Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz fatal` #57888 üzenetére
"Sikerült" olyan beállítást találni ahol nem jön be a szemem mellett a fény.
Viszont ugye vannak a szellőzők körben, nos hát ott bele lehetne kötni, hogy ha épp úgy forgolódsz akkor pici fény be-be szűrődik....cserébe ami nagyon pozitívum az tényleg a szellőzés.
Épp kipróbáltam a Creed-et ( ami mellesleg egy 💩) hát folyt minden honnét a víz de a HMD-ben szépen "cirkulált" mert nem kellett benyúlnom az ujjammal, hogy a szemem alatt törölgessem.Azt hiszem én a jövőben mellőzni fogom az össze akciót, és megveszem full áron az összes "kiszemelt" játékot.
Szerintem jobban járok ha megveszem-> kiprobalom-> refundolom, mintha megvenném ~ -"40%" -> nyakamon marad mert egy 💩 az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest