz mishubi #6222 üzenetére
Igazából buta vagyok a makróhoz, és a portréhoz is, de a hozzá nem értő véleményem:
(#6222) mishubi
Ez elég életlen, és részletszegény lett. Amúgy fentről vágnék még egy kicsit.(#6223) biker
Kicsit unott arca van a modellnek mindegyik fotón, és a világosítás tényleg nem az igazi.
Féloldalról jövő fény nem igazán áll jól neki, második képen az a semmiből feltörő kéz nagyon furcsa, mintha nem is az övé lenne.
A szabadtéri fotókon pedig valahogy nagyon nem illik nekem össze a sötét borongós háttér az erősen megvilágított modellel. Szebb időben jó lenne, de így nagyon műnek hat.Just a simple Lineman...
-
biker
nagyúr
Üdv
Ismerősnek csináltunk pár képet róla, persze pont meghalt a 2. vakum, így kicsit nehézkes volt napfénnyel, lámpával és egy derítővel, vaku nélkül, de azért kérnék véleményt
A szabadban a gép saját vakuját is használtam sárga diffúz előtéttel, napfényt szimulálva
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ballington
addikt
válasz szarkad333 #6219 üzenetére
Virág I. a szaturációval valami nem stimmel szerintem, amúgy technikailag nem látok rajta nagy hibát, bár a vízszintesen belógó levél olyan érzetet ad, mintha lenyakazná.
Virág II. nekem speciel ez jobban tetszene, de a fókusz nem igazán ott van, ahol szerintem lenni kellene, valamint a virág szirmai túl vakítóak, a túlsó részén nagyon egybeolvadnak. Kicsit visszább venném az expot.
Magány I. hát nem a legjobb téma, továbbá a napfény nem tesz neki jót.
Magány II. színtechnikailag ezen is változtatnék, amúgy a pad jó téma lehet, de nehéz megtalálni a jó szöget és kompozíciót. A nád engem speciel nagyon zavar, többet árt, mint használ.
Szilánkok ebben már több fantáziát látok, de a tetejéről és az aljáról is vágnék, illetve a színnel is játszanék kicsit.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
válasz alpihun #6216 üzenetére
Ahhoz képest, amit először írtál, arra vártam, hogy egy tényleg értékelésre méltó képet/képeket teszel fel. Ehhez képest felteszed ezeket a túristafotókat, amiről jómagad is tisztába vagy, ráadásul nem is arra készültek, hogy egy jó kép legyen, hanem csak emléknek. Egyik ferdébb mint a másik, értékelést és véleményezést szerintem ne igazán várj egyikőnktől sem.
Én azt mondom, ha nincs semmi tapasztalatod, szívesen segítünk, de: válaszd ki, ami szerinted is megosztható szinten van (nem családra gondolok) és azt tedd fel. Arra szívesen válaszolunk, kérdezd meg a többieket. De ne ömlessz fel ide ilyen családi emlékeket.
Remélem nem veszed sértésnek.
Nem vagyok profi, ráadásul amatőr fotósnak se nevezném magam, de lagalább csak azokat teszem fel, ami nekem tetszik, illetve látszik rajta, hogy foglalkoztam vele.Bé
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
fattyu
veterán
Volt eladtam.
lehet az enyém volt hibás de ca a hegyek nyitva, beleértve az összes félét ami van és képtelen volt feketét visszaadni. Ráhúzott egy lilás tintet minden sötét részre. hazsnáltam párszor utálkoztm eladtam.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
válasz alpihun #6216 üzenetére
Végignézve a képeket azt kell mondjam, hogy ezek mind sima turistaképek, gondolkodás nélküli kattintgatások. Sok helyen kiégetted az eget, vagy túl középre komponáltál, belógó/levágott emberek láthatóak, vagy éppen csak dől a kép. Van, ahol jó lett volna a téma, csak harmadolva kellett volna pl. komponálni.
Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a fotózással, érdemes pár könyvet kézbe venni, ilyen pl Scott Kelby A digitális fotós könyv sorozata.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
alpihun
senior tag
Nah.
Feltöltöttem.
Megtekintés előtt olvassátok el ezt:
-ezek a képek nem direkt ilyen célra lettek készítve, kirándulásaim emlékei csupán
-elég rossz fényképezőgéppel vannak készítve
-nincs semmilyen utómunka rajtuk, csupán egy kattintás műve
-sokon a dátum is rajta van, sőt rosszul van beállítva
-a végén pár osztálytársamról is van kép, viszont én egyiken sem vagyok rajtaA fentiek alapján várom a véleményeket, és ezek tükrében nekiállok directible ide szánt képek keccintésére.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
ballington
addikt
-
alpihun
senior tag
Jók, szerintem.
Az első lett egy kicsit "érdekes". Ki akartad emelni a középső virágot (úgy, hogy a többit elhalványítod), viszont a halványítás kicsit sok lett, a legfelsőből még kicsit rá is lóg az effekt a középső virágra.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Bsony
tag
Hali!
Lőttem néhány fotót, esetleg egy kis kritika?
Sajnos nem a legjobb, de megpróbáltam kihozni a maximumot
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok errefelé, tegnap kezdtem kutatni valamilyen fotografikus fórum után.
Két nap netszünet rákényszerített képeim kiválogatására, és rájöttem, van pár jó képem.
Inkább a spontán és természetes képeket szeretem. Szoktam embereket is fényképezni, de csak ha ő nem tudja azt (persze, szólok neki, hogy le lesz keccintve, csak nem mondom, hogy mikor).
Fényképezőgépem nem egy mai darab (noname 6 megapixeles, valami advent a neve....), de rajztanárom és már többen is mondták, érdemes lenne pályázatokra képeket küldenem.
Egyelőre ennyit, most meg feltöltök pár képet pikászámra.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
fulton
addikt
-
-
End-ru
aktív tag
-
ballington
addikt
A Virág2-es tetszik, szerintem jól sikerült, kicsit az zavar ha jobban megnézem, hogy az előtérben a virág félig árnyékban van. Az expo-t talán kicsit visszább venném, és balról lehet vágnék, de így is tetszik.
Az elsőn kár, hogy takarja a virágot a kő.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
p06
senior tag
Sziasztok!
It 1-2 tavaszi kép. Van közöttük virágos fotó is sőt szinte csak az. El is olvastam egy fotós könyvet volt benne szó a gazokról, de csak a nagyobb gazokról. Amikor készítettem a képeket akkor próbáltam odafigyelni az ott és itt olvasott főbb "fogásokra" és anno jónak is éreztem a virágok elhelyezését,.... de a kész képek valahogy pocsékak lettek, (nem a minőségre gondolok, persze nem DSLR...) és egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a hiba, és mit kellene változtatni. Vagy maga a téma vacak !?
Képek:
Virag1 Virág2 Fa (rügyezés)Előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Politika
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest