Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Sziasztok!
Használt Quest 1 vásásrlásnál mire érdemes figyelni? Gondolom ne legyen pixel hiba, meg karc a lencsén. Ezen felül?
-
-
Danecay
addikt
Annakbaki fogékony rá MudRunner VR
-
kevike576
senior tag
válasz KRoy19 #61193 üzenetére
Ráadásul szép leárazás is van rajta
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Szeretném eladni a Quest 2-őt. Csináltam egy factory resetet. Mit kell még csinálnom? A mobil appban még ott a quest 2. Azt hogy tudom törölni? Vagy ezzel nem kell foglalkozni?
-
Danecay
addikt
válasz peugeotmate #61185 üzenetére
Nem gondolom, hogy ez ebben a formában túl gazdaságos lenne számomra és, hogy nekem kellene több 10e Ft-ot ráfordítanom egy másik TV-re, hiszen nyilvánvalóan a jelenlegit jó ha féláron el tudnám adni, így annak az árát legalább ugyanannyival kellene kipótolni egy új TV-re, miközben egy garanciális készülékről van szó. Ennél akkor már egy TV okosítóval is gazdaságosabban jönnék ki, de nem értem, hogy miért nekem kellene buknom, vagy ráfordítanom akár 1000Ft-ot is, azért hogy működtetni tudjak egy olyan alkalmazást aminek eleve működnie kellene? Ráadásul ez az alkalmazás nem egy sokadlagos, alig, vagy csak néha használt alkalmazás, hanem az ami a hagyományos értelemben vett TV-zésért felelős, amiért természetesen eközben előfizetést fizetek.
-
kevike576
senior tag
-
KRoy19
őstag
válasz kiskuplung #61186 üzenetére
"Work in progress. Not representative for final gameplay."
Aha, gameplay is meg nem is.
Nekem a Behemoth gameplay trailer jobban adta. -
kiskuplung
őstag
Jó kis szaggatós Alien Rogue Incursion gameplay trailer jöhet?
-
Danecay
addikt
Ha már garancia, hagy OFF-oljak én is egy kicsit. Én a Media Markt Garancia Plusz Gold-al kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha a 2020-ban vásárolt TV-m leesne a falról. Normál esetben nem élnék vissza ilyesmivel, de több mint fél éve levelezek egy a TV-n fellépő problémával kapcsolatban, ahol két érintett fél lehet a hunyó, amiből az egyik a TV gyártója, a másik pedig a használhatatlan alkalmazás fejlesztője, ahol persze megy az egymásra mutogatás. A TV papíron a támogatott eszközök közé tartozik, és ennél fogva telepíthető is rá a szóban forgó szolgáltatás, ami kb. 95%-ban nem működik. Kicsit beleuntam már a hosszadalmas levelek írásába, amire egy copy - paste választ kapok rendszerint, amiben leírják, hogy sajnálják, de... Nos ezért jutott eszembe élni a Garancia Plusz Gold adta lehetőséggel, de nem csináltam még soha. Nem szeretnék két szék közé ülni sem.
Akinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata, kérem írjon privátban, nyilván nem kell ezzel tele OFF-olni a topikot. Igazából még ennyit sem írtam volna ide ezzel kapcsolatban, amennyiben nem ilyen témákra evezett volna a beszélgetés az utolsó néhány hozzászólásban -
Géjza
őstag
Pico connect pc progi miért kínai nyelven indul el? Hol lehet átállítani emberi nyelvre? A headset-en angol a nyelv csak a pc appban kínai.
-
fatal`
titán
válasz KRoy19 #61178 üzenetére
Nekem fejhallgatóval hasonló a tapasztalatom. HyperX Cloud Alpha, időnként ki szoktam húzni belőle a mikrofont, de típushiba, hogy egy idő után behal a csatlakozó rajta. Kétszer is cseréltettem emiatt. Bevittem, 2 napon belül hozta a futár a csereterméket
De nem tartom kizártnak, hogy a gyártótól is függ, hogy milyen gyorsan intézik.
-
Rixilend
tag
Nekem az emagrol jött törött képernyős tv. Egyáltalán nem kotekedtek. Annyit kérdeztek, hogy mást küldjenek vagy a pénzt utalják vissza. Utána meg volt egy ssd gariztatás is emagrol de külső eladótól. A céggel nem lehetett félvenni a kapcsolatot így az emag visszautalta az ssd árát és még az ssdt sem kellett visszaküldenem. Ezek után nagyon ritkán rendeltem máshonnan.
-
Buvana
aktív tag
Nekem törött tv-t hoztak pár éve. Hatalmas herce-hurca volt, hogy hogy kerül vissza hozzájuk. Aki a kiszállítást végezte, nem volt szerződésük visszaszállításra is, ekkora méretben, súlyban. Ezt mind az ügyfélszolgálat közölte többször. Persze ez lehet változott azóta, meg vettem is onnan már mást, illetve 1 hónap után mégis küldtek valakit a törött TV-ért, 70' 35 kg, de az alza úgy látom drága. Mondjuk pont egy szoftver licensz volt ott a legolcsóbb.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Laby
őstag
Csak hogy legyen egy utókövetése is az Quest 3 visszaküldésemnek.
Kalapomat emelem Alza előtt, eddig is sok mindent vettem tőlük, de most már csak onnan fogok, hogyha nem irreálisan drága ott valami.Quest 3-at 29 nap után mindenféle kérdés nélkül visszavették. Visszaküldeni ingyen automatájukba halál egyszerű folyamattal megoldható. 2 nap múlva már jött a levél, hogy küldik vissza a zsetont.
Ráadásul az alap szállítási költséggel együtt fizették vissza, amire nem lennének kötelesek. Adtak "ajándékba" (nem volt EU-s adapter a gyári csomagban) egy 4000 forintos hálózati adaptert, ennek a dobozát már kidobtam, így anélkül küldtem vissza, de ebbe sem kötöttek bele.
Ők ugye a kötelező 14 nap helyett 30 napos elállást biztosítanak, szóval le a kalappal.
Nem beszélve arról amikor este kitalálom, hogy kéne valami és mire felébredek már az automatába hozzák valahogy (és nem Budapestre)...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Necc
addikt
válasz kiskuplung #61173 üzenetére
"de újra rácsodálkoztam, hogy mit ki lehet hozni egy mobil hardverből"
Ne haragudj kerlek, de kihagyhatatlan magas labda
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #61165 üzenetére
Köszi, jól néz ki a képek alapján, de eddig szó nem volt arról hogy az új patch esetében 90Hz helyett 72Hz-en ketyeg majd a játék
Mindenesetre most már nem várok hanem vagy így vagy úgy de nekiállok.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Necc
addikt
Egy programot tudok említeni: VRChat.
Pár napja raktam fel a drivert, és desktop módban használtam pár percre az elmúlt napokban 1-1 röpke teszt erejéig, semmit probléma nem volt.
VR módban viszont azonnal kiütött a mikrostutter, elképzelhető hogy már maga az alap SteamVR (nem a home) is stutterelt, nem szenteltem különösebb figyelmet neki mivel desktopról indítom a VR programokat így indításkor nem láttam, kilépéskor meg már azon voltam hogy repül vissza a régi driver.Más VR-t használó programot/játékot nem futtattam az alatt a kb. 2 nap alatt míg felraktam a drivert.
-
kevike576
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=BVBJE2yhw0w&t=654s
1 kg alatt a light, de kábel nélkül !
-
kiskuplung
őstag
Kezdheted az Asgard's Wrath 2-t, kijött a Q3 patch
-
rossitibi
tag
Hát...annyiban pozitív a dolog,hogy még úgy néz ki jók a szemeim Remélem nem lesz zavaró
-
Necc
addikt
válasz Márton #61160 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen aki nem dobott egy hatast a pancake-tol, nekem van HMD-m pancake es fresnel lencsevel is, es a fresnelest preferalom jelenleg.
Mas: felraktam a radeon 24.5 -os drivert, sirva menekultem vissza 23.11-re, akkora stutterfest lett a VR. Ha valaki tovabbra is 23.11-en van, javaslom ne valtson, a legujabb driver is gyalazatosan rossz volt nekem.
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #61161 üzenetére
Nekem meg ilyen, de már nagyjából megszoktam: [link]
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
-
Márton
nagyúr
válasz rossitibi #61158 üzenetére
google: binocular overlap, edge darkening, bloom effekt, stb.
De valószínű én vagyok a topikban az egyetlen, aki nem volt elájulva a pancake érkezésekor. A Quest 2 után megint a szokásos: 4-et lépünk előre, de 2-őt hátra is..
Jó, én maximalista vagyok, aláírom. Instant varifokál lencsét várok már, búvármaszk effekt nélkülEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Ma végre nálam a quest 3. Sokat nem tudtam még használni mert mire mindenen végigmentem kb le is merült. Egyenlőre olyan nagy képminőség ugrást nem vettem észre. Azt látom hogy szinte a teljes látómezőben éles a kép. Tényleg kb fél órát használtam,szóval ezek az első tapasztalatok. Játékot még nem próbáltam.Viszont annyit észrevettem, hogy kicsit mintha tükröződnének a lencsék. Sötét színeknél mintha vízszintesen lennének valami árnyékok. Ez normális? Nálatok is van? Nem olyan zavaró csak ilyesmit nem olvastam róla sehol.Netflix kezdőoldalán vettem észre.
-
fatal`
titán
válasz Hiei555 #61150 üzenetére
Air link vagy kábeles link és ha Steamből indítod kérdezi.
VD-nél meg VDXR, ha támogatott. Ha nem, akkor marad a SteamVR, de sokkal lassabb. A headseten lévő catalogot ahonnan a játékokat lehet indítani alulról (desktop módnál) meg egyáltalán nem használom, mert tiszta bugos. Rendesen desktopról a steamből indítom a játékokat.
-
gulasoft
őstag
válasz Hiei555 #61150 üzenetére
Én spec virtual desktopot használok, és ott állítom a felbontást ezt az oculusos rettenetet amit minden verzióváltásnál elrontanak (hú de szépen fogalmaztam) már meguntam, és ha itt indítom, akkor nem indítja el a steamet automatikusan csak ott ahol kell neki, de ha jól rémlik, akkor a oculus linknél is van ilyen opció. Nem minden támogatja, de ahol lehet kihagyom a steamet.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
fatal`
titán
Semmit ne futtass a Questtel SteamVR-ral, csak, amit mindenképpen muszáj. Sokkal lassabb, hatalmas az overhead, Oculus módban futtasd. És a felbontást az Oculus szoftverben állítsd (ez mindkét szemre vonatkozik, szemben a steamvr szemenkénti beállításával, mondjuk szerintem ezt első lépésben érdemes maxra tolni).
Ha eleve Oculus módban futtatod, akkor nem számít a SteamVR beállítás semmit.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
Lehet, hogy én vagyok csak a béndzsa, de Oculus VR-ban indítom és nekem a Steam Vr gyakorlatilag eltűnt a steamből, nem jelenik meg a játék betöltésekor, ott ahol szokott, amikor még G2-vel mentem. Szóval nem tudom megnézni. Sehol nem találom. De amúgy miért indulna el Oculus VR esetében, meg mit számítana. Ezt nem is értem...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
Csak egy 4080. Igen a pixel density 200-ra van húzva. A resolution scale 90%.
Annyit tévedtem, hogy nem epic-re volt rakva, hanem vr high-ra csak egy-két értéket epicre tettem. És így szuper!
Sajna így nem vágom, hogy most renderfelbontás alatt mire gondolsz. Én nem foglalkozom ennyit ezekkel. Csak beállítom és ha szép és megy, akkor menjen!
Amúgy a custom beállításomat úgy neveztem el, hogy "Csoda", mert magam sem hittem el.
-
zsozsa74
őstag
Rátettem a vr epicre, csúnya volt, de jól futott. Pixel densityt maxra húztam. Egész pofás lett és továbbra is jól futott. Én ennyit foglalkoztam vele, nekem ez így elég. Nekem bármelyik szim jobb vr-ban , mint képernyőn az immerzió miatt. Szóval mondhatni boldog vagyok vele, bár egyéb okok miatt nem ez a kedvenc.
-
mmdms
addikt
Az amvr faceplate-hez mellékelt szemüvegtörlőt a lencse tisztításához adják, vagy a faceplatehez?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz zsozsa74 #61134 üzenetére
A renderfelbontástól elképesztően sok múlik acc-ben, ams2 és ac simán natív felbontáson is sokkal szebb mint az acc jóval magasabban. Amit egy 3080-al biztos nem tud olyan szintre felhúzni amin szép lenne, nálam a 7900xt se elég még rá. Valahol a 4080/ti környéke lehet ahol már 3000*3000 megvan legalább, innen kezd elmúlni a kép zajossága és kezd vrhoz képest éles lenni. a játékbeli beállítások meg kb semmit se jelentenek ezeknek a gpu-knak, én is epicen használok majdnem mindent, semmilyen változás sincs ha mindent ultralowra állítok.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
VincentVG
senior tag
válasz zsozsa74 #61134 üzenetére
szia, minden maxon volt, 4090el. irtam itt regebben, nem akarom ismetelni - mert elegge megoszto kinek mi eleg grafikaban a VR elmenyert vs 4k egy ( vagy 3) nagy screen-nel, nekem ez meg osszessegeben keves volt. par ev mulva ujra megprobalom, mert azert szimulatorhoz nem kerdes h a VR lesz a legjobb megoldas.
-
zsozsa74
őstag
válasz VincentVG #61132 üzenetére
Nem tudom, milyen a setupod, de nálam egy 4080-al, meg 5800x3d-vel Epic-en kiválóan megy a az ACC, és 200-ra húzva a pixel densityt még egész szép is. Tégy, hogy igényli a vasat, de hát pc-ről és vr-ról beszélünk, nem annyira meglepő.
-
gulasoft
őstag
Bocsi lemaradtam valamiről? Nem lehet, hogy csak az emlékek szépültek meg az idők távlatából és már nem emlékszel rá, hogy kicsi sweetpoton volt éles a történet? Egyébként az nem lehet, hogy ott kisebb felbontáson renderelted a szélét, mert úgyis homályba veszett?
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
kevike576
senior tag
-
Laby
őstag
Pont azért váltottam, mert több embertől is azt olvastam hogy mekkora előrelépés és sokkal jobb a Q3. Az élesség zavart leginkább a Reverb-nél, de arról sehol nem olvastam, hogy középtáv-távolra kifejezetten visszalépés lesz a Quest 3.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
Danecay
addikt
válasz #79563158 #61122 üzenetére
Valóban. Bár elsőre azt gondoltam, hogy a Laby fórumtárs keveri az Alza-s elállási jogot az Amazon-ossal, de most, hogy rákerestem, legnagyobb meglepetésemre, az Alza-nál is 30 napos elállási jog van már Hát nem jó fejek?
A kényelmes és nyugodt vásárlás érdekében meghosszabbítottuk a törvényben előírt 14 napos elállási jogot 30 napra! -
Danecay
addikt
Bár én sem jártam körbe a témát, de nem gondolnám, hogy csak bontatlan termékre vonatkozik. Ha nem azt küldik amit kapsz, az magától értetődő eset. Ha valami nem jó, azt jó eséllyel csak azt követően tudod meg, hogy kibontod a terméket a csomagolásból és kipróbálod, felpróbálod. És még mindig ott van annak az esélye, hogy nem olyan mint amire számítottál, pl. színben, méretben, HMD esetén pl. nem igazodik a fejformádhoz, mégsem jó az IPD tartomány a szemedhez, fáj benne a fejed, szédülsz benne, stb.
-
v2
senior tag
Tényleg nem vagy
Igen, a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az elállási nyilatkozatban az elállás okát nem kötelező megjelölni. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, vagy amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az eredeti csomagoláshoz hasonló szintű védelmet nyújtó csomagolásban és sérülésmentesen küldd vissza.
Általános Szerződési FeltételekMSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Necc
addikt
Nem vagyok jogi szakértő de az az elállási jog tudtommal bontatlan árucikkre vonatkozik, arra az esetre ha valamit távolról rendelsz meg, és nem azt küldik ki amit kapsz, vagy rájössz kiszállítás után hogy amit kaptál nem jó, akkor van X napod visszaküldeni a bontatlan árucikket.
Amúgy igen, a Q3 nem jobb vizuálisan mint a G2, nem értem én se a váltást, ez előre borítékolható volt. Pimax Crystal Lite a G2 upgrade-je a korai visszajelzések szerint.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Laby
őstag
Alza simán visszaveszi 30 napon belül a Quest 3-at szerintetek?
Nincs ilyen higiéniai meg hasonló érv egy VR szemüvegre?Tegnap eljutottam odáig, hogy megnézem mikor rendeltem hátha még pont benne leszek a 30 napba, 1 napon múlt hogy igen, úgyhogy jeleztem hogy elállnék a vásárlástól.
iRacing ami alapból szerintem nagyon jól néz ki VR-ban, ott is nagyon zavaró volt 2-3 autónyi távolságon túlról csúnya, zajos, homályoskás, pixeles, cikkcakkos...stb (Reverb G2-ben nem volt ilyen, csak ott meg kicsi az éles tartomány), ACC amivel többet fogok játszani a baráti kör miatt meg kifejezetten ocsmány, bármilyen videó alapján is csináltam. Közelre-távolra, mintha egy 30 éves játékkal játszanék.Szóval miután elmúlt a VR újdonság WOW érzés elkezdett zavarni, hogy középtáv-távolra egy zajos valami az egész játék még iRacingban is, ACC-t meg hagyjuk, mással meg nem játszok. Így nekem egyelőre félbeszakadt a VR "karrierem", nagyon jó móka pedig, sok nagy élményt adott (főleg a Reverb G2) szóval később ha lesz jó ér/értékű fejlettebb szemüveg ennél, akkor biztosan visszatérek még, de nekem a Quest 3 nagy csalódás, és tudom hogy ezért itt nagyon kapni fogok a pofámra, mert mindenki odáig van érte.
-
-
Raymond
félisten
En nem szivatom magam akku management-el semminel. Akkor toltom amikor kell vagy amikor epp van ra lehetoseg addig amig lehet. Ha 100%-ig akkor addig ha csak par percet akkor addig. Valamit biztosan nyerhet az ember ha idealis modon tolti, de ennek szerintem annyi ertelme van mint egy 30km hazauton varosi forgalomban savokat valtogatni, idegeskedni es hajtani. A vegen 60 per helyett 55 perc alatt ersz haza vagy meg annyival se hamarabb. Nem eri meg a belefektetett energiat.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
t72killer
titán
válasz 0utsider #61112 üzenetére
"elektronikai mérnök ismerősöm mondta régen, hogy töltési ciklus szempontjából tökmindegy, hogy 100-szor 1 %-ot, vagy 1-szer 100 %-ot veszel ki az akksiból, kb ugyan annyira fog degradálódni. Így én inkább az állandó feszültség pártján vagyok."
Sürgősen vigye vissza a diplomáját. Példa: 40% kontra 80% DoD: 3000 vs 900 ciklus. Nomármost nekem a matekórán anno azt tanították, hogy 3000 fele 1500 nem pedig 900. Ez a matek konkrétan éveket jelenthet, ami egy 5év múltán kukázott mobilnál kb mind1, egy teslánál, ahol az autó értékének 2/3-ada az akksi már kevésbbé.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
0utsider
tag
válasz gulasoft #61113 üzenetére
A Xiaomi Redmi Note 8 Pro tenefonom picit több mint 4 éves.
Soha nem foglalkoztam a 20-80-as szabállyal.
Túl vagyok már bőven az 500 teljes töltési cikluson.
Az akksi kb 90 %-os.
Nem hiszem, hogy ennél jobb eredményt kaptam volna, ha szivatom magam.Az autóknál tudtommal inkább az a lényeg, hogy ha tudjuk, akkor a lehető legkevesebbet töltsük gyorstöltőn.
Bár ennek az ellenkezőjére is láttunk már példát.
Egy magyar taxis pl csak gyorstöltőn töltött pár éve.
Ha jól emlékszem kb 250.000 km volt akkor az autójában.
Az akksi degradáció minimális volt. -
gulasoft
őstag
válasz 0utsider #61112 üzenetére
Hát egy csávó 1.9millió kilómétert ment egy teslával a 4. aksit gyűri, lehet hogy urban legend de ő Ezt mondja
'A valóságban a legtöbb akkumulátor ennél lényegesen tovább bírja, mivel az autót általában nem teljesen üresen, tehát kis megterheléssel és hamarabb töltik fel, mielőtt lemerülne. Ez meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Hansjörg von Gemmingen-Hornberg, a Tesla-rekordot tartó sofőr szerint ő 20 és 80 százalék között tartja a töltöttséget.'
De ezek autó aksik.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
0utsider
tag
Bár nekem nincs bobo-m, de én nem az alapján dönteném el, hogy hány %-on van a q3 akkuja, hanem az alapján, hogy éppen aktuálisan mennyi ideig fogom használni.
Ha elég a q3-é akkor azért, hogy ne 2 akksi töltési ciklusát degradáljam egyszerre, azért bobo nélkül használnám.Egyébként elektronikai mérnök ismerősöm mondta régen, hogy töltési ciklus szempontjából tökmindegy, hogy 100-szor 1 %-ot, vagy 1-szer 100 %-ot veszel ki az akksiból, kb ugyan annyira fog degradálódni. Így én inkább az állandó feszültség pártján vagyok.
Van aki esküszik a 20-80 %-os szabályra. Van aki meg azt mondja, hogy "városi legenda".
Láttam már olyan laboratóriumi körülmények között végzett tesztet, ahol nem volt különbség a két verzió között. Ártani nem árt, az biztos .
De hogy ér e valamit? Passz!Egyébként én nem paráznék ezen. Ha garanciaidőn túl meghal az akksi, akkor vannak fent youtube-on q3 szétszerelő videók. Az alapján szerintem ha van egy minimális érzéked a dologhoz megoldod.
Bár ha minden jól megy, akkor mire ez bekövetkezik, addigra kijön a q5 is, így nem biztos, hogy megéri majd vele foglalkozni.A lényeg: Szerintem ha úgy látod, hogy szükséged lesz a bobo kapacitására, akkor nyugodtan rakd fel már az elején. Én a sajátomat fixen töltőről használom.
A kijelzők szerintem hamarabb fogják megadni magukat, mint az akku.
Az enyém kb egy hete jött meg és már van rajta 2 db halott pixel.
Bár nálam szvsz picit nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint tervezték. -
KRoy19
őstag
válasz kevike576 #61103 üzenetére
Én visszamondtam a Pimax-nál az előrendelésemet, mert valami 1170 euró volt a végösszeg szállítással és adóval együtt.
Aztán végül megrendeltem a holland Unbound XR-tól, mert ott csak 1023 Euró lett a vége és őszintén szólva szívesebben fizetek ki egy európai cégnek ennyi pénzt.Így viszont Isten tudja, hogy mikor fogom megkapni. (Unbound XR veboldala szerint július, de szerintem az nem fog összejönni )
-
Necc
addikt
válasz t72killer #61104 üzenetére
Neeeem
Nekem 7900XTX van, es altalanossagban egy szopas az egesz. Microstutterfest az egesz kartya, nem akarok belemenni a reszletekbe, de van ugy hogy inkabb eloveszem a 3060-as laptopom, es inkabb azzal futtatok programokat, forditok (GPU-t is igenybevevo) kodot, mert AKADASMENTES es nehany esetben gyorsabban vegzek, mint az AMD-vel.
Persze mindenki mas jatekokkal jatszik, mas programokat futtat, igy masok tapasztalatai elteroek, a lenyeg hogy en AMD GPU-t soha az eletbe nem fogok tudni ajanlani senkinek.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
llll
senior tag
A bobo vr s3 pro pótaksiját hogyan használjátok? Rögtön a quest 3 bekapcsolásakor felteszitek, vagy csak amikor a saját beépített aksija már lemerült X%-ra?
Soha többet DPD!
-
Laby
őstag
Autó szimulátorosok, aki ACC-re esküszik, hogy mennyire jó VR-ban az tudna küldeni Quest 3-hoz grafikai beállítást?
(3080TI)Nálam borzalmasan ocsmány, és cserébe még betyárosan akadok is.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz luikay #61101 üzenetére
Kizárólag bontatlant, ajánlom az aláírásomban is szereplő welcome bónuszt - az nem fog menni, ha valaki kipróbálta már a headsetet...
Az meg már szubjektív, hogy bőrkontakt viselt dolgokat ne pár % kedvezménnyel adjanak már könyörgöm, max tényleg ha számlával igazolja, hogy 1 héttel korábban bontotta ki.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kevike576
senior tag
-
Danecay
addikt
Alap dolog lehet, de ugye a Virtual Desktop támogatja az Oculus Runtime-ot is, nem csak az OpenVR-t vagy OpenXR-t? Igaz utóbbi kettő között azt sem tudom mi a különbség
-
luikay
tag
Quest 3 512GB elég jó árban van most Alzánál az AlzaPlus tagoknak
Meta Quest 3 - 512GB / 290 690 Ft
Most nézem, hogy ez felbontott...
A bontatlan se sokkal drágább -> 305 990 Ft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest