Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiei555
tag
válasz 6absbulldog #62010 üzenetére
Lehet megnézem! És egyébként melyik a legjobb ilyen űr szim/űrhajós game? Az Elite pl jó? Epicen megvan mert ingyen volt de nem próbáltam még.
-
Hiei555
tag
válasz kiskuplung #61370 üzenetére
Ami levan árazva arra még a referral is rámegy ha találok?
-
Hiei555
tag
válasz KRoy19 #61077 üzenetére
Hát ha gariztatni akarod akkor úgyis oda kell nekik adni aztán kiderül mit állapítanak meg. Sőt így hogy be van aktiválva és nem te voltál még lehet felvetheted azt is hogy nem újat kaptál aztán akkor mehet a fogyasztóvédelem... Kicserélik azt szerintem simán ha ezt bedobod.
-
Hiei555
tag
válasz xandrush0831 #61074 üzenetére
Nem értem minek ez az egész. Beviszed a boltba mert garancia van rá akkor még bőven ha egy honapja vetted aztán vagy visszaadják a pénzt vagy cserélik nem?
-
Hiei555
tag
Hát szerintem igen ès ez mindenkèppen előny a többi vr headsethez kèpest. Szerintem többen használják itt a fórumon is wifisen mint kábellel. Persze a szimulátorhoz mindegy oda elfèr a kábel is de hogyha kardozni kell meg mozogni èn mindenkèppen a wifit preferálnám. De ez csak az èn vèlemènyem. Nekem egy asus ax 55 van 20k volt de ahogy nèzegettem a kábeleket azok sem voltak olcsóbbak főleg ami spèci szoval bepróbáltam ezt a routert inkább.
-
-
Hiei555
tag
válasz ericdrawen74 #60251 üzenetére
Köszi ki is próbálom majd estefele. Remèlem tènyleg jobb lett.
-
Hiei555
tag
válasz Csokifalo #60245 üzenetére
Nah nekem ugyan ez a meglátásom csak nem tudtam ilyen szépen leírni Meg amúgy az is számít ki mihez van szokva. Nekem nincs még oled tv szóval ha olyan kedvem van elnézem a filmet, videókat, főleg 3Dst a questen is, de tény hogy a játékok miatt vettem és nem a filmek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
-
Hiei555
tag
válasz ericdrawen74 #60028 üzenetére
Mert mèg tesztelès alatt van.
-
Hiei555
tag
válasz Csokifalo #59988 üzenetére
Èn olyasmit használok amit küldtèl kèpet csak 90 fokos hogy ne álljon ki. Abból vettem 2 egyet a rendes töltèshez egyet meg a headseten levo powebankhoz ès így nem kell dugdosni semmit csak a mágneses fej odacuppan. Nincs semmi gond ha beleakad vmibe mert akkor leesik de legalabb nem az egesz headsetet rántja.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
válasz PapírVilla #59750 üzenetére
Nem kell izgulni, ha kijön majd frissít ahogy eddig is.
-
Hiei555
tag
válasz zsozsa74 #59631 üzenetére
Jah èn is osztrák MM számlát kaptam meg mondta a cseregarit is ugyan így ahogy neked. Amúgy nála ki is lehet próbálni sőt bèrelni is egy hètre mondjuk. Èn mikor vettem csütörtökön megbeszèltem vele pènteken már nálam volt a cucc. De látod itt egyeseknek tènyleg ő maga a sátán szülöttje a rettegett mangafigura, pedig akárkit kèrdeztem eddig csak pozitív tapasztalata volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
válasz PapírVilla #59368 üzenetére
Hát akkor ki tudja hogy hogyan kötötted össze a gèppel ha nem te?
-
Hiei555
tag
-
Hiei555
tag
válasz fulton #58960 üzenetére
Valaki írta h ingyen visszalehet küldeni ha gond van vele aztan kicserélik/pénzt visszakapod én ezt nemtudom csak láttam többször h írták már itt.
A többi kérdésedre meg h mennyi hely marad hát az nyilván egyéni dolog mit telepítesz rá kb 100 giga ha csak az alap dolgok vannak, amivel gazdálkodhatsz. A hangszórója elmegy semmi extra nyilván hallod a környezetet, de tudsz fülest felvenni v valamit ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
Èrdekes akkor vègülis jólenne csak nem nagyon van ami használja. Mondjuk ezek közül az a markolás ami tènyleg jó szerinten ha bár a questen is ha meg akarsz fogni valamit meg kell "markolni" a controllert és úgy benyomod a gombot ami azèrt nem teljesen olyan de próbálja azt az èrzèst kelteni.
-
Hiei555
tag
válasz passatgt #58911 üzenetére
A quest lett játèkra szórakozásra kitalálva míg az apple mindennapi használat/munka gondolom ilyenek. Erre te veszel egy Questet ès pont a játèkot nem próbálod ki... Egyèbkènt a 3D mozi is jó amit kiemelnèk èn. Meg persze csomo dolog mèg.
Amúgy rèszben igazad van tènyleg kènyelmetlen az alap fejpánt kell egy másik, vigyázni kell rá igen. De ez igaz a telefonodra is nem? Meg elèg sok használati tárgyra/eszközre. A látószög a többi ilyen kategóriájú termèkhez kèpest jó de olyan amilyen nyilván nem olyan mint igaziból de ez van jelenleg nem vèszes szerintem. A passthrough is olyan amilyen de pl játèkban egyáltalán nem zavaró a környezetedet látod rendesen az meg hogy kis betűket nembirom elolvasni kibirom. Majd javítanak rajta mert szoftveres gond van szerintem főleg vele. -
Hiei555
tag
válasz Melorin #58652 üzenetére
Azt a képet teszi ki amit te látsz a szemüvegben szerintem, szimplán csak duplázza az egyik szemed előtti lencse képét. De lehet nincs igazam próbáld ki amúgy ezt még én sem figyeltem csak hát ha 2 helyre renderelne meg dolgozna és nem csak a VR ra fokuszálna a gép szerintem nem menne senkinek a VR gamek kb pcn. Főleg hogy asszem a videókártya 2 féle frissítést nem is tud renderelni egyszerre tehát ha van 2 monitorod egyik 180hz a másik meg csak 60 akkor a 180 hz is csak 60 lesz.
-
Hiei555
tag
válasz Danecay #58632 üzenetére
Úgy tűnik a google nem a barátod az első találat volt. Sebaj ha azzal segítek hogy beírom helyetted akkor szívesen megint Viccet fèlretève mostmár remèljük sikerül ennyi szenvedès után. A tudod mit könnyebb volt megcsinálni mint ezt a fiokos cuccot úgy tűnik
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #58506 üzenetére
9v 2amperral tölt max asszem. Szóval papíron jó de ki kell próbálni, ahogy neten olvasgatom eléggé lutri h melyik powerbankal hogyan viselkedik. Illetve variálja magának is attól függően hogy éppen hány% jár a töltöttség (esetleg hőmérséklet?) szóval nem fog végig, tegyük fel 18w al tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
Én inkább rászántam a több lovet a Quest3 ra, szerintem ha teljesen uj vagy a VR ban mint ahogy én is nem érdemesebb lejebb adni.
-
Hiei555
tag
válasz gulasoft #58308 üzenetére
Értem hogy neked nem kellett mókolni, nekem sem kell az AX55-el semmit, megy minden amit szeretnék. A filmeket intézi a PC onnan megy a Questre ha kell, az ugyanúgy látja a mappákat így nem kell semmit másolni sehova. Ha ez volt a probléma igy megy simán akinek nincs USB a routeren annak is. De totál elkanyarodtunk a VR-tól ahogy látom amúgy, ha már te router torrentezésről beszélsz meg ilyenekről, nem is értem hogy lett ez abból hogy a "400Mbps H264+ nem igazan megy problemamentesen"?
-
Hiei555
tag
válasz gulasoft #58301 üzenetére
Az AX-55 el nincsen semmi gond nekem is az van nem kell mókolni semmit. Ez a merlin FW uj nekem majd megnézem. Az hogy neked kellett másra is és azért vettél 100k-s routert te dolgod, attól még másnak nem biztos hogy az kell ha egy 30-40k-s is elég márpedig elég úgy tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
válasz kiskuplung #58287 üzenetére
Már nem azèrt de ez tiszta gáz így, a kardozás full gagyi ami a lènyege lenne, komolyan így akarod játszani? Ettől még az is jobb ha kívülről nézed ahogy eredetileg...
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
Nemèrtem amúgy mèg mindig mièrt olyan jó ez az unreal engines VR. Van egy game mondjuk a fallen order ugyan úgy kívülről nèzed a karaktert, ugyanúgy kontrollerrel csinálsz mindent, olyan mintha a monitort nèznèd csak esetleg a fejeddel tudsz kicsit jobban nèzelődni , közelebb vagy a dolgokhoz. Vagy nem így van?
-
Hiei555
tag
válasz gulasoft #58177 üzenetére
Már bocs de minek kommentelsz valami kérdésre ha nem tudsz rá rendesen válaszolni? Annak mi értelme hogy kérdeznek egy dolgot, erre te teljesen mást mondasz/megmondod hogy mit csináljon? Ez milyen dolog már? Ha xbox cloudot szeretné használni mert lehet, miért ne?. Én azért nem válaszolok rá, mert nem tudom, de nem mondom hogy hát, játssz inkább ps5 el helyette mondjuk mert ez kb olyan volt...
-
Hiei555
tag
válasz s7evcsenko #58161 üzenetére
Na akkor van remény talán ha szükség van rá Bár azt mondták a fickónál is probléma mentesen lehetett gariztatni akiket kérdeztem szóval csak nem lesz gond.
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #58152 üzenetére
Igen Media Marktos nyugtát ad viszont azzal itthoni Media Marktba is visszalehet vinni? Mintha hallottam volna ilyet.Meg amugy van a másik papíron egy másik cèg ami a cseregarit intèzi valami telefonos bolt ahogy nèztem, gondolom ebben az illető is benne van. Egyèbkènt èn nemtudok rá rosszat mondani segített mindenben.
-
Hiei555
tag
válasz Márton #57871 üzenetére
Azt nem mondom h megvettem csak hogy működik Egyenlőre többet nem szeretnèk költeni rá meg amúgy a router jó, ez az egy hiányossága van az usb, nas meg felesleges emiatt az egy dolog miatt szerintem, a gèpet meg úgysem hallom ha megy a film. Egyenlőre akkor próbálgatom ezt a servio-val.
[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #57865 üzenetére
Köszi úgy nèz ki sikerült a Servio-val (az már volt a tv is arról megy ha filmezek csak nemtudtam h a Quest is látja) megoldani 4xvr nevű questes appal, elinditom a progit aztán látja a filmeket kipróbáltam egyet azt le is játszotta. Nemtudom a Skybox jobb mint ez a 4xvr vagy mindegy ugyanazt tudják kb?
-
Hiei555
tag
válasz Sugi2009 #57862 üzenetére
A Sidequest egy program a Pc-re. Mikor megnyitod ott vannak applikációk. Kiválasztod amit szeretnél ès az felmásolja meg feltelepíti a Quest3ra. Viszont ahhoz hogy mindezt meg tudd csinálni aktiválni kell a Developer modot a Questen amihez Developer kell hogy legyèl, legalábbis azzá kell alakítani az accountodat. Ha ez megvan a telós meta quest appban is engedèlyezni kell. De egyszerűbb ha felmèsz a Sidequest oldalára ès ott találsz leírást,videót vagy keresőbe beírod.
Gondolom nagyjából ilyen kicsit rèszletes válaszra vártál mivel írtad h nemrèg vetted ès fogalmad nincs...
Nekem is csak 2 hete van nem sokat használtam ismerkedek vele mèg èn is de ezen a rèszèn túl vagyok, viszont ha valamit nemjól írtam bocsi, csak próbáltam összefoglalni h legyen valami elkèpzelèsed.[ Szerkesztve ]
-
Hiei555
tag
Filmek/3Ds filmek headseten tortènő lejátszása Pc ről mivel cèlszerű? Jó lenne ha nemkène a 30 gigás filmet a Q3ra átmásolni... Simán valami mèdia server elèg az 5ghz wifin keresztül?
-
Hiei555
tag
Az aliasing/shimmering mennyire normális amúgy Quest3? Itt van egy kèp Meta Horizon Terrace háttèr nèzzètek már meg pls hogy nektek milyen. A földön azokra a kis mintákra gondolok például,a távolabbiak főleg meg úgy a dolgok körvonalai. [kép]
-
-
Hiei555
tag
válasz -Rolika- #57731 üzenetére
Na ezt jó hallani nekem is 6750xt van csak. Szóval remèlem menni fog nekem is. Meg ami èrdekel mèg Raw Data, Stormland, Lone Echok,Asgard ezek mind ilyen règebbiek szoval valahogy csak elfut, újabbak meg nagyon nincsenek Pc-re mint pl psen a Horizon ami olyan jol nez ki max az Arizona2 ami új most de csak eldöcög valahogy.
-
Hiei555
tag
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #57711 üzenetére
Megrendelted valamelyiket? Én nem merem még, max majd ha beszámolnak itt róla hogy milyen egyenlőre csak headstrapet rendeltem de az meg 27. jön meg alis az is, max ha szar visszaküldöm aztán rendelek kiwit vagy valami márkásabbat, szoval annyira még nem használtam a Q3-at hogy meg tudjam mondani kell-e ez a facial interface v nem.
-
-
Hiei555
tag
Érdemes a Virtual Desktopot beszerezni vagy úgy hogy már van airlink meg steamlink felesleges egy harmadik mik a tapasztalatok? Illetve pl videózáshoz sokan ajánlottátok a SkyboxVR-t. Azt például ki tudja váltani a virtual desktop, tehát filmezésre, tudja azt amit a skybox(3D,mozis környezet...ilyenekre gondolok)?
-
Hiei555
tag
válasz barcalaci84 #57576 üzenetére
De nem is a grafika a fontos még mindig hanem az élmény szerintem és jah föleg igy hogy nem PC re van gondolhattuk hogy nem egy grafikai áttörés lesz szerintem. Maga a játék élmény viszont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest