Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz Fandango #62460 üzenetére
Majd mostantól még élő is fordulhat. Meglássuk. Elkopott a latasombol sok minden. Azt hittem tegnap lett 10 bajnok kép aztán ez lett vállalható.
Másrészről viszont megoldottam az örök problémát. Nálam van a gép. Szereztem egy gr2-t. Nagyon kedvelem
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bandhajon@ #62342 üzenetére
hát képnek kép. fotó?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz vakablak93 #62249 üzenetére
én értem a szándékot és hogy direkt ilyen de nekem túl sok a bebukott rész. amugy dög.
-
fattyu
veterán
válasz csodavas #61823 üzenetére
nem tudtok normális kritikát írni,
én kérek elnézést.azért is mert nem értjük a művészi látásmódodat.
az hogy kusza a háttér hogy alexpós és hogy nem figyeltél oda komponálásra és részletekre. de megmagyaráztad, majd mondod nem értem.és azért nem ajnározzuk a képedet mert nem vagy népszerű itt.
na megyek átgondolom a létezésem
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz csodavas #61816 üzenetére
vegyél egy filmes gépet... nem beszólás. 270 képet egy témáról, egy csak jó lesz hozzáállásra utal. ha van 36 expód ami még pénzbe is kerül többet gondolkodsz.... fejlődik tőle a látásmód, tudatosabb leszel
a kép. nem mondom rossz de olyan semmi extra. konkrétan alulexpós, nem mondom a környezetnek rosszul áll de a kocsin férne fény, valamint a háttérben az épületeket ki lehetett volna hagyni, megtör elvisz. amugy hangulatos és működő lenne a környezet, a bokehbe olvadó vonat a placc és az autó. az épületek elrontják a harmóniát.
szerk: meg a tetőablakot is becsukhattátok volna. megint megtör elvon figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #61299 üzenetére
te szereted? nekem a legnagyobb csalódás ff volt a tmax.
neopan meg magasan vert mindent.
-
fattyu
veterán
válasz zsiga_667 #60491 üzenetére
értem amit mondasz csak a hivatásos nem jelenti hogy jó. lásd facebook meg a xy fotográfi oldalak egy jó része.
balhé meg abból is lesz
szóval az ellen nem véd.
-
fattyu
veterán
tartózkodjunk az ilyen ad hoc képarányoktól.
nagyon nagyon ritka az hogy ad a képhez bármit és nem csak az jön le hogy a helyszínen nem sikerült a komponálás de utólag izzadok belőle valamit
másil kép : ugyanez igaz a keretre is. neeeee. kicsit giccses lett az utómunka amugy éppen lehetne teccetős is
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz Bobby81 #59921 üzenetére
van nexen nekem. fotga vagy valami olcsóbb.
Sajnos nem tudok konzisztens igent vagy nem mondani. Van amivel remek van amivel nem. ki kell próbálni szereti e az obit amivel használnád.
-
fattyu
veterán
válasz bandhajon@ #59151 üzenetére
A felho nagyon basz. Kerites nélkül sokkal jobb lenne... 5 meter elore es hibátlan, nincs kerites nem log bele a fa. Kar erte
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz bandhajon@ #59127 üzenetére
de mos mé? semmi kritika nem volt benne. Alapvetően a téma iránti érzéketlenségemet fogékonyság hiányát írtam le. Semmi nem szólt ellened se a képek ellen. ha visszanézed soha egyhez se szóltam hozzá mert felismerem magamban hogy ehhez a témához ha nagyon odabasz a kép is értetlenül állok.
-
fattyu
veterán
+1.
nem akartam belemenni ebbe sose mert immunis vagyok erre a témakörre igazából. azt gondoltam ez valami buzi fehér vicc amit fekák nem értenek (sic!) és igen a gyerek portréja egy korrekt ff portrékép.
-
fattyu
veterán
válasz itouchfan #59088 üzenetére
Na ezt sose értettem. Attól hogy valaki nem fotozik meg lehet szeme es erzeke a kephez. Ha nem tud akar fotozni kritika msr nem is jöhet? Gondolom akkor kajara se szolsz be mert te meg ugy se tudsz főzni.
Meg az autodat ha nem sikerült jó penzert megcsinálni az is oké hiszen te még annyit sem tudsz.
Tudom demagóg hasonlatok de a hozzáállás is az.
-
fattyu
veterán
válasz lofagi #59078 üzenetére
oké csak ha valaki akar fejlődni akkor elfogadja hogy igen az elején SZAR és semmiféle értéket nem képvisel. mert ez ilyen. mint annyi minden más is. nem gondolhatja ép eszénél és normális egójánál senki hogy valami alapvetően művészet zéró tudással alázattal áldozattal befektetett energiával értékelhető dolgot tesz le.
én is kezdtem eljutottam valahova és abbahagytam.
csak én sosem sértődtem meg ha szétcincáltak ami ugye nyilván az én kritikai érzékemmel megfogalmazott kommentjeim miatt hatványozottan bosszúszomjasan volt jelen.
-
fattyu
veterán
válasz lofagi #59075 üzenetére
van az a kép ahol vannak rajta hibák és mit lehetett volna jobban. de ehhez alapvetően kell lennie benne valaminek.
A híg tócsa fosra hiába raksz masnit meg gyertyát. és igen egy kezdő lő tonna olyan képet amit nem lehet jobbá tenni tanáccsal mert úgy értéktelen shiftdel ahogy van. ezen lehet megsértődni meg arrogáns gyökérnek nézni aki kimondja. meg el lehet fogadni hogy...
a gyereked első zsírkréta kirkszkraksza a szint kb. mitől lesz jobb? hogy nem nyálas a papír? vagy többféle zsírkrétát használ? vagy már nem csak összevissza rángatja hanem satíroz is?
ettől képvisel bármi értéket?
naugye
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #59008 üzenetére
akkor minek rakod ide?
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #58798 üzenetére
Kevés alig a tukrozodes alul így meg uresnek tűnik alul és benanak a vágás. Ertem miért de nem adja. haramadolora a sziget sikjat es jobb sokkal.
Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz vihartigris #58309 üzenetére
jelképe címere arca dolgoknak.
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #58305 üzenetére
parlament fotó akkor lenne max érdekes ha lángokban állna. vagy kráter lenne a helyén. és igen eléggé nem sikerült a vizszint.
-
fattyu
veterán
válasz itouchfan #58250 üzenetére
hát, volt fotó amin azért erősen a sok képből összerakott fotosop mágia érzésem volt.
ezenkívül ahol megmutatták hogy ott ül a klimatizált internetes számítógépes klaviatúrás beépített fényképezőállványos lesben a fószer, ott azért kicsit az értékét vesztette nekem az összes fotó.A fele képre nekem a vállvonás kategóriába esik. A másik felének a nagyrésze az az extra hogy olyan állat ami itt nincs, és hogy tiszta a háttér ami megint csak abból adódik hogy nem itt van.
Volt 10 wow kategóriás fotó kb. Ott tényleg le a kalappal. De abból is vagy 5nél ott volt a projekt adat. nem emlékszem pontosan de ilyen hogy 3 óra 5000 kattintás.... abból egy mocsok jó lett valóban de ilyen kihozatali aránnyal kb bármelyikünk bír.
mindegy. Én vagyok a köcsög.
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #58207 üzenetére
mindkettőn belelóg a szemüvegkeret a szemébe. tudom mocsok nehéz és fura is mert a szemüvegest nem zavarja többnyire egyáltalán észre se veszi, de neked kell erőltetni. vagy tolja fel a helyére vagy emeljen a fején.
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #58160 üzenetére
nem is szégyellem
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #58074 üzenetére
vágásokkal én sem vagyok kibékülve. az első bal feléből kevesebbet hagyva már nem vastagítana, illetve meztelen bőrrel szerintem sokkal jobban adná a kar is mint eme textillel.
szeme sötét is a már leírt kéken kívül a másodikon.
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #58058 üzenetére
első nekem adja.
a többi nem igazán.
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #58053 üzenetére
alul több fent kevesebb.
értem a szándékot a harmadolás felrúgásra és mondom jó így is. de arányányosabban megnézném.
gyakorlatiag tényleg annyi hogy ugyanez csak kamera 10 fok lefelé. vagy 5. na érted.
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #58040 üzenetére
azzal együtt hogy nem így komponáltam volna nagyon tetszik.
-
fattyu
veterán
válasz Speeedfire #57426 üzenetére
Min lehetne javítani?
A családi állapotát és telefonszámát esetleg
-
fattyu
veterán
válasz INTELligent #56326 üzenetére
én értem a fények és a bokeh de ez olyan mintha elromlott volna az AF és kézzel nem tudnál.
a másodikat kivéve témátlan mind az meg hogy nincs téma csak fókusztalan háttér. az shift del.
az utolsó meg... a kép 75% a 0. és itt a fényértékre gondolok. a maradék 25 is alulexpós de a 75 mellé igazából ez is csak egy billentyűkombinánciót ér.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Vasinger! #56207 üzenetére
amin bicikli van az shift del.
a másik kettő mégcsak. egyrészt keskenyebb vágással mert az ég mindkettőn sok és felesleges az egyiken az előtér hó is.alulexponált mindkettő. kontraszt és clarity hiányzik róla.
valamint szarból nem lehet várat építeni. a téli havas fátyolos szar fényben a tiédnél jóval nagyon szenzoros gépek is el tudnak vérezni.
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #55941 üzenetére
Amugy röhöghettek. de járok is ilyen helyekre
De nem ez változott. tudtam én szépen megfogalmazva kifejezeni magam mindig is. Egy mondat ütött szíven valamikor két éve. Nem kell minden barikádon meghalni. bammeg csak most szólsz
Amugy alázathoz visszatérve.... uj hobbim gitározni tanulok. ott sokkal egyértelműbben kijön hogy hiába van olyan gitár a kezedben amit VILÁGSZTÁR is mosolyogva használna turnén, attól te még KURVA szar vagy.
fotózásnál ugyanez megvan csak nem ennyire ordító a difi kép és kép között.
Belovary: Fater elvihetem egy körre az executort?
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Kikizoli123 #55922 üzenetére
igen neked más az ízlésed.
túristaképek jó felszereléssel. ennyi.ne sértődj meg és ne hisztizz.
ez egy fázis. túl lehet lépni rajta ha elfogadod hogy a cucc a kezedben nem tesz fotóssá. ha az egód az erősebb akkor egyrészt megragadsz itt, másrészt nem kérünk belőled
-
fattyu
veterán
válasz marcitp #55628 üzenetére
ne ezt csináld.
szűrőmenet adapter. egy 28as obi meg talán egy centi közgyűrű már bőven ugrópók portré leképzést adott csak értékelhető képminőségben mert ez nem az.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Muerte68 #55619 üzenetére
nem.
Kusza. témátlan. a levágott pad láb a jobb oldalon felborítja az egyensúlyt és olyan mintha borulni akarna.A téma ( gondolom a csaj a padon ) túl közel van az oszlophoz.
nekem túl van tolva a kontraszt is meg a clarity is.
szerintem
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #55607 üzenetére
ez nagyon zsiráf lett.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz marcitp #54704 üzenetére
a testvér nélkül vágva egyedüli portrénak mocsok jó lenne. nekem csak megosztja a figyelmet bokehtestvér. a grimasz zseniális ( pedig utálni gyerekek ) simán eladja. valami puább BW kidolgozásban lehet méginkább adná. de nem biztos.
-
fattyu
veterán
válasz mikrofon #54682 üzenetére
de ez nem jó. félbevágott híd. nincs téma. nincs kompozíció. se nem elég szűk hogy valami legyen a téma, se nem elég tág hogy táj legyen. vagy ha volt cél és elképzelés mögötte akkor nyilvánvalóan átadni nem sikerült.
rossz időpontban is készült ócska direkt fények mellett.
az egyetlen érdekes a képen hogy jé de szépen látszik az undorító szmog amit szívunk.
ez kifejtve a véleményem.
amit röviden egy billentyűkombóval is ki tudtam volna fejezni ami összekötődött a nevemmel.
de így talán van benne értelmezhető kritika és nem olyan bántó.
persze ez is csak egy vélemény mert van akinek tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
fattyu
veterán
válasz halagabor #54612 üzenetére
látom régen nagyon a lelkedbe tiportam.
merthogy a visszatérésem óta ( most direkt visszanéztem ) egyetlen shift delt sütöttem el és igenis kommunikáltam mi tetszik és mi nem és miért. vagy mi tetszik de hogy lehetne jobb.
-
fattyu
veterán
válasz KelemenUhr #54579 üzenetére
...
bal kéz gyűrűs a shiften
jobb kéz gyűrűs...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz KelemenUhr #54519 üzenetére
elfoglalt voltam ma.
nekem a pókhálós nagyon tetszene.
a kormányba vágás nélkül álló kompóval.kicsit jobbról lőve hogy a lemenő nap fénye azért meglegyen.de egy függőleges vágással még így is elnézegetném telefon háttérnek. a kormányba vágásért kár.
a többi nekem olyan meh. nem szörnyűek de nem is váltanak ki nagyon sokmindent
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #54498 üzenetére
instagramra...
komolyan pedig ha 6x6 kf filmest használsz.
nem mondom nem csináltam kutyaportrét ami végül 1:1 ben végezte de összesen ha 10 lett sok év alatt sokat mondok.
mondjuk én alapvetően mindig igyekeztem a szenzor film natív arányán maradni.
-
fattyu
veterán
-
-
fattyu
veterán
válasz marcitp #54139 üzenetére
második elcsépelt semmi.
első ötletes az elhelyezés. szörnyű a háttér. sok az üres tér. nagyon. az objektív nem tudom miért kellett oda.én spec az utómunkával sem értek egyet. tárgyfotónak picit puhának találom de elfogadom ezt akartad csinálni.
nem rossz összességében de más környezetben picit tisztább élesebb utómunkával ütne.
lődd meg ujra egy reptéren. csak a távcső. és ott már nem is lenne baj hogy a kép nagy részét kiteszi a háttér. elvégre egy pilor fazonú óra a saját vadonjában.
na érted na.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #54066 üzenetére
gyűrűket levetettem volna vele. eléggé megtörik mindkét oldalt, ráadásul fekete/ezüst másféle szín a két oldalon.
szerintem utómunkában is le tudod szedni. sokkal tisztább lenne tőle.
amugy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz shouryuken #53982 üzenetére
Hat miért nem raktad arrébb?
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #53973 üzenetére
nagyon szép pólóa hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Muerte68 #53926 üzenetére
tudom én.
meg nyilván én ha csak a fele pofámat nézzük is ronda vagyok tehát jaja.ettől még nem előnyös a kép mert még ki is emeli kicsit. pont a bal arca felöl kéne inkább lőni enyhítve azzal hogy a kissebb közelebb a nagyobb távolabb.
bocsánat isten bizony nem akartam ám sem a fotóst sem a modellt megbántani. csak kicsiben furcsa volt valami. megnyitottam nagyban és mellbevágott.
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #53923 üzenetére
az én anyámat de a bal szeme kissebb mint a jobb és minél tovább nézem annál creepy-bb. szerintem párod ezerszer szebb
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz marcitp #52165 üzenetére
isten bizony nem tudom. nekem tetszik a hibái ellenére. visszanézed azért voltak itt olyan képek amikre én is azt mondtam hogy ez és ez és ez a hiba benne de mégis eladja magát a kép.
nem védem mert nem szoktam trágya fotós vagyok. sose voltam jó de mivel már nem is művelem nyilván még annyira se megy.
de nekem ez ebbe a kategóriába esik.
-
fattyu
veterán
válasz Muerte68 #52159 üzenetére
yaschi 50 1.7 ez is. csak oltári trágya kevés fény. fókusza fejen volt csak ugy gitáorázs közben nem szobrot játszik az ember lánya. tudtam nem tökéletes kép. de hangulat meg a tekintet nekem adta.
-
fattyu
veterán
válasz Csari93 #52156 üzenetére
Nemtudom. Gitarozni tanulunk hatom kutya mocsok sok melo. Nem erzem mar a motivaciot egyaltalan. Egy nex5nttartottammeg ket manuallal, feltoltottem hogy csinaljak rola kepet megorokitve a tanulas fazisait de fel voltam ra keszulve hogy megdoglottaz akku olyan regota allt. Ennyi
-
fattyu
veterán
válasz Balinov #52152 üzenetére
öhm. nem.
itt baszogatott fel ne tegyem sehova mert terhesnek fogják nézni az előnytelen póz miatt.mondom hülye vagy és gyönyörű
erre benyögöd ezt.
Köszi kapom az ívet....
-
fattyu
veterán
válasz Csari93 #52133 üzenetére
A zsiguli a háttérben epic.
Gyönyörű szeme van a hölgynek valóban. Elég sokáig elviszi a képet csak ez a tény. tervszerűbben megválasztott fények segítenének. ha teljesen árnyékben lenne diffúz fénnyel akkor nem lenne árnyék az arcon, nem fénylene a bőr. Esetleg derítés de nyilván ezek nem olyan fotók.
-
fattyu
veterán
válasz randras_83 #51859 üzenetére
a hét hsze
-
fattyu
veterán
Donate opció elkészült arcképekért? nem turkálok senki zsebében és értem hogy a svájci bicska effektus jó de egy régebbi sony nex nem nagyon drága dolog már. ráteszel egy fix obit és rohadt sokat látáson még hogy nincs 100x zoomod.
de persze tet tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Akár be is tilthatják a Motorola mobilokat az USA-ban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vicces képek