Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz alpihun #6216 üzenetére
Ahhoz képest, amit először írtál, arra vártam, hogy egy tényleg értékelésre méltó képet/képeket teszel fel. Ehhez képest felteszed ezeket a túristafotókat, amiről jómagad is tisztába vagy, ráadásul nem is arra készültek, hogy egy jó kép legyen, hanem csak emléknek. Egyik ferdébb mint a másik, értékelést és véleményezést szerintem ne igazán várj egyikőnktől sem.
Én azt mondom, ha nincs semmi tapasztalatod, szívesen segítünk, de: válaszd ki, ami szerinted is megosztható szinten van (nem családra gondolok) és azt tedd fel. Arra szívesen válaszolunk, kérdezd meg a többieket. De ne ömlessz fel ide ilyen családi emlékeket.
Remélem nem veszed sértésnek.
Nem vagyok profi, ráadásul amatőr fotósnak se nevezném magam, de lagalább csak azokat teszem fel, ami nekem tetszik, illetve látszik rajta, hogy foglalkoztam vele.Bé
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Real_Necro
veterán
válasz alpihun #6216 üzenetére
Végignézve a képeket azt kell mondjam, hogy ezek mind sima turistaképek, gondolkodás nélküli kattintgatások. Sok helyen kiégetted az eget, vagy túl középre komponáltál, belógó/levágott emberek láthatóak, vagy éppen csak dől a kép. Van, ahol jó lett volna a téma, csak harmadolva kellett volna pl. komponálni.
Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a fotózással, érdemes pár könyvet kézbe venni, ilyen pl Scott Kelby A digitális fotós könyv sorozata.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest